Kaparja le az adatokat anélkül, hogy félne a blokkolóktól a Bright Data Web Unlocker segítségével etoppc.com %

A nyilvános adatok megfigyelésétől az e-kereskedelemig, a webes tartalomkutatástól a keresőoptimalizálásig – bármilyen iparágban is működjön – felhasználói ügynök-észlelés, földrajzi hely alapú webhelyblokkolások, IP-címek sebességkorlátozása stb.

A Bright Data Web Unlocker a válasz ezekre a webes adatkaparási kihívásokra!

Az internet, ahogyan a 90-es és 2000-es években ismertük, már régen megszűnt. Mostantól bárhová is megy a neten, tartalmi korlátozásokkal kell szembenéznie. Korm. A hatóságok és a vállalatok ezt azért teszik, hogy korlátozzák az adatokhoz való hozzáférést, bár azt állítják, hogy biztonságosabbá teszik az internetet.

Az ilyen webhely- és IP-blokkolások rendkívül károsak az adatkaparási munkára. Folytassa az olvasást, ha többet szeretne megtudni a Bright Data Web Unlockerről, és megtudja, hogyan segíti az adatlegyűjtési folyamatokat automatizálással és megbízható proxykezeléssel.

Mik azok a webblokkolók?

A webblokkolók olyan webalapú szoftvermegoldások, amelyek megakadályozzák, hogy egy internetfelhasználó hozzáférjen egy webhelyhez. Az emberek használhatják ezt a stratégiát helyi, magán vagy kormányzati szinten.

Például, amikor a feladatokra kell összpontosítania, és egy webblokkoló alkalmazást kell használnia az összes bejövő és kimenő beszélgetés, nem kívánt oldal, Facebook, YouTube stb. szüneteltetésére, az a helyi webblokkolás. Ez a taktika elterjedtebb a szülői felügyeletet szolgáló otthoni Wi-Fi útválasztókban.

Magán- vagy vállalati szinten egyes üzleti szervezetek blokkolhatnak egy bizonyos webhelyet, vagy az internetüket fallal körülvett kertté alakíthatják át, hogy megakadályozzák az alkalmazottak hozzáférését a nem kívánt tartalmakhoz munkaidőben.

Regionális szinten a kormányok blokkolhatnak webhelyeket, manipulálhatják a domain neveket, vagy eltávolíthatnak tartalmat az internetről, hogy ellenőrizzék a tömegen belüli információáramlást.

Miért használ valaki webblokkolókat?

 • Az egyéni felhasználók webszűrő alkalmazásokat használhatnak a koncentrált munkához.
 • A szülők webblokkolókat használhatnak, hogy megakadályozzák a gyerekeket, a tinédzsereket és a gyermekeket abban, hogy hozzáférjenek a nem túl jó tartalmakhoz.
 • A vállalkozások letiltják a webhelyekhez való hozzáférést, hogy megakadályozzák a munkahelyi nem kívánt tartalomhoz való hozzáférést.
 • Az internetszolgáltatók blokkolnak bizonyos regionális szórakoztató webhelyeket, hogy megakadályozzák a globális közönséget abban, hogy a fejlett országokból származó prémium tartalmakat ingyen nézzenek.
 • Az OTT tartalomszolgáltatók kapcsolatba lépnek az internetszolgáltatókkal, hogy blokkolják a torrentoldalakat és a peer-to-peer tartalomletöltő portálokat.
 • A helyi hatóságok, bíróságok és kormányok blokkolják a webhelyeket, hogy megakadályozzák a polgárok hozzáférését a vírusos tartalmakhoz.
  A privát internet-hozzáférés (PIA) legjobb alternatívái 2020-ban

Mi az a Web Unlocker?

A webfeloldó segít az internetes kutatóknak, adatkaparóknak, digitális marketingszakembereknek és más szakembereknek a blokkolt webhelyek elérésében kutatási célból.

A nyilvános webes adatokhoz való hozzáférés az egyesült államokbeli és uniós bíróságok különböző ítéletei szerint legális. Ezért a szoftver- és webhelyfejlesztők olyan megoldásokon kezdtek dolgozni, amelyekkel megkerülhetik az itt maradandó dugulásokat.

Az ilyen megoldások számos technológiát használnak, például VPN-eket, proxy IP-ket, IP-rotációkat, automatikus Captcha-t és még sok mást. A végső cél az, hogy a felhasználói ügynökök, API-k, automatizált adatlekopási protokollok stb. korlátlanul hozzáférjenek érdekes nyilvános adatokhoz.

