Javítsa ki a 0%-on elakadt Battle.net frissítést a Windows 10 rendszerben

A Blizzard Entertainment Battle.net szolgáltatása lehetővé teszi, hogy másokkal együtt élvezze az online játékokat. Ez a szolgáltatás hihetetlen támogatást nyújt az olyan vezető játékokhoz, mint a World of Warcraft, a StarCraft II, a Diablo III, az Overwatch, a Destiny 2 és a Call of Duty: Black Ops 4. Ennek ellenére, mint minden játék és szolgáltatás, a Battle.net sem hibamentes. Sok felhasználó panaszkodott a Battle.net frissítése miatt, amely 0%-os problémánál ragadt, amikor a szolgáltatást a fent felsorolt ​​játékok bármelyikében frissítik. Ha Ön is ugyanazzal a problémával szembesül, ez az útmutató hatékony hibaelhárítási módszerekkel segít megoldani ugyanezt. Szóval, olvass tovább!

A 0%-on elakadt Battle.net frissítés kijavítása a Windows 10 rendszerben

Olvassa el és hajtsa végre az alábbiakban tárgyalt módszereket Windows 10 rendszerű számítógépén a battle.net frissítés elakadt problémájának megoldására, és megelőzze ugyanezt.

1. módszer: Alapvető hibaelhárítási módszerek

Kövesse ezeket az alapvető módszereket a hiba kijavításához.

1A. Indítsa újra a számítógépet

A Battle.net-hez kapcsolódó összes ideiglenes hiba megoldásának általános trükkje a számítógép újraindítása. A lépéseket követve újraindíthatja a számítógépet.

1. A Windows és az X billentyűk egyidejű lenyomásával lépjen a Windows Power User menübe.

2. Válassza a Leállítás vagy kijelentkezés lehetőséget.

3. Végül kattintson az Újraindítás gombra.

A szolgáltatás újraindítása után ellenőrizze, hogy hiba nélkül hozzáfér-e a játékhoz.

1B. Ellenőrizze a Rendszerkövetelményeket

Ha azzal szembesül, hogy a battle.net frissítése 0%-nál elakad indításkor, akkor ellenőriznie kell a Battle.net játékok alapvető követelményeit, és meg kell győződnie arról, hogy számítógépe megfelel azoknak.

Minimális követelmények:

 • CPU: Intel Core i5-760 vagy AMD FX-8100 vagy újabb

 • CPU SEBESSÉG: Info

 • RAM: 4 GB RAM (8 GB integrált grafikákhoz, például Intel HD Graphicshoz)

 • OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64 bit

 • VIDEÓKÁRTYA: NVIDIA GeForce GTX 560 2GB vagy AMD Radeon HD 7850 2GB vagy Intel HD Graphics 530 (45W)

 • PIXEL SHADER: 5.0

 • VERTEX SHADER: 5.0

 • SZABAD LEMEZHELY: 70 GB

 • Dedikált VIDEO RAM: 2 GB

Ajánlott követelmények:

 • CPU: Intel Core i7-4770 vagy AMD FX-8310 vagy újabb

 • CPU SEBESSÉG: Info

 • RAM: 8 GB

 • OS: Windows 10 64 bit

 • VIDEÓKÁRTYA: NVIDIA GeForce GTX 960 vagy AMD Radeon R9 280 vagy újabb

 • PIXEL SHADER: 5.1

 • VERTEX SHADER: 5.1

 • SZABAD LEMEZHELY: 70 GB

 • DEDIKÁLT VIDEO RAM: 4 GB

1C. Biztosítsa a megfelelő hálózati kapcsolatot

Az instabil internetkapcsolat a battle.net frissítés elakadásához vezet, továbbá ha bármilyen akadály van az útválasztó és a számítógép között, az zavarhatja a vezeték nélküli jelet, és időszakos csatlakozási problémákat okozhat.

Futtathatod a Sebesség mérés hogy ismerje a megfelelő kapcsolathoz szükséges hálózati sebesség optimális szintjét.

Győződjön meg arról, hogy készüléke megfelel az alábbi kritériumoknak.

 • Keresse meg a hálózat jelerősségét, és ha nagyon alacsony, távolítsa el az összes akadályt a kettő között.
 • Kerülje el, hogy túl sok eszköz csatlakozzon ugyanahhoz a hálózathoz.
 • Mindig vásároljon olyan modemet/routert, amelyet az internetszolgáltatója (ISP) ellenőrzött, és azok ütközésektől mentesek.
 • Ne használjon régi, törött vagy sérült kábeleket. Szükség esetén cserélje ki a kábeleket.
 • Győződjön meg arról, hogy a modem és az útválasztó, valamint a modem és a fal közötti vezetékek stabilak és nem zavarnak.

