Javítás: Nincs adat a Facebook kedveléseknél

A Facebook úttörőként ismert a közösségi média platformok között. Az évek során változtattak és frissítettek, amióta 2004-ben elindult. Sok felhasználó szembesül azzal a problémával, hogy a Facebook nem mutatja meg a többi felhasználó tetszését a Facebook-bejegyzéseiben. Az oldal azt mutatja, hogy nem állnak rendelkezésre adatok A Facebook kedveli, a probléma lehetséges oka a Facebook leállása vagy átmeneti hiba lehet. Ebben az útmutatóban megtudjuk, hogy nem állnak rendelkezésre adatok a Facebook-csoportokkal kapcsolatos problémákról.

Hogyan javítható ki, hogy nem állnak rendelkezésre adatok a Facebook kedveléseknél

Olvassa tovább ezt a cikket, hogy tájékozódjon azokról a megoldásokról, amelyek az FB-nézeti hibára vonatkozó adatok hiányára vonatkoznak.

Mit jelent a Facebook nemet mond az elérhető adatokra?

Ha a felhasználók a kedvelésekre, megjegyzésekre koppintanak, vagy meg szeretnének nézni valamit a Facebookon, az azt jelenti, hogy nem állnak rendelkezésre adatok. A felhasználók arról számoltak be, hogy amikor megérintik a tetszésnyilvánítás vagy a megjegyzés gombokat bármelyik bejegyzésnél, semmit sem látnak, és a nincs adat elérhető hibaüzenetet kapják. Mindkét bejegyzésen látható lehet, akár a tiéd, akár az ismerőseidé.

Nincs elérhető adat az Fb-nézetekben Hiba

Valahányszor valaki megpróbálja megérinteni valamelyik videóbejegyzés nézeteit, és nem látja a videókhoz kapcsolódó adatokat, a Nincs adat az Fb-nézetekben hibaüzenetet kap. Ennek oka a Facebook alkalmazás néhány hibája vagy bugja. Az alkalmazás frissítésével, a gyorsítótár törlésével vagy a Facebook webhely megnyitásával kijavíthatja a problémát.

  Facebook fiók letiltva? Így lehet visszaállítani a zárolt Facebook-fiókot

Nincs elérhető adat Facebook-csoport hiba

A Nincs adat elérhető hibával a Facebook-csoportok felhasználói is találkozhatnak, ami megakadályozza, hogy megtekintsék a tagokat vagy a csoporthoz kapcsolódó egyéb információkat. Ezt a problémát a Facebook alkalmazás hibája okozza, amely a gyorsítótár törlésével, az alkalmazás frissítésével vagy a Facebook webhely meglátogatásával oldható meg.

Az adatok hiánya a Facebook Likes hiba javításának módjai

Annyira bosszantó, ha nem látod a bejegyzésed kedvelőit, ugyanakkor értesülsz a bejegyzésed kedvelőinek számáról, de nem férhetsz hozzá azoknak a nevéhez, akik kedvelték vagy reagáltak a bejegyzésedre. hozzászólás. Kövesse azonban az alábbi módszereket annak ellenőrzésére, hogy ez megoldja-e a problémákat.

1. módszer: Ellenőrizze a kiszolgáló állapotát

Először nézze meg, hogy a Facebook jelenleg nem működik-e. A Facebook szerver állapotát a leállásérzékelővel ellenőrizheti. Itt megtudhatja a legutóbbi Facebook-kimaradást. Csak akkor várhatja meg, hogy a Facebook újra online legyen, ha a szerver leáll. Ha a Facebook szerver leáll, akkor előfordulhat, hogy nem lesznek elérhetők az adatok a Facebookon. Várja meg, amíg a Facebook szervere működőképes lesz ebben az esetben.

1. Nyissa meg böngészőjét, és keresse fel a hivatalos webhelyét Downdetektor.

2. Győződjön meg arról, hogy megkapta az üzenetet, a felhasználói jelentések azt jelzik, hogy a képernyőn nincs aktuális probléma a Facebooknál.

2. módszer: Másik kapcsolat használata

Nehéz lenne megvizsgálni a hálózat minden összetevőjét, ha kapcsolati probléma merülne fel. Győződjön meg arról, hogy hálózata működőképes és stabil. Ha lehetséges, váltson kapcsolatokat, és nézze meg, változott-e valami. A hálózati kapcsolat átváltásával kapcsolatos további információkért tekintse meg végső Android okostelefon hibaelhárítási útmutatónkat.