A Web Unlockers előnyei

 • Hozzáférés a földrajzilag korlátozott üzleti webhelyekhez az adatok lekaparásához.
 • A webblokkoló eszközök etikus használata nagyobb üzleti cél érdekében.
 • Hagyja, hogy az adatkaparó API-k zökkenőmentesen működjenek, miközben a vállalkozások lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy egy fallal körülvett interneten dolgozzanak.
 • Teljesen automatizált ismétlődő adatkérések és IP-rotáció a gondtalan adatlekopás érdekében.
 • Egyes feloldók, például a Bright Data Web Unlocker, lehetővé teszik a felhőben tárolt adatok feldolgozását, és néhány perc alatt gyakorlati betekintést nyerhet.

A Web Unlockers szolgáltatásai

Az alábbiakban megtalálhatja azokat a szabványos szolgáltatásokat, amelyeket vállalkozásának meg kell követelnie egy webhely-feloldó megoldástól:

Az IP-sebesség korlátozásával kapcsolatos probléma megoldása

Előfordulhat, hogy egy webhely megakadályozza, hogy az Ön adatkaparó eszköze hozzáférjen az információhoz, ha az Ön IP-címe meghaladja a webhely által meghatározott adatigénylési korlátot. A weboldal-feloldó eszköznek etikus módszert kell kínálnia ennek a kihívásnak a leküzdésére.

Automatikus Captcha-kihívásmegoldás felajánlása

A legtöbb webhely a Captcha kihívást használja annak megakadályozására, hogy a robotok hozzáférjenek a webhelyadatokhoz. Egy robusztus webfeloldó eszköznek olyan funkciókat kell kínálnia, amelyek megkerülik ezt a konferenciát.

Harmadik fél felhasználói ügynök észlelésének megakadályozása

A webes feloldóknak segíteniük kell az adatkaparás munkafolyamatát is, hogy megkerülje a harmadik féltől származó felhasználói ügynök észlelését, valamint az azt követő blokkolásokat és az adatátviteli sebesség korlátozását.

A földrajzi helymeghatározáson alapuló IP-blokkolások leküzdése

Az ország- és régióalapú IP-blokkolások a legnehezebb kihívások közé tartoznak, és a webfeloldó eszköznek meg kell oldania ezt a problémát.

Automatizálás

Az üzleti szintű webfeloldónak készenléti automatizálási funkciókkal kell rendelkeznie. Így az Ön adatkaparó ügynökei jobban összpontosíthatnak az online kutatásra, mint a weboldal-feloldó eszköz kezelésére.

IP Rotation Management

Az IP-rotáció az összes szabványos webhelyfeloldó alkalmazás kötelező funkciója. Segítségével a vállalkozások párhuzamos adatgyűjtési kérelmeket küldhetnek ugyanarra a webhelyre IP-tilalom vagy sávszélesség-korlátozás nélkül.

Weboldal ujjlenyomat-manipuláció

A nagyszerű webfeloldók kiegyensúlyozzák az adatkaparó eszköz különböző tevékenységeit a célhelyen, így biztosítva, hogy tevékenységei ne legyenek rosszindulatúak.

Most elgondolkodhat azon, hogy létezik-e olyan internetes portál-feloldó eszköz, amely mindezen funkciókat kínálja? Nos, a válasz a Bright Data. Tekintse meg alább, hogyan változtatja meg a játékot az adatkaparó vállalkozások javára.

A fényes adatok megfordítják a dagályt

Bárki, aki a köztulajdonban lévő adatok kaparásával foglalkozik, ismeri a Bright Data-t. A földrajzilag korlátozott tartalmak és az IP-korlátozott portálok feloldásával megváltoztatja az adatlegyűjtés környezetét; Nevezd meg!

A Bright Data az igazság középpontja a mai korlátozott internetes hálózatból származó adatok lekaparásával és bányászatával kapcsolatban. Robusztus online kutatási és információfeldolgozási eszközöket kínál, mint például az adatkészleteket, az adatgyűjtőt, a SERP API-t, a proxykat, a proxyböngésző-bővítményt, a proxykezelést stb.

  Mi az az HBO Max, és megéri-e fizetni?

Arról nem is beszélve, hogy a web unlocker a Bright Data legizgalmasabb specialitása az online piackutató cégek körében.

Mi az a Bright Data Web Unlocker?

A Bright Data Web Unlocker egy hatékony feloldó eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az adatkaparó csapat adatokat gyűjtsön a legkeményebb webhelyekről. Különféle technológiailag programozott automatizálási megoldásokkal az Ön vállalkozása emberi beavatkozás nélkül futtathatja a nyilvános információkat az internetről.