Ha bármilyen internetkapcsolati probléma merül fel, tekintse meg a Hálózati csatlakozási problémák elhárítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat a hibaelhárításhoz.

1D. Zárja be a Háttérfolyamatokat

Számos felhasználó megerősítette, hogy a 0%-os problémán elakadt frissítés megoldható a számítógépen futó összes háttérfeladat bezárásával. A feladat végrehajtásához kövesse a Feladat befejezése Windows 10 rendszerben útmutatónkat, és járjon el az utasításoknak megfelelően.

Miután lezárta az összes háttérfolyamatot, ellenőrizze, hogy sikerült-e kijavítania a tárgyalt hibakódot.

1E. Rendszerfájlok javítása

Ha bármilyen hiányzó vagy sérült fájl található a Windows 10 rendszerű számítógépen, azzal szembesülhet, hogy a battle.net frissítése elakad. Mégis, ezeket a sérült fájlokat beépített segédprogramokkal, nevezetesen a Rendszerfájl-ellenőrzővel és a Telepítési képszolgáltatással és -kezeléssel javítja.

Olvassa el a rendszerfájlok javításáról szóló útmutatónkat Windows 10 rendszeren, és kövesse az utasításokat az összes sérült fájl kijavításához.

1F. Futtassa a Teljes Lemezkarbantartást

Kevés felhasználó javasolta, hogy a PC-n lévő lemezterület felszabadítása segített megoldani a megvitatott, elakadt frissítési problémát. Ez lehetővé teszi, hogy számítógépe szükség esetén új fájlokat telepítsen, ami segít a probléma megoldásában.

Ha van minimális szabad hely a számítógépen, ami hozzájárul a Battle.net frissítési hibakódhoz, kövesse a 10 módszer a merevlemez-terület felszabadítására Windows rendszeren című útmutatónkat, amely segít a számítógépen lévő összes felesleges fájl törlésében.

1G. Frissítse a Windowst

Az operációs rendszer frissítésével is kiküszöbölheti a számítógép és a játék hibáit. Mindig győződjön meg arról, hogy frissítette a Windows operációs rendszert, és ha van folyamatban lévő frissítés, használja a Windows 10 legújabb frissítésének letöltése és telepítése című útmutatónkat.

A Windows operációs rendszer frissítése után ellenőrizze, hogy hiba nélkül tud-e csatlakozni a Battle.net játékszerverhez.

1H. Frissítse a grafikus illesztőprogramokat

Mivel a World of Warcraft egy intenzív grafikai játék, a grafikus illesztőprogram elengedhetetlen a játékélményhez. Ha az illesztőprogramok elavultak vagy hibásak, feltétlenül frissítse őket. Megkeresheti az illesztőprogramok legújabb kiadásait a hivatalos webhelyeken, vagy manuálisan is frissítheti őket. Kövesse útmutatónkat: 4 módszer a grafikus illesztőprogramok frissítésére a Windows 10 rendszerben az illesztőprogram frissítéséhez, és ellenőrizze, hogy javítva van-e a battle.net frissítés, amely 0%-os probléma esetén elakad.

1I. GPU-illesztőprogram-frissítések visszaállítása

Néha a GPU-illesztőprogramok jelenlegi verziója 0%-on elakadt frissítést okozhat, és ebben az esetben vissza kell állítania a telepített illesztőprogramok korábbi verzióit. Ezt a folyamatot az illesztőprogramok visszaállításának nevezik, és egyszerűen visszaállíthatja a számítógép illesztőprogramjait a korábbi állapotukba, ha követi az Illesztőprogramok visszaállítása Windows 10 rendszeren útmutatónkat.

1J. Telepítse újra a grafikus illesztőprogramokat

Ha továbbra is szembesül azzal, hogy a battle.net frissítése elakad a grafikus illesztőprogramok frissítése után, telepítse újra az eszközillesztőket az esetleges inkompatibilitási problémák kijavításához. Számos módja van az illesztőprogramok újratelepítésének a számítógépére. Ennek ellenére könnyedén újratelepítheti a grafikus illesztőprogramokat az Illesztőprogramok eltávolítása és újratelepítése Windows 10 rendszeren című útmutatónk szerint.

A GPU-illesztőprogramok újratelepítése után ellenőrizze, hogy hiba nélkül hozzáfér-e a Battle.net játékaihoz.

