Javítsa ki a beragadt PUBG-t a betöltési képernyőn a Windows 10 rendszeren

A PUBG más néven PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS az egyik leghíresebb többszereplős játék, amely ma elérhető a játékvilágban. A PUBG-t számos platformon élvezheti, például Androidon, Windowson, iOS-en, Xbox One-on, PS4-en stb. A PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS játékot a Steamen keresztül töltheti le Windows 10 rendszeren. Bár ez egy szilárd játék, amelyet játékosok milliói szeretnek, ennek is meg kell felelnie néhány hiba és probléma gyakrabban. Az egyik legelterjedtebb probléma, hogy a PUBG megragadt a betöltési képernyőn. A vállalat hivatalosan elismerte a PUBG mobil betöltési képernyőjét és a betöltési képernyőn elakadt PUBG PC-t, és kevés megoldást tettek közzé az online vitalapokon. Ez a probléma számos ok miatt jelentkezik, kezdve az alkalmazás hibáitól a számítógép elavult beállításaiig. Mindazonáltal kínálunk egy tökéletes hibaelhárítási útmutatót, amely segít kilábalni a betöltési képernyőn elakadt PUBG-ből. Szóval, olvass tovább!

Hogyan lehet javítani a beragadt PUBG-t a betöltési képernyőn a Windows 10 rendszeren

Ha bosszantja, hogy a PUBG PC elakadt a Windows 10 betöltési képernyővel kapcsolatos problémáján, íme néhány lehetséges ok, amelyek miatt gondosan elemeznie kell őket a probléma megoldásához.

 • A PC nem felel meg a játék alapvető követelményeinek.
 • A kijelző felbontása túl magas vagy túl alacsony.
 • A játékhoz nem adunk rendszergazdai jogosultságokat.
 • Internetkapcsolati problémák.
 • Nem kompatibilis szolgáltatások futnak a háttérben.
 • Elavult játék, illesztőprogramok és operációs rendszer.
 • Sérült rendszerfájlok és mappák.
 • Nem kompatibilis tűzfal és víruskereső beállítások, amelyek blokkolják a játékot.
 • Túlhúzás.
 • Engedélyezett néhány kísérleti funkciót a GeForce Experience alkalmazásban.
 • Előfordulhat, hogy a PUBG betiltásra kerül az Ön országában.

Most ugorjon a következő szakaszra, és tanulja meg a hibaelhárítási módszereket a PUBG nem töltődik be. Íme néhány lehetséges hibaelhárítási módszer, amelyek segítenek kijavítani a betöltési képernyőn elakadt PUBG PC-t. Kövesse őket a bemutatott sorrendben, és ha szerencséje van, már az első néhány lépésben megoldást találhat problémájára!

Alapvető hibaelhárítási lépések

Első lépésként ellenőrizze, hogy számítógépe stabil hálózathoz csatlakozik-e. Internetkapcsolat nélkül nem élvezheti a PUBG-t hiba nélkül.

1. Szükség esetén indítsa újra vagy állítsa vissza az útválasztót.

2. Frissítse a router firmware-ét.

3. Váltson Ethernet-kábelre, és ellenőrizze az internetkapcsolatot.

4. Csatlakozzon a mobilhálózati kapcsolatokhoz, és ellenőrizze, hogy melyik kapcsolat működik jól a PUBG esetében.

5. Kerülje a túlhúzást.

6. Győződjön meg arról, hogy az eszköz megfelel a minimális PC-követelményeknek. Függetlenül attól, hogy PUBG mobil betöltési képernyővel néz szembe, vagy a PUBG PC elakadt a betöltési képernyőn, ellenőriznie kell, hogy eszköze megfelel-e a játék követelményeinek. Íme néhány alapvető számítógépes követelmény a PUBG játékhoz.

 • 64 bites operációs rendszer és processzor.

 • 8 GB RAM.

 • NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB / AMD Radeon R7 370 2 GB grafikus feldolgozó egység.

 • Szélessávú hálózati kapcsolat.

 • A DirectX 11-es verziója.

 • Legalább 50 GB szabad hely áll rendelkezésre a számítógépen.

1. módszer: A kijelző felbontásának módosítása

Ha a PUBG PC beragad a betöltési képernyőn, akkor van néhány lehetőség, hogy a számítógép képernyőfelbontása ütközik a játékkal. Ebben az esetben csökkentenie kell a kijelző felbontását, és később próbálkoznia kell újra az alábbi utasítások szerint.