A webhelyek feloldása összetett tevékenység; nem minden piaci eszköz sikeres. A legtöbb esetben azt tapasztalja, hogy a meglévő webes feloldó nem hatékony, és több energiát igényel. Ezért át kell váltania a Bright Data Unlockerre, amely a legjobb sikerarányt kínálja az iparágban, 99,9%-ot.

Hogyan segít a Bright Data Web Unlocker a fejlesztőknek?

API dokumentáció

Az adatkaparási résben dolgozó fejlesztők jelentősen profitálhatnak a Bright Data könnyen érthető API-dokumentációjából. Egyszerű nyelven írja le az opcionális zászlókat és API-parancsokat, így a gyakornok fejlesztők gyorsan elkezdhetik a munkát.

Visual Web Unlocker

Csökkenti a fejlesztők programozási terhelését azáltal, hogy teljesen vizuális webfeloldást és adatgyűjtési kérelmeket kínál.

Automatizált munkafolyamat

A fejlesztők a vizuális eszköz segítségével konfigurálhatják az automatizált feladatokat a webhelyek blokkolásának feloldásától az adatok lekaparásáig és a végső tárolásig.

A Bright Data Web Unlocker intuitív irányítópultja

A Bright Data Dashboard madártávlati nézetet kínál a kézi és automatizált adatkaparási feladatokról, amelyek magukban foglalják a proxykat, a Web Unlocker API-t és egyebeket.

24×7 ügyfélszolgálati központ

Egy magasan képzett támogatási csapat mindig a fejlesztők rendelkezésére áll, ha bármilyen termékhibát tapasztalnak.

Többnyelvű támogatás az API-hoz

A Bright Data Web Unlocker API támogatja az API-hívásokhoz használt legtöbb kódolási nyelvet. Például a fejlesztők írhatnak szkripteket Node.js, shell, C#, Java, PHP, Visual Basic, Perl, Ruby, Python stb.

Főbb Bright Data Web Unlocker funkciók

A Bright Data Web Unlocker a legjobb válasz napjaink fallal körülvett kerti internetére. A következő időtlen funkciókkal az adatgyűjtési vállalkozása virágzik:

 • Földrajzi hely alapú IP-feloldás világszerte
 • Lehetővé teszi az adatkaparó eszköz számára, hogy korlátlan számú párhuzamos kapcsolatot küldjön
 • Automatikusan feloldja a blokkolást és gyűjti az adatokat
 • Automatikus Captcha kihívás megoldás
 • A portálok etikus feloldása
 • Automatikusan újrapróbálkozik különböző feloldási protokollokkal, amíg sikeres nem lesz
 • Több mint 72 millió címből álló IP-proxy hálózat 195 országban

 • Domain- és országspecifikus feloldás és eredményelemzés
 • Aszinkron adatkapcsolati kérések
 • Automatikusan elforgatja az IP-címeket az IP tiltások elkerülése érdekében
 • Az adatkaparó robotot emberi ügynökként ábrázolja
 • Emberszerű webhasználatot hajt végre, kezdve a kezdőlappal, egérmozdulatokkal stb.
 • Cél webhely fejléc manipuláció
 • Biztonságos távolságból észleli a mézesedényeket, és automatikusan elkerüli őket
 • Az időközi késéseket racionálisan szúrja be az egyidejű adatkérések közé

Hogyan működik a Bright Data?

A Bright Data egy teljesen automatizált webfeloldó portál. Így működik a feloldási folyamat:

 • Fizetős előfizetéssel regisztrál, vagy kiválasztja a felosztó-kirovó formátumot.
 • Ha fut a Bright Data alkalmazás, válassza ki az (i) vagy a Bright Data logót a bal oldali navigációs panelen.
 • Az Adatgyűjtés részben megtalálja a Web Unlockert. Kattintson a Start Now gombra.

 • Írja be a letiltott webhely URL-címét a keresőmezőbe.
 • Az eszköz megjeleníti a becsült havi költséget.
  Valóban valós időben harcolnak a hackerek?

 • A Mentés és aktiválás gombra kattintva a kérést a Bright Data Web Unlocker algoritmushoz irányítja.
 • Az algoritmus szerkeszti a kérési protokollt és a fejlécet. Ezután elküldi a kérést a Super Proxy-nak.
 • A Super Proxy tovább dolgozza fel és elküldi a kérelmet egy központosított proxy-infrastruktúrának.
 • Most az eszköz utánozza a webes adatkaparó alkalmazás ujjlenyomatát, és lekéri az adatokat a blokkolt webhelyről.
 • Végül az inverz útvonalat követve a kért adatok megérkeznek az információkaparó alkalmazásba.

