Javítsa ki a 1105 Discord hibát a Windows 10 rendszerben

A Discord az egyik legjobb hangcsevegési, üzenetküldő és játékalkalmazás, amelyet felhasználók milliói élveznek. De az összes alkalmazáshoz hasonlóan a Discordnak is van néhány hibája és problémája. Az 1105 Discord hiba akkor jelentkezik, amikor megpróbálja megnyitni a Discord webalkalmazást vagy az asztali alkalmazást. Ha olyan okokat keres, amelyek az 1105-ös hibakódot okozzák a Discordban, és ugyanezt szeretné elhárítani, ez az útmutató sokat segít.

Az 1105 Discord hiba javítása a Windows 10 rendszerben

Íme néhány gyakori ok, amelyek a 1105-ös Discord hibakódot okozzák Windows 10 számítógépén.

 • Instabil internet kapcsolat
 • A Discord szerver offline állapotban van, vagy karbantartás miatt nem
 • A Discord nem kap megfelelő adminisztrátori jogokat
 • Elavult Discord, illesztőprogramok és operációs rendszer
 • Más alkalmazások és programok zavarják az alkalmazást
 • Egy vagy több sérült fájl a számítógépen
 • A proxyszerver kapcsolata nem kompatibilis
 • Rosszul konfigurált Discord telepítőfájlok

A probléma fő okai különböző okok miatt fordulhat elő, hogy a Discord 1105-ös hibája előfordulhat. Mielőtt elkezdené a speciális hibaelhárítási módszereket, kövesse néhány egyszerű feltörést, amelyek segítenek a tárgyalt probléma egyetlen kattintáson belüli megoldásában.

 • Ha a Discordot teljes képernyős módban használja, állítsa le a legkisebbre, és használja ablakos módban. Ez segít megelőzni az alkalmazás lassú előrehaladását.
 • Frissítse a Discord alkalmazást a Ctrl + R billentyűk teljes lenyomásával.
 • Lépjen ki egyszer a Discord alkalmazásból, és indítsa újra az alkalmazást. Kattintson a jobb gombbal a Discord ikonra a tálcán, és válassza a Kilépés a Discordból lehetőséget.

1. módszer: Alapvető hibaelhárítási módszerek

Íme néhány alapvető hibaelhárítási módszer.

1A. Biztosítsa a megfelelő hálózati kapcsolatot

Az instabil internetkapcsolat 1105 Discord hibához vezet, továbbá ha bármilyen akadály van az útválasztó és a számítógép között, az zavarhatja a vezeték nélküli jelet, és időszakos csatlakozási problémákat okozhat. Futtathat egy SpeedTestet, hogy megtudja a megfelelő kapcsolathoz szükséges hálózati sebesség optimális szintjét.

Győződjön meg arról, hogy készüléke megfelel az alábbi kritériumoknak.

 • Keresse meg a hálózat jelerősségét, és ha nagyon alacsony, távolítsa el az összes akadályt a kettő között.
 • Kerülje el, hogy túl sok eszköz csatlakozzon ugyanahhoz a hálózathoz.
 • Mindig vásároljon olyan modemet/routert, amelyet az Internet-szolgáltató (ISP) ellenőrzött, és mentesek az ütközésektől.
 • Ne használjon régi, törött vagy sérült kábeleket. Szükség esetén cserélje ki a kábeleket.
 • Győződjön meg arról, hogy a modem és az útválasztó, valamint a modem és a fal közötti vezetékek stabilak és nem zavarnak.

Ha bármilyen internetkapcsolati probléma merül fel, tekintse meg a Hálózati csatlakozási problémák elhárítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat a hibaelhárításhoz.

1B. Ellenőrizd a Discord állapotát

Mielőtt ellenőrizné vagy módosítana bármilyen más beállítást a Windows 10 számítógépen, ellenőrizze a Discord-kiszolgáló állapotát, és ellenőrizze, hogy azok működnek-e vagy sem. Ha van Twitter-fiókja, a @discord követésével ellenőrizheti annak állapotát, hogy frissítéseket kapjon.

