Ismerje meg a Twodost, az ingyenes és egyszerű Todo alkalmazást, egyedülálló előfeltétellel

Kulcs elvitelek

  • A Twodos egy ingyenes adatvédelemre összpontosító teendőlista alkalmazás, amely az egyszerűségre és a könnyű használatra összpontosít.
  • Az alkalmazás egyedülálló „két lista” megközelítése arra ösztönzi a feladatokra való összpontosítást és a gyors műveleteket, mint például az ellop vagy a koppintás a végrehajtásukhoz.
  • A Twodos elérhető az App Store áruházban iOS 17.0 vagy újabb rendszert futtató iPhone készülékekhez

A Twodos egy ingyenes, egyszerűen elvégezhető alkalmazás iPhone készülékekre. Mi különbözteti meg az összes többi teendő alkalmazástól? Vessünk egy pillantást az új, minimalista teendőlista alkalmazásra és annak kettős listás megközelítésére.

  Engedélyek kihagyása és a videolejátszók teljes képernyős megjelenítésének engedélyezése bármely webhelyen [Chrome]

Mi az a Twodos?

A Twodos egy feladatkezelő alkalmazás, amely február 21-én indult egy zsúfolt piacon; sok teendő alkalmazás áll rendelkezésre. De Twodosnak van néhány szép trükkje.

Az egyszerű felületen és a minimalista megközelítésen kívül a Twodos ritka esete egy ingyenes alkalmazásnak, amely nem tartalmaz alkalmazáson belüli vásárlásokat vagy hirdetéseket, és nem gyűjt adatokat. Az alkalmazás egy szenvedélyes projekt, egy egyéni fejlesztőtől, aki egyszerűen csak szeret alkalmazásokat készíteni.

A Twodos ismerős formátumot használ, lehetővé téve a feladatok hozzáadását és szerkesztését, listában való megjelenítését és eltávolítását. Ez az egyszerű megközelítés az alkalmazás középpontjában áll.

Hogyan tűnik ki a TwoDosból: A két listás megközelítés

A Twodos fő értékesítési pontja az egyszerűség és a könnyű használat. Valószínűleg kihasználva pozícióját nem kereskedelmi kiadásként, az alkalmazás a lehető legkevesebb funkcionalitást biztosít. Az alkotó határozottan ragaszkodik ahhoz, hogy ellenálljon az extra funkcióknak:

  A 9 legjobb Microsoft Store-alkalmazás videószerkesztéshez és filmkészítéshez

Ezt a filozófiát a „két lista” megközelítés testesíti meg. A Twodos arra kényszeríti, hogy minden feladatot hozzáadjon a „Hamarabb” vagy a „Később” listához. Bár ez korlátozónak hangzik, mindent egyértelművé tesz, és arra ösztönöz, hogy a feladatokra összpontosítson, ne pedig hogyan osztályozza azokat. Ennek eredményeként kevesebb idő alatt többet kell tudnia csinálni.

A néhány elérhető funkció mindegyikét egyetlen művelettel érheti el, beleértve:

  • Csúsztasson egy feladatot, hogy készként jelölje meg (ez azonnal eltávolítja a feladatot).
  • Érintse meg az elemet a szerkesztéséhez.
  • Az egyes elemek jobb oldalán lévő nyíl megérintésével áthelyezheti azokat a másik listába.

Az egyes listákat kibővítheti vagy szűkítheti, az egyikre összpontosítva, vagy mindkettőt megjelenítve. Minden lista a feladatok teljes számát mutatja, és görget, ha néhánynál több van.

  Podcastok hallgatása iPhone-on, iPaden vagy Androidon

Hol lehet letölteni a TwoDos-t

A Twodos elérhető az iPhone App Store-ból, és ingyenesen letölthető. Mint minden „csak iPhone-on” használható alkalmazást, iPaden is futtathatja, úgy méretezve, hogy kitöltse a kijelzőt.

Letöltés: Twodos for iPhone (Ingyenes)

Adam Whitcroftwebhelyén más, általa kiadott szoftverekre mutató hivatkozások találhatók, ha más egyszerű ingyenes alkalmazások is érdekelnek. Maga a Twodos alkalmazáshoz hasonlóan az oldal is nagyon minimalista. A fejlesztő az X-en (korábban Twitteren) is aktív, @AdamWhitcroft.