iPhone + AI = ūüĒ•

Az AI-eszk√∂z√∂k, k√ľl√∂n√∂sen a ChatGPT, a benn√ľk rejlŇĎ lehetŇĎs√©gek miatt egyre terjedtek.

Ez egy forradalmi eszk√∂z, amely potenci√°lisan helyettes√≠theti az emberi munka nagy r√©sz√©t, √©s meglehetŇĎsen pontos.

Nem sz√°m√≠t, hogy seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge a feladatokhoz, az irodai munk√°hoz, a fŇĎz√©shez vagy b√°rmi m√°shoz, csak be kell √≠rnia n√©h√°ny utas√≠t√°st, √©s az eszk√∂z azonnal visszaj√∂n a v√°lasszal.

Gyakorlatilag bármit megkérdezhet a bottól, és minden egyes alkalommal választ kaphat.

Ha már egy ideje használja a ChatGPT-t, és azon töprengett, hogy párosíthatja-e az iPhone Siri-jével, ez teljesen lehetséges.

Tudjunk meg t√∂bbet errŇĎl, √©s tanuljuk meg, hogyan kell ezt helyesen csin√°lni.

A ChatGPT Sirivel val√≥ haszn√°lat√°nak elŇĎnyei

Mivel a Siri is mesters√©ges intelligencia technol√≥gia, a ChatGPT-vel p√°ros√≠tva a legjobb chatbot virtu√°lis asszisztenss√© v√°lik a termel√©kenys√©g fokoz√°s√°ra. Ez alapvetŇĎen a k√©t technol√≥gia erej√©t √∂tv√∂zi.

√ćme n√©h√°ny csod√°latos elŇĎnye ennek:

#1. Jobb természetes nyelvi feldolgozás

Mivel a ChatGPT egy olyan eszköz, amely egy fejlett természetes nyelvi feldolgozási modellt követ, így könnyen megérti és irreális pontossággal képes megválaszolni az összetett kérdéseket más hasonló AI-eszközökhöz képest.

Ha párosítja a Sirivel, javíthatja a Siri azon képességét, hogy jobban megértse és megválaszolja a feltett kérdéseket.

Olvassa el m√©g: A chatbotok kedvelik a ChatGPT-t, hogy emberszerŇĪ besz√©lget√©seket folytathassanak

  Hogyan lehet vissza√°ll√≠tani a felt√∂rt Musically fi√≥kot

#2. Személyre szabott válaszok

A ChatGPT kiv√°l√≥an alkalmas meghat√°rozott adatk√©szletek felv√©tel√©re √©s szem√©lyre szabott v√°laszok l√©trehoz√°s√°ra k√ľl√∂nf√©le t√©nyezŇĎk, p√©ld√°ul a felhaszn√°l√≥i viselked√©s, az elŇĎzm√©nyek √©s a be√°ll√≠t√°sok alapj√°n.

Ez segíthet a Sirinek javítani a felhasználói élményt azáltal, hogy személyre szabott válaszokat kínál bizonyos felhasználók kérdéseire.

#3. Kev√©sb√© idŇĎig√©nyes

T√©ny, hogy t√∂bbnyire AI-eszk√∂z√∂ket haszn√°lunk az idŇĎmegtakar√≠t√°s √©rdek√©ben, de tudtad, hogy tov√°bb cs√∂kkentheted a v√°laszok megszerz√©s√©hez sz√ľks√©ges idŇĎt? Ha a Siri-t ChatGPT-vel haszn√°lja, az seg√≠thet automatiz√°lni az ism√©tlŇĎdŇĎ feladatokat, p√©ld√°ul:

  • IdŇĎpontok √ľtemez√©se
  • Riaszt√°sok be√°ll√≠t√°sa
  • Eml√©keztetŇĎk be√°ll√≠t√°sa
  • √úzenetek k√ľld√©se

Ez v√©g√ľl annyi idŇĎt takar√≠t meg napi szinten.

#4. KibŇĎv√≠tett tud√°sb√°zis

A k√©t mesters√©gesintelligencia-eszk√∂z erej√©nek kombin√°l√°s√°val sz√©lesebb tud√°sb√°zishoz √©s sz√°mos k√©rd√©shez f√©rhet hozz√°, mivel mindk√©t technol√≥gia hatalmas mennyis√©gŇĪ adatra van kik√©pezve.