1. Látogassa meg a Discord Status hivatalos oldalát.

2. Most meg kell győződnie arról, hogy a főablakban megjelenik az Összes rendszer működése üzenet. Ez megerősíti, hogy a Discord nem végez szerverkarbantartási tevékenységet. Ha bármilyen más üzenetet lát, meg kell várnia, amíg megoldódik.

1C. Futtassa a Hálózati hibaelhárítót

Ha továbbra is hálózati problémái vannak az alkalmazással, a hálózati hibaelhárító segítségével rögtönözheti a kapcsolatot. Ez megoldja a 1105 Discord hibát. Ez egy szisztematikus folyamat, és ha nem tudja, hogyan kell futtatni a hálózati hibaelhárítót, kövesse a Hálózati csatlakozási problémák elhárítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkban található lépéseket, és hajtsa végre a lépéseket az utasításoknak megfelelően.

  Javítsa ki magát a véletlenszerűen eltávolított Steam játékot Windows 10 rendszeren

A hibaelhárítás eredménye végigvezeti Önt az összes diagnosztizált probléma megoldásának lépésein. Ha elkészült, ellenőrizze, hogy megoldotta-e a problémát.

1D. Módosítsa a kompatibilitási beállításokat

Ez a módszer a legtriviálisabb javítás, amely segít a 1105-ös Discord-hiba megoldásában. Annak érdekében, hogy a Discord rendszergazdai jogokkal fusson, kövesse az alábbi utasításokat.

I. lépés: Futtassa a programot kompatibilitási módban

1. Keresse meg a Discord fájl helyét a Fájlkezelőben.

2. Ezután kattintson a jobb gombbal a Discord alkalmazásra, majd válassza ki a Tulajdonságok menüpontot az alábbiak szerint.

3. Most váltson a Kompatibilitás lapra.

4. Jelölje be a Program futtatása kompatibilitási módban négyzetet.

5. Ezután válasszon ki egy korábbi Windows-verziót, amely kompatibilis a Discord rendszerrel.

6. A módosítások mentéséhez kattintson az Alkalmaz és az OK gombra.

Kipróbálhat különféle Windows-verziókat, és ellenőrizheti, hogy a Discord 1105-ös hibakód újra megjelenik-e vagy sem. Ha ez nem oldja meg a problémát, próbálja meg futtatni a kompatibilitási hibaelhárítót az alábbi utasítások szerint.

II. lépés: Futtassa a kompatibilitási hibaelhárítót

1. Ismételje meg az 1–3. lépéseket a fenti lépésben leírtak szerint, majd kattintson a Kompatibilitási hibaelhárító futtatása gombra az ábra szerint.

2. Kattintson a Javasolt beállítások kipróbálása vagy a Hibaelhárítási program lehetőségre a hibaelhárító futtatásához.

3. Kattintson a Program tesztelése… gombra, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e vagy sem.

4. Ezután kattintson a Tovább gombra a folytatáshoz.

5A. Ha ez a beállítás megoldja a problémát, válassza az Igen, mentse a beállításokat ehhez a programhoz lehetőséget.

5B. Alternatív megoldásként, ha a probléma továbbra is fennáll, kövesse az alábbi lépéseket a probléma megoldásához.

1E. Zárja be az Egyéb alkalmazások lehetőséget

Ha a Discordon kívül bármilyen más fejlett játékot futtat a háttérben, az 1105 Discord hibához vezet. Számos háttéralkalmazás sok CPU-erőforrást fogyaszt, és ha meg akarja oldani, be kell zárnia az összes többi háttérprogramot és alkalmazást a Feladat befejezése Windows 10 rendszerben című útmutatónk szerint.

1F. Frissítse a Windowst

Továbbá, ha hibák vannak a számítógépen, azokat csak a Windows frissítése után lehet javítani. A Microsoft rendszeres frissítéseket ad ki, hogy kijavítsa ezeket a hibákat, így rendezve a 1105-ös Discord error-t. Ezért győződjön meg róla, hogy frissítette a Windows operációs rendszert, és ha bármilyen frissítés folyamatban van, használja a Windows 10 legújabb frissítésének letöltése és telepítése című útmutatónkat.

