John Wick közvetíti valahol?

A főszereplő, John Wick minden megrögzött rajongójának lesz egy kérdés a fejében. John Wick streamel valahol? Ha olyan kifejezésekre keres választ, mint a John Wick online közvetítés vagy a John Wick ingyenes online közvetítése, akkor ez a cikk lehet a keresett eredmény. A film mindhárom sorozatának megtekintéséhez számos lehetőség kínálkozik ebben a cikkben. Kérjük, olvassa el az összes lehetőséget, és találja meg az Önnek legmegfelelőbb platformot.

John Wick közvetíti valahol?

Kényszerítenéd magad, hogy visszatérj abba az életbe, amit feladtál, ha kedvenced meghal? Mi van akkor, ha a kedvenc egy kutya, amelyet a legszeretettebb személy adott? A John Wick egy trilógiás filmsorozat, amelyben Keanu Reeves, az egyik legkedveltebb hollywoodi színész a főszereplő az összes filmben. A filmek az akció-thriller műfajba tartoznak, és teljes kasszasikerek, jó IMDb-besorolással. A sorozat összes filmje határozott meglepetést okoz a rajongóknak, mivel az összes filmet egyenrangúnak találják. A filmek IMDb értékelése 7,4/10, Rotten Tomatoes pontszámuk pedig 86%.

1. John Wick

A trilógia első filmjének, a John Wicknek a cselekménye John Wick bérgyilkosként való visszatéréséről szól, arról az életről, amely mellett úgy döntött, végleg elhagyja. A filmet 2014-ben mutatták be, és a történet azzal kezdődik, hogy egy csapat férfi betör John házába, hogy ellopja az autóját. A bosszú összeesküvése akkor kezdődik, amikor a csatlósoknak meg kellett ölniük a kiskutyát, a felesége ajándékát, hogy megszökhessen.

2. John Wick: 2. fejezet

A sorozat második filmje a John Wick: Chapter 2, és ez a legkedveltebb film az egész sorozatban. 2017-ben adták ki, és a történet cselekménye kissé eltér az első filmhez képest. A filmben szereplő gengszter egy nagy adósság visszafizetését kéri Johntól, aki pedig kénytelen betartani egy esküjét, amelyet egykor megesküdött. Ebben a filmben John Olaszországba indul, hogy meggyilkolja a gengszter családi riválisát. A filmet az teszi érdekesebbé, hogy szembesül az árulással, megszegi világának szent törvényét, a jutalom eszményévé válik, küzdelme pedig jól ábrázolható.

3. John Wick: 3. fejezet – Parabellum

Az utolsó film folytatásának még egy konnotációja van, amit fel kell fedni. Eddig tanúi voltunk John Wicknek, mint a bérgyilkosnak, aki életeket ölt. Ebben a 2019-ben bemutatott filmben John Wicket veszélybe sodorják bérgyilkosok szerte a világon. A filmnek egy kérdésen alapuló cselekménye van; Vajon egykori barátja esküje segít neki megnyerni ezt a küzdelmet?

Két másik film megjelenése várható a John Wick-filmsorozatban. A negyedik film, a John Wick: Chapter 4 várhatóan 2022 májusában kerül a mozikba. Az ötödik, még cím nélküli film várhatóan hamarosan a negyedik mozi után kerül bemutatásra.

A film bárhol megtekintéséhez kövesse a megadott módszereket.

1. módszer: Online streaming platformokon

Ez a rész felsorolja az összes online streaming platformot, amely a John Wick-trilógia filmjeit streameli. Nézze meg a leírást az egyes platformokon, és találja meg az Önnek legmegfelelőbb tervet. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a streamelési platformokat, amelyekről megtudhatja a választ arra a kérdésére, hogy John Wick streamel-e bárhol vagy sem.