1K. Törölje a DNS-gyorsítótárat és -adatokat

Kevés felhasználó javasolta, hogy a DNS-gyorsítótár és a számítógépen lévő adatok törlése segített megoldani a battle.net frissítések elakadásának okát. Kövesse az utasításokat.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a cmd parancsot, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Most egyenként írja be a következő parancsokat, és mindegyik parancs után nyomja meg az Enter billentyűt.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Várja meg a parancsok végrehajtását, és indítsa újra a számítógépet.

1L. Állítsa vissza a hálózati beállításokat

Több felhasználó kijelentette, hogy a hálózati beállítások visszaállítása megoldja a furcsa hálózati csatlakozási problémákat. Ez a módszer elfelejti az összes hálózati konfigurációs beállítást, a mentett hitelesítő adatokat és még sok más biztonsági szoftvert, például VPN-t és víruskereső programokat. Ez abban is segít, hogy kijavítsa a 0%-os problémánál elakadt frissítést a Windows 10 számítógépén. Ehhez kövesse a Hálózati beállítások visszaállítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat

2. módszer: Futtassa a Battle.net-et rendszergazdaként

Ez az egyik leggyakoribb oka annak, hogy a Battle.net frissítés 0%-on elakad a Windows 10 rendszerű számítógépen. Bizonyos engedélyek és funkciók csak akkor érhetők el, ha rendszergazdai jogokat adott a World of Warcraft játékhoz. Ebben a forgatókönyvben a tárgyalt problémát az alábbi utasítások követésével javíthatja ki.

1. Kattintson jobb gombbal a Battle.net alkalmazásra.

2. Válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget.

3. módszer: Futtassa a Blizzard javítóeszközt

Ha továbbra sem tudta kijavítani, hogy a battle.net frissítés elakadt a 0%-os problémánál, akkor előfordulhat, hogy a számítógépén sérült játékfájlok vannak. A sérült fájlok megtölthetik számítógépét a túlzottan védett víruskereső programcsomag vagy a frissítési hiba miatt. Szerencsére ezeket a sérült játékfájlokat automatikusan feloldhatja a Blizzard beépített eszközének segítségével. Íme néhány utasítás a Battle.net javítóeszköz futtatásához.

1. Indítsa el a Battle.net alkalmazást rendszergazdaként.

2. Most váltson át a Játékok fülre az ablak felső sarkában, majd válasszon ki egy játékot (pl. World of Warcraft) a listából.

3. Ezután kattintson a Beállítások elemre, majd a Scan & Repair elemre a legördülő listából.

4. A következő promptban kattintson a Begin scan lehetőségre, és várja meg, amíg a folyamat befejeződik.

5. Végül indítsa újra a játékot, és ellenőrizze, hogy meg tudja-e javítani a Battle.net 0%-os problémáján elakadt frissítést.

4. módszer: Módosítsa a Windows Defender tűzfal beállítását

Szintén szembe kell néznie azzal, hogy a Battle.net frissítése 0%-os probléma esetén elakadt a Windows 10 rendszerű számítógépe túlzottan reagáló vagy túlzottan védő víruskereső csomagja miatt. Ez megakadályozza a kapcsolati kapcsolatot a játékindító és a szerver között. Tehát a probléma megoldásához a Battle.net webhelyet engedélyezőlistára helyezheti a tűzfal beállításai között, vagy ideiglenesen letilthatja a problémát.

I. lehetőség: Whitelist Battle.net

A Battle.net engedélyezéséhez a Windows Defender tűzfalában kövesse az Alkalmazások engedélyezése vagy blokkolása a Windows tűzfalon keresztül című útmutatónkat, és hajtsa végre a lépéseket az utasításoknak megfelelően.

II. lehetőség: Tűzfal letiltása (nem ajánlott)

Ha nem tudja, hogyan kell letiltani a Windows Defender tűzfalat, a Windows 10 tűzfal letiltása útmutatónk segít ebben.

III. lehetőség: Új szabály létrehozása a tűzfalban

1. Nyomja meg a Windows gombot, írja be a Windows Defender Firewall with Advanced Security parancsot, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Most a bal oldali ablaktáblában kattintson a Bejövő szabályok elemre, ahogy az ábrán látható.

3. Ezután a jobb oldali ablaktáblában kattintson az Új szabály… elemre, ahogy az ábra mutatja.

4. Most mindenképpen válassza ki a Program opciót a Milyen típusú szabályt szeretne létrehozni? menüt, és kattintson a Tovább> gombra a képen látható módon.

