Javítsa ki a Microsoft Teams fekete képernyővel kapcsolatos problémáját

A Microsoft Teams egy jól ismert kommunikációs alkalmazás, amelyet 2017-ben adtak ki. Az alkalmazást nagymértékben használják az üzleti szervezetek munkahelyként, különösen a távoli dolgozók számára. Segít a szervezeti csapatoknak szervezett, tájékozott és kapcsolatban maradni. Ez egy nagyszerű munkaterület megbeszélésekhez, együttműködésekhez, alkalmazásokhoz és fájlmegosztáshoz. Összességében ez egy tökéletes alkalmazás az összes fontos hivatalos dologhoz egy helyen. Azonban még azután is, hogy a Microsoft Teams tökéletes hely a hibrid munkához, a jelentések szerint kisebb problémákkal és hibákkal kell szembenéznie. Az egyik ilyen probléma a Microsoft Teams fekete képernyője, amely megzavarja az alkalmazás munkáját. Ha Ön jelenleg ezt a problémát tapasztalja, akkor a Microsoft Teams üres képernyőjéről szóló mai útmutatónk sokat segít Önnek. Megvitatjuk azokat az okokat, amelyek végül a Microsoft Teams videó fekete képernyőjéhez vezetnek a számítógépen, és a Teams fekete képernyőjének megosztásának különböző módjairól. Tehát kezdjük útmutatónkkal, és vizsgáljuk meg részletesen a kérdést.

A Microsoft Teams fekete képernyővel kapcsolatos probléma megoldása

Általában fekete képernyő jelenik meg a Microsoft Teamsben, amikor a felhasználó szerzői joggal védett tartalmat oszt meg a platformon. Ennek oka a Microsoft Teams szabályzata, amely megakadályozza a tartalom tulajdonjoggal való megosztását. Ezen kívül a következő okok is üres képernyőt váltanak ki a Teamsben:

  • Sérült fájl: Ha sérült fájl van a rendszermappában, az kiválthatja a fekete képernyő problémáját a Microsoft Teamsben.

  • Elavult illesztőprogramok: Az elavult szoftverrel rendelkező illesztőprogramokról is ismert, hogy az üres képernyő problémáját okozzák, mivel nem kompatibilisek más alkalmazásokkal.

  • Nagy felbontás: Bizonyos esetekben a rendszer nagy felbontása a Teams fekete képernyőjének problémáját is okozhatja.

  • Settings.json hiba: A Settings.json fájlok is létrehozhatják ezt a hibát, ha sérültek.

  • Kamerabeállítások: Egy másik ok, ami miatt fekete képernyő jelenhet meg a Teamsben, a kamerabeállítások. Ha más alkalmazások használják az Ön számítógépének kameráját, az okozhatja ezt a problémát.

  • Gyorsítótárfájl: A csapatok üres képernyőt is megjeleníthetnek az eszközén tárolt sérült gyorsítótárfájlok miatt.

Amikor megosztja képernyőjét a Teams szolgáltatásban, a fent említett okok miatt néha fekete képernyővel találkozhat. Ha igen, megpróbálhatja kijavítani a problémát az alábbi tesztelt és kipróbált módszerekkel:

1. módszer: Indítsa újra a számítógépet

A legelső módszer, amellyel megpróbálhatja megoldani a Teams fekete képernyő megosztásával kapcsolatos problémát, a számítógép újraindítása. Ez az egyik legegyszerűbb javítás, amely sok Microsoft Teamst használó ember számára megoldotta a problémát. Az eszköz puszta újraindítása megoldja a fekete képernyő problémáját okozó kisebb hibákat és hibákat. Annak ellenére, hogy az eszköz újraindítása egyszerű, mégis megismerhet néhány új módszert a Windows 10 számítógép újraindításának vagy újraindításának 6 módja című útmutatónkból, és implementálhatja azokat a rendszeren.

2. módszer: Indítsa újra a Microsoft Teams programot

A Microsoft Teams fekete képernyő problémája az alkalmazás újraindításával is megoldható. A Teamst újraindíthatja a Feladatkezelő alkalmazással vagy anélkül a számítógépén. A Feladatkezelő segít nyomon követni a számítógépén futó programokat és folyamatokat. Ez az eszköz használható ezeknek a programoknak a leállítására is. A Microsoft Teams futásának leállításához, majd újraindításához válassza a Feladat befejezése lehetőséget a Feladatkezelőben, vagy választhat másik segédprogramot is a számítógépén. Ha többet szeretne megtudni róla, tekintse meg a Feladat befejezése Windows 10 rendszerben című útmutatónkat.

3. módszer: Futtassa az Alkalmazások hibaelhárítóját

A Microsoft Teams üres képernyőjének megoldásához a beépített Microsoft Store-alkalmazások hibaelhárítóját is futtathatja számítógépén. Ez a segédprogram segít az alkalmazáson belüli problémák automatikus kijavításában. Ez a beépített Microsoft Store alkalmazási segédprogram segít az alkalmazások kisebb hibáinak megoldásában, amelyek megakadályozzák azok megfelelő működését. Ebben az esetben kijavítja az üres képernyővel kapcsolatos problémákat a Microsoft Teams alkalmazásában.

1. A Windows keresősávjába írja be a hibaelhárítási beállítások szót, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Válassza a Windows Store Apps hibaelhárítót, és kattintson az alább kiemelt Hibaelhárító futtatása gombra.