A Windows operációs rendszer frissítése után ellenőrizze, hogy ki tudja-e javítani a tárgyalt hibakódot.

1G. GPU illesztőprogram frissítése

Ha bármilyen indítási konfliktusba ütközik, miközben elindítja a játékot a Discord rendszerben, győződjön meg arról, hogy az eszközillesztők frissített verzióját használja, mivel ezek összekötő elemként szolgálnak a számítógép hardvere és operációs rendszere között. Sok felhasználó azt javasolta, hogy az illesztőprogramok frissítése javította a 1105 Discord hibát. Olvassa el és hajtsa végre a 4 módszer a grafikus illesztőprogramok frissítésének Windows 10 rendszerben című útmutatójában található lépéseket.

1H. Telepítse újra a GPU illesztőprogramot

Ha a GPU-illesztőprogramok frissítése után is szembesül a 1105-ös Discord-hibával, telepítse újra az eszközillesztőket az esetleges inkompatibilitási problémák kijavításához. Könnyen újratelepítheti a grafikus illesztőprogramokat az Illesztőprogramok eltávolítása és újratelepítése a Windows 10 rendszeren című útmutatónk szerint.

1I. A víruskereső ideiglenes letiltása (ha alkalmazható)

Víruskereső programja tévedésből megakadályozhatja a Windows-alkalmazások, például a Discord frissített funkcióit. Számos Windows-felhasználó sok kompatibilitási problémát azonosított, amelyeket nehéz elviselni és kijavítani. Javasoljuk, hogy ideiglenesen tiltson le minden beépített vagy harmadik féltől származó víruskereső szoftvert a 1105 Discord hiba elhárítása érdekében. Olvassa el a víruskereső ideiglenes letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat, és kövesse az utasításokat a víruskereső program ideiglenes letiltásához a számítógépen.

  A Windows 10 rendszerben nem megjelenő WiFi opció javítása

1J. A Windows Defender tűzfal letiltása (nem ajánlott)

Néha a számítógépén lévő Windows Defender tűzfal bizonyos biztonsági okokból megakadályozhatja a Discord hozzáférést. Ha ezt a funkciót a Windows Defender tűzfal blokkolta, akkor engedélyeznie kell, vagy ideiglenesen le kell tiltania a tűzfal biztonságát a számítógépéről. Ha nem tudja, hogyan kell letiltani a Windows Defender tűzfalat, a Windows 10 tűzfal letiltása című útmutatónk segít ebben. A Discord engedélyezőlistára is helyezheti, ha követi az Alkalmazások engedélyezése vagy blokkolása a Windows tűzfalon keresztüli útmutatónkat

1K. Állítsa vissza a hálózati beállításokat

A grafikus illesztőprogramok frissítése és a biztonsági csomagok letiltása ellenére próbálja meg visszaállítani a hálózati beállításokat, ha egyik módszer sem segített a 1105-ös Discord hiba kijavításában. Ehhez kövesse a Hálózati beállítások visszaállítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat

2. módszer: Frissítse a Discordot

Számos felhasználó arról számolt be, hogy a Discord 1105-ös hibája megoldható az elavult Discord alkalmazás frissítésével. A Discord frissítéséhez zárja be az összes Discord-hoz kapcsolódó folyamatot a számítógépen, frissítse az alkalmazást, majd indítsa újra később.

1. Nyomja meg a Windows gombot, írja be a %LocalAppData% parancsot, és kattintson a Megnyitás gombra.

2. Most kattintson duplán a Discord mappára a megnyitásához.

3. Most kattintson duplán a Frissítés alkalmazás futtatásához, és várja meg, amíg a folyamat befejeződik.

4. Végül indítsa újra a Discord alkalmazást.

3. módszer: Törölje a Discord gyorsítótárat

A Discord ideiglenes fájljainak tisztítása segít a 1105 Discord hiba egyszerű megoldásában. Kövesse az alábbi lépéseket a Discord gyorsítótár törléséhez.

1. Lépjen ki a Discord alkalmazásból.

2. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a %appdata% parancsot, és kattintson a Megnyitás gombra.