5. Ezután kattintson a Tallózás… gombra, amely megfelel a program elérési útjának: az ábra szerint.

6. Ezután lépjen a C:Program Files (x86) Battle.net elérési útjára, és kattintson duplán a telepítőfájlra. Ezután kattintson a Megnyitás gombra.

7. Ezután kattintson a Tovább > gombra az Új bejövő szabály varázsló ablakában az ábrán látható módon.

8. Most jelölje be a Kapcsolat engedélyezése melletti rádiógombot, majd kattintson a Tovább > gombra, ahogy az ábrán látható.

9. Győződjön meg arról, hogy a Domain, Private, Public négyzet be van jelölve, majd kattintson a Tovább > gombra, ahogy az ábra mutatja.

10. Végül adjon nevet az új szabálynak, és kattintson a Befejezés gombra.

Minden kész! Ellenőrizze, hogy javította-e a battle.net frissítés elakadt problémáját.

5. módszer: A víruskereső ideiglenes letiltása (ha alkalmazható)

Néhány, a számítógépére telepített inkompatibilis víruskereső program felveti a kérdést, hogy miért akadnak el a battle.net frissítései. Az ütközések elkerülése érdekében gondoskodnia kell a Windows 10 rendszerű számítógép biztonsági beállításairól, és ellenőriznie kell, hogy azok stabilak-e vagy sem. Ha meg szeretné tudni, hogy a víruskereső programcsomag okozza-e a frissítés elakadását a 0%-os problémánál, kapcsolja ki egyszer, és próbáljon meg csatlakozni egy hálózathoz.

Olvassa el a víruskereső ideiglenes letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat, és kövesse az utasításokat a víruskereső program ideiglenes letiltásához a számítógépen.

Ha a víruskereső program számítógépen történő letiltása után megoldódott a probléma, javasoljuk, hogy teljesen távolítsa el a programot a számítógépről.

Olvassa el útmutatónkat A víruskereső program eltávolításához a Windows 10 rendszerben.

6. módszer: Hozzon létre új felhasználói profilt

Új felhasználói fiók létrehozása javíthatja a profillal kapcsolatos hibákat és hibákat. Ez segít kijavítani a 0%-os problémánál elakadt Battle.net frissítést. Új felhasználói profilt hozhat létre a Helyi felhasználói fiók létrehozása Windows 10 rendszeren című útmutatónkban tárgyalt lépések követésével.

Új felhasználói profil létrehozása után ellenőrizze, hogy a tárgyalt problémát megoldotta-e vagy sem.

7. módszer: Telepítse újra a Battle.net-et

Bármilyen rosszul konfigurált fájl a Battle.net-ben, akkor is a tárgyalt problémához vezet, ha követte az összes fent tárgyalt módszert, és frissítette az összes függőben lévő műveletet. Tehát ebben az esetben nincs más lehetősége, mint a játék újratelepítése. Íme, hogyan kell csinálni.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a Vezérlőpult parancsot, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Állítsa be a Nézet > Kategória lehetőséget, majd kattintson a Program eltávolítása elemre.

3. Kattintson jobb gombbal a Battle.net programra, majd kattintson az Eltávolítás/módosítás parancsra.

4. Kattintson az Igen, Eltávolítás opcióra az eltávolítási folyamat megerősítéséhez.

5. Az alkalmazás eltávolítása után lépjen a következőre: hivatalos Battle.net weboldal a legújabb verzió letöltéséhez.

6. Kattintson a Letöltés Windows rendszerhez elemre. Letölti a Battle.net-setup.exe nevű fájlt.

7. Futtassa a Battle.net-setup.exe fájlt. Válassza ki a kívánt nyelvet, majd kattintson a Folytatás gombra.

8. Kattintson a Módosítás gombra, ha módosítani szeretné a telepítés helyét. Kattintson a Folytatás gombra.

9. Várja meg, amíg a telepítési folyamat befejeződik.

10. A telepítés után töltse ki a Battle.net hitelesítő adatait a bejelentkezéshez.

11. Végül indítsa újra a játékot, és most megjavítja a battle.net frissítés elakadt problémáját.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és ki tudta javítani a 0%-on megrekedt Battle.net frissítést a Windows 10 számítógépén. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Továbbá, ha bármilyen kérdése/javaslata van ezzel a cikkel kapcsolatban, akkor nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.

  Nagy ikonok megjelenítése az alkalmazáscsempéken a Windows 10 Start menüjében