iPhone-jának és Apple órájának szüksége van erre a töltőre

Kulcs elvitelek

  • A Twelve South Butterfly ideális MagSafe iPhone-nal és Apple Watch-al rendelkező sugárhajtású gépek számára.
  • A töltőhöz 30 W-os hálózati adapter, USB-C kábel és négy nemzetközi adapter tartozik.
  • A Butterfly nem olyan vékony, mint a MagSafe Duo, de prémium minőségű és erősebb, mint a legtöbb 2 az 1-ben vezeték nélküli töltő.

Az éjjeliszekrényekhez és íróasztalokhoz készült MagSafe töltők egy tucat filléresek, de nincs sok prémium, utazásbarát lehetőség, különösen azután Az Apple leállította a MagSafe Duót. Szerencsére a Tizenkét déli pillangó a tökéletes vezeték nélküli töltő az iPhone- és Apple Watch-tulajdonosok számára, akik gyorsan szeretnének tölteni eszközeiket.

Tizenkét South Butterfly 2 az 1-ben USB-C MagSafe vezeték nélküli töltő

A Twelve South Butterfly kompakt, kettő az 1-ben vezeték nélküli töltőnek készült MagSafe-kompatibilis iPhone és Apple Watch számára. Nem olyan vékony, mint a MagSafe Duo, de négy utazási adapterrel, egy USB-C kábellel és egy hálózati adapterrel érkezik.

Profik

  • Kétkészülékes töltő, tökéletes utazáshoz
  • 15 W MagSafe iPhone-hoz és gyors vezeték nélküli töltő Apple Watchhoz
  • 30 W-os hálózati adapterrel, USB-C kábellel és négy nemzetközi csatlakozóadapterrel

Hátrányok

  • A nagyobb iPhone-okat nem lehet kitámasztani
  • Nem olyan kompakt, mint a (már megszűnt) Apple MagSafe Duo

Ár és elérhetőség

A Butterfly töltő ára 129,99 dollár, és közvetlenül megvásárolható a Twelve South és az Apple cégtől (online és az üzletekben egyaránt). Csak egy színben kapható: ezüst.

  A 14 legjobb PDF keresőmotor ingyenes e-könyvek keresésére 2022-ben

Műszaki adatok

Speed ​​MagSafe (15 W) és Apple Watch gyorstöltő (5 W)

Méretek 0,9 x 2,4 x 2,4 hüvelyk (2,35 x 6 x 6 mm)

Súly 4,2 uncia/119 g

30 W-os adapter (négy nemzetközi csatlakozóadapterrel)

Mindent tartalmaz, amire szüksége van

Hannah Stryker / MakeUseOf

2020-ban az Apple leállította a hálózati adapterek szállítását az iPhone-hoz. Négy évvel később mindent a Samsung legújabb zászlóshajójától töltőállomások a Nomadtól követték a példát. Szerencsére a Twelve South nem folytatta ezt a tendenciát.

Ha kiveszi a Butterfly dobozát, és túllép magán a töltőn, talál egy USB-C-C kábelt és 30 W-os hálózati adaptert. A tégláról nem érdemes írni, de az a tény, hogy négy nemzetközi csatlakozóadapterrel érkezik (az Egyesült Államokhoz, az Egyesült Királysághoz, az EU-hoz és az AU-hoz), azt jelenti, hogy szinte bárhol használható a bolygón. Van egy utazótáska is, amiben a nem használt adaptereket tárolom.

Személy szerint nem használtam a mellékelt hálózati adaptert utazás közben. A Nomad 65W Slim-et tartom a táskámban, ami kisebb és kétszer annyi levet ad, de még így is szívesen kiegészíti azoknak, akik nemzetközi adapterre vágynak.

Prémium hardver, nagyszerű teljesítmény

Hannah Stryker / MakeUseOf

A Pillangó, amelyet a Tizenkét Dél akkoraként hirdet, mint egy AirPods Pro tok (bár valójában egy picivel nagyobb), egy ezüst színű alumínium korong, amely ketté osztható, és egy darab fekete vegán bőrrel van összekötve. Ez a puha bőrszerű anyag a töltő belsejét is bevonja, hogy ne karcolja meg telefonját és óráját. Mágnesek tartják a töltőt zárva – akkor is, ha összecsukják, és a fém burkolat látható, és amikor kinyitják, a külső vegán bőrrel.

