Javítsa ki a Discord letöltési hibát Windows 10 rendszeren

A Discord egy népszerű platform a megbeszélésekhez és a különböző országokban élő emberekkel való kapcsolattartáshoz. Kifejezheti véleményét az üzleti utaktól a családi bulikig, játékokig, filmekig és más aktuális témákig. Néhány felhasználó azonban gyakran nehézségekbe ütközik a Windows 10 Discord letöltési hibájának kijavítása során. Ha Ön is valami hasonlón megy keresztül, ez a cikk segít. Azt is tudja meg, hogy miért nem tudom letölteni a Discord-t Windows 11 rendszeren és a telefonomon. Szóval, olvass tovább!

A Discord letöltési hiba javítása Windows 10 vagy 11 rendszeren

Mielőtt továbblépne a technikai szempontokra, győződjön meg arról, hogy megpróbálta ezeket az alapvető módszereket a Windows 10 nem megfelelő letöltési hibájának kijavításához:

  • Győződjön meg arról, hogy a Discordot a hivatalos oldalról tölti le Viszály weboldal
  • Próbálja újraindítani az eszközt a háttérben futó alkalmazások és folyamatok törléséhez
  • Ellenőrizze még egyszer, hogy Windows- vagy Android-eszköze csatlakozik-e az internethez

Miért nem tudom letölteni a Discord-t Windows 11 rendszeren?

Biztosan láttad már a Discord-felhasználókat azon tűnődni, hogy miért nem tudom letölteni a Discord-ot Windows 11-re. Ha Ön is hasonló helyzetben van, olvassa tovább a cikket, hogy megtudja, hogyan lehet megszabadulni tőle.

1. módszer: Várja meg a Discord szerver üzemidejét

Ha nem tudja letölteni a Discord-ot Windows-eszközére, valószínű, hogy más felhasználók is szembesülnek ugyanezzel. Ennek az az oka, hogy az alkalmazás szerverleállási problémákkal küzd. Ugyanezt ellenőrizheti a főoldalon Discord állapota webhelyet a rendszerében.

  A helykövetés letiltása a Windows 11 rendszerben

Itt mindent megtalál a múltbeli eseményektől kezdve az alkalmazással kapcsolatos aktuális problémákig. Ha a probléma itt van, várnia kell néhány órát, amíg megoldódik.

2. módszer: Hálózati kapcsolat hibaelhárítása

Egy másik módszer az internetkapcsolati problémák megoldása, ha vannak ilyenek, és javítsa ki a Discord letöltési hibáját Windows 10 vagy 11 rendszeren. Tekintse meg útmutatónkat a Windows 10 rendszer hálózati csatlakozási problémáinak elhárításához.

3. módszer: Szabadítson fel helyet a Windows rendszerben

Ha a tárhely megtelt, akkor letöltési hibával kell szembenéznie. Tekintse meg útmutatónkat a merevlemez-hely felszabadításához a Windows 10 rendszeren. Ha meg akar szabadulni a szükségtelen fájloktól a Windows rendszerű számítógépről, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyomja meg egyszerre a Windows + I billentyűket a Windows beállítások megnyitásához.

2. Itt kattintson a Rendszerbeállításra.

3. Ezután kattintson a Tárhely menüre a bal oldali ablaktáblában.

4. Itt kezelheti a tárterületeket, és szükség esetén felszabadíthatja a helyet.

5. Ezután nyomja meg a Windows billentyűt, írja be az Alkalmazások és szolgáltatások parancsot, majd kattintson a Megnyitás gombra.

6. Keresse meg a helyet foglaló, nem használt programot, majd válassza az Eltávolítás gombot, hogy megszabaduljon tőle.

Innen eltávolíthat alkalmazásokat és ideiglenes fájlokat, hogy elegendő tárhely álljon rendelkezésre a Discord számára.

4. módszer: Próbáljon ki egy másik böngészőt

A böngészők gyakran rendelkeznek beépített alkalmazásokkal és bővítményekkel, amelyek megakadályozzák, hogy a felhasználók letöltsenek bizonyos alkalmazásokat és szoftvereket. Ebben az esetben annyit tehet, hogy váltson másik böngészőre, és ott próbáljon szerencsét. Tehát, ha korábban Firefoxon keresztül próbált letölteni, próbálkozzon:

  A nyomtató kijavítása konfigurációs problémát tapasztalt Windows 10 rendszeren

5. módszer: Lépjen kapcsolatba a Discord ügyfélszolgálatával

Ha továbbra sem tudja kijavítani a Discord letöltési hibáját a Windows 10 rendszerben, hagyhatja, hogy a szakértők profiként kezeljék a helyzetet. Irány oda A Discord támogatási oldala és vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapatával.

Miért nem tudom letölteni a Discordot a telefonomra?

Mindenki szereti, ha könnyen hozzáfér kedvenc játékaihoz és platformjaihoz. Bizonyos dolgok azonban hibát okozhatnak, miközben a kezedbe kerül. Tehát, ha a Discord okostelefonra történő letöltése közben is problémába ütközik, itt vannak a legjobb és leghatékonyabb módszerek a javításra.

1. módszer: Telefontárhely felszabadítása

A telefon elégtelen tárhelye azt is megakadályozhatja, hogy a felhasználók alkalmazásokat töltsenek le és telepítsenek az eszközére. Hely felszabadításához eltávolíthatja a szükségtelen alkalmazásokat, és áthelyezheti fényképeit és videóit egy külső hardverre. Ez felszabadítja a telefon tárhelyét, növeli a sebességet, és ritka jelenséggé teszi a lemaradást.

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy helyet szabadítson fel a Discord számára:

1. Nyissa meg a smarphone beállításokat, és érintse meg az Alkalmazások opciót.

2. Lépjen az Összes alkalmazás megtekintése menübe.

4. Ezután érintsen meg egy alkalmazást (pl. Adobe Scan), és válassza az Eltávolítás lehetőséget.

2. módszer: Állítsa vissza az Android okostelefont

Ha a fent említett általános módszerek és a telefon tárhelyének felszabadítása nem oldotta meg a problémát, előfordulhat, hogy alaphelyzetbe kell állítania okostelefonját. A Hard reset törli az eszközre telepített összes adatot, fájlt és alkalmazást. Ezért mindig ne feledje, hogy ez legyen az utolsó lehetőség.

Megjegyzés: Mivel az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal, és ezért ezek gyártónként eltérőek, ellenőrizze a megfelelő beállításokat, mielőtt módosítana. A következő módszereket próbáltuk ki Motorola Edge 30-on.

1. Nyissa meg a készülék beállításait.

  Fájlok megosztása Mac és Windows között

2. Görgessen le, és érintse meg a Rendszerbeállítások menüpontot.

3. Ezután érintse meg az Opciók visszaállítása elemet, és válassza ki a kívánt opciót.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan javíthatom ki a Discord letöltési hibát?

Ans. Ha nem tudja letölteni a Discord-ot, kipróbálhatja a fent említett módszerek bármelyikét.

Q2. Miért mondja a Discord folyamatosan, hogy a letöltés nem sikerült?

Ans. A Discord letöltés sikertelenségének több oka is lehet, például rossz internetkapcsolat, elégtelen tárhely, vírus stb.

Q3. Hogyan javíthatom ki a sérült Discord telepítést?

Ans. A sérült Discord telepítés kijavításához futtassa az SFC és DISM vizsgálatot. Ez megkeresi és lecseréli a sérült fájlokat a gyorsítótár másolatára, így biztosítva, hogy megszakítás nélkül telepíthesse a Discordot.

Q4. A Discord letöltésében van vírus?

Ans. Attól függ. Vírust telepíthet eszközére, ha megbízhatatlan forrásból tölti le a Discord-ot. Hasonlóképpen, ha csevegőszobákhoz csatlakozik, és ismeretlen emberekkel kommunikál, akkor rosszindulatú programtámadások áldozatává is válhat.

***

Reméljük, hogy ez a cikk segített a Discord letöltési hibájának kijavításában a Windows 10 rendszerben. Ha kérdései vagy javaslatai vannak, nyugodtan tegye fel őket lent a megjegyzésekben. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb olvasni.