Javítsa ki az inkognitómód hibáját a Netflixen

A Netflixet nem kell eltúlozni. Ez az online streaming cég filmek, dokumentumfilmek, valóságshow-k, sorozatok és sok más műfaj széles választékát kínálja, amelyeket érdemes megnézni. Ezt az alkalmazást bárki elérheti, aki aktív előfizetéssel rendelkezik a platformra. Kétségtelenül érdekes alkalmazás. Ennek ellenére semmi sem lehet tökéletes. Mindig van valamilyen hiba, amely megakadályozza a felhasználókat a platform teljes értékű használatában. Az egyik ilyen hiba, amellyel a Netflix-felhasználók az utóbbi időben találkoztak, az inkognitómód-hiba, a Netflix vagy a Netflix inkognitómód-hiba M7399-1260-00000024. Ha Ön is ilyen felhasználó, ne aggódjon. Ez a cikk eligazítja, hogyan kezelheti ezt a problémát. Olvassa tovább a Netflix privát megtekintési hibájának kijavításához.

Az inkognitómód hibájának javítása a Netflixen

Általában a Netflix inkognitómódbeli hibája akkor történik, amikor a Netflixet a böngészőn keresztül próbálja használni. Most felteheti a kérdést, hogy miért történik ez a probléma? Ennek az az oka, hogy a Netflix szerzői jogi korlátozásokat ír elő a másik helyre vonatkozó tartalmakra vonatkozóan, ami azt jelenti, hogy a Netflix a böngésző helye alapján dönti el, hogy milyen tartalmat szeretne streamelni. Ne feledje, hogy a böngészők inkognitómódja blokkolja a gyorsítótárak tárolását, ami viszont korlátozza a Netflixet a tartózkodási helyének lekérésében, és tovább akadályozza a tartalom streamingjét.

Más okok is felelősek a Netflix privát megtekintési problémáiért, amelyeket alább felsorolunk:

  • Kevesebb tárhely a rendszerben
  • Ideiglenes műszaki hibák
  • Letiltott védett tartalom opció
  • A böngésző elavult verziójának használata
  • Kapcsolja ki a VPN-t vagy a proxyt, ha engedélyezve van

Most nézzük a megoldásokat. Próbálja ki az alábbi módszerek mindegyikét egyenként, amíg meg nem találja a lehetséges megoldást.

1. módszer: Indítsa újra a számítógépet

Az első alapvető hibaelhárítási lépés bármilyen hiba esetén a számítógép újraindítása. Ennek az az oka, hogy a rendszer hosszú órákon át történő használata újraindítás nélkül RAM-problémákat, lassúságot, internetkapcsolati hibákat és teljesítményproblémákat okoz. Ha az ilyen tényezők bármelyike ​​a Netflix inkognitómódbeli hibája mögött áll, akkor a számítógép egyszerű újraindítása megoldhatja a problémát.

  Hogyan válthat a brit és az amerikai helyesírás-ellenőrzés között a Microsoft Wordben

2. módszer: Az inkognitó mód letiltása

Az inkognitó mód jelentése egyszerű. Ez egy anonim módja a Netflix használatának a böngésző által biztosított privát funkcióval, amely nyomon követhetetlenné teszi tartózkodási helyét. Ha a Netflix észleli, hogy inkognitómódú böngészőt használ, akkor nagy a valószínűsége, hogy inkognitómódban hibás Netflixet tapasztal. Ezért megoldhatja ezt a problémát, ha letiltja a privát megtekintési módot a böngészőben. Tekintse meg az inkognitómód letiltása a Google Chrome-ban című útmutatónkat, hogy ugyanezt tegye.