3. Most kattintson a jobb gombbal a Discord mappára, és válassza a Törlés lehetőséget az eltávolításukhoz.

4. Ismét nyomja meg a Windows billentyűt, és írja be a %LocalAppData%.

5. Keresse meg a Discord mappát, és törölje azt, ahogy korábban tette.

6. Végül indítsa újra a számítógépet.

Most sikeresen törölte a Discord sérült konfigurációs fájljait a számítógépéről. Ezután ellenőrizze, hogy javította-e ezt a Discord hibakódot.

4. módszer: Javítsa ki a sérült fájlokat

Ha a közelmúltban a 1105-ös Discord hibát tapasztalja, előfordulhat, hogy a számítógép fájljai megsérültek vagy megsérültek. Szerencsére a Windows 10 számítógépe beépített javítóeszközökkel rendelkezik, mint például az SFC (Rendszerfájl-ellenőrző) és a DISM (Deployment Image Service and Management), amelyek segítenek az összes sérült fájl kijavításában. Olvassa el a rendszerfájlok javításáról szóló útmutatónkat Windows 10 rendszeren, és kövesse az utasításokat az összes sérült fájl kijavításához.

5. módszer: Futtassa a Malware Scant

Ha a vírus támadása nagyon súlyos, akkor egyáltalán nem tud folyamatosan csatlakozni egyetlen hálózathoz sem, ami 1105 Discord hibához vezet. A probléma megoldásához teljesen el kell távolítania a vírust vagy a rosszindulatú programot a Windows 10 rendszerű számítógépéről. Javasoljuk, hogy ellenőrizze számítógépét az útmutatónkban leírtak szerint. Hogyan futtathatok víruskeresést a számítógépemen?

Továbbá, ha el szeretné távolítani a rosszindulatú programokat a számítógépéről, tekintse meg a Kártevő eltávolítása a számítógépről Windows 10 rendszerben című útmutatónkat. Miután eltávolította az összes vírust a számítógépről, csatlakozzon a Discordhoz, és ellenőrizze, hogy nem találja-e a tárgyalt Discord hibakódot. újra.

6. módszer: A proxyszerver letiltása

Néha, ha a Windows 10 rendszerű számítógépén nem megfelelő hálózati konfigurációkat állít be, 1105 Discord hibával találkozhat. Ha bármilyen VPN-szolgáltatást telepített vagy proxyszervert használ a számítógépén, olvassa el a VPN és a proxy letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat, és hajtsa végre a cikkben leírt lépéseket.

A VPN-kliens és a proxyszerverek letiltása után ellenőrizze, hogy kijavította-e a tárgyalt hibakódot. Ennek ellenére, ha ugyanazzal a problémával szembesül, próbáljon meg csatlakozni egy mobil hotspothoz.

7. módszer: Használja a Google DNS-t

A Domain Name System (DNS) segítségével számítógépe hálózati kapcsolatot létesít a kliens és a szerver között. Számos műszaki szakértő azt javasolta, hogy a Google DNS-címek használatával sikerült kijavítaniuk az 1105-ös Discord-hibakódot. Ehhez kövesse a DNS-beállítások módosítása Windows 10 rendszerben című útmutatónkat.

  Skype hang-, videó- ​​és képernyőmegosztási hívások rögzítése Windows rendszerben

8. módszer: Állítsa vissza a hangbeállításokat

Egyes felhasználók azt javasolták, hogy a Discord hangbeállításainak visszaállítása segített megoldani a Discord 1105-ös hibakódját. Bár ez furcsán hangzik, érdemes megpróbálni. Ugyanennek megvalósításához kövesse az alábbi lépéseket.

1. Indítsa el a Discord programot, és nyissa meg a Beállításokat a fenti módszerek szerint.

2. Váltson át a Hang és videó fülre a bal oldali panelen.

3. A Hangbeállítások alatt húzza a bemeneti hangerő csúszkát egy magas értékre.

4. Most állítsa vissza a Discord hangbeállításait. Görgessen le a Hang és videó képernyőn, és kattintson a Hangbeállítások visszaállítása elemre.

5. Végül egy megerősítő ablak jelenik meg; kattintson az OK gombra a megerősítéshez.

Indítsa újra a Discord programot, és ellenőrizze, hogy sikerült-e kijavítania az 1105-ös Discord hibakódot Windows 10 PC-n.