Minimális követelmények a ChatGPT és a Siri integrációjához

MielŇĎtt folytatn√° az integr√°ci√≥t, gyŇĎzŇĎdj√∂n meg arr√≥l, hogy be van jel√∂lve n√©h√°ny minim√°lis k√∂vetelm√©ny. √ćme, amirŇĎl tudnod kell:

  • Egy fi√≥k az OpenAI-n
  • SiriGPT parancsikon az iPhone-on
  • OpenAI API kulcs

A fenti 3 k√∂vetelm√©ny elegendŇĎ a ChatGPT √©s a Siri integr√°l√°s√°hoz.

A ChatGPT integr√°l√°sa a Sirivel: l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre

A bejegyz√©s fŇĎ r√©sz√©hez √©rve n√©zz√ľk meg a ChatGPT √©s a Siri integr√°l√°s√°nak l√©p√©seit.

1. l√©p√©s: T√∂ltse le iPhone k√©sz√ľl√©k√©n a SiriGPT parancsikont. A let√∂lt√©s ut√°n nyissa meg, majd √©rintse meg a Parancsikon hozz√°ad√°sa elemet.

2. l√©p√©s: Menjen a platform.openai.com webhelyre, √©s jelentkezzen be OpenAI-fi√≥kja hiteles√≠tŇĎ adataival. Egy ilyen k√©pernyŇĎt kell l√°tnia bejelentkez√©s ut√°n.

3. l√©p√©s: √Črintse meg a 3 sor ikont.

4. l√©p√©s: Amikor a men√ľ kiny√≠lik, koppintson a profilj√°ra. Az eny√©m azt √≠rja, hogy Szem√©lyes, sz√≥val ezt fogom √©rinteni.

  Szab√°lyozza az adathaszn√°latot iPhone-j√°n

5. l√©p√©s: √Črintse meg az API kulcsok megtekint√©se elemet.

6. l√©p√©s: √Črintse meg az √öj titkos kulcs l√©trehoz√°sa lehetŇĎs√©get.

7. lépés: Látni fogja, hogy az API-kulcs létrejött. Koppintson a másolás ikonra, majd nyomja meg az OK gombot.

8. l√©p√©s: Most hozz√° kell adnunk az API kulcsot a SiriGPT parancsikonhoz. ElŇĎsz√∂r nyissa meg a parancsikonok alkalmaz√°st iPhone-j√°n, majd keresse meg a SiriGPT parancsikont. √Črintse meg a 3 pontot a parancsikon szerkeszt√©s√©hez.

9. l√©p√©s: Keresse meg az API KULCS HOZZ√ĀAD√ĀSA ITT feliratot. Illessze be ebbe a mezŇĎbe az OpenAI-b√≥l kim√°solt API-kulcsot.

10. l√©p√©s: G√∂rgessen lefel√©, am√≠g meg nem jelenik a Sz√∂veg dikt√°l√°sa. Ez alatt megjelenik a Dikt√°l√°s enged√©lyez√©se. √Črintse meg azt, amely a Be√°ll√≠t√°sokhoz viszi a bekapcsol√°shoz.

MEGJEGYZ√ČS: Ha nem l√°tja a Dikt√°l√°s enged√©lyez√©se lehetŇĎs√©get, annak val√≥sz√≠nŇĪleg az az oka, hogy a dikt√°l√°s m√°r enged√©lyezve van az √Ėn sz√°m√°ra.

11. l√©p√©s: Menjen vissza a SiriGPT parancsikonhoz, √©s egy kis adatv√©delmi figyelmeztetŇĎ ablakot kell l√°tnia, amely arra k√©ri, hogy enged√©lyezze a parancsikon el√©r√©s√©t a besz√©dfelismer√©shez. Koppintson az Enged√©lyez√©s elemre, hogy a ChatGPT-vel kapcsolatos k√©rd√©seket tegyen fel a hangj√°val.

√Črintse meg ism√©t a SiriGPT parancsikont; ez√ļttal a hangj√°val tehet fel k√©rd√©st. Vo√°l√°! Sikeresen integr√°lta a ChatGPT-t a Sirivel.

A ChatGPT integráció használata Sirivel

A SiriGPT eléréséhez nyissa meg a parancsikonok alkalmazást, vagy mond ki egy parancsot, például a Hey Siri (a parancsikon neve után); ebben az esetben a SiriGPT lenne.