A Bright Data Web Unlocker használatának előnyei

 • Bizonyítottan magasabb a sikeraránya, mint a versenytársa, és általában körülbelül 99,9%-os feloldást biztosít.
 • Teljesen automatizált webfeloldó protokoll. Nem kell kódot írni. Még a nem fejlesztő alkalmazottak is küldhetnek feloldási és adatlekérési kérelmet.
 • A teljesen vizuális felület szórakoztatóvá és élvezetessé teszi az adatkaparást.
 • Ez egy minden az egyben eszköz az adatok lekaparásához, ha előfizet az összes Bright Data termékre.
 • Szerezze meg a letiltott webes adatokat etikusan, így vállalkozásának nem kell perekkel foglalkoznia.
 • Csak akkor fizessen, ha hasznos adatokat kap.

 • A kiskereskedelmi és e-kereskedelmi ágazat ezt az eszközt használhatja nehezen elérhető adatkészletek, versenytársak árképzési tervei, promóciós stratégiái stb. megszerzésére, hogy dinamikus értékesítési és marketingstratégiát hozzon létre.
 • Hozzáférhet a nyilvános adatokhoz anélkül, hogy időt pazarolna a kézi webhelykeresésre. Kormányok, versengő vállalkozások és állami szervezetek tárolnak ilyen nyílt forráskódú adatokat. De mindent megtesznek azért, hogy rétegezzék az adatokat, hogy elérhetetlenek legyenek. A Bright Data feloldó algoritmusa másodpercek alatt lekéri az ilyen réteges adatokat.
 • Az elektronikai és számítógép-alkatrészeket gyártó vállalatok ezt az eszközt használhatják a versenytársak termékeinek pontos áradatainak lekérésére anélkül, hogy IP-tilalmat vagy pert kapnának.
 • Az egészségügyi tartomány gyártói és szolgáltatói valós idejű nyilvános adatokhoz férhetnek hozzá a világ összes piacáról.
 • A digitális hálózati eszközök fejlesztői a Bright Data segítségével adatkészleteket gyűjthetnek a legkeményebb szerverekről, mint például a LinkedIn, a Google News, a Crunchbase, a Twitter stb.
 • A zenefigyelő ügynökségek ezt a webfeloldó API-t használhatják az interneten lejátszott, szerzői joggal védett zenék nyomon követésére. Ezután jelentést tehetnek ügyfeleiknek, például a kiadóknak és a lemezkiadóknak a szerzői jogok védelme érdekében.

Bright Data díjszabási tervek

Előfizetési tervei nagymértékben méretezhetők és rugalmasak. Ha Ön kisvállalkozás, és időnként adatkaparást végez, használhatja a felosztó-kirovó tervet.

Ha azonban rendszeresen végez adatkaparást, választhat a Starter (500 USD

/hó), Haladó (1000 USD/hó) és Advanced+ (2000 USD/hó) a munkaterheléstől függően.

A vállalati szintű felhasználóknak személyre szabott, 1000 kérésenkénti arányú vállalati tervük van, adatszakértőkkel, prémium SLA-val és elkötelezett vállalati szakértőkkel.

Bright Data Web Unlocker alternatívák

Mostanra már 360°-os szögből ismeri a Bright Data weboldal feloldóját. Ismernie kell azonban néhány méltó versenytársát, hogy megértse, mennyire jobb a Bright Data másoknál. Íme néhány alternatíva, amelyeket megnézhet:

Web Scraper API: Oxylabs

Az Oxylabs egy olyan szoftverfejlesztő cég, amely proxy- és weblehúzó API-kat kínál adatlekérő vállalkozások és szakemberek számára.

Kipróbálhatja ezt az eszközt, ha olyan webscraping API-t keres, amely méltó a Bright Data alternatívához.

Kód nélküli lehúzó: Smartproxy

A Smartproxy No-Code Scraperje lehetővé teszi a webről lemásolt adatok tárolását és a lekaparási feladatok ütemezését. Mindezt megteheti a kódolás nélkül. Hát nem csodálatos? Emellett használatra kész webes adatkaparási sablonokat is kap az egyszerű adatgyűjtés érdekében.

Következtetés

A megfelelő webfeloldó megtalálása kihívást jelent, mivel sok piaci termék hihetetlen szolgáltatásokat és árakat ígér. Megkönnyítettük a Bright Data Web Unlocker kiválasztását azáltal, hogy áttekintettük az eszközt belülről, és bemutattuk annak legjobb tulajdonságait és funkcióit.

Próbálja ki a Bright Data-t, és gyakorlatilag meglátja, hogy ígéretei és árazási tényezői alapján kitűnik.

Érdekelhetik ezek a felhőben futó webkaparó eszközök is.