  Hogyan készítsünk videót a Chrome böngészőről

1. Netflix

Mindhárom John Wick-film elérhető a Netflixen az összes előfizetési csomaghoz. Az egyetlen szempont, amelyet figyelembe kell venni a filmek megtekintéséhez, az a hely, ahol élsz. A szerzői jogok és a helyi lakosság érdeklődése miatt a Netflix minden országban különböző könyvtárakat kínál az emberek számára, bár az előfizetési díj azonos. A John Wick-filmek streamelhetők, ha olyan európai országokban élsz, mint Románia. A Netflix UK filmjeit HD minőségben, felirattal nézheti meg.

2. Amazon Prime Video

A John Wick sorozat mindhárom filmje elérhető az Amazon Prime Video platformon alapszintű előfizetéssel. A filmek kiváló minőségűek, és lehetővé teszik a filmek megtekintését különböző nyelvű feliratokkal. A platform használatának további funkciója, hogy ezen a platformon megtekintheti a film részleteit, például a szereplőket, a stábot és a film rejtett részleteit. A platform filmnézésre való használatának egyetlen korlátozása a földrajzi korlát. A filmek megtekintéséhez Ausztráliában kell élnie szerzői jogi problémák miatt.

3. Airtel Xstream

Az Airtel Xstream platform lehetővé teszi a John Wick saga összes filmjének streamelését. Ezen a platformon tamil, telugu, hindi és angol nyelven szinkronizált filmek találhatók. A filmeket a kívánt minőségben nézheti, és szabályozhatja a film streamelési sebességét. A filmek megtekintéséhez vagy havi előfizetéssel kell rendelkeznie ezen a platformon, vagy rendelkeznie kell egy mobilcsomaggal, amely hozzáférést biztosít a platformokhoz. A platform csak Indiában érhető el, más országokban nem érhető el.

4. Lionsgate Play

A Lionsgate Play az egyik legális streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi az összes film megtekintését. Egy egyszerű kereséssel közvetlenül elérheti a webhelyet, és megnézheti a filmeket. Előfizetéssel mindhárom filmet megnézheti a hivatalos weboldalon.

5. Starzplay

A Starzplay egy online streaming platform, amely kizárólag az Egyesült Államokban érhető el, és a John Wick sorozat mindhárom filmjét streameli. Az összes film megtekintéséhez elő kell fizetnie a hivatalos webhelyre. Érdemes előfizetni erre a platformra, ha szereti a spanyol nyelvű filmeket nézni.

6. Vi Filmek és TV

Csakúgy, mint az Airtel Xstream platform, a Vi Movies & TV webes platform lehetővé teszi a John Wick streamelését bárhol. Ahhoz, hogy ezen a platformon nézhesd a filmeket, rendelkezned kell egy mobilcsomaggal, amellyel a csomag kiegészítő funkciójaként streamelheted a filmeket.

7. YouTube TV

Ha meg szeretne nézni néhány klipet, megtekintheti őket a YouTube hivatalos webhelyén vagy az alkalmazásban. A YouTube TV lehetővé teszi az összes film teljes cselekményének megtekintését ezen a platformon előfizetéssel.

8. NBCUniversal

Az NBCUniversal egy amerikai hálózat szolgáltatása, amely lehetővé teszi a John Wick filmes saga mindhárom filmjének streamingjét. A filmek megtekintéséhez fizetős előfizetés szükséges, de a szolgáltatás használatának egyetlen hátránya, hogy nem közvetíthető az Egyesült Államok minden régiójában.

2. módszer: A televíziós streaming szolgáltatásokról

A szakasz felsorolja az összes televíziós streaming szolgáltatást, amely John Wick filmeket streamel. Az előfizetési hitelesítő adataival megtekintheti a filmeket a hivatalos webhelyen. Ezenkívül, ha nincs előfizetése, kölcsönözheti a bejelentkezési adatokat barátjától, és megnézheti a filmeket az adott streaming szolgáltatás hivatalos webhelyein. A lista azon streaming szolgáltatások listáját tartalmazza, amelyek választ adnak arra a kérdésre, hogy John Wick streamel-e bárhol.