Ha a parancsikon akt√≠v, b√°rmit parancsolhat a hangj√°val, √©s elv√°rhatja, hogy v√°laszt kapjon. Kezd√©sk√©nt itt van n√©h√°ny az integr√°ci√≥ ut√°n tehetŇĎ sz√°mos dolog k√∂z√ľl:

#1. Kérje meg, hogy adjon személyre szabott ajánlásokat

Az integr√°ci√≥ ut√°n √©lvezheti a vegyes k√©pess√©geket, √©s ebben az esetben a Siri a ChatGPT term√©szetes nyelvi feldolgoz√°si k√©szs√©geit felhaszn√°lva szem√©lyre szabott aj√°nl√°sokat adhat az √Ėn preferenci√°i alapj√°n.

  cseveghet k√ľlsŇĎ felhaszn√°l√≥kkal an√©lk√ľl, hogy vend√©gk√©nt venn√© fel ŇĎket

P√©ld√°ul mondhatja: ‚ÄěH√© Siri, k√©rjen a ChatGPT-tŇĎl egy k√∂zeli pizz√©ria aj√°nl√°s√°t, amely teljesen veget√°ri√°nus.‚ÄĚ

#2. Kapjon kreatív írási utasításokat

Egy nagyon klassz funkci√≥, amely az integr√°ci√≥ ut√°n mer√ľl fel, megk√©rheti a Sirit, hogy k√©rjen √≠r√°si utas√≠t√°sokat a ChatGPT-tŇĎl, hogy seg√≠tsen a kreat√≠v √≠r√°si feladatokban. Kiakn√°zza a ChatGPT nyelvgener√°l√≥ k√©szs√©geit.

#3. Kérjen segítséget házi feladatához

Ha √Ėn di√°k, seg√≠ts√©get k√©rhet a SiritŇĎl √©s a ChatGPT-tŇĎl, hogy sokkal gyorsabban teljes√≠tse. P√©ld√°ul k√©rdezhet valami ilyesmit: ‚ÄěH√© Siri, k√©rd meg a ChatGPT-t, hogy seg√≠tsen a matematikai h√°zi feladatom elk√©sz√≠t√©s√©ben.‚ÄĚ

Igazán részletes lehet, ha megemlíti a pontos kérdéseket/összegeket a tankönyvében, hogy a mesterséges intelligencia meg tudja csinálni helyetted. Ne feledje, hogy csak segítségként használja, és ne a házi feladat teljes befejezéséhez.

Ha mindk√©t technol√≥gi√°t kombin√°ljuk, a lehetŇĎs√©gek hatalmasak. Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy az integr√°ci√≥ ut√°n gener√°lt v√°laszok a k√©rd√©stŇĎl f√ľggenek, vagy a k√©rd√©stŇĎl f√ľggenek.

A v√°lasz minŇĎs√©ge k√∂zvetlen√ľl √∂sszef√ľgg a k√©rd√©s minŇĎs√©g√©vel, ez√©rt annak √©rdek√©ben, hogy a legjobban mŇĪk√∂dj√∂n, √ľgyeljen arra, hogy a k√©rd√©sek vil√°gosak √©s t√∂m√∂rek legyenek.

Ezenk√≠v√ľl, ha a ChatGPT ingyenes verzi√≥j√°t haszn√°lja, elŇĎfordulhat, hogy az eszk√∂z nem lesz el√©rhetŇĎ a h√©t minden napj√°n, 24 √≥r√°ban. Jelenleg az ingyenes felhaszn√°l√≥knak szembe kell n√©zni√ľk a nagy forgalom √©s a felhaszn√°l√≥k √°ltali haszn√°lat k√∂vetkezm√©nyeivel vil√°gszerte, ez√©rt magas forgalom eset√©n nem √©rhetŇĎ el.

Nyilvánvalóan ennek a korlátnak a feloldásához választhatja a ChatGPT PRO verzióját.

V√©gsŇĎ szavak

Mindaddig, am√≠g az AI-t seg√≠ts√©gny√ļjt√°sra, inspir√°ci√≥ra √©s √∂tletek gener√°l√°s√°ra haszn√°ljuk, ez egy csod√°latos technol√≥gia, amelyet mindannyiunknak haszn√°lnunk kell. A ChatGPT √©s a Siri integr√°l√°s√°val a dolgokat a k√∂vetkezŇĎ szintre emelheti, √©s sokkal k√∂nnyebb√© teheti √©let√©t.

Ezut√°n tekintse meg ezeket a Chrome-bŇĎv√≠tm√©nyeket, hogy a legjobb ChatGPT-√©lm√©nyt √©lvezhesse.