  Az Uber Eats fiók törlése

A két felét elválasztva azt találjuk, hogy az Apple Watch töltő függőlegesen dönthető. Ez lehetővé teszi, hogy óráját Nightstand módban használja, és elkerülje a kínos töltési helyzeteket, ha az óra szíja nem válik szét. Ezenkívül az USB-C port az Apple Watch töltő felének hátoldalán található.

Összességében a Twelve South Butterfly építési minősége kiváló. Erős és sűrű, anélkül, hogy elnehezítené az utazási táskát, amelybe bele van helyezve. Ezenkívül biztosítja az iPhone és az Apple Watch által elviselhető maximális teljesítményt. A telefon oldala teljesen MagSafe kompatibilis, 15 W teljesítményt ad le, a másik fele pedig egy Apple Watch gyorstöltő, amely 5 W-ot ad le.

Hannah Stryker / MakeUseOf

A Butterfly-vel kapcsolatos legnagyobb csalódottságom az volt, amikor megpróbáltam kijelzőállványként használni. A Twelve South ezt alapfunkcióként hirdeti, de az én tesztelésem során csak kisebb iPhone-okon működött, például a hagyományos iPhone 15-ön. Amikor megpróbáltam kitámasztani az iPhone 15 Pro Max-et (egy és anélküli). Peak Design mindennapi tok), a korongok közötti mágneses kapcsolat nem maradt együtt, és a telefonom az arcára esett.

Végső soron ez a funkció nem nekem való volt. Az esetek 99,9%-ában az iPhone és az Apple Watch töltésére használtam a töltőt mindkét felével. De az a néhányszor, amikor megpróbáltam kitámasztani a telefonomat, és megnézni valamit a YouTube-on, nem működött.

  Használjon elülső és hátsó kamerát video-videó filmek rögzítéséhez iPhone-ján

Vásárolja meg a tizenkét déli pillangót?

Hannah Stryker / MakeUseOf

Mint valaki, aki még mindig az Apple MagSafe Duo tulajdonosa, nehezen tudom lemondani a rendkívül vékony töltőről. De végül megtettem, mert a Tizenkét déli pillangó Apple Watch gyorstöltőt tartalmaz, és USB-C-ről táplálja. Miután frissítettem az iPhone 15 Pro Max-ra, nem hordtam magammal a Lightning-kábeleket, és vásárolnom kellett egy USB-C-Lightning adaptert, hogy továbbra is használhassam az Apple töltőjét. Túl sok gond volt, amikor az univerzális lehetőség ült előttem.

Ha Ön nem MagSafe Duo holdout, és kényelmes töltőt szeretne a következő utazásához, akkor nem okoz nehézséget a Butterfly ajánlása. Prémium áron kapható (129,99 dollár), de valószínűleg ez lesz az utolsó hordozható vezeték nélküli töltő, amelyet meg kell vásárolnia a következő évtizedben, különösen azért, mert Qi2 telefonokkal is működik.

Utazás közben a legkisebb töltőt szeretném a bőröndbe csomagolni, de ha szeretnél egy harmadik töltőt az AirPodokhoz (vagy más Qi-kompatibilis fülhallgatókhoz), azt javaslom, hogy nézd meg a Infinacore T3. Kicsit vastagabb, és nincs benne Apple Watch gyorstöltő, de egyszerre töltheted az összes eszközödet.

Tizenkét South Butterfly 2 az 1-ben USB-C MagSafe vezeték nélküli töltő

A Twelve South Butterfly kompakt, kettő az 1-ben vezeték nélküli töltőnek készült MagSafe-kompatibilis iPhone és Apple Watch számára. Nem olyan vékony, mint a MagSafe Duo, de négy utazási adapterrel, egy USB-C kábellel és egy hálózati adapterrel érkezik.