  E-mailek digitális aláírása vagy titkosítása az Outlook Online alkalmazásban

1. Hulu

A Hulu streaming szolgáltatás streameli a John Wick filmeket a szolgáltatás Cinemax kiegészítőjén. Mivel ezt a szolgáltatást többnyire minden ember elfogadja a különböző országokban, ezzel a szolgáltatással megtekintheti kedvenc filmjeit. Egyes európai országok lehetővé teszik a filmek megtekintését a szolgáltatás HBO-kiegészítőjén. A filmek megtekintéséhez és a szolgáltatás kiegészítőinek használatához előfizetéssel kell rendelkeznie.

2. Páva

Ez a legjobb és legolcsóbb lehetőség a John Wick-filmek streaming szolgáltatáson keresztül történő megtekintéséhez. Mindhárom film minden előfizetéssel elérhető a Peacock-on. Más szóval, ingyenesen nézheti meg a filmeket ingyenes fiókjával, vagy frissíthet prémium csomagra. Az egyetlen különbség a két csomag használatában az, hogy az ingyenes csomag hirdetésmegszakításokkal jár, míg a prémium csomag zavartalan streamelést biztosít. Ezenkívül a prémium páva csomag költsége minimális és megfizethető, és sok csatornát tartalmaz.

3. Sling TV

Ha van előfizetésed a Sling TV csomagra, legyen az Sling Blue vagy Sling Orange, a filmsorozat mindhárom filmjét megnézheted az igény szerinti könyvtárban. A havi előfizetés olcsóbb a többi szolgáltatáshoz képest. Ha mindkét alapcsomagot választja, minimális értéket takaríthat meg, és élvezheti az előnyöket.

4. Fubo TV

A sorozat második filmje, a John Wick: Chapter 2 elérhető a Fubo TV on-demand könyvtárában. A Fubo TV-nek azonban nincs lehetősége streamelni a sorozat első és harmadik filmjét. A szolgáltatás kezdőcsomagja több mint 100 élő csatorna megtekintését teszi lehetővé, és 250 órányi DVR-tárhelyet biztosít. Az előfizetés azonban drága a többi csomaghoz képest. Lehetősége van egy 7 napos próbaverzióra, majd eldöntheti, hogy ezt a szolgáltatást hosszú ideig használhatja-e.

5. DirecTV

A DirecTV streaming szolgáltatás mindhárom John Wick-filmet tartalmazza, és megtekinthető az Egyesült Államokban. A szolgáltatás előfizetési díja a korlátlan élő csatornákhoz és az általa kínált felhőtárhelyhez képest elfogadható. Korábban AT & T NOW csatornának hívták, és most ennek a hálózatnak az összes csatornáját a DirecTV platformra közvetítik. Ahhoz, hogy filmeket nézhessen rajta, elő kell fizetnie a platformra.

6. Spektrum

A Spectrum egy újabb streaming szolgáltatás, amely mindhárom John Wick-filmet streameli az igény szerinti könyvtárban, és az Egyesült Államok minden régiójában megtekinthető. Ezen a platformon előfizetést vásárolhat, és megnézheti az összes filmet. A filmeken kívül a streaming szolgáltatásban megtekinthető csatornák hosszú listája van.

7. Xfinity

Az Xfinity egy olyan szolgáltatás, amelyhez alapvető előfizetési csomag szükséges, és a John Wick-filmsorozat mindhárom filmjét streameli. Az összes film és egyéb csatorna eléréséhez elő kell fizetnie a szolgáltatásra.

8. FandangoNOW

A FandangoNOW egy filmfolyam szolgáltatás, amely olyan filmeket sugároz, mint az HBO. A John Wick saga három filmje streamelhető a platformon. A John Wick-filmeken kívül ezen a platformon különféle filmeket is megtekinthet előfizetésével. Jelenleg a FandangoNOW kapcsolatban áll Vuduval, és ott nézed a filmeket.

