iOS 7 által ihletett Android lezárási képernyő Pebble támogatással

Korábban egy teherautónyi Android-zárolási képernyő-alkalmazást ismertettünk olvasóink számára. Még decemberben áttekintettük a Dodol Lockert, amely sokféle témát tartalmaz, hogy a zárolási képernyőt gyorsan átalakítsa. Aztán ott van a Cover, egy egyedülálló megoldás, amely meghatározza a nap bizonyos szakaszaiban használt alkalmazásokat, és automatikusan gyors hozzáférést biztosít hozzájuk a lezárási képernyőről. Jó néhány olyan helyettesítőt is bemutattunk, amelyek más platformok zárolási képernyőit klónozzák, mint például az Ubuntu Touch Lockscreen és az Espier Screen Locker iOS7. Úgy tűnik, hogy a SlideLock az iOS 7 zárolási képernyőjéből is merít ihletet, de az Espier alkalmazásaival ellentétben ez nem egy teljes klón. Az alapfunkciókat az iOS 7 lezárási képernyőjétől kölcsönzi – egyszerű kialakítás, gyors hozzáférés az értesítésekhez és a kameraalkalmazáshoz –, és hozzáad néhány saját funkciót az általános élmény javítása érdekében. Részletek a továbbiakban.

  Hogyan kíméli meg az iOS 13 az iPhone akkumulátorát (ha nem tölti fel teljesen)

Az első indításkor a SlideLock először a beállítások Kisegítő lehetőségek képernyőjén kéri az engedélyezést. Az aktiválást követően az alkalmazás lecseréli az eszköz alapértelmezett zárolási képernyőjét.

A SlideLock az összes értesítést közvetlenül a lezárási képernyőn jeleníti meg. Amikor értesítést kap, az alkalmazás néhány másodpercre automatikusan felébreszti a képernyőt, így nem kell megnyomnia a bekapcsológombot az ellenőrzéshez. Az egyes értesítéseket balra csúsztatva elvetheti őket, vagy jobbra csúsztatva a mögöttes tartalmat. Az értesítési terület jobb felső sarkában található gomb egyszerre elvet minden értesítést. A feloldáshoz egyszerűen húzza jobbra a lezárási képernyