Javítsa ki a GeForce Error HRESULT E Fail hibát a Windows 10 rendszerben

Az NVIDIA GeForce élménye egy grafikus kártya alkalmazás, amely naprakészen tartja a rendszer illesztőprogramjait. Nem csak ez, hanem a játékbeállítások optimalizálásával javítja a játékélményt is. A GeForce segítségével nagyon egyszerű élő közvetítés barátaival játék közben, és képernyőképeket is készíthet. A GeForce elindítása azonban olyan problémákat okozhat, mint a HRESULT E hiba. A jelentések szerint a hiba gyakran előfordul Windows 8.1, Windows 10 és Windows 11 rendszeren. Ha Ön is ugyanazzal a problémával foglalkozik, akkor jó helyen jár a megoldáshoz. Van egy tökéletes útmutatónk, amely segít megtudni, hogyan javíthatja ki a GeForce HRESULT E fail hibát. Vizsgáljuk meg az Nvidia sikertelen frissítési problémájának megoldására szolgáló módszereket, és nézzük meg a hiba okait is.

A GeForce Error HRESULT E Fail javítása a Windows 10 rendszerben

A HRESULT E fail egy általános hiba, amely COM-összetevőkkel kapcsolatos. A forrásadatokat jelző visszacsatolási jegy nem tartalmazza az összes adatot, és frissítenie kell a forrást, hogy a céladatbázis kötelező mezői megjelenjenek a Windows-felhasználók számára. A Microsoft hiányzó felületeiről szól, és akkor fordul elő, amikor a projekthez próbálnak hivatkozást hozzáadni. Különböző okok okozhatják a GeForce hibát, ezek közül néhányat az alábbiakban említünk:

  • A GeForce Experience sérült telepítése lehet az egyik fő oka annak, hogy a HRESULT E hiba megjelenik a Windows rendszeren. Emiatt a probléma megoldásához telepítse újra a segédprogramot.
  • A sikertelen GPU-telepítés másik oka lehet a hiba előidézésének. Az NVIDIA illesztőprogramok eltávolítása hasznos lehet ilyen esetekben a sérült fájlok eltávolításában.
  • A hiba akkor is előfordul, ha a programhoz új frissítést töltenek le.
  • A grafikus kártya nem kompatibilis illesztőprogramjai is felelősek lehetnek a hibáért.
  • A hiba a megcélzott adatbázis hiányos adatkészletéből is adódik.
  A megadott bejelentkezés nem létezik a Windows 10 rendszerben

Javíthatja GeForce Experience-jét az alábbi módszerekkel, amelyek segítenek a GeForce Experience hiba kijavításában.

1. módszer: Hajtsa végre a tiszta rendszerindítást

A GeForce hiba HRESULT E hiba megoldásának legalapvetőbb lépése a számítógép tiszta rendszerindítása. A tiszta rendszerindítás célja a Windows indítása minimális illesztőprogramokkal és programokkal. Ez végül segít kizárni a rendszerben előforduló hibákat. Tekintse meg útmutatónkat, ha többet szeretne megtudni a tiszta rendszerindítás végrehajtásáról a Windows 10 rendszerben.

2. módszer: Rendszerfájlok javítása

A számítógépen lévő sérült fájlok vagy problémás konfigurációs fájlok GeForce hibát eredményezhetnek, HRESULT E fail, ezért fontos, hogy lefuttassa a rendszerfájlok vizsgálatát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e meghibásodás az operációs rendszerben, és hibamentes GeForce-val rendelkezik. Tapasztalat. SFC- és DISM-ellenőrzéseket futtathat rendszerén a Rendszerfájlok javítása Windows 10 rendszeren című útmutatónk segítségével.

3. módszer: Telepítse újra a GeForce Experience programot

A GeForce hiba HRESULT E hiba másik gyakori javítása a GeForce Experience újratelepítése. Nem csak ez, hanem a programot újra kell telepíteni minden kapcsolódó összetevővel és függőséggel együtt. Ehhez azonban először el kell távolítania, és ha tudni szeretne a GeForce rendszerről való eltávolításának folyamatáról, akkor tekintse meg az NVIDIA GeForce Experience letiltása vagy eltávolítása című részletes útmutatónkat.

  Javítsa ki, hogy az Avast folyamatosan kikapcsol a Windows 10 rendszerben

4. módszer: Telepítse újra az NVIDIA illesztőprogramokat

Amint azt az okoknál tárgyaltuk, az ok, amiért nem sikerült elindítani az Nvidia frissítést, az inkonzisztens GPU-illesztőprogramok miatt lehet. Ez általában egy friss illesztőprogram-frissítés után történik, ezért fontos, hogy tisztán telepítse az összes NVIDIA illesztőprogramot a rendszerére. Előtte azonban el kell távolítania az illesztőprogramokat az asztalról, és ehhez segítséget kaphat az Illesztőprogramok eltávolítása és újratelepítése Windows 10 rendszeren című útmutatónkból.

5. módszer: Hajtsa végre a rendszer-visszaállítást

A rendszer-visszaállítás az utolsó lehetőség, ha nem sikerült elindítani az Nvidia frissítést a számítógépen, és az Nvidia frissítésének sikertelen indítása hibát észleli. Ha ez a GeForce hiba HRESULT E fail probléma a közelmúltban elkezdett megjelenni a számítógépén, akkor előfordulhat, hogy a rendszerben történt néhány változás, ami miatt Ön teljesen naiv volt a helyzettel kapcsolatban. Ilyen esetben használhatja a Rendszer-visszaállítást, amely segít megszabadulni a nem kívánt és váratlan hibáktól, miközben megvédi a számítógépen tárolt adatait. Ezt megteheti a Rendszer-visszaállítás használata Windows 10 rendszeren című útmutatónk segítségével.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Mit csinál a GPU?

Ans. A GPU-k úgy működnek, hogy felgyorsítják a grafikus adatok folyamatát azáltal, hogy egyszerre több elemet kapcsolnak be. A GPU-k rendkívül jók a videók szerkesztésében, a játékok feldolgozásakor és a gépi tanulási folyamatokban.

  Az illesztőprogram visszaállítása Windows 10 rendszerben

Q2. Mire van szükség az NVIDIA GeForce Experience-re?

Ans. Az NVIDIA GeForce Experience hatékonyan tartja frissítve a grafikus kártyát és optimalizálja a játékbeállításokat.

Q3. Hogyan lehet módosítani a GPU beállításait?

Ans. A GPU beállításai a grafikus kártya vezérlőpultján módosíthatók. Ezek a beállítások módosíthatók játékokhoz, aktiválhatók a 3D optimalizálás, konfigurálhatók a megjelenítési beállítások, módosíthatók a képernyő felbontása, a színek megjelenítése stb.

Q4. Gyakran kell frissítenem az NVIDIA illesztőprogramokat?

Ans. Nem, nem kell túl gyakran frissítenie az NVIDIA illesztőprogramokat. Hat hónaponként egyszer frissítheti őket. Ezenkívül ez a rendszertől és a számítógépen lévő játékoktól is függ, amelyek előbbi frissítést igényelhetnek.

Q5. Mit jelent a HRESULT kód?

Ans. A HRESULT kód megtalálható a COM programozásban, ahol kezelik a COM hibakonvenciót. Segít feltárni a kódolt információt a hibakód természetéről.

***

Kétségtelenül az NVIDIA az első számú márka a grafikus kártyák terén, és hogy a legjobbat hozhassák ki belőle, a játékosok inkább a GeForce Experience letöltését részesítik előnyben, hogy növeljék játékidejüket. Ennek ellenére bizonyos problémákkal szembesülhet az NVIDIA frissítési szolgáltatás elindításakor. Reméljük, hogy útmutatónk alaposan segített a probléma megoldásában, és sikerült kijavítania a GeForce HRESULT E fail hibát. Mondja el, melyik módszer volt a leghasznosabb ebben. Ha további kérdései vannak ugyanarról, és értékes javaslatairól szeretne tájékozódni, lépjen kapcsolatba velünk, hagyjon megjegyzést alább.