9. módszer: Telepítse újra a Discord alkalmazást

Ha egyik módszer sem segített, próbálja meg újratelepíteni a szoftvert, ha lehetséges. A Discord újratelepítésekor a konfigurációs beállítások és az összes beállítás frissül, és így nagyobb az esélye annak, hogy sikerül kijavítani a 1105-ös Discord hibát.

1. Nyomja meg együtt a Windows + I billentyűket a Windows beállítások megnyitásához.

2. Kattintson az Alkalmazások beállítása elemre.

3. Az Alkalmazások és szolgáltatások lapon keresse meg és kattintson a Discord elemre. Ezután kattintson az Eltávolítás gombra.

4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az eltávolítás befejezéséhez.

5. Ezután nyomja meg egyszerre a Windows + E billentyűket a Fájlkezelő megnyitásához.

6. A címsorból lépjen a következő elérési útra.

C:UsersUSERNAMEAppDataLocal.

7. Kattintson a jobb gombbal a Discord-ra, és válassza a Törlés lehetőséget.

8. Most nyissa meg a Discord webhelyet, és kattintson a Letöltés for Windows gombra.

9. Nyissa meg a letöltött DiscordSetup.exe fájlt, és telepítse a programot.

10. Automatikusan frissíti magát minden alkalommal, amikor elindítja az alkalmazást.

Miután újratelepítette a Discordot, az összes kapcsolódó probléma eltűnik.

10. módszer: VPN-hálózat használata

A Discord nem rendelkezik minden országban szerverrel. Ha olyan országban él, ahol a szerverek nem találhatók, akkor az 1105-ös Discord-hibával kell szembenéznie. Ezenkívül több felhasználó csatlakozik ugyanahhoz a hálózati szerverhez, ami csatlakozási késleltetéshez vezet. Egy virtuális magánhálózati alkalmazás segítségével válasszon egy szervert a kapcsolathoz. Kövesse a megadott lépéseket a VPN-hez való csatlakozáshoz a Windows 10 rendszerben, és javítsa ki a Discord hibakódokat.

Megjegyzés: Javasoljuk, hogy használja a legjobb VPN-szolgáltatásokat, például a NordVPN-t, a Hola VPN TunnelBearVPN-t és a SurfShark VPN-t, mivel ezek használata hatékony.

1. Nyomja meg együtt a Windows + I billentyűket a Beállítások elindításához.

2. Válassza a Hálózati és internetbeállítások lehetőséget.

3. Kattintson a VPN elemre a bal oldali ablaktáblában, majd kattintson a VPN-kliensének megfelelő Connect gombra.

4. Ezután indítsa újra a Discordot.

Élvezze a megszakítás nélküli Discord szolgáltatást VPN-kapcsolat segítségével, a fent leírtak szerint.

11. módszer: Lépjen kapcsolatba a Discord ügyfélszolgálatával

Ha nem tudta megoldani a 1105 Discord hibát a fent felsorolt ​​​​megoldások segítségével, lépjen kapcsolatba a Discord ügyfélszolgálatával.

1. Jelentkezzen be a Discord alkalmazásba vagy webhelyre a bejelentkezési adataival.

2. Most lépjen a Kérelem benyújtása oldalra.

3. A legördülő menüből válassza ki a kívánt támogatást, és töltse ki az űrlapot a kérelem benyújtásához.

4. Most kattintson a Kérés elküldése gombra az oldal alján.

Megjegyzés: A támogatási jegyben tüntesse fel a Discord 1105-ös hibakódot, valamint azt a műveletet, amelyet Ön végrehajtott, és amely miatt ez a hiba megjelent a képernyőn.

A Discord ügyfélszolgálata megvizsgálja ezt a problémát, és megpróbálja megoldani a problémát.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtanulta, hogyan javíthatja ki a 1105-ös Discord hibát Windows 10 rendszeren. Ossza meg velünk, hogyan segített ez a cikk a legjobban. Továbbá, ha bármilyen kérdése/javaslata van ezzel a cikkel kapcsolatban, akkor nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.