3. módszer: Kapcsolja ki a VPN-t és a proxykiszolgálót

A VPN vagy virtuális magánhálózat olyan technológia, amely biztosítja az adatvédelem online védelmét, ami azt jelenti, hogy erős titkosítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy privát módon védjék az összes adatot, amelyet Ön fogad, böngészik vagy küld az interneten. Egyszerűen fogalmazva, követhetetlenné teszi a böngésző helyét. Néha ezek a VPN-szolgáltatások ütközést okoznak bizonyos alkalmazások munkafolyamataival. Ebben a forgatókönyvben ez problémákat okozhat a böngészőben, ami lehetetlenné teszi a Netflix számára, hogy nyomon kövesse a tartózkodási helyét. Amint korábban említettük, a korlátozás a Netflix helyalapú tartalomstreamelési koncepciója miatt következik be. Ezért átmenetileg tiltsa le a VPN- vagy proxyhálózatait. Kövesse útmutatónkat a VPN és a proxy letiltásához Windows 10 rendszeren, hogy ugyanezt tegye. Miután a VPN vagy a proxy ki van kapcsolva, indítsa el a böngészőt, és ellenőrizze, hogy hiba nélkül tudja-e használni a Netflixet.

4. módszer: Tárolóhely felszabadítása

Minden alkalmazás megfelelő működéséhez minimális tárhelyre van szükség. Hasonlóképpen, a Netflixnek legalább 100 MB-ra van szüksége a zavartalan működéshez. Ezért a Netflix megtekintése előtt ellenőrizze a számítógépét, és szabadítsa fel a tárhelyet, ha az nem haladja meg a 100 MB-ot, mivel ez a tény felelős a Netflix inkognitómódbeli hibáiért. Ezért kövesse az alábbi lépéseket, hogy helyet szabadítson fel a rendszerben.

1. Nyomja meg egyszerre a Windows + E billentyűket, és indítsa el a Fájlkezelőt.

2. Kattintson jobb gombbal arra a helyi lemezpartícióra, amelyre a játék telepítve van, és válassza a helyi menü Tulajdonságok menüpontját.

3. Lépjen az Általános fülre, és kattintson a Lemezkarbantartás gombra az ábrán látható módon.

4. Válassza ki a tisztítani kívánt meghajtót a Lemezkarbantartás: Meghajtó kiválasztása legördülő menüből, az ábra szerint.

5. Válassza ki a törölni kívánt fájlokat, majd kattintson az OK gombra.

  Az Xbox One értesítéseinek kikapcsolása vagy testreszabása

Várjon, amíg a Lemezkarbantartó folyamat teljesen lefut. Ezután ellenőrizze, hogy van-e legalább 1 GB szabad hely a meghajtón. Ha a szabad terület nem éri el ezt a minimális korlátot, válassza ki a nem szükséges rendszerfájlokat, és helyezze át őket egy másik helymeghajtóra. Miután követte ezeket az utasításokat, indítsa el a böngészőt. Próbálja meg megnyitni a Netflixet, és ellenőrizze, hogy a hiba megoldódott-e.

Megjegyzés: Az alábbiakban a Google Chrome-ot használtuk példaként a módszerekben.

5. módszer: Törölje a böngésző gyorsítótárát

A böngészési adatok, például a gyorsítótárak, a cookie-k és az előzmények fájlok rendellenes összesítése szükségtelen mennyiségű internetes erőforrást használ fel, ami viszont lelassítja a hálózati kapcsolatot, amikor a felhasználók biztonságos webhelyhez próbálnak csatlakozni. Ez a szokatlan felhalmozódás akkor fordul elő, ha a Chrome böngészőt használja videók streamelésére a Netflixen, ahol a gyorsítótár száma az alkalmazásban történő videók megtekintésével arányosan növekszik. Ezért törölje a böngészési adatokat a Google Chrome böngésző beállításaiból, hogy megszabaduljon a Netflix privát megtekintési hibájától. Olvassa el a gyorsítótárak és a cookie-k törlése a Google Chrome-ban című útmutatónkat, hogy ugyanezt tegye.

6. módszer: Frissítse a böngészőt

Ha a használt böngésző nem naprakész, akkor valószínűbb, hogy a Netflix inkognitómódbeli hibát tapasztal. Ennek az az oka, hogy a böngésző bizonyos frissítéseket bocsáthat ki, hogy kijavítsa a meglévő hibákat vagy hibákat, amelyek viszont nem kompatibilisek a Netflix alkalmazással. Ezért feltétlenül ellenőrizni kell, és frissített verzióban tartani a böngészőt. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

1. Nyomja meg a Windows gombot, írja be a chrome szót, majd kattintson a Megnyitás gombra a Google Chrome böngésző elindításához.