3. Ha a Microsoft-alkalmazásokkal kapcsolatos problémákat talál a számítógépén, kattintson a Javítás alkalmazása lehetőségre.

4. Végül kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és indítsa újra a számítógépet, és ellenőrizze, hogy a fekete képernyő probléma megoldódott-e.

4. módszer: Alacsonyabb képernyőfelbontás

Ha egyik módszer sem segített semmilyen módon, megpróbálhatja a maradék utolsó lehetőséget, és ez magában foglalja a felbontás csökkentését. A rendszer képernyőfelbontása hatással lehet a Teams képernyőmegosztási funkciójára, és így a fekete képernyő problémájára. Tehát módosíthat néhány beállítást és módosíthatja a felbontást a 2 módja a képernyőfelbontás megváltoztatásának a Windows 10 rendszerben című útmutatónk segítségével.

5. módszer: Frissítse a rendszer-illesztőprogramokat

Az elavult rendszer-illesztőprogramok is inkompatibilitási problémákat okoznak a rendszer többi programjával, ami ebben az esetben a Microsoft Teams videó fekete képernyőjéhez vezetett. Így annak biztosítása érdekében, hogy ne szembesüljön ezzel a problémával, miközben a Teams rendszeren működik, frissítheti a rendszer illesztőprogramjait időben. Az Eszközillesztők frissítése Windows 10 rendszeren című útmutatónk segítségével megtudhatja, hogyan telepítheti a rendszerében elérhető illesztőprogramok legújabb verzióit.

6. módszer: A hardveres gyorsítás letiltása

Egyes felhasználók megpróbálták megoldani a Teams fekete képernyő megosztását a hardveres gyorsítás letiltásával a Microsoft Teams alkalmazásban. Ez a funkció magából a Teams fiókjából érhető el, és többet megtudhat arról, hogyan próbálhatja ki ezt a módszert a következő lépések segítségével:

1. Indítsa el a Microsoft Teams fiókot a számítógépén, és kattintson felül a Profilképére.

2. Most válassza a Fiók kezelése lehetőséget a Teams-fiók legördülő menüjéből.

3. Ezután kattintson az Általános elemre az oldalsó panelen.

4. Végül válassza a GPU hardveres gyorsításának letiltása (a Teams újraindítását igénylő) opciót az Általános beállításokban.

Amint már említettük, indítsa újra a Teamst, és ellenőrizze, hogy a Microsoft Teams üres képernyővel kapcsolatos probléma megoldódott-e.

7. módszer: Törölje a Settings.json fájlt

Míg a fent említett módszerek sok felhasználónak segítettek a Microsoft Teams fekete képernyő problémájának megoldásában, mások nem találták őket hasznosnak. A settings.json fájl törlése azonban sokak számára rendkívül kedvezőnek bizonyult.

1. Nyissa meg a Futtatás párbeszédpanelt a Windows + R billentyűk együttes lenyomásával.

2. Most írja be a %appdata%MicrosoftTeams parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.

3. Keresse meg benne a settings.json fájlt.

4. Most kattintson a jobb gombbal a settings.json fájlra, majd kattintson a Törlés ikonra.

8. módszer: Indítsa el a Microsoft Teams alkalmazást az Outlook alkalmazásban

A következő megoldás könnyen kipróbálható, és egy gyors megoldás is a fekete képernyő problémájának megoldására a Microsoft Teamsben. Ez magában foglalja a Teams elindítását Outlook amely segít a felhasználóknak mindkét platform egyszerű kezelésében, különösen az üzleti vállalatoknál. Ha szeretné tudni, hogyan kell telepíteni és használni a Teams bővítményt az Outlookhoz, kattintson a hivatkozásra, és tekintse meg útmutatónkat.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Miért nem látok videót a Teamsben?

Ans. Ha nem lát videót a Teamsben, ellenőriznie kell az eszköz kameráját. Győződjön meg arról, hogy az eszközön lévő más alkalmazások nem használják azt a kamerát, amely kiválthatja ezt a problémát. Megpróbálhatja kihúzni és csatlakoztatni a kamerát A Te eszközöd.

Q2. Kiléphetek a Microsoft Teamsből?

Ans. Igen, kijelentkezhet a Microsoft Teamsből, ha kijelentkezik fiókja.

Q3. Miért látok fekete Teams képernyőt?

Ans. Ha a Microsoft Teams képernyője fekete, előfordulhat, hogy a Teams alkalmazás szoftvere elavult. Ha igen, a probléma megoldásához frissítenie kell az alkalmazást.

Q4. Mit tehetek, ha a Microsoft Teams nem működik?

Ans. Ha a Microsoft Teams nem működik a számítógépén, megpróbálhatja manuálisan újraindítani az alkalmazást a frissítés kényszerítéséhez.

Q5. Mi történik, ha törlöm a Teamst?

Ans. A Teams törlésekor a normál és privát csatornákban végzett csoporttevékenységek, fájlok és csevegések is törlődnek. Minden adat törlődik Teams-fiókjából, és nem állítható vissza.

***

Reméljük, hogy a Microsoft Teams fekete képernyővel kapcsolatos problémájáról szóló dokumentumunk sikeresen eligazította a Teams fekete képernyőjének megjelenését okozó okokat, valamint a probléma megoldásának számos módját. Ossza meg velünk, hogy melyik módszer segített a gyors javításban. Kérdéseit és javaslatait is megoszthatja velünk, ha megjegyzéseit alább hagyja.

  Bevezetés az OpenTelemetrybe kezdőknek