Javítsa ki a 0x80a40019 számú Xbox One hibát

Az Xbox Live egy online szolgáltatás a játékokhoz és a tartalomterjesztéshez. Ezzel a szolgáltatással játékokat tölthet le, és kommunikálhat barátaival. Ha Xbox Live szolgáltatást használ, és 0x80a40019 számú Xbox One hibával néz szembe az Xbox Live-hoz való csatlakozáskor, akkor ne aggódjon! Hasznos útmutatót nyújtunk Önnek, amely megtanítja Önnek, hogyan lehet megoldani az Xbox Live-hoz való csatlakozási problémát. Tehát folytassa a cikk elolvasását, hogy megtalálja a megoldást a problémájára.

Az Xbox One 0x80a40019 számú hibájának javítása

Sok felhasználó arról számolt be, hogy azzal a problémával kell szembenéznie, hogy az Xbox One nem csatlakozik az Xbox Live-hoz. Ezt a problémát az eszköz hálózati problémái okozhatják. Az alábbiakban bemutatjuk a probléma megoldására szolgáló hibaelhárítási módszereket.

1. módszer: Győződjön meg arról, hogy az Xbox Live szerverek futnak

Először is ellenőriznie kell az Xbox szerver állapotát. Néha a szerver karbantartása miatt az Xbox Live szerver leállhat. Mielőtt bármilyen más megoldást kipróbálna, meg kell győződnie arról, hogy az Xbox szerverek futnak. Ellenőrizze, hogy nem áll-e fenn a szerver kimaradása a következő oldalon Xbox állapota oldalon.

  21 legjobb webhely Naruto Shippuden nézéséhez

2. módszer: Indítsa újra az Xbox konzolt

Ha az Xbox-szerver állapota megfelelően működik, akkor alapvető módszerként próbálja meg újraindítani az Xbox konzolt, hogy kijavítsa az eszközzel kapcsolatos hibákat vagy hibákat. Tehát az Xbox One 0x80a40019 számú hibájának kijavításához az Xbox Live-hoz való csatlakozás közben indítsa újra a konzolt az alábbi lépések végrehajtásával.

1. A Power Center megnyitásához tartsa lenyomva néhány másodpercig az Xbox gombot a vezérlőn.

2. Itt válassza a Konzol újraindítása opciót az alábbi képen látható módon.

3. Végül a megerősítéshez válassza az Újraindítás lehetőséget.

3. módszer: Hálózati kapcsolat hibaelhárítása

Most már tudja, hogy a 0x80a40019 hiba akkor fordul elő, amikor megpróbál csatlakozni az Xbox Live szolgáltatáshoz, és ez a probléma a hálózati kapcsolattal kapcsolatos problémát jelez. A lassú vagy instabil internetkapcsolat ezt a hibát eredményezi. Ezért győződjön meg arról, hogy a hálózati kapcsolat megfelelően működik. Kövesse ezeket a lépéseket az Xbox konzol hálózati csatlakozásának hibaelhárításához.

1. Lépjen a Profil és rendszer menübe, és válassza ki a Beállítások opciót az ábrán látható módon.

2. Válassza a Hálózati beállítások lehetőséget az Általános lapon.

3. Most válassza ki a Hálózati kapcsolat tesztelése lehetőséget a Hibaelhárítás részben, és várja meg, amíg az eredmény megjelenik.

  Az iMessage szolgáltatásban kapott fényképek és videók automatikus mentése [Jailbreak]

4. módszer: Frissítse az Xbox konzolt

Egy másik módszer az Xbox Live 0x80a40019 jelű hibájának kijavítására a konzol frissítése. Ha Xbox konzoljának operációs rendszere elavult, akkor is szembesülhet ezzel a problémával. Ezért frissítenie kell eszközét a legújabb verzióra, hogy hiba nélkül élvezhesse a játékokat és az alkalmazásokat. Az Xbox konzol frissítéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. Nyissa meg az Xbox beállításokat.

2. Ezután válassza a Rendszer lehetőséget, és nyissa meg a Frissítések és letöltések lehetőséget.

3. Végül válassza a Frissítési konzol lehetőséget, és ellenőrizze, hogy elérhető-e frissítés

5. módszer: Módosítsa az Xbox konzol nyelvét

Így javíthatja ki az Xbox One 0x80a40019 számú hibáját úgy, hogy az Xbox One nyelvét angolra módosítja.

1. Indítsa el az Xbox beállításait.

2. Ezután lépjen a Rendszer > Nyelv és hely beállítása menüpontra.

3. Itt változtassa meg a Nyelv angolra, az alábbiak szerint.

6. módszer: Állítsa vissza az Xbox konzolt

Végül próbálja meg alaphelyzetbe állítani az Xbox konzolt, hogy megoldja az Xbox One 0x80a40019 hibáját. Ez legyen az utolsó lehetőség a fent említett összes módszer kipróbálása után. Az Xbox visszaállítása visszaállítja az eszköz alapértelmezett beállításait, és törli Xbox-profilját. Az alábbiakban bemutatjuk az Xbox konzol alaphelyzetbe állításának lépéseit, hogy kijavítsuk az Xbox Live-hoz való csatlakozás problémáját.

Megjegyzés: A konzol visszaállítása előtt készítsen biztonsági másolatot a játékokról és az alkalmazásokról.

  5 legjobb alkalmazásindító Linuxhoz

1. Keresse meg az Xbox Beállítások > Rendszer > Konzolinformáció elemet, ahogy az az alábbi képen látható.

2. Válassza a Konzol visszaállítása opciót.

3A. Válassza a VISSZAÁLLÍTÁS ÉS A SAJÁT JÁTÉKOK ÉS ALKALMAZÁSOK MEGŐRZÉSE lehetőséget, mivel ez csak a firmware-t és a beállításokat állítja vissza.

Megjegyzés: A játék adatai érintetlenek maradnak, és nem kell mindent újra letöltenie.

3B. Ha továbbra is azzal szembesül, hogy az Xbox One nem csatlakozik az Xbox Live-hoz, válassza a VISSZAÁLLÍTÁS ÉS TÖRLÉS MINDENT lehetőséget.

Megjegyzés: A teljes játék- és alkalmazásadat törlődik,

***

Remélhetőleg ez a cikk megoldotta az Xbox One 0x80a40019 számú hibájával kapcsolatos problémáját. Megemlítheti azt a módszert, amely bevált az Xbox Live-hoz való csatlakozáshoz hibák és hibák nélkül. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, tudassa velünk az alábbi megjegyzés részben.