2. A böngésző oldalon kattintson a jobb felső sarokban található három függőleges pontra.

3. A helyi menüben válassza a Súgó lehetőséget, majd kattintson a képen látható A Google Chrome névjegye elemre.

4. A Chrome névjegye oldalon válassza az Újraindítás gombot a Chrome böngésző automatikus frissítéséhez.

5. A Chrome ablaka most automatikusan megnyílik a frissítési folyamat befejeztével. Ha ez a folyamat megtörtént, indítsa újra a Chrome böngészőt, és próbálja meg használni a Netflixet.

Remélhetőleg a Netflix privát nézéssel kapcsolatos problémája mára megoldódott. Ha nem, akkor ne stresszelj. Próbáljon ki más közelgő módszereket.

7. módszer: A védett tartalom engedélyezése

Ha a Netflix M7399-1260-00000024 inkognitómódú hibáját észleli, akkor ezt a problémát valószínűleg a böngésző irreleváns beállításai okozzák. Ha a Google Chrome böngészőt használja a Netflix streameléséhez, akkor ezt a módszert feltétlenül ki kell próbálnia. Ezért kövesse az alábbi utasításokat a védett tartalom funkció engedélyezéséhez a böngészőjében.

  Kényszerítse böngészőjét a Google.com használatára, és hagyja figyelmen kívül a tartózkodási helyét

1. Nyissa meg a Google Chrome böngészőt.

2. A böngésző oldalon kattintson a jobb felső sarokban található három függőleges pontra.

3. Válassza a Beállítások elemet a helyi menüben a kiemelten.

4. Most válassza az Adatvédelem és biztonság lehetőséget a Chrome-beállítások oldalának bal oldalán.

5. Az Adatvédelem és biztonság részben válassza ki a Webhelybeállítások elemet az ábrán látható módon.

6. Itt válassza ki a Védett tartalomazonosítók funkciót a További tartalombeállítások részben az alábbiak szerint.

7. Engedélyezze a Webhelyek védett tartalom lejátszására lehetőséget a Webhelyek alkalmazásban, és kövesse ezt a beállítást, amikor az ábra szerint az Alapértelmezett viselkedés szakaszban meglátogatja őket.

8. módszer: Telepítse újra a böngészőt

Ha a fent említett lépések egyike sem működött, a végső lépés az, hogy eltávolítja a böngésző alkalmazást a rendszerről, majd újra telepíti. A böngésző elavult verziója M7399-1260-00000024 Netflix inkognitómód-hibát okozhat, ezért manuális beavatkozást igényel a böngésző legújabb verziójával történő újratelepítés. A Netflix privát megtekintési hibájának kijavítása a következőképpen történik.

1. Nyomja meg a Windows gombot, és írja be Vezérlőpult és kattintson a Megnyitás gombra.

2. Állítsa be a Nézet > Kategória lehetőséget, majd válassza a Programok beállítást.

3. Kattintson a Program eltávolítása elemre a Programok és szolgáltatások részben.

4. Kattintson a jobb gombbal a Google Chrome programra, majd kattintson az Eltávolítás parancsra.

5. Kattintson az Eltávolítás lehetőségre az eltávolítási folyamat megerősítéséhez.

6. Töltse le a Google Chrome-ot egy másik, választott alapértelmezett böngészővel.

7. A hivatalos Google Chrome oldalon kattintson a Chrome letöltése gombra a képen látható módon a böngésző telepítőfájljának letöltéséhez.

8. A Letöltések oldalon kattintson duplán a ChromeSetup.exe fájlra a letöltési folyamat elindításához.

9. Várja meg, amíg a telepítési folyamat befejeződik.

Ha elkészült, megnyithatja a friss Google Chrome böngészőablakot, és megpróbálhatja elérni a Netflixet. Ezután ellenőrizze, hogy a Netflix inkognitómódbeli hibája megoldódott-e.

***

Reméljük, hogy megtalálta a megoldást a Netflix inkognitómódbeli hibájára. A cikkre vonatkozó kérdéseit és a jövőbeli cikkekhez kapcsolódó témajavaslatokat az alábbi megjegyzések részben teheti meg.