Játszhat a Fortnite-tal Mac-en, de van egy nagy fogás

Kulcs elvitelek

 • Az Epic Games Launcher segítségével telepítheti a Fortnite-ot Mac számítógépére, de ez egy elavult verzió lesz.
 • A Fortnite for macOS-hez való elavult verziója nem tartalmaz olyan funkciókat, mint a crossplay és a játékon belüli vásárlás.
 • Az Xbox Cloud Gaming lehetővé teszi a Fortnite legújabb verziójának lejátszását Mac-en egy webböngészőn keresztül, de jó internetkapcsolatra és kontrollerre lesz szüksége.

Noha az Epic Games Launcher segítségével natívan is játszhat a Fortnite-tal Mac-en, ennek is megvannak a maga árnyoldalai. Mindent megbeszélünk, és megtanítjuk, hogyan játssza le a Fortnite legújabb verzióját Mac-en.

Hogyan szerezheti be a Fortnite-ot Mac-re

A Fortnite telepítésének egyetlen módja a Mac operációs rendszerhez készült Epic Games Launcher segítségével. Először azonban ellenőriznie kell Az Epic Games weboldala hogy megnézze, hogy a Mac megfelel-e a minimális követelményeknek.

Ha Apple Silicon Mac-et használ, nem lehet gond a telepítésével és futtatásával. Azonban nem működik zökkenőmentesen az alapspecifikációjú MacBook Air-en, amelyet javasolunk elkerülni.

  A Fortnite-fiók törlése a Switchen

Kövesse az alábbi lépéseket a Fortnite letöltéséhez Mac számítógépére:

 • Irány a Epic Games Store és töltsd le az Epic Games Launchert.
 • A telepítés után futtassa az indítót, és a tetején lévő keresősáv segítségével keresse meg a „Fortnite” kifejezést (nem a „Fortnite Battle Royale”-t – ez nem támogatott).
 • Kattintson a Letöltés gombra, és várja meg, amíg befejeződik. Győződjön meg róla, hogy elegendő hely van a meghajtón, mivel a játék nagyjából 95 GB-ot foglal el a belső tárhelyünkből.
 • Ha elkészült, elindíthatja a Fortnite-ot a bal oldali Gyorsindítás menüből.
 • Miért rossz ötlet a Fortnite telepítése a Mac-re?

  Míg a Fortnite valószínűleg elindul és zökkenőmentesen fog futni a legtöbb Mac-en, az Epic Games kontra Apple per rontotta a Fortnite-élményt macOS-en, mivel a fejlesztő megtagadta a játék frissítését.

  Ez azt jelenti, hogy macOS-en nincs keresztjáték támogatás a Fortnite számára. Látni fogja barátait online, de nem fog tudni csatlakozni a játékaikhoz, mivel ők a Fortnite más verzióját használják, mint te. Az egyetlen módja a játéknak, ha Mac-eket is használnak.

    14 legjobb Fortnite Streamer, amelyet követhet a Twitchen

  Az Epic Games blokkolta a hozzáférést a V-Buckshoz és az Item Shophoz is. Tehát nem vásárolhat új skineket, hangulatjeleket, ajándékokat, hátulsó ruhákat vagy más kozmetikai cikkeket. És ha vásárolt egy másik eszközön, amelyen a Fortnite újabb verziója fut, akkor nem fogja látni a készletében.

  Ez a túlságosan felduzzasztott mérettel együtt nagyon kiábrándítóvá teszi a Fortnite-élményt a macOS rendszeren.

  A Fortnite legújabb verziójának lejátszása Mac-en

  Az Xbox Cloud Gaming szolgáltatásnak köszönhetően továbbra is lejátszhatja a Fortnite legújabb verzióját Mac számítógépen a böngészőn keresztül. Ez általában fizetős szolgáltatás, amely havi 16,99 dollárba kerül, de néhány ingyenes játékhoz, például a Fortnite-hoz előfizetés nélkül is hozzáférhet.

  Mivel azonban az Xbox Cloud Gaming a Fortnite-ot a felhőn keresztül közvetíti, a videó minősége nem lesz olyan jó, mintha natívan futtatná a Mac-en. Íme, hogyan kell csinálni:

 • Látogatás A Fortnite Xbox Cloud Gaming oldala böngészővel (lehetőleg Google Chrome-mal).
 • Kattintson a Bejelentkezés gombra, és adja meg Microsoft-fiókja hitelesítő adatait.
 • A bejelentkezés után kattintson a Play​​​​​​​ gombra. A Fortnite játékhoz kontrollerre lesz szüksége.
 • Kapcsolja össze Epic Games- és Microsoft-fiókjait a Fortnite utasításait követve.
 •   Hogyan változtasd meg a Fortnite nevet

  Ha ezzel végzett, készen kell állnia a Fortnite játékra a felhő felett. De ügyeljen arra, hogy gyors és stabil internetkapcsolata legyen. A lassú hálózat használata azt jelenti, hogy gyakran újra be kell jelentkeznie.

  Alternatív megoldásként a Fortnite-ot az Nvidia GeForce Now használatával is játszhatja iPhone-on vagy Mac-en, de ugyanazok a pontok és korlátozások érvényesek a választott felhőalapú játékszolgáltatástól függetlenül.

  Rossz hírünk van, ha arra vár, hogy a Fortnite újra elinduljon macOS rendszeren. Nincs bizonyítékunk arra, hogy az Epic Games kompromisszumot kötne, és a Mac-felhasználók újra játszhatnának mindenkivel. Úgy tűnik, a cég makacs álláspontot képvisel, és váltásra vár, mielőtt határozott lépéseket tesz.

  Ez leginkább azoknak a játékosoknak a baja, akik csak egy jó öreg battle royale akcióra vágynak anélkül, hogy Windows PC-t kellene vásárolniuk. Mivel nem valószínű, hogy az Apple módosítani fogja az App Store szabályzatát, reméljük, hogy az Epic Games hamarosan kompromisszumot köt.