Javítsa az iPhone hordozó és WiFi jelerősségét a jelerősítővel

Lehet, hogy a „halál markolata” probléma nem más, mint egy ijesztő történet a múltból az iPhone-tulajdonosok számára, de időnként mindannyian azt kívánjuk, hogy legyen valami mód erősebb WiFi jelre az iOS rendszerünkön. eszköz. Ugyanez igaz a 3G és 4G jelekre is, amelyek az idő múlásával veszíthetnek erejükből, amikor az eszköz alvó üzemmódba kapcsol. A Signal Booster egy Cydia-beállítás, amely segíthet a probléma megoldásában. Jó ideje megtalálható a jailbreak áruházban, és csak nemrég vált kompatibilissé az iOS 7-tel. A módosítás nem kér túl sokat a felhasználóktól, de az eredmények összességében igen pozitívak. A Signal Booster újraindítja az erőforrások elosztásának teljes folyamatát az iPhone-on, ügyelve arra, hogy elegendő energiát biztosítson az adatok és a WiFi jelvételéhez, ami végső soron jobb hangminőséget és gyorsabb böngészési/letöltési sebességet eredményez. Természetesen ez nem különbözik túlságosan néhány jelerősítési módszertől, amelyet az Android esetében láttunk, de a Signal Booster kiemelkedik azzal, hogy valóban egyérintéses módszert kínál, ahelyett, hogy hosszas lépések végrehajtását kérné meg a felhasználóktól minden alkalommal, amikor azt akarják. megkapja azt az extra jelsávot a telefon állapotterületén.

  Ismerősök hozzáadása a Nintendo Switchen

A Signal Booster működésbe hozásához egyszerűen érintse meg egyszer a Springboard ikonját. Néhány másodpercbe telik, amíg az alkalmazás elvégzi a munkáját, és frissíti a hálózat jeleit. A jelek nem szűnnek meg teljesen, amíg a Signal Booster mozgásban van, de veszítenek erejükből, mielőtt visszatérnének teljes dicsőségükbe. Miután az alkalmazás visszaállította az eszköz rádióját az optimális állapotba, a Signal Booster automatikusan kikapcsol.

Az alkalmazás tapasztalataink szerint működik, és javítja a jelerősséget. Nem árt, ha kipróbálod, amikor kétségbeesetten keresel extra lefedettséget iPhone-odra. A csípés 99 centbe kerül, és a Cydia áruház BigBoss repójában érhető el. Nincsenek konfigurálási lehetőségek; A Signal Booster nem ad hozzá saját menüt a készletbeállítások alkalmazáshoz, és még az alkalmazás saját Springboard bejegyzése sem tartalmaz semmi mást, csak animációt.

  Mi az a Microsoft Planner és hogyan kell használni

A Signal Boostert úgy tervezték, hogy az iPhone 3GS és újabb verziókkal működjön, míg a támogatott firmware-verziók közé tartozik az iOS 5, iOS 6 és iOS 7. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás most sokkal több eszközzel kompatibilis, mint korábban, ezért adja meg. egy próbát akkor is, ha még soha nem hallott a Signal Boosterről.