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Windows + I billentyűket a Beállítások megnyitásához.

2. Most kattintson a Rendszer elemre.

3. A Megjelenítés menüben válasszon alacsonyabb képernyőfelbontást a Képernyőfelbontás alatt, ahogy az ábrán látható.

Miután beállította a kijelző felbontását, ellenőrizze, hogy sikerült-e kijavítania a képernyő betöltésekor elakadt PUBG-t.

2. módszer: Futtassa a PUBG-t rendszergazdaként

Annak elkerülése érdekében, hogy a PUBG PC elakadjon a Windows 10 rendszerű számítógép betöltési képernyőjén, futtassa a PUBG-t rendszergazdaként az alábbi utasítások szerint.

1. Kattintson jobb gombbal a PUBG parancsikonra az Asztalon.

2. Most válassza a Tulajdonságok lehetőséget.

3. Ezután lépjen a Kompatibilitás fülre, és jelölje be a Futtassa ezt a programot rendszergazdaként négyzetet.

4. Végül kattintson az Alkalmaz > OK gombra a módosítások mentéséhez.

Megjegyzés: Azt is tanácsoljuk, hogy tiltsa le az indítóprogramokat a számítógépén, ha követi az Indítóprogramok letiltásának 4 módja a Windows 10 rendszerben című útmutatónkat. Ezzel megtakaríthatja a háttérben futó, szükségtelen indítási programok memóriáját.

3. módszer: A BES-szolgáltatások befejezése

Kevés felhasználó azt javasolta, hogy a BEServices bezárása a Feladatkezelőből segített megoldani a betöltési képernyőn elakadt PUBG PC problémát. Íme néhány utasítás ugyanerre.

1. Nyomja le egyszerre a Ctrl + Shift + Esc billentyűket a Feladatkezelő megnyitásához.

2. Most görgessen le, és keresse meg a BEServices elemet.

3. Ezután kattintson a jobb gombbal erre a szolgáltatásra, és válassza a Feladat befejezése lehetőséget az alábbiak szerint.

4. módszer: Hálózat újrakonfigurálása

Néha internetproblémák miatt több problémával is szembesülhet, nem csak a PUBG-vel, hanem más online játékokkal és programokkal is. Íme néhány egyszerű lépés a hálózati kapcsolat újrakonfigurálásához.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a cmd parancsot, majd kattintson a Futtatás rendszergazdaként lehetőségre.

2. Most egyenként írja be a következő parancsokat, és nyomja meg az Enter billentyűt.

ipconfig/release 
ipconfig/all 
ipconfig/flush 
ipconfig/renew 
netsh int ip set dns
netsh winsock reset

3. Várja meg, amíg az összes parancs végrehajtásra kerül, és ellenőrizze, hogy megoldotta-e a PUBG betöltési problémáját.

5. módszer: Hajtsa végre a Lemezkarbantartást

Ha van minimális szabad hely a számítógépen, akkor a PUBG PC-vel kell szembenéznie a betöltési képernyő problémájával. Kövesse útmutatónkat: 10 módszer a merevlemez-terület felszabadítására Windows rendszeren, amely segít törölni a számítógépén lévő összes felesleges fájlt.

6. módszer: Frissítse a Steam klienst és a játékot

Ha elavult Steam alkalmazást használsz, nem tudsz zökkenőmentesen hozzáférni a játékokhoz. Ezért mindig győződjön meg arról, hogy a Steam és a PUBG játék frissített verzióját használja, mielőtt elindítja.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a Steam parancsot, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Most kattintson a Steam elemre a képernyő bal felső sarkában, majd kattintson a Steam kliensfrissítések ellenőrzése… lehetőségre, ahogy az alább látható.

3. Ha bármilyen új frissítést szeretne letölteni, telepítse azokat, és győződjön meg arról, hogy a Steam kliens naprakész.

4. Most indítsa újra a Steamet, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.

Hasonlóképpen, mindig fontos, hogy a játék a legújabb verzióval fusson, hogy elkerülje az ütközéseket. Amíg a játék nem frissül, nem tud sikeresen bejelentkezni a PUBG szerverekre. A játék frissítéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. Indítsa el a Steamet, és navigáljon a KÖNYVTÁR oldalra.

2. Most kattintson a HOME elemre, és keresse meg a játékot.

3. Ezután kattintson a jobb gombbal a játékra, és válassza a Properties… opciót.

4. Most váltson át a FRISSÍTÉSEK lapra, és ellenőrizze, hogy nincs-e folyamatban lévő frissítés. Ha igen, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a legújabb frissítések letöltéséhez.

A frissítés után ellenőrizze, hogy a betöltési képernyőn elakadt PUBG PC probléma megoldódott-e.

7. módszer: Törölje a játék felhasználói beállításait

Ezt a megoldást a játéktulajdonosok hivatalosan kiadták, hogy kijavítsák a PUBG betöltési problémáját. A műszaki tisztviselők által adott jelentések szerint a játék felhasználói beállításainak törlése (ezek a felhasználói beállítások a konfigurációs beállításokat, például a felbontást tárolják) segít megoldani a tárgyalt problémát. Íme, hogyan kell csinálni.

1. Zárja be a számítógépén futó összes háttéralkalmazást, és nyomja meg együtt a Windows + E billentyűket a File Explorer elindításához.

2. Most navigáljon a következő hely elérési útjára.

C:UsersUSERNAMEAppDataLocalTslGameSavedConfigWindowsNoEditor

3. Most törölje a GameUserSettings.ini fájlt, és indítsa újra a számítógépet.

4. Ezután indítsa el a Steamet, és lépjen a KÖNYVTÁR menüpontra.

5. Most kattintson a HOME elemre, és keresse meg a PUBG: BATTLEGROUNDS kifejezést.

6. Ezután kattintson a jobb gombbal a játékra, és válassza a Properties… opciót.

7. Most váltson át a HELYI FÁJLOK fülre, és kattintson a Játékfájlok integritásának ellenőrzése lehetőségre… az alábbi képen látható módon.

8. Várja meg, amíg a Steam befejezi az ellenőrzési folyamatot, és ha kész, töltse le a szükséges fájlokat a betöltéshez.

9. Menjen vissza a Kezdőképernyőre, és kattintson a Steam lehetőségre a menüsorban.

10. Most válassza a Beállítások lehetőséget a legördülő listából.

11. Most kattintson a Letöltések elemre a bal oldali ablaktáblában, és válassza a STEAM KÖNYVTÁR MAPPÁI lehetőséget a Tartalomkönyvtárak alatt.

12. Megnyílik egy új ablak. Kattintson jobb gombbal a Steam Library Folders elemre, majd kattintson a Repair Library Folder elemre.

Miután kijavította az összes Steam könyvtár mappát, indítsa újra a Steamet, és ellenőrizze, hogy megoldotta-e a problémát.

8. módszer: Javítsa ki a sérült fájlokat

Ha bármilyen hiányzó vagy sérült fájl van a Windows 10 rendszerű számítógépen, akkor a PUBG beragadt képernyővel kell szembenéznie. Mégis, ezeket a sérült fájlokat beépített segédprogramok, nevezetesen a System File Checker és a Deployment Image Service and Management használatával javítja ki. Olvassa el a rendszerfájlok javításáról szóló útmutatónkat Windows 10 rendszeren, és kövesse az utasításokat az összes sérült fájl kijavításához.

9. módszer: A PUBG affinitásának módosítása

A CPU magjai felelősek a számítógép gyorsítótárának és memóriafeldolgozásáért. Ha nem tudja megfelelően elindítani a PUBG-t, a CPU magok teljes teljesítménye teljes mértékben kihasználásra kerül. Tehát ebben az esetben módosíthatja a játék affinitását az alábbi utasítások szerint.

1. Nyomja meg a Ctrl + Shift + Esc billentyűket együtt a Feladatkezelő megnyitásához.

2. Most váltson a Részletek lapra, és figyelje az alkalmazás használatának részleteit.

3. Most indítsa el a Steam klienst, és kattintson a PUBG játéknak megfelelő Lejátszás gombra a KÖNYVTÁR fül alatt.

4. Ezután váltson át a Feladatkezelő ablakra, és kattintson a jobb gombbal a TslGame.exe fájlra, majd válassza ki az Affinity beállítása opciót az ábrán látható módon.

5. Ezután törölje a jelet az Összes processzor jelölőnégyzetből, majd jelölje be a CPU 0 jelölőnégyzetet az ábra szerint. Ezután kattintson az OK gombra.

Megjegyzés: Győződjön meg róla, hogy ezt a folyamatot a játék megkezdése előtt végezte el.

6. Most ellenőrizze, hogy továbbra is szembesül-e azzal, hogy a PUBG nem töltődik be.

6A. Ha a játék zökkenőmentesen indul, ismételje meg a 4. és 5. lépést, de az 5. lépésben jelölje be újra az Összes processzor négyzetet.

Ennek ellenére, ha szembesül az említett problémával, ugorjon a következő módszerre.

10. módszer: A kísérleti funkciók letiltása (csak NVIDIA GeForce Experience)

Az NVIDIA grafikus feldolgozóegységeket tervezett, amelyeket GeForce néven ismernek. Céljuk, hogy nagy teljesítményt nyújtsanak a számítógépes játékokban és alkalmazásokban. Ha a GeForce Experience alkalmazást használja a számítógépén, gondoskodnia kell arról, hogy a kísérleti funkciók le legyenek tiltva. Bár a kísérleti funkciók hasznosak a játékok rögzítésében, az illesztőprogramok frissítésében és a játékok optimalizálásában, ezek a funkciók nincsenek tartósan implementálva, és sok problémát okoznak. Javasoljuk, hogy tiltsa le ezt a funkciót az alábbi utasítások szerint.

1. Indítsa el a GeForce alkalmazást, és kattintson a fogaskerék ikonra a Beállítások megnyitásához.

2. Ezután törölje a jelet a Kísérleti funkciók engedélyezése jelölőnégyzetből. A GeForce Experience frissítése kötelező funkció lehet.

11. módszer: Frissítse a Windows rendszert

Ha bármilyen új Microsoft-frissítés függőben van a számítógépén, néhány hiba és probléma nem oldható meg a számítógépen. Amint azt sok felhasználó javasolta, a Windows 10 számítógépek frissítése segít megoldani a betöltési képernyőn elakadt PUBG PC problémát. A Windows 10 rendszerű számítógépének frissítéséhez kövesse a Windows 10 legújabb frissítésének letöltése és telepítése című útmutatónkat.

12. módszer: DNS-cím módosítása

A Domain Name System (DNS) felelős a megfelelő internetkapcsolat létrehozásáért. Előfordulhat, hogy az internetszolgáltató által megadott DNS-címek nem kompatibilisek az internet sebességével és sávszélességével. Tehát ebben az esetben javasoljuk, hogy módosítsa a DNS-címeket a DNS-beállítások módosítása Windows 10 rendszerben című útmutatónk szerint, hogy módosítsa a DNS-címeket a számítógépén. Javasoljuk, hogy váltson bármely Open DNS-re vagy Google DNS-re Windows 10 rendszerű számítógépén, kövesse az OpenDNS-re vagy a Google DNS-re való váltás Windows rendszeren című útmutatóját.

13. módszer: Frissítse a GPU illesztőprogramjait

Mivel egy intenzív grafikai játék, a grafikus illesztőprogram elengedhetetlen a játékélményhez. Ha az illesztőprogramok elavultak vagy hibásak, feltétlenül frissítse őket. Megkeresheti az illesztőprogramok legújabb kiadásait a hivatalos webhelyeken, vagy manuálisan is frissítheti őket. Kövesse útmutatónkat: 4 módja a grafikus illesztőprogramok frissítésének Windows 10 rendszerben az illesztőprogram frissítéséhez, és ellenőrizze, hogy megoldotta-e a problémát.

14. módszer: Telepítse újra a GPU-illesztőprogramokat

Ha a GPU-illesztőprogramok frissítése után is megakad a PUBG a betöltési képernyőn, telepítse újra az eszközillesztőket az esetleges inkompatibilitási problémák megoldásához. Számos módja van az illesztőprogramok újratelepítésének a számítógépére. Ennek ellenére könnyedén újratelepítheti a grafikus illesztőprogramokat az Illesztőprogramok eltávolítása és újratelepítése a Windows 10 rendszeren című útmutatónk szerint.

A GPU-illesztőprogramok újratelepítése után ellenőrizze, hogy hiba nélkül hozzáfér-e a PUBG-hez.

15. módszer: GPU-illesztőprogramok visszaállítása

Néha a GPU-illesztőprogramok aktuális verziója indítási ütközéseket okozhat, és ebben az esetben vissza kell állítania a telepített illesztőprogramok korábbi verzióit. Ezt a folyamatot az illesztőprogramok visszaállításának nevezik, és egyszerűen visszaállíthatja a számítógép illesztőprogramjait a korábbi állapotukba, ha követi az Illesztőprogramok visszaállítása Windows 10 rendszeren útmutatónkat.

16. módszer: A víruskereső alkalmazás ideiglenes letiltása (ha alkalmazható)

Tény, hogy a számítógépén lévő víruskereső biztonsági csomag megakadályozza, hogy olyan alkalmazások és programok telepíthetők az eszközre, amelyek fenyegetést jelentenek. A probléma megoldása érdekében fontolja meg a víruskereső program letiltását az eszközön a Víruskereső ideiglenes letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónk szerint. Az alkalmazás telepítése után győződjön meg arról, hogy ismét engedélyezte a víruskereső programot.

17. módszer: A Windows tűzfal letiltása (nem ajánlott)

A víruskereső program letiltása után javasoljuk, hogy tiltsa le a Windows Defender tűzfalat, amely megakadályozza a PUBG megnyitását. Hajtsa végre a Windows 10 tűzfal letiltása című útmutatónkban leírt lépéseket, hogy ugyanezt tegye.

18. módszer: Telepítse újra a PUBG-t

Ha egyik módszer sem segített, akkor újra kell telepítenie a játékot, hogy megjavítson néhány lényeges sérült konfigurációs fájlt a játékban. Íme néhány utasítás a PUBG Steamen való újratelepítéséhez.

Megjegyzés: Itt a ROGUE COMPANY-t vesszük példaként. Kövesse a PUBG játéknak megfelelő lépéseket.

1. Navigáljon a Steam klienshez, és váltson a KÖNYVTÁR fülre.

2. Ezután kattintson a jobb gombbal a PUBG elemre, majd válassza a Kezelés, majd az Eltávolítás lehetőséget.

3. Most erősítse meg a kérést az Eltávolítás gombra kattintva.

4. Ezután indítsa újra a számítógépet, és ismételje meg az 1. lépést.

5. Most kattintson a jobb gombbal a PUBG-re, majd kattintson a Telepítésre.

6. Végül kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a játék számítógépre történő telepítéséhez.

Miután újratelepítette a játékot, többé nem lesz problémája.

19. módszer: Hajtsa végre a rendszer-visszaállítást

Ennek ellenére, ha bosszantja, hogy a PUBG elakadt a betöltési képernyő problémáján, próbálja meg visszaállítani a Windows 10 számítógépét az előző verzióra, ahol jól működött. Könnyen visszaállíthatja számítógépét az előző verzióra, ha követi a Rendszer-visszaállítás Windows 10 rendszeren történő használatáról szóló útmutatónkat.

20. módszer: Állítsa vissza a számítógépet

Vannak olyan körülmények, amikor súlyosan sérült Windows-összetevőkkel kell szembenéznie. A sérült összetevők tisztításának és az adatok elindításának hatékony módja a számítógép javítása a Windows 10 visszaállítása adatvesztés nélkül című útmutatónk szerint. Kövesse az ebben a cikkben található utasításokat, és a végén megoldotta volna a tárgyalt problémát.

21. módszer: Lépjen kapcsolatba a PUBG ügyfélszolgálatával

Végül, de nem utolsósorban, ha a PUBG nem töltődik be, akkor a legjobb megoldás a szakmai segítség kérése, ha egyik módszer sem segített.

1. Navigáljon a hivatalos PUBG támogatási oldalra.

2. Ezután görgessen lefelé a képernyőn, és kattintson a JEGY ELKÜLDÉSE gombra az ábrán látható módon.

3. Most válassza ki a PUBG platformot a legördülő listából.

4. Végül töltse ki az összes szükséges adatot a problémával együtt, majd kattintson a KÜLDÉS gombra. Várja meg, amíg a szakmai csapat megoldást javasol.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és ki tudta javítani a Windows 10 betöltési képernyőjén elakadt PUBG-problémát. Tudassa velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben.

  Mit jelent az „opcionális minőségfrissítés” a Windows 10 rendszeren?