Javítás: A Microsoft Exchange rendszergazdája letiltotta az Outlook ezen verzióját

Csakúgy, mint a többi e-mail szolgáltatás, a 2012-ben elindított Outlook is kulcsfontosságú webmail szolgáltatás. Az Outlook a Microsoft 365 termékcsalád része, amellyel egyetlen helyen érheti el az összes e-mail fiókját és naptárát. Ez a személyes információkezelő nem csak az e-mailek, naptárak és fájlok egy helyen történő rendszerezését teszi lehetővé, hanem a legfrissebb híreket, üzleti híreket, elemzéseket és történeteket is lefedi különböző témákban. Valójában nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez egy tökéletes platform egy mindent az egyben élményhez. Az Outlook számos verziója elérhető, beleértve a 2007-es, 2010-es, 2013-as és 2016-os verziókat. Ha ezeket a verziókat használja, előfordulhat, hogy a Microsoft Exchange rendszergazdája blokkolta a hibaüzenetet, amely megjelenik a képernyőn. Ha már megkapta a hibát, és kíváncsi rá, akkor itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek az útmutatóban arról, hogy a rendszergazda letiltotta az Outlook ezen verzióját. A mai útmutatóban megvitatjuk azokat az okokat, amelyek miatt a rendszergazda letiltja a megfelelő Outlook-verziót a rendszeren. Ezzel együtt olyan megoldásokat fogunk feltárni, amelyek segíthetnek abban, hogy a Microsoft Exchange rendszergazdája könnyedén blokkolja az Outlook verzióját. Kezdjük tehát a várva várt útmutatónkkal erről az előugró figyelmeztetésről.

A Microsoft Exchange rendszergazdája letiltotta az Outlook ezen verzióját

A Microsoft Exchange rendszergazdája részletesen letiltotta az Outlook verzióját.

Mit jelent az, hogy a rendszergazdája letiltotta az Outlook hiba ezen verzióját?

A Microsoft módosította az Outlook-alkalmazások Office 365- és Microsoft 365-szolgáltatásokhoz való csatlakoztatásának minimális verziókövetelményeit. A Microsoft már nem támogatja a következő verziókat:

 • Outlook 2007
 • Outlook 2010
 • Az Office 2013 15.0.4971.1000-nél korábbi verziója
 • Az Office 2016 16.0.4600.1000-nél korábbi verziója
  A világ legértékesebb cégei

A régebbi Outlook-verziók nem kompatibilisek a legújabb biztonsági és modern hitelesítési protokollokkal, így előfordulhat, hogy felugró hibaüzenet jelenik meg, amely szerint a rendszergazda letiltotta az Outlook verzióját.

A Microsoft 365 és Office 365 szolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz támogatott Office-verziók listája

A Microsoft csak a következő Office-verziókat támogatja:

 • Microsoft 365 Apps for Business, amely korábban Office 365 Business néven volt ismert.
 • Microsoft 365 Apps for Enterprise, amely korábban Office 365 ProPlus néven volt ismert.
 • Office LTSC Professional Plus 2021 és Office LTSC 2021.
 • Office Professional Plus 2019 és Office 2019.
 • Office Standard 2016 és Microsoft Office 2016.

Okok, amiért a Microsoft Exchange rendszergazda letiltotta az Outlook verzióját

Amint azt már most is tudja, az Outlook régebbi verziói, beleértve az Outlook 2007-et és az Outlook 2010-et, nem kompatibilisek néhány szolgáltatásmódosítással, vessünk egy pillantást az alábbi okokra, amelyek az említett hibát jelzik a képernyőn:

 • A Microsoft 365 biztonságának növelése érdekében az alapvető hitelesítés támogatása megszűnik a modern hitelesítési protokollokra támaszkodva. Ezek biztonságosabbak, megfelelőséget és házirend-szabályozást biztosítanak az adatok kezeléséhez. Ezért a régebbi verzióknál előfordulhat a hiba.
 • Egy másik ok a HTTP/2 új támogatása a Microsoft 365-ben. A HTTP/2 teljes duplex protokollja a multiplexelés és a fejléctömörítés kérésével csökkenti a várakozási időt. Ez segít a kérések priorizálásában és az adatok gyors továbbításában az ügyfelek felé. Ezért a hiba megjelenik, és frissíteni kell az Outlook verziót.
 • A blokkolt hiba másik fő oka a biztonsági javítások, amelyek elengedhetetlenek az eszköz biztonsági résekkel szembeni védelméhez, ami a régebbi verzióknál nem lehetséges.
 • Ezenkívül az alkalmazás frissített verziói elképesztő funkciókkal és kisebb számú összeomlással rendelkeznek, amely hibát jelez, és a frissítés telepítésére kényszeríti.
 • Végül a problémát az is kiváltotta, hogy az Exchange 2010 nem rendelkezik alapértelmezett nyilvános mappa adatbázissal.

A Microsoft Exchange-rendszergazda blokkolt hibájának elhárításának módjai

Az Outlook kompatibilitási problémái megoldhatók a Microsoft Office használatával a minimális build verziókkal. Ez segít abban, hogy továbbra is használja Outlook-fiókját. Ezzel együtt megpróbálhat létrehozni egy alapértelmezett nyilvános mappaadatbázist. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan próbálja meg ezeket a javításokat, tekintse meg a következő módszereket:

  12 legjobb mobil szkenner alkalmazás, amely mesterséges intelligencia technológiát használ

1. módszer: Futtassa a legújabb Office-verziót

Az első választható módszer a Microsoft Exchange-rendszergazda letiltotta az Outlook-hiba verziójának megoldására az, hogy a legújabb irodai verziót futtatja a rendszeren. A használt régebbi verziókról válthat az Office 365-re vagy az Office újabb verziójára, például az Office 2019-re vagy az Office 2021-re. Ehhez le kell töltenie a Microsoft 365-öt. Ha többet szeretne megtudni ennek módjáról, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Navigáljon a Microsoft fiók irányítópult és Bejelentkezés, ha még nem jelentkezett be.

Megjegyzés: Bejelentkezhet azzal a fiókkal, amelyet a Microsoft 365 ezen verziójához társított.

2. Most az oldal tetején kattintson a Szolgáltatások és előfizetések elemre.

3. A következő oldalon keresse meg a telepíteni kívánt Microsoft 365 terméket (Office 2019), és válassza a Telepítés lehetőséget.

4. Chrome böngészőjében kattintson a Beállítás elemre a termék számítógépre történő telepítéséhez.

5. A telepítés befejezése és a termék aktiválása után elindíthatja a terméket, és újra használhatja Outlook-fiókját.

Ha az Office 2007-es vagy 2010-es verzióját használja, és nem tudja futtatni a legújabb Office-verziót, fontolja meg az Office 2019-re váltást. Ha már használja az Office 2013-at, válthat a 15.0.4971.1000-es verzióra (2017. októberi frissítés a szolgáltatással). 1. csomag). Ha Office 2016-ot használ, telepítheti a 16.0.4600.1000 verziót (2017. novemberi frissítés, KB4051890).

2. módszer: Nyilvános mappaadatbázis létrehozása az Exchange 2010-ben

Egy másik módszer, amely segíthet a Microsoft Exchange rendszergazdája által letiltott hiba megoldásában, az, ha létrehoz egy nyilvános mappaadatbázist az Exchange 2010-ben. Míg az Exchange 2010 támogatja a nyilvános mappákat, a Microsoft fokozatosan megszünteti és megszünteti ezt a szolgáltatást az Exchange következő verziójában.

1. Indítsa el az Exchange Management Console ablakot, és bontsa ki benne a Szervezeti konfiguráció csomópontot a Postafiók csomópont megnyitásához.

  Hogyan működnek az összecsukható telefonok, és mikor kapok egyet?

2. Most nyissa meg az Adatbáziskezelés lapot, és válassza az Új nyilvános mappaadatbázis lehetőséget a műveletek ablaktáblában.

3. Adjon meg egy nevet az adatbázisnak a Nyilvános mappa adatbázis neve alatt.

4. Most válassza a Tallózás lehetőséget a Kiszolgáló neve alatt, majd válassza ki azt az Exchange kiszolgálót, amely a nyilvános mappák adatbázisát fogja tárolni.

5. Most kattintson a Tovább gombra.

6. Most kattintson a Tovább gombra, ha az alapértelmezett adatbázis-fájl elérési útja és a naplómappa elérési útja rendben van.

7. Ezután kattintson az Új gombra egy új nyilvános mappa adatbázis létrehozásához.

8. Végül kattintson a Befejezés gombra a varázsló bezárásához.

Mostantól a régi Outlook-verzió képes lesz csatlakozni az Exchange 2010-es postafiókokhoz.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan tudom egyszerűen feloldani az Outlook-verziót a Microsoft Exchange rendszergazdával a számítógépemen?

Ans. A legegyszerűbb módja annak, hogy a Microsoft Exchange blokkolja az Outlook-verziót a számítógépen, ha frissít a legújabb Office-verzióra.

Q2. Hogyan oldhatom fel a Microsoft-fiókom rendszergazdáját?

Ans. A Microsoft-fiók adminisztrátorának zárolását feloldhatja, ha először adminisztrátorként jelentkezik be a Microsoft 365 portálra, majd a Beállításokban törölje a Jelölést a Felhasználó letiltása a bejelentkezésből jelölőnégyzetből.

Q3. Miért blokkolták az Outlook-fiókomat?
Ans. Ha Outlook-fiókját blokkolták, annak szokatlan bejelentkezési tevékenység lehet az oka. Ennek célja, hogy megvédje a felhasználókat minden csalástól vagy visszaéléstől.

Q4. Mi az a Microsoft Exchange rendszergazda?

Ans. A Microsoft Exchange adminisztrátor felügyeli a vállalat levelezőkiszolgálóját, és támogatást nyújt a felhasználóknak.

Q5. Mennyi ideig blokkolható a Microsoft-fiókom?

Ans. Ha bármilyen szokatlan tevékenységet észlel a Microsoft-fiókjában, vagy többszöri sikertelen bejelentkezési kísérlet miatt, fiókja blokkolva lesz. Ez a blokk mindaddig megmarad, amíg egy rendszergazda manuálisan fel nem oldja. Általában javasolt a fiókzárolási időt 15 percre állítani.

***

Reméljük, hogy az Ön Microsoft Exchange rendszergazdája blokkolta az Outlook ezen verzióját, és segített a hiba okait, a mögöttes okokat, valamint az Outlook-fiók feloldásának és újbóli használatának különböző módjaival kapcsolatos kételyek megválaszolásában. . Ha további kétségei vagy kérdései vannak, akkor hagyja azokat az alábbi megjegyzések részben.