3. módszer: Vásároljon vagy kölcsönözzen filmeket

Ha nem szeretne havi vagy éves előfizetést, és olcsóbb módszert keres, akkor a John Wick-filmek megvásárlása vagy kölcsönzése lehet a legjobb megoldás. Rengeteg pénzt takaríthat meg, mivel csak az adott filmért kell fizetnie ahelyett, hogy egy teljes előfizetési csomagot vásárolna a film megtekintéséhez. Kiválaszthatja a megnézni kívánt film minőségét is. Az egyetlen korlátozás az időkorlát, ameddig meg kell néznie, mielőtt a filmek eltűnnének a könyvtárából. Ha az a kérdés, hogy a John Wick streaming-e valahol megoldatlan, ez határozott és pozitív megoldás.

  A nem működő Microsoft Teams videohívás javítása

1. Vudu filmek és TV

A Vudu Movies & TV webhely 30 napos határidőt biztosít a John Wick online közvetítés nézésének megkezdésére. Körülbelül 24 órája van a film megtekintésének befejezésére attól az időponttól számítva, amikor megnyomja a film Lejátszás gombját ebben az időkorlátban. Az oldalon a filmek SD, HD és 4K minőségben kölcsönözhetők. Ráadásul a változó minőség ára nem sokban tér el. A Vudu szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy a John Wick-filmet digitálisan vagy külső tárolóeszközön nézze meg. Ez a lehetőség kizárólag az első filmhez érhető el, és digitális formában, valamint DVD- vagy Blu-ray-formátumban is másolatot kap.

2. Prime Video

A John Wick filmsorozat mindhárom filmje a Prime Video platformon található, és megvásárolhatja a kollekciót, ha megvásárolja őket a platformról. A platform használatának fő előnye, hogy a világ bármely országában elérhető.

3. YouTube

A John Wick filmsorozat filmjeit a YouTube hivatalos webhelyén vagy az alkalmazásban bérelheti vagy vásárolhatja meg. Mindhárom film megvásárlásával vagy bérlésével jelentős összeget takaríthat meg.

4. Google Play

Mindhárom filmet letöltheti a Google Play platformról, és megnézheti őket kedvenc eszközén. A platform a legbiztonságosabb az összes platform között, és bármikor hozzáférhet a filmekhez.

5. Microsoft Store

Mindhárom John Wick-film bérelhető a Microsoft Store-ban. Ebben az üzletben azonban csak 14 napos időkorlátja van a film megtekintésére. Mindhárom filmet viszonylag alacsonyabb áron is megvásárolhatja, mint az egyes filmek vásárlásának áránál.

6. Redbox

A Redbox egy olyan szolgáltatás, amely a filmeket külső tárolóeszközökön, például DVD-n vagy Blu-rayen kölcsönzi. Ezen a platformon kölcsönözheti vagy megvásárolhatja a filmeket, és kényelmesen megtekintheti őket.

7. ROW8 a Roku eszközön

A ROW8 kiegészítő segítségével mindhárom John Wick-filmet megnézheti a Roku eszközön. Az összes filmet kiváló minőségben és megszakítás nélküli streameléssel streamelheti.

4. módszer: A földrajzi korlátozások megkerülése

Az összes platformon bizonyos földrajzi korlátozások vonatkoznak a platformok használatára a John Wick-filmek streamelésére. A korlátozás megkerüléséhez prémium VPN-re van szüksége a filmek eléréséhez a világ bármely pontján. A prémium és fizetős VPN választásának fő oka az ingyenes VPN helyett a sok szerver elérhetősége. Ez lehetővé teszi a kiszolgáló váltását, ha nagy a forgalom. Ezenkívül a jelentések azt állítják, hogy a Netflix leállította a streamelést az ingyenes VPN-t használó eszközökön. A prémium VPN használata segít megszabadulni ettől a problémától.

***

A cikk fő motívuma az, hogy módszereket biztosítson a John Wick-filmek streameléséhez. Tehát, ha kérdése van, streamel-e John Wick bárhol, ezt a cikket használhatja megoldásként. Ha olyan kifejezésekre keres választ, mint a John Wick online közvetítés vagy John Wick ingyenes online közvetítés, használhatja az itt leírt módszereket és platformokat. Kérjük, tegye fel javaslatait, és tegye fel kérdéseit a megjegyzés rovatban, hogy követni tudjuk.