Javítás: Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni a Google Play Zenével

A Google Play Zene egy jól ismert zenei streaming alkalmazás, amellyel a felhasználók kedvenc zenéiket és podcastjaikat hallgathatják meg. Ez az alkalmazás asztali számítógépen és mobilalkalmazásban is elérhető, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letöltve online és offline is hallgassanak zenét. Jelenleg akár 50 000 dalt is fel lehet tölteni ingyenesen a könyvtárukba. Bár a Google és alkalmazásai fantasztikusan felhasználóbarát élményekkel rendelkeznek, hajlamosak a hibákra is, mivel semmi sem tökéletes. Az egyik ilyen hiba az, hogy nem tud biztonságos kapcsolatot létesíteni a Google Play Zene szolgáltatással, amellyel ez a cikk ma foglalkozik. Ez a probléma különösen a Google Play Zene szolgáltatásban fordul elő, amikor a felhasználó zenét próbál feltölteni saját zenei könyvtárába. Néhány felhasználó arról is beszámolt, hogy nem tud hozzáférni a Google Play Zene egyik szolgáltatásához sem. Ez a probléma nem kapcsolódik egyetlen böngészőhöz sem. A Google tisztában van a problémával, és dolgozik a végleges megoldásán. Mindazonáltal ez a cikk a hiba elhárításának lépéseit mutatja be, egyelőre.

Javítás: Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni a Google Play Zenével

Mielőtt rátérnénk a megoldásra, ismerjük meg az alábbiakban felsorolt ​​nem létesíthető biztonságos kapcsolat a Google Play Zenével hiba okait.

  • Harmadik féltől származó víruskereső – A hibát a Google Play Zene alkalmazás víruskereső szoftverének interferenciája okozhatja. Sok felhasználó relevánsnak találja ezt a forgatókönyvet, és a javított probléma nem tud biztonságos kapcsolatot létesíteni a Google Play Zene szolgáltatással.

  • CD használata közvetlenül a Play Zene alkalmazásba való feltöltéshez – Több felhasználó feltételezte, hogy egy nemrégiben végrehajtott frissítés korlátozza az audio CD-k közvetlenül a Google Play Zene alkalmazásba való feltöltését. Ezért ilyen esetekben először töltse le a hangfájlt a CD-ről a rendszerére, majd próbálja meg a feltöltési folyamatot.

  • Belső alkalmazásszerver – Mint korábban említettük, a Google tisztában van a hibával, és a végétől hibának fogadta el. Ezért bármikor megpróbálhat zenét feltölteni az asztali verzión keresztül, amikor ezzel a hibaüzenettel szembesül a webes verzióban.

Megjegyzés: A Google Play Zene már nem érhető el. Tehát előfordulhat, hogy az alábbi módszerek már nem működnek. Ehelyett használhatod a YouTube Music alkalmazást.

A diagnosztika teljes hatékonyságának elérése érdekében egyenként kövesse a módszereket az alábbi sorrendben, amíg meg nem találja a megoldást.

1. módszer: Töltse le a CD-audió fájlokat

A múltban az adatok tárolására használt egyik sikeres technológia a CD-k és DVD-k voltak. Jelenleg ezek a külső tárolóeszközök elavultak. Annak ellenére, hogy a legtöbb számítógép CD- vagy DVD-meghajtóval rendelkezik, az alkalmazások vagy szoftverek nem ismerik fel az ilyen fájlokat. Hasonlóképpen lehetséges, hogy a Google Play Zene alkalmazás nem ismeri fel a hangfájlokat, ha közvetlenül CD-ről próbálja importálni őket. Ezért töltse le az összes szükséges hangfájlt a CD-ről a rendszermappába. Ezután töltse fel zenéit a Google Play Zene szolgáltatásba a megfelelő mappából az alábbi lépések szerint;

1. Nyissa meg a Google Play Music Desktop alkalmazást.

2. Kattintson a Zene feltöltése lehetőségre.

3. Húzza át a zenefájlokat a Zene hozzáadása ablakban.

2. módszer: A harmadik féltől származó víruskereső letiltása (ha van)

A víruskereső egy széles körben ismert program, amely megvédi a rendszert mindenféle rosszindulatú fenyegetéstől. Néha ez az őrangyal túlzott védelmet nyújt rajtunk. Ezenkívül a víruskeresők biztonsági okokból ütközhetnek számos harmadik féltől származó alkalmazással. Ez viszont blokkolhatja a Google Play Zene alkalmazást bizonyos tevékenységekben és előadásokban, ami akadályt jelent a rendszere és a Google Play Zene alkalmazás kapcsolata között. Ezért egyelőre kapcsolja ki az összes víruskereső programot. Olvassa el a víruskereső ideiglenes letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat a víruskereső bizonyos időre történő kikapcsolásához.

Ha elkészült, indítsa újra a Google Play Zene szolgáltatást, és ellenőrizze, hogy a hibaüzenet nem tud biztonságos kapcsolatot létesíteni a Google Play Zene szolgáltatással megoldódott-e.

Ha a probléma megoldódott, ne felejtse el bekapcsolni az ideiglenesen letiltott védelmet.

Egy másik lehetőség, ha véglegesen eltávolítja a harmadik féltől származó víruskereső alkalmazást, ha úgy érzi, hogy a jövőben nem lesz haszna. Ehhez tekintse meg a Norton teljes eltávolítása a Windows 10 rendszerből és az Avast Antivirus teljes eltávolításának 5 módjairól a Windows 10 rendszerben című útmutatónkat.

Megjegyzés: Az eltávolítás nem javasolt, hacsak nem saját kockázatára akarja megtenni.

Ha ez a megoldás nem működött, próbálja ki a következő módszert.

3. módszer: Frissítse a Google Play Zene alkalmazást

Nem új keletű tény, hogy az alkalmazás elavult verziójának használata problémákat okoz. Ennek oka az irreleváns kompatibilis funkciói, amelyek felelősek a legtöbb alkalmazás, szoftver vagy program körül előforduló hibákért. Ezért minden alkalmazást feltétlenül a legújabb verziójában kell használni. Hasonlóképpen ellenőrizze, hogy a Google Play Zene alkalmazás megtalálható-e a legújabb verziójában. Ha nem, frissítse a lehető leghamarabb, majd próbálja meg feltölteni a zenefájlokat. Kövesse ezeket a lépéseket a Google Play Zene asztali lejátszó frissítéséhez.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be az alkalmazások és szolgáltatások szót, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Itt válassza ki a Google Play Music Desktop alkalmazást, és kattintson az Eltávolítás lehetőségre.

3. Erősítse meg az alkalmazás eltávolítását, és várja meg, amíg az eltávolítási folyamat véget ér.

4. Most indítsa újra a számítógépet, és töltse le a Google Play Music Desktop Player alkalmazás legújabb verzióját.

5. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazás telepítéséhez.

Ez a módszer segíthet a Google Play Zene alkalmazás nem létesíthető biztonságos kapcsolatának hibájának elhárításában.

4. módszer: Használja a Zenekezelőt

A nem létesíthető biztonságos kapcsolat a Google Play zenével hibájának meglehetősen gyakori és leginkább elérhető megoldása a zenekezelő használata a zenefájlok feltöltésére. Általában sok más múltbeli forgatókönyv szerint, amikor a webes verzió összeomlik, a zenekezelő a zenefeltöltés alternatív módja. Kövesse az alábbi lépéseket a zenefájlok zenekezelő használatával történő feltöltéséhez.

1. Nyissa meg a Google Play Zene hivatkozást, és válassza a Zenekezelő letöltése gombot.

2. A végrehajtható fájl letöltése után kattintson duplán, és nyissa meg.

3. Kattintson a Tovább gombra a telepítési folyamat további futtatásához.

4. A Bejelentkezés oldalon adja meg hitelesítő adatait, és kattintson a Tovább gombra a továbblépéshez.

5. Most válassza ki a kívánt helymappát a szükséges zenefájlok beolvasásához.

6. Ha a telepítési folyamat befejeződött, válassza a Ugrás a zenelejátszóhoz gombot a zenekezelő elindításához a számítógépen.

7. A Zenekezelő ablakban válassza a Feltöltés lapot. Ezután kattintson a Mappa hozzáadása elemre, és lépjen a mentett zenefájlok helyére. Várja meg, amíg a fájlok beolvasásra kerülnek.

8. A beolvasási folyamat befejezése után kattintson a Feltöltés gombra, amely automatikusan elküldi ezeket a fájlokat a zenei könyvtárába.

Remélhetőleg ez a módszer bevált az Ön számára. Ha nem, akkor ne stresszelj. Kövesse a következő módszert, ha zenét tölthet fel a zenekezelő alkalmazáson keresztül.

5. módszer: Zenefájl feltöltése Forked alkalmazáson keresztül

Sok felhasználó arról számolt be, hogy a hiba nem tud biztonságos kapcsolatot létesíteni a Google Play Zene szolgáltatással sikeresen elkerülte, amikor a zenekezelő forked alkalmazását használták zenefájlok feltöltésére. Itt használja a GPMDP-t (Google Play Music Desktop Player) a hibaüzenet megoldásához. Kövesse az alábbi utasításokat ennek a villás alkalmazásnak a telepítéséhez és használatához a zene problémamentes feltöltéséhez.

1. Keresse fel a Google Play Music Desktop Player alkalmazást, és töltse le a legújabb futtatható verziójú fájlt.

2. Miután letöltötte a telepítőfájlt, kattintson duplán, és nyissa meg. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és fejezze be a telepítési folyamatot a rendszerben.

3. Az alkalmazás telepítése után kattintson a Bejelentkezés gombra, és adja meg a hitelesítő adatokat a fiókjába való bejelentkezéshez.

4. A bejelentkezési folyamat néhány percet vesz igénybe. Tehát várja meg, amíg elkészül.

5. Most válassza a Zenekönyvtár lehetőséget a kezdőlap jobb oldalán található menüsorban. Ezután kattintson a ZENE HOZZÁADÁSA lehetőségre a zenei fájlok megszakítás nélküli feltöltéséhez.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és sikerült megoldást találnia a nem lehet biztonságos kapcsolatot létrehozni a Google Play Zene szolgáltatással hibára. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben.

  A Minecraft vezérlő támogatásának engedélyezése