  Óvakodj ettől a 7 Facebook-csalástól

3. módszer: Jelentkezzen be újra a Facebookra

Ha az alkalmazás szervere megfelelően működik, próbálja ki a második módszert – jelentkezzen ki a fiókjából. Ezután kapcsolja ki a böngészőt vagy az alkalmazást, hagyjon egy pillanatot, hogy megnyugodjon, majd jelentkezzen be újra. Ellenőrizze, hogy a hiba kijavított-e.

1. Indítsa el a Kezdőképernyőt a készülékén, és érintse meg a Facebook elemet. Ezután érintse meg a menü ikont a képernyő jobb felső sarkában. Érintse meg a Kijelentkezés elemet az ábrán látható módon.

2. Legyen türelmes, és várja meg, amíg kijelentkezik Facebook-fiókjából.

3. Indítsa újra az Androidot, és érintse meg Facebook-fiókját az újbóli bejelentkezéshez.

4. módszer: Törölje a Facebook alkalmazás gyorsítótárát

A Facebook-nézetekben nem érhető el adat a hiba oka lehet, hogy túl sok gyorsítótár memória van a Facebook alkalmazásban. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy a gyorsítótár törlésével kijavíthassa a Facebook kedvelések hiányát:

1. Nyissa meg a Beállításokat.

2. Válassza az Alkalmazások lehetőséget.

3. Érintse meg a Facebook elemet az összes alkalmazás megtekintéséhez.

5. Nyissa meg a Tárhely és gyorsítótárat.

6. Válassza a Gyorsítótár, majd a Gyorsítótár törlése lehetőséget.

5. módszer: Frissítse a Facebook alkalmazást

Előfordulhat, hogy a Facebook-alkalmazások legfrissebb verziójában megérkezik a nincs elérhető adat a Facebook kedvelések hiba. Tehát várja meg a Facebook alkalmazás következő verzióját. A következő lépésekkel frissítheti Facebook alkalmazását:

1. Lépjen a kezdőképernyőre, keresse meg a Play Áruházat, és nyissa meg.

2. Ezután írja be a Facebook kifejezést a keresési menübe az ábrán látható módon.

3A. Ha az alkalmazásnak frissítésre van szüksége, érintse meg a Frissítés lehetőséget.

3B. Ha az alkalmazás már a legújabb verzióban van, akkor csak a Megnyitás és az Eltávolítás opciókat fogja látni. Ebben az esetben váltson a következő módszerre.

  Hogyan nézheted meg, kik tekintették meg Facebook-oldaladat

4. Várja meg, amíg a frissítések telepítésre kerülnek az eszközre

6. módszer: Telepítse újra a Facebook alkalmazást

Előfordulhat, hogy a Facebook alkalmazás sérült telepítőfájljai megakadályozzák, hogy a Facebook szkriptjei megjelenjenek az adatok lekérésének hibájáról, ha Ön ezeket használja. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni az alkalmazást a Google Play Áruházból.

1. Lépjen a Play Áruházba, és keressen a Facebookon.

2. Ezután érintse meg az Eltávolítás gombot.

3. Várja meg, amíg a Facebook teljesen törlődik Android készülékéről. Ha végzett, keresse újra a Facebookot, és koppintson a Telepítés gombra.

4. Miután a Facebook telepítve van az eszközére, érintse meg a Megnyitás az ábrán látható módon elemet.

7. módszer: Váltson a Facebook webhelyre

Web- vagy mobilböngészővel jelentkezzen be Facebook-fiókjába. Ha bejelentkezik fiókjába, és hozzáfér a Facebook webhelyéhez a Facebook weboldal, probléma nélkül elérheti a Facebookot. A Facebook-webhellyel ellentétben az fb-nézetekről nem elérhető adatok hiba jellemzően csak a Facebook alkalmazást érinti (Android és iOS rendszeren).

***

A Facebook havi egymilliárd aktív felhasználója miatt a Facebook alkalmazással kapcsolatos problémákat széles körben jelentették, és mindig kérik a gyors javítást. Arra számítunk, hogy ez a cikk megoldja a Nincsenek elérhető adatok a Facebook kedvelések hibáját, és a fent említett módszerek bármelyike ​​használható.