Javítsa a Firefox lapok megnyitásának, bezárásának és megrendelésének módját a Tab Deque segítségével

Mindannyian izgatottak voltunk, amikor a lapos böngészés először megjelent a korai webböngészőkben, például a Firefoxban, amely forradalmasította az összekapcsolt információk, erőforrások és ötletek összetett világhálón való böngészési módját. Azóta a lapos böngészés nagyjából a webhelyek böngészésének szokásos módja mind mobileszközökön, mind asztali számítógépeken, bár a Firefox továbbra is az egyik legintuitívabb füles felülettel rendelkezik. Rengeteg Firefox-kiegészítővel foglalkoztunk, amelyek így vagy úgy tovább fejlesztik ezt a funkciót. A Supertab például a Windows Alt + Tab-szerű váltását hozza a Firefox lapjaira, így a billentyűzet segítségével gyorsan válthat a lapok között. A tabPreLoader egy másik praktikus kiegészítő, amely az összes Firefox-lapot betölti újraindításkor, nem csak az aktívat. Ebben a bejegyzésben a Tab Deque-ről fogunk beszélni. A szünet után csatlakozzon hozzánk, hogy megtudja, hogyan javíthatja ez a bővítmény a lapos böngészés élményét.

  Hogyan jelenítheti meg gyorsan az asztalát Mac rendszeren

Az Opera 12 „Az utolsó aktív lap aktiválása” funkciója alapján a Tab Deque módosítja a Firefox lapjainak alapértelmezett nyitási és bezárási viselkedését. Például alapértelmezés szerint minden új lap az összes megnyitott laptól jobbra nyílik meg; A Tab Deque segítségével új lapot nyithat meg közvetlenül az éppen megtekintett lap mellett. Ezenkívül gyorsan oda-vissza mozoghat két lap között, ha a kettő közül valamelyikre kattint, és gyorsan kicsinyítheti a lapot egy billentyűparancs segítségével.

Csak telepítenie kell a bővítményt a böngészőjébe, és a Tab Deque intézi a többit; nincs szükség további beállításra.

Amint az a kiterjesztés oldalán szerepel, a következő módosításokat hajtja végre a Firefox lapok sorrendjében:

Ha bezárja az aktuális lapot, az megnyitja a következő lapot a deque végétől (kétvégű que).
Ha kiválaszt egy lapot, az a deque végére kerül.
Amikor megnyit egy lapot a háttérben, az a kérdés elejére kerül, azaz az összes többi bezárása vagy kicsinyítése után kerül kiválasztásra.
Amikor megnyit egy lapot az előtérben, az új lap azonnal kiválasztásra kerül.
Akár az előtérben, akár a háttérben van megnyitva, az új lap közvetlenül az aktuális mellett nyílik meg.
Ha rákattint az aktuálisan kiválasztott fülre, az le lesz kicsinyítve és eltávolítva a deque-ből, azaz nem lesz kiválasztva, hacsak nem kézzel teszi meg.
Ha az összes lap kicsinyített, akkor a Firefox alapértelmezett kezdőlapja jelenik meg.

  SSH-kulcs beállítása Linuxon

A Tab Deque teljesen ingyenesen elérhető a Mozilla Add-on tárházában. Az alábbi link segítségével letöltheti a webböngészőjébe.

Telepítse a Tab Deque-et a Firefoxhoz