Képernyőfelvétel rögzítése iPhone-on (hanggal)

Kulcs elvitelek

  • Engedélyezze a beépített képernyőrögzítő eszközt az iPhone Vezérlőközpontjában a felvételek egyszerű indításához és leállításához.
  • Sajnos nem rögzíthet hangot a FaceTime-hívás képernyőrögzítése közben.
  • Nézze meg a harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Record It! és V Recorder további képernyőrögzítési funkciókért.

Fel kell vennie iPhone képernyőjét egy rövid oktatóvideóhoz vagy kommentárhoz? Az iPhone beépített képernyőrögzítő eszköze ezt megkönnyíti. Megmutatjuk, hogyan kell használni, megbeszéljük a korlátait a FaceTime-hívások képernyőrögzítése közben, és felsorolunk néhány alternatívát.

Mielőtt elkezdené a képernyőrögzítést az iPhone-on

A képernyőrögzítő eszköz iOS rendszeren való használatához először engedélyeznie kell azt a Vezérlőközpontban. Lépjen a Beállítások > Vezérlőközpont elemre, és görgessen le a További vezérlők részhez. Ezután érintse meg a plusz (+) ikont a Képernyőfelvétel mellett.

Most, amikor megnyitja az iPhone Vezérlőközpontját, megtalálja a Képernyőrögzítés ikont (körbe egy ponttal a közepén), valamint a többi kapcsolót és csúszkát.

  10 CSS csalólap fejlesztőknek és tervezőknek

Képernyőfelvétel rögzítése iPhone-on

Most, hogy a funkció engedélyezve van, nézzük meg, hogyan lehet elindítani és leállítani a képernyőrögzítést iPhone-ján.

Indítsa el a képernyőrögzítést

Az iPhone képernyőjének rögzítésének megkezdéséhez nyissa meg a Vezérlőközpontot, és koppintson a Képernyőfelvétel ikonra.

Három másodperces visszaszámlálást fog látni, mielőtt a telefon elkezdi a felvételt. Használja ezt az időt a Ne zavarjanak funkció bekapcsolására iPhone-ján, hogy az értesítések ne zavarják a képernyőrögzítést.

Felvétel közben az iPhone állapotsorában lévő óra pirosra vált.

Állítsa le a képernyőrögzítést

Az iPhone képernyőjének rögzítésének leállításához koppintson a piros órára az állapotsoron, és válassza a Leállítás lehetőséget. Alternatív megoldásként elérheti a Vezérlőközpontot, és ismét megérinti a Képernyőrögzítés kapcsolót.

Megjelenik egy értesítés, amely tájékoztatja, hogy a képernyőfelvételt elmentette a Fotók alkalmazásba.

Vegye figyelembe, hogy a fenti lépések csak az iPhone rendszerhangját rögzítik a képernyővel együtt. Ha külső hangot szeretne rögzíteni a képernyő hangfelvételének rögzítése közben, nyomja meg hosszan a Képernyőfelvétel gombot, érintse meg a Mikrofon ikont a bekapcsoláshoz, majd érintse meg a Felvétel indítása lehetőséget.

  6 élő szolgáltatási játék, amelyek nem fizetősek

Képes képernyőre rögzíteni a FaceTime-hívásokat?

Jelenleg nem lehet képernyőn rögzíteni egy FaceTime-hívást iPhone-on bekapcsolt hang mellett.

A legjobb, amit az iPhone beépített képernyőrögzítője (vagy bármely harmadik féltől származó képernyőrögzítő alkalmazás) tehet, az az, hogy hang nélkül rögzíti a képernyőt, ami egyébként is meghiúsítja a hívásrögzítés célját.

Ez nem csak a FaceTime. Például egy Google Meet-hívást csak hanggal rögzíthet a webes kliensén. Ugyanezt nem teheti meg iPhone-ján.

Ha valóban videohívásokat kell rögzítenie iPhone-ján, fontolóra veheti egy alternatív alkalmazást Folyóparti. Alapján Folyópartiaz emberek könnyedén használhatják az alkalmazást videohívások lebonyolításához és rögzítéséhez hanggal, megoldás nélkül.

Használjon harmadik féltől származó alkalmazásokat a képernyőrögzítéshez iPhone-ján

Bár az iOS beépített képernyőrögzítő eszköze kellően jól működik, érdemes kipróbálni egy harmadik féltől származó alkalmazást, amely további funkciókat kínál. Íme néhány ajánlásunk.

Vedd fel! Képernyőrögzítő

Vedd fel! egy képernyőrögzítő alkalmazás, amely segít reakció- és kommentárvideók rögzítésében. Lejátszhat egy meglévő videót iPhone-ján, vagy feltölthet egy YouTube-videó URL-jét az alkalmazásba. Ezután a képernyőn rögzíti a tartalmat a képernyőn, miközben az iPhone elülső kamerájával rögzíti a reakcióját.

  Hogyan lehet elérni a Microsoft Teams SharePoint webhelyét egy csapat számára

Az alkalmazás egy egyszerű videószerkesztőt is kínál, ha meg szeretné vágni a felvételt, módosítani szeretné a vászon méretét, háttérszínt szeretne hozzáadni stb.

Letöltés:Vedd fel!(Ingyenes, prémium verzió elérhető)

V Felvevő

Egy másik iPhone képernyőrögzítő alkalmazás a V Recorder. Amellett, hogy lehetővé teszi a reakcióvideók rögzítését, az alkalmazás egyik ingyenes funkciója egy teleprompter, ha inkább előre készít egy forgatókönyvet a videóihoz.

Az egyéb funkciók közé tartozik a hangváltó és az automatikus feliratgenerátor. Bár ezeknek a funkcióknak az ismételt használatához előfizetést kell fizetnie, egyszer ingyenesen kipróbálhatja őket az alkalmazásban.

Letöltés:V Felvevő (Ingyenes, előfizetéssel)

Az iPhone beépített képernyőrögzítő eszköze a legjobb módja az iPhone képernyőjének rögzítésének, de a jobb minőségű felvételek érdekében megfontolhatja az iPhone képernyőrögzítését Mac számítógépen.

Ha egyszerre szeretné rögzíteni iPhone készülékét és felvételeket készíteni az elülső kameráról, akkor harmadik féltől származó alkalmazásokat kell használnia, például a Record it! és V Recorder.

A legtöbb esetben a beépített képernyőfelvevő lehetővé teszi a belső és külső mikrofon hangjának rögzítését. Ez alól kivételt képez, ha olyan videohívási alkalmazásokat használ, mint a FaceTime, ahol csak a képernyőt rögzítheti hang nélkül.