Javítás Minecraft Server nem tud lépést tartani

A Minecraft különféle szerverekkel rendelkezik, ahol játszhat. Előfordulhat azonban, hogy a Minecraft szerver nem tudja kezelni a szerver túlterhelt Minecraft problémáját, miközben csatlakozik egy Minecraft szerverhez. Hasznos útmutatót nyújtunk Önnek, amely kijavítja a Minecraft szerver nem tudja követni a hibát.

A Minecraft szerver nem tud lépést tartani a javítása

A Minecraftnak nincs hivatalos szerverállapot-oldala. Látogassa meg azonban a Mojang Status Twitter oldalt, és ellenőrizze, hogy vannak-e problémák a fejlesztői oldalról.

1. módszer: Indítsa újra a Minecraftot

1. Először is kattintson a KIJELENTKEZÉS lehetőségre Minecraft-fiókjában az ábrán látható módon.

  Hogyan (és miért) kell használni a Outliers függvényt az Excelben

2. Kattintson jobb gombbal a tálcán lévő üres helyre.

3. A Feladatkezelő Folyamatok lapján keresse meg és válassza ki a háttérben futó Minecraft feladatokat.

4. Ezután kattintson a Feladat befejezése gombra.

5. Végül indítsa újra a számítógépet.

6. Jelentkezzen be újra a hitelesítő adataival.

2. módszer: Végezze el a háttérfolyamatokat

A magas memóriahasználat késést okoz a számítógépben. Ha csatlakozik a Minecraft szerverhez, ha több folyamat fut a háttérben a memória használatával, akkor ez azt eredményezheti, hogy a Minecraft szerver nem tudja fenntartani a felső kiszolgáló túlterheltségét. Kövesse ezeket a lépéseket a háttérfolyamatok leállításához.

1. Nyomja meg a Ctrl + Shift + Esc billentyűket együtt a Feladatkezelő megnyitásához.

2. A Folyamatok lapon keresse meg a háttérben futó, szükségtelen programokat.

Megjegyzés: Válasszon harmadik féltől származó programokat, miközben kerüli a Windows és a Microsoft szolgáltatásokat.

  A Darktable telepítése Linuxra

3. Kattintson a jobb gombbal a kívánt programra (például: Google Chrome), majd kattintson a jobb alsó sarokban található Feladat befejezése opcióra.

3. módszer: Frissítse a hálózati illesztőprogramokat

Ha a hálózati illesztőprogramok elavultak, problémákba ütközhet a kiszolgálóhoz való csatlakozás során. Ez azt eredményezheti, hogy a Minecraft szerver nem tudja követni a hibát. Ezért kövesse a Hálózati adapter illesztőprogramjainak frissítésére vonatkozó útmutatónkat Windows 10 rendszeren, hogy kijavítsa a Minecraft nem tud lépést tartani! Túlterhelt a szerver?

4. módszer: Korlátozza a játékosok számát a szerveren

Ha több játékos van a szerveren, mint amennyit el tud tartani, ez azt eredményezheti, hogy a Minecraft szerver nem tudja a felső kiszolgálót túlterhelni Minecraft hiba. A probléma megoldásához korlátozhatja a játékosok számát a Minecraft szerveren. Kövesse a megadott lépéseket a probléma megoldásához a szerveren lévő játékosok számának korlátozásával.

  A pinky parancs használata Linuxon

1. Lépjen a megfelelő kiszolgáló könyvtárba, és keresse meg a server.properties fájlt.

2. Nyissa meg a fájlt, és görgessen le a max-players részhez.

3. Itt korlátozza a játékosok maximális számát, és mentse el a fájlt.

5. módszer: Lépjen kapcsolatba a Minecraft ügyfélszolgálatával

Végül, ha a fenti módszerek egyike sem javítja ki a hibát, akkor a Minecraft támogatási súgójában felveheti a jegyet, hogy kapcsolatba lépjen a Minecraft ügyfélszolgálatával a probléma megoldása érdekében.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és meg tudta oldani, hogy a Minecraft szerver nem tud lépést tartani Windows 10 rendszeren. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Tudassa velünk, hogy melyik témát szeretné, hogy legközelebb megvizsgáljuk.