Javítás Az űrlap újraküldésének megerősítése frissítési hiba esetén

Ha online tölt ki egy űrlapot, és az űrlap egy egyéni választ tartalmaz, amelyet közvetlenül a böngészőbe írt be, célszerű az űrlap elküldése előtt kimásolni és fájlba menteni. Ennek az az oka, hogy ha az űrlap elküldése bármilyen okból meghiúsul, a megadott adatok elveszhetnek. Egyes űrlapok mentik a felhasználó által beírt információkat, míg mások nem.

Erősítse meg az űrlap újraküldését frissítéskor

Javítás Erősítse meg az űrlap újraküldését frissítéskor

Az Űrlap újraküldésének megerősítése frissítési hiba esetén azt jelenti, hogy amikor elküldte az űrlapot, az információ nem lett elküldve arra a szerverre, amelyre el kellett volna küldeni. Ez problémát jelenthet az Ön oldalán, például ha nem csatlakozik az internethez, vagy az internetkapcsolata instabil, és megszakad az információ elküldése előtt. Probléma lehet a webhely végén, azaz a szerver nem reagál, túl sokáig tart az adatok elemzése, a szerver más adatokat vár, stb.

  Az éjszakai mód bekapcsolása a Twitter alkalmazásban

Egyes esetekben az Űrlap újraküldésének megerősítése frissítési hiba esetén a felhasználó kijavíthatja, más esetekben azonban előfordulhat, hogy a webhely problémája van, és fel kell vennie a kapcsolatot a webadminisztrátorral. Végfelhasználóként próbálja ki az alábbi javításokat a hiba megoldásához.

1. Ellenőrizze a böngésző munkamenetét

A böngésző munkamenete lehet az egyik oka annak, hogy az Űrlap újraküldésének megerősítése frissítéskor hibaüzenet jelenik meg. Az üzenet bármely böngészőben megjelenhet, kissé eltérő nyelvű, de ügyeljen arra, hogy

Nem használ inkognitó böngészési ablakot
Nem frissíti manuálisan az űrlapot, miután a küldés/küldés gombra kattintott
Nincsenek telepítve olyan alkalmazások vagy bővítmények, amelyek megszakíthatják a munkamenetet, például VPN, hálózati forgalomfigyelő, proxy, felhasználói ügynök váltó stb.

Ha a hiba továbbra is fennáll, érdemes a használt böngészőtől eltérő böngészőt használni. A Firefox vagy a Safari helyett használjon modern böngészőt, például Chrome vagy Opera. Ha ezt a hibát látja egy mobilböngészőben, váltson asztali böngészőre.

2. Törölje a böngésző adatait, és küldje be újra

Az Űrlap újraküldésének megerősítése frissítéskor probléma előfordulhat a szerver oldalon, mivel a szerver nagy terhelés alatt áll, és túl sok űrlapot küldenek be a beküldéssel egy időben. Megpróbálhat megvárni, amíg a szerver nem lesz túlterhelve, de addig is törölje a böngésző adatait, és próbálja meg újra elküldeni az űrlapot.

  Hogyan kaphat közvetlen letöltési hivatkozást egy fájlhoz az Office 365 dokumentumban

Króm

A böngésző adatainak törlése a Chrome-ban;

Nyissa meg a Chrome-ot.
Kattintson a további beállítások gombra a jobb felső sarokban, és válassza a Beállítások lehetőséget.
Az Adatvédelem és biztonság alatt kattintson a Böngészési adatok törlése lehetőségre.
Válassza a Cookie-k és egyéb böngészési adatok, valamint a Képek és fájlok gyorsítótárazása lehetőséget.
Kattintson az Adatok törlése elemre.

Firefox

A böngészési adatok törlése a Firefoxban;

Nyissa meg a Firefoxot.
Kattintson a további beállítások gombra a jobb felső sarokban, és válassza a Beállítások lehetőséget.
Lépjen az Adatvédelem és biztonság oldalra.
Kattintson az Adatok törlése elemre.
Válassza a Cookie-k és webhelyadatok és a Gyorsítótárazott webtartalom lehetőséget.
Kattintson az Adatok törlése gombra, és indítsa újra a böngészőt.
Nyújtsa be újra az űrlapot.

3. Tiltsa le a böngészőbővítményeket

A böngészőbővítmények zavarhatják a böngésző munkamenetét és az űrlap elküldését. Ha úgy gondolja, hogy nincs hiba az űrlappal vagy a webhelyen, amelyen beküldi, tiltsa le az összes telepített bővítményt, és próbálkozzon újra.

Króm

A bővítmények letiltása a Chrome-ban;

Nyissa meg a Chrome-ot.
Kattintson a további beállítások gombra a jobb felső sarokban, és válassza a További eszközök> Bővítmények lehetőséget.
Kapcsolja ki az egyes bővítmények melletti kapcsolót.

  QR-kódok használata Twitter-fiókokhoz

Firefox

Kiegészítők letiltása a Firefoxban;

Nyissa meg a Firefoxot.
Kattintson a további beállítások gombra a jobb felső sarokban, és válassza a Kiegészítők és témák lehetőséget.
Kapcsolja ki az egyes kiegészítők melletti kapcsolót.

4. Javítsa ki az űrlap újraküldésének megerősítése frissítéskor a webhelyadminisztrátorok számára

Ezek a javítások akkor érvényesek, ha szerkesztheti az űrlap kódját. Az Űrlap újraküldésének megerősítése frissítéskor a két eset egyikében jelenik meg, feltéve, hogy a kiszolgálón nincsenek problémák.

POST vs GET

A PHP űrlapok kétféle módon küldhetnek be adatokat; PONTOSÍTÁS vagy BESZERZÉS. Ha a POST metódust használja, akkor az Űrlap újraküldésének megerősítése frissítéskor hibaüzenet jelenik meg, míg a GET metódus esetén nem.

Ez azt jelenti, hogy probléma van azzal, hogy a POST parancs hogyan került az űrlaphoz, vagy a felhasználó frissíti az űrlapot, mielőtt elküldené. A POST módszert csak szükség esetén szabad használni, pl. jelszó-visszaállító mezőkkel, és nem normál űrlapmezőkkel.

Az újraküldés megerősítésének letiltása a böngészőben

A böngészők használhatják saját űrlapellenőrzéseiket. Ez általában egy funkció, de kényszerítheti az oldalt, hogy figyelmen kívül hagyja a böngésző ellenőrzését. Ehhez használhat egy AJAX űrlapot. A POST funkciót továbbra is használhatod vele, ha nem akarsz GET-re váltani.

Következtetés

Valószínűleg megjelenik az Űrlap újraküldésének megerősítése frissítéskor hibaüzenet, ha frissít egy űrlapot, mielőtt elküldené. Ha egy űrlap elküldésekor látja a hibát, akkor több mint valószínű, hogy a probléma a szerver oldalon van. Lehet, hogy nincs hatalmában megjavítani.