Javítás: Nem sikerült letölteni a javítófájlokat FFXIV

A Final Fantasy XIV egy egyedi, masszív és kiemelkedő online többjátékos játék színes történetekkel és karakterekkel. Ez a játék uralta az MMO RPG-t (Massively Multiplayer Online Role-Playing Games) az évek során, csodálatos környezetben. A játék arról ismert, hogy gyakran frissíti a hibákat és hibákat. Ennek ellenére sok felhasználó panaszkodik, hogy nem tudja letölteni az FFXIV javítási fájlokat, amikor elkezdi telepíteni a frissítéseket. Mivel maga a hiba azt jelzi, hogy a játék nem tudja letölteni a javítófájlokat, ez az egyik olyan súlyos probléma, amelyet mielőbb orvosolni kell. A Final Fantasy XIV egyetlen hatalmas frissítése nagy mennyiségű további tartalmat ad a játékhoz, ha az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat, és a frissítési képernyő néhány másodpercen belül elfeketül és lefagy. Ennek ellenére ez az útmutató segít a probléma megoldásában, és segít megelőzni ugyanezt. Szóval folytasd az olvasást.

Javítás: Nem sikerült letölteni a javítófájlokat FFXIV

Ha nem tudja frissíteni az FFXIV javítási fájlokat, akkor nem telepíthet frissítéseket a javítási fájlok mellett, és a teljes letöltési folyamat megszakad. A felhasználói jelentések szerint ezzel a problémával szembe kell néznie a földrajzi régióval kapcsolatos problémák és a hálózati problémák miatt. Mindazonáltal az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat okozó okok végleges, összesített listája a következő.

 • Ideiglenes hibák a szerver oldaláról
 • Rossz hálózati kapcsolat
 • Ország régió
 • Nem kompatibilis DNS-beállítások
 • A Windows tűzfal beállításai
 • A víruskereső program blokkolja a frissítéseket
 • Konfigurációs problémák a játékon belüli beállításokkal

Amikor azzal szembesül, hogy az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat, az alábbi hibaüzenetek bármelyikével szembesülhet:

 • 30437
 • (30413)(25008)(20495)(20495)
 • (30413)(25008)(20495)(20495)
 • (30413)(25008)(10009)
 • (11003)
 • (30413) (20496)
 • Telstra
 • FFXIV letöltés
 • Nem sikerült telepíteni az ffxiv
 • FFXIV javítás letöltése

A javítási fájlok letöltésének FFXIV hibájának kiküszöbölése érdekében a Windows 10 számítógépen kövesse az alábbi módszereket a megjelenő sorrendben.

1. módszer: Alapvető hibaelhárítási lépések

1. lépés: Indítsa újra a számítógépet

A Final Fantasy XIV-vel kapcsolatos összes ideiglenes hiba megoldásának általános trükkje a számítógép újraindítása.

1. A Windows + X billentyűk egyidejű lenyomásával lépjen a Windows Power User menübe.

2. Kattintson a Leállítás vagy kijelentkezés > Újraindítás lehetőségre az alábbi ábra szerint.

2. lépés: Ellenőrizze a játékszerver állapotát

Néha előfordulhat, hogy Önön kívül eső ok miatt nem tudja letölteni az FFXIV javítási fájlokat. Ha a letöltési stratégiákat vizsgálja, de nem tudja megoldani a problémákat, a hiba valódi lehetséges oka a kiszolgáló karbantartása lehet.

1. Látogassa meg a hivatalos FFXIV News Updates (EN) vagy

2. Ellenőrizze az online platformokat, például a Down Detectort, ahogy az ábrán látható.

  Intelligens otthon létrehozása felhő nélkül

3. lépés: Indítsa újra a Routert

Ez egy egyszerű hibaelhárítási módszer, amely egyszerű lépésekkel segít kijavítani az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat. Indítsa újra az útválasztót a Router vagy Modem újraindítása című útmutatónk követésével. Miután az útválasztó újraindult, ellenőrizze, hogy meg tudja-e oldani az FFXIV javítási fájlok nem frissíthető problémáját.

4. lépés: Csatlakoztassa újra az Ethernet/Wi-Fi hálózatot

Az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat a Windows 10 rendszerű számítógépére vonatkozó probléma megoldásához, győződjön meg arról, hogy a számítógép csatlakozik az Ethernethez vagy a Wi-Fi hálózathoz, de nem egyidejűleg. Ha bármilyen megszakítást lát a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolat között, csatlakoztassa újra őket az alábbi utasítások szerint:

1. Húzza ki a hálózati kapcsolatot, várjon egy kicsit, majd csatlakoztassa újra.

2. Ha az Ethernet-kábel csatlakoztatva van, húzza ki a számítógépből. Ezután csatlakoztassa újra.

5. lépés: Ellenőrizze a hálózati sebességet

Ha a Windows 10 számítógépe nem csatlakozik erős hálózathoz, akkor nem tudja frissíteni a javítási fájlokat FFXIV problémával. Lefuttathat egy sebességtesztet a megfelelő kapcsolathoz szükséges hálózati sebesség optimális szintjének meghatározásához.

A sebességteszt lefuttatásával megtudhatja, hogy a hálózat erős-e vagy sem.

1. eset: Ha erős hálózata még mindig nem tudja frissíteni az FFXIV javítási fájlokat, ugorjon az alábbi módszerekre.

2. eset: Ha gyenge a hálózata, fontolja meg más eszközökhöz, például mobil hotspotokhoz vagy más vezetékes/vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozást.

2. módszer: Futtassa az FFXIV-et rendszergazdaként

Annak elkerülése érdekében, hogy az FFXIV ne tudja letölteni a javítási fájlokat a Windows 10 számítógépére, futtassa az FFXIV-et rendszergazdaként az alábbi utasítások szerint.

1. Kattintson jobb gombbal az FFXIV parancsikonra az asztalon.

Megjegyzés: Másik megoldásként navigáljon a telepítési könyvtárba, és kattintson a jobb gombbal a játékra.

2. Most válassza a Tulajdonságok lehetőséget.

3. Ezután lépjen a Kompatibilitás lapra, és jelölje be a Program futtatása rendszergazdaként jelölőnégyzetet.

4. Végül kattintson az Alkalmaz > OK gombra a módosítások mentéséhez.

3. módszer: Zárjon be minden háttérfolyamatot

Ha a Windows 10 rendszerű számítógépén háttérfolyamatok nagy része van, akkor nem tud ilyen könnyen hozzáférni a hálózathoz, mivel ezek a folyamatok kiveszik a hálózat részét. A RAM-fogyasztás is lassú lesz, és láthatóan lassul a készülék teljesítménye is. Olvassa el és kövesse a Feladat befejezése Windows 10 rendszerben című útmutatónkat, hogy bezárja az összes többi háttérfolyamatot a Windows 10 rendszerű számítógépen. Az összes háttérfolyamat bezárása után ellenőrizze, hogy az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat, megoldódott-e a probléma.

4. módszer: Ellenőrizze a meghajtóterületet és távolítsa el az ideiglenes fájlokat

Ha a számítógépén nincs meghajtóterület az FFXIV új frissítéseinek telepítéséhez, akkor nem tudja letölteni a javítófájlokat. FFXIV hiba. Először ellenőrizze a meghajtóterületet, és szükség esetén tisztítsa meg az ideiglenes fájlokat.

4A lépés: Ellenőrizze a meghajtóterületet

A Windows 10 rendszerű számítógépen lévő meghajtóterület ellenőrzéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. Nyomja le és tartsa lenyomva a Windows + E billentyűket a Fájlkezelő megnyitásához.

2. Most kattintson a Ez a számítógép elemre a bal oldali panelen.

3. Ellenőrizze a lemezterületet az Eszközök és illesztőprogramok alatt az ábra szerint.

4B lépés: Az ideiglenes fájlok törlése

Ha van minimális szabad hely, és pirossal van megjelölve, ez hozzájárul ahhoz, hogy nem tudja frissíteni a javítási fájlokat, az FFXIV probléma. Kövesse tehát útmutatónkat a 10 módszerről a merevlemez-terület felszabadítására Windows rendszeren, amely segít törölni az összes szükségtelen fájlt a számítógépről.

  A Google Asszisztens „Lefekvésidő” rutin beállítása és használata

5. módszer: Rendszerfájlok javítása

Ha a Windows 10 számítógépén sérült vagy sérült rendszerkonfigurációs fájl van, akkor nem tudja letölteni a javítófájlokat, az FFXIV probléma. A számítógép hibás működése is előfordul. Ez teljesítményhibat okoz. Ezeket a sérült fájlokat a számítógépe beépített segédprogramjaival javíthatja ki, nevezetesen a System File Checker és a Deployment Image Service and Management segítségével. Olvassa el és kövesse a rendszerfájlok javításáról szóló útmutatónkat Windows 10 rendszeren, és kövesse az utasításokat az összes sérült fájl kijavításához.

6. módszer: Törölje a 4e9a232b mappát a Fájlkezelőből (ha van)

Egy másik egyszerű módja annak, hogy javítsa az FFXIV-t, amely nem tudja letölteni a javítási fájlokat, ha töröl egy adott mappát a Fájlkezelőben. Eltávolítja a játékhoz társított sérült összetevőket a rendszerből.

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Windows + E billentyűket a Fájlkezelő megnyitásához.

2. Most lépjen a Dokumentumok elemre. Ezután kattintson duplán a Saját játékok mappára a megnyitásához.

3. Nyissa meg a Final Fantasy XIV – A Realm Reborn mappát.

4. Most kattintson duplán a Letöltések mappára, és nyissa meg a Patch mappát.

5. Itt keresse meg a 4e9a232b mappát. Kattintson a jobb gombbal rá, és válassza a Törlés lehetőséget a mappa eltávolításához a számítógépről.

7. módszer: Virtuális magánhálózat használata

Ennek ellenére, ha nem tudja frissíteni az FFXIV javítási fájlokat, a Virtual Private Limited használatával kijavíthatja a problémát. Biztosítja, hogy kapcsolata privátabb és titkosítottabb maradjon. Ezenkívül megváltoztathatja a földrajzi régiót a VPN-beállítások segítségével, így kijavíthatja, hogy az FFXIV nem tudja könnyen letölteni a javítási fájlokat. Bár nagyon sok ingyenes VPN érhető el az interneten, javasoljuk, hogy megbízható VPN-szolgáltatást használjon a prémium verziók és szolgáltatások élvezetéhez. Olvassa el útmutatónkat: Mi az a VPN és hogyan működik? hogy többet megtudjon róla.

Ha nem tudja, hogyan állítson be VPN-t Windows 10 rendszerű számítógépén, kövesse a VPN beállítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat, és hajtsa végre ugyanezt. Miután beállította a VPN-kapcsolatot, ellenőrizze, hogy megoldotta-e az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat.

8. módszer: Frissítse a Windows operációs rendszert

A számítógép összes hibája és hibás frissítése kijavítható a Windows frissítéseivel. A Microsoft rendszeres frissítéseket ad ki az összes ilyen probléma megoldására. Győződjön meg arról, hogy a Windows operációs rendszer frissített verzióját használja-e, és ha bármilyen frissítés folyamatban van, használja a Windows 10 legújabb frissítésének letöltése és telepítése című útmutatónkat.

A Windows operációs rendszer frissítése után ellenőrizze, hogy kijavította-e az FFXIV javítási fájlok nem frissíthető problémáját.

9. módszer: Használja a Google DNS-t

A domain névrendszer (DNS) kötelező az internetkapcsolat létrehozásához. Előfordulhat, hogy az internetszolgáltató által biztosított DNS-címek nagyon lassúak, így előfordulhat, hogy nem tudja frissíteni az FFXIV javítási fájlokat a Windows 10 rendszerű számítógépén. Itt található az egyszerű útmutatónk a DNS-beállítások megváltoztatásáról a Windows 10 rendszerben, amely segít megváltoztatni a DNS-címeket a számítógépén. A Google DNS használata 8.8.8.8 és 8.8.4.4 IP-címekkel rendelkezik a biztonságos DNS-kapcsolat létrehozásához az ügyfél és a szerver között.

Bármely Open DNS-re vagy Google DNS-re válthat Windows 10 rendszerű számítógépén is, ha követi az OpenDNS-re vagy a Google DNS-re váltás Windows rendszeren című útmutatónkat.

10. módszer: Frissítse a GPU illesztőprogramjait

A grafikus illesztőprogramok felelősek a nehéz grafikus képekért és a videofeldolgozó játékokért. Ha ütközésekbe ütközik az FFXIV-frissítés letöltése során, győződjön meg arról, hogy az eszközillesztők frissített verzióját használja, mivel ezek összeköttetésként szolgálnak a számítógép hardvere és operációs rendszere között. Sok felhasználó azt javasolta, hogy az illesztőprogramok frissítése javította az FFXI javítási fájlok frissítésének képtelenségét. Ezért olvassa el és hajtsa végre a 4 módszer a grafikus illesztőprogramok frissítésének Windows 10 rendszerben című útmutatójában található lépéseket.

  Jegyzetek beszúrása a Google Keepből a Google Dokumentumokba

11. módszer: Telepítse újra a GPU-illesztőprogramot

Ha a GPU-illesztőprogramok frissítése után továbbra is az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokat, telepítse újra az eszközillesztőket az esetleges inkompatibilitási problémák kijavításához. Könnyedén újratelepítheti a grafikus illesztőprogramokat az Illesztőprogramok eltávolítása és újratelepítése Windows 10 rendszeren című útmutatónk szerint.

12. módszer: GPU-illesztőprogramok visszaállítása

Néha a GPU-illesztőprogramok aktuális verziója indítási ütközéseket okozhat, és ebben az esetben vissza kell állítania a telepített illesztőprogramok korábbi verzióit. Ezt a folyamatot az illesztőprogramok visszaállításának nevezik. Ezt megteheti, ha követi az Illesztőprogramok visszaállítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat.

13. módszer: A víruskereső ideiglenes letiltása

Előfordulhat, hogy víruskereső programja tévedésből megakadályozza a legújabb frissítések telepítését a számítógépére. Számos Windows-felhasználó sok kompatibilitási problémát azonosított, amelyeket nehéz orvosolni. A víruskereső szoftverek, például a Norton és az Avast megakadályozhatják a legújabb FFXIV frissítéseket. Ezért olvassa el a víruskereső ideiglenes letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat, hogy ideiglenesen letilthassa a víruskereső programot a számítógépen.

Megjegyzés: Miután telepítette az FFXIV-frissítéseket a Windows 10 rendszerű számítógépére, feltétlenül engedélyezze újra a víruskereső programot, mivel a biztonsági csomag nélküli rendszer mindig fenyegetést jelent.

14. módszer: A Windows tűzfal letiltása (nem ajánlott)

Néha a számítógépén lévő Windows Defender tűzfal bizonyos biztonsági okokból megakadályozhatja az FFXIV fájlok frissítését. Abban az esetben, ha a játékot a Windows Defender tűzfal blokkolta, engedélyeznie kell, vagy ideiglenesen le kell tiltania a tűzfal biztonságát a számítógépéről a Windows 10 tűzfal letiltása című útmutatónk végrehajtásával.

Megjegyzés: Az FFXIV javítási fájlok frissítése nem lehetséges problémájának kijavítása után győződjön meg arról, hogy újra engedélyezte a Firewall csomagot, mivel a biztonsági program nélküli számítógép mindig fenyegetést jelent.

15. módszer: Telepítse újra az FFXIV-t

Ha egyik módszer sem segített, akkor utolsó lehetőségként távolítsa el a szoftvert, indítsa újra a számítógépet, majd telepítse újra később. Az FFXIV újratelepítése a következőképpen történik:

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Windows + I billentyűket a Windows beállítások megnyitásához.

2. Itt kattintson az Alkalmazások elemre.

3. Keresse meg és kattintson a FINAL FANTASY FXIV elemre, majd válassza az Eltávolítás opciót.

4. Most erősítse meg a felszólítást, ha van ilyen, és az eltávolítás után indítsa újra a számítógépet.

5. Látogassa meg az FFXIV hivatalos webhelyét. Válassza ki a nyelvet és a régiót, és kezdje el a játék letöltését.

6. Most lépjen a Saját letöltések elemre, és futtassa a FINAL FANTASY FXIV telepítőfájlt.

7. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítés befejezéséhez a számítógépen.

Kijavította volna az alkalmazással kapcsolatos problémákat.

16. módszer: Hozzon létre egy másik felhasználói fiókot

Egy sérült felhasználói profil hozzájárulhat a tárgyalt hibához, és a legjobb megoldás egy új felhasználói profil létrehozása. Új felhasználói fiók létrehozásához olvassa el és kövesse a Helyi felhasználói fiók létrehozása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat.

17. módszer: Hajtsa végre a tiszta rendszerindítást

A sérült összetevők tisztításának és az adatok elindításának hatékony módja a telepített számítógép javítása a Windows 10 visszaállítása adatvesztés nélkül című útmutatónk szerint.

18. módszer: Hajtsa végre a rendszer-visszaállítást

Ennek ellenére, ha bosszantja, hogy az FFXIV nem tudja letölteni a javítási fájlokkal kapcsolatos problémát, akkor próbálja meg visszaállítani a Windows 10 számítógépét a korábbi verzióra, ahol jól működött. Könnyedén visszaállíthatja számítógépét az előző verzióra, ha követi a Rendszer-visszaállítás Windows 10 rendszeren történő használatáról szóló útmutatónkat.

***

Reméljük, hogy az útmutató hasznosnak bizonyult, és sikerült kijavítania az FFXIV javítási fájlok letöltésével kapcsolatos problémákat. Ossza meg velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben.