Javítsa ki a Hearthstone lemaradást a Windows 10 rendszerben

A videojátékok szerelmesei talán már ismerik az ingyenesen játszható Hearthstone videojátékot. Ez egy gyűjthető kártyajáték, amelyet a Blizzard Entertainment fejlesztett ki. A játék elérhető a Battle.net oldalon, ahonnan könnyen letölthető. Ez a játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 30 lapból álló paklit hozzanak létre ellenfelük ellen. Ezek a kártyák varázslatokból és speciális képességekből állnak, amelyeket az ellenfél játékosa ellen használhatunk fel. Míg a játékosok ingyenes alapkártyákat kapnak a játékban, többet is vásárolhatnak. Az utóbbi időben a játékosok olyan problémákkal szembesültek a játékkal kapcsolatban, mint a Hearthstone lemaradása PC-n. Ha valaki tippeket keres ugyanerre vonatkozóan, kínálunk egy hasznos útmutatót, amely megtanítja Önnek, hogyan javíthatja ki a Hearthstone lemaradást.

A Hearthstone lemaradás kijavítása a Windows 10 rendszerben

A Hearthstone lemaradása a játék lefagyása vagy szüneteltetése, amikor megpróbálja futtatni vagy játék közben. Ez a probléma meglehetősen aggasztó és bosszantó a játékosok számára, mivel akadályozza a játékélményt. A lemaradt problémával a Windows, az iOS és az Android platformokon kell szembesülni.

A Hearthstone teljesítményproblémái mögött számos ok állhat, a beépített játékbeállításoktól a szoftverproblémákig, sok ok okozhatja a játék természetellenes leállását. Vizsgáljuk meg ennek néhány kiemelkedő okát.

 • Az első ok, amelyről azt tapasztalták, hogy a leginkább késleltetett problémát okoz, a videóbeállítás. Ha a beállításokat megváltoztatták vagy nem megfelelően vannak beállítva, akkor a játék lemaradhat/lefagy futás közben.
 • Egy másik ok lehet a játék sérült fájljai, amelyek szintén zavarhatják a rendszerszoftvert, ami a játék összeomlását okozhatja.
 • A Hearthstone helymeghatározó szolgáltatásai segítenek megtalálni a közelben lévő barátokat, de néha lelassíthatják a játékot, és késéshez vezethetnek.
 • A játék gyorsítótár mappája tárolja azokat a fájlokat, amelyekre később szükség lehet, de ezek a gyorsítótár-mappák is okozhatják a problémát, amiért a Hearthstone lemarad a rendszeren.

Minimális rendszerkövetelmények

Először is, ha a rendszer nem kompatibilis a játékkövetelményekkel, akkor nincs mit tenni. Ezért a rendszernek meg kell felelnie a játék futtatásához szükséges minimális követelményeknek. Beszéljük meg a Hearthstone minimális és ajánlott specifikációit a rendszerén.

 • Az operációs rendszerekkel szemben támasztott minimális követelmények a Windows 7, 8 és 10, míg az ajánlott Windows 10.
 • A rendszernek Intel Platinum D vagy AMD Athlon 64X2 processzorral kell rendelkeznie, míg az ajánlott Intel Core 2 Duo (2,4 GHz) vagy AMD Athlon 64X2 (2,6 GHz) vagy jobb.
 • Grafikához legalább NVIDIA GeForce 6800 (256 MB) vagy ATI Radeon X 1600 Pro (256 MB) vagy jobb grafikus kártya szükséges, míg az ajánlott specifikációk az NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) vagy ATI Radeon HD 4850 (512 MB) vagy jobb grafikus kártya.
 • Mindkét esetben 4 GB RAM elegendő a rendszerhez.
  Hogyan lehet megtalálni az alvó gombot a laptopon Windows 10 rendszeren

Nem vagy egyedül a Hearthstone videojáték elmaradó problémáival. Világszerte sok játékos szembesült ugyanezzel a problémával telefonja és rendszere terén. Hogy megmentsünk a bajtól, bemutatunk néhány törvényes módszert, amelyek segítenek a játék javításában és megszakítás nélküli játékában.

1. módszer: Frissítse a Windows rendszert

A Windows régebbi verziója a Hearthstone lemaradását okozhatja a PC-n. A frissített Windows számos problémát megoldhat a rendszerrel, például a hibákat és a sérült fájlokat. A Windows frissítéséhez olvassa el a Windows 10 legújabb frissítésének letöltéséről és telepítéséről szóló cikket.

2. módszer: Kapcsolja ki a Helymeghatározást

A Hearthstone helymeghatározó szolgáltatásokat használ a közeli barátokhoz és játékosokhoz való csatlakozáshoz a játékhoz. Ez a funkció akkor hasznos, ha egy nagyszerű játékidőt szeretne átélni egy baráti csapattal. Ugyanaz a helymeghatározási szolgáltatás azonban gondot okozhat a Hearthstone lemaradásában. Ezért azt javasoljuk, hogy kapcsolja ki a helymeghatározást a rendszeren, amíg megpróbálja futtatni a játékot.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a hely adatvédelmi beállításait, és kattintson a Megnyitás gombra.

2. Kattintson a Módosítás lehetőségre, és kapcsolja ki az eszköz helyhozzáférését.

3. módszer: A játékon belüli beállítások módosítása

A Hearthstone teljesítménnyel kapcsolatos problémák a rendszereddel nem kompatibilis játékbeli beállítások miatt is előfordulhatnak, amelyek végül a játék lefagyását okozzák. Ezeket a beállításokat a Blizzard alkalmazásban kell konfigurálni. Kövesse ezeket a lépéseket a játékon belüli beállítások módosításához, hogy kijavítsa a Hearthstone lemaradását a PC-n.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a Battle.net parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.

2. Most kattintson a Beállítások elemre, és nyissa meg a Játékbeállításokat.

3. Nyissa meg a Hearthstone-t, és kattintson a Reset In-game opciókra.

4. Ezután válassza a Reset opciót.

5. Végül kattintson a Kész gombra.

4. módszer: Módosítsa a grafikai beállításokat

Az olyan grafikus kártyák, mint az NVIDIA és az AMD, saját grafikus beállításokkal rendelkeznek. Bár ezek a beállítások köztudottan javítják a játékélményt, hibákat mutatnak, mint például a Hearthstone lemaradása a rendszerrel nem kompatibilis beállítások miatt. Ezért fontos frissíteni a játék grafikus beállításait. Kövesse a megadott lépéseket a grafikus beállítások módosításához, hogy kijavítsa a Hearthstone lemaradását a számítógépen.

1. Nyomja meg együtt a Windows + D billentyűket az Asztal megnyitásához.

2. Itt kattintson jobb gombbal az üres helyre, és válassza a Graphics Properties… opciót.

3. Kattintson a 3D opcióra.

  Képernyőkép készítése Windows 11 rendszerben

4. Most módosítsa az összes megadott szolgáltatást.

 • Alkalmazás optimális mód: Engedélyezés,

 • Egyéni beállítások,

 • Élsimítás: használja az alkalmazás beállításait,
 • Anizotróp szűrés: Alkalmazásbeállítások,
 • Függőleges szinkronizálás: Alkalmazásbeállítások.

5. Végül kattintson az Alkalmaz gombra, és indítsa el a Hearthstone játékot.

5. módszer: Frissítse a grafikus illesztőprogramokat

Ha a grafikus illesztőprogram sérült, megoldatlan problémája van, vagy elavult, ez egy másik oka lehet a Hearthstone játék lefagyásának, miközben megpróbálja elindítani. Olvassa el a Windows 10 grafikus illesztőprogram frissítésének 4 módjairól szóló cikket.

6. módszer: A Battle.net beállításának módosítása

A Blizzard beállításának módosítása fontos, ha meg akar szabadulni a Hearthstone lemaradási problémáitól a rendszeren. Ha a Blizzard fut a háttérben, az a játék lelassulását okozhatja.

1. Indítsa el a Battle.net alkalmazást.

2. Kattintson a Hearthstone elemre, majd a Beállítások legördülő menüben kattintson a Játékbeállítások elemre.

3. Kattintson az Általános elemre.

4. Válassza ki teljesen az ExitBattle.net lehetőséget a JÁTÉK INDÍTÁSÁNAK legördülő menüjében.

5. Végül kattintson a Kész gombra.

7. módszer: Törölje a log.config fájlt

A log.config fájl törlése szintén segíthet a Hearthstone teljesítményével kapcsolatos PC-problémák megoldásában. A log.config fájl törölhető a Blizzard alkalmazás meglátogatásával az asztalon, ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. Kattintson jobb gombbal a Hearthstone játék parancsikonfájljára.

2. Válassza a Fájl helyének megnyitása opciót a helyi menüből.

3. Itt keresse meg a log.config fájlt, és törölje azt.

4. Végül indítsa újra a számítógépet.

8. módszer: A Hearthstone javítása

Ha eddig egyik módszer sem vált be Önnek, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy valami nincs rendben a Hearthstone játékkal. Ezért fontos a játék beolvasása és javítása, és ehhez kövesse az alábbi utasításokat.

1. Kattintson a Hearthstone ikonra a Battle.net alkalmazásban.

2. Kattintson a beállítások ikonra a Lejátszás gombbal.

3. Válassza a Beolvasás és javítás menüpontot a menüből.

4. Kattintson a Begin Scan (Vizsgálat indítása) gombra.

9. módszer: Telepítse újra a Hearthstone-t

A Hearthstone játék újratelepítése az utolsó lehetőség a játék lemaradási problémájára. Az újratelepítés lehetőséget ad a játék legújabb verziójának telepítésére is. Az alábbiakban bemutatjuk a Hearthstone újratelepítésének lépéseit, hogy kijavítsuk a Hearthstone lemaradását a számítógépen.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be az alkalmazások és szolgáltatások szót, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Itt válassza ki a Fortnite játékot, és kattintson az Eltávolítás lehetőségre.

3. Ismét kattintson az Eltávolítás gombra a megerősítéshez.

4. Töltse le a Hearthstone-t a Blizzard letöltési oldaláról.

5. Futtassa a letöltött Hearthstone telepítőfájlt, és válasszon nyelvet a telepítési folyamathoz.

6. Várjon néhány percet, amíg a telepítés megkezdi a Battle.net Update Agent frissítését…

7. Válassza ki a Telepítési helyet, és kattintson a Folytatás gombra.

8. Várja meg, amíg a telepítés megkezdi a Battle.net telepítését.

9. Végül adja meg hitelesítő adatait, és kattintson a Bejelentkezés gombra.

10. Most kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Hearthstone játékfájlok letöltéséhez és telepítéséhez.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan állíthatom meg a Hearthstone játék lemaradását?

Ans. Annak érdekében, hogy a Hearthstone játék ne késlekedjen a rendszeren, teljesítse a rendszer minimális követelményeit, kapcsolja ki a helymeghatározási szolgáltatásokat, és módosítsa a Blizzard beállításait a zökkenőmentes játékélmény érdekében a Hearthstone játék közben.

Q2. Miért fagy le a Hearthstone játék?

Ans. Előfordulhat, hogy a rendszeren lévő Hearthstone nem kompatibilis vele, vagy beépített játékproblémák vannak. Mindezek az okok általában hátterében állnak annak, hogy a játék indításkor lefagy.

Q3. Miért áll le hirtelen a Hearthstone, amikor játszom?

Ans. Ha a Hearthstone játék közben hirtelen leállást tapasztal, ennek oka lehet a játékban lévő grafikus kártya probléma.

Q4. Elérhető a Hearthstone bármely más platformon?

Ans. A Hearthstone letölthető a Battle.net webhelyről, és lejátszható olyan platformokon, mint a Windows, iOS és Android eszközök.

Q5. Hogyan tudom a Hearthstone játékot zökkenőmentesen futtatni a rendszeremen?

Ans. Ha zökkenőmentes és hibamentes időt keres a Hearthstone játék közben, akkor a játékon belüli változtatásokat hajthat végre, vagy néhány grafikus kártya beállítást is elvégezhet a játék teljesítményének növelése érdekében.

Q6. Hogyan tudom gyorsabbá tenni a játékot Windowson?

Ans. A játék teljesítményének megduplázásához Windows rendszeren győződjön meg arról, hogy a Windows naprakész az új verzióval, törölje a gyorsítótár fájljait, és indítsa újra a rendszert, hogy a játék elindítása előtt frissüljön.

Q7. Miért tapasztalok problémát a Hearthstone-nal?

Ans. Ha a játék összeomlik vagy tudatlanul leáll játék közben, annak oka lehet az összetevők túlmelegedése, a játék grafikus beállításai vagy a rendszer energiagazdálkodási beállításai.

Q8. Miért szakad le a Hearthstone folyamatosan, amikor megpróbálok játszani?

Ans. A kapcsolat megszakadása a Hearthstone indításakor vagy lejátszása közben gyenge internetkapcsolat vagy hálózati problémák oka lehet. Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze a hálózat erősségét, mielőtt lejátssza a Hearthstone-t az eszközén.

***

A Hearthstone-játékosok nagyon jól érzik magukat, amikor ellenfelükkel játszanak egy pakli különleges erőkártyával. Bár a játék izgalmas és szórakoztató, megzavarja a játék be nem jelentett késését. Mindig jó ötlet hasznos javításokat alkalmazni a problémára, hogy az ne támadja meg újra a játékélményt. Reméljük, hogy a fent említett módszerek a Hearthstone lemaradás kijavítására hasznosak voltak az Ön számára. Ossza meg velünk, hogy a módszerek közül melyik vált be a legjobban az Ön számára. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel őket az alábbi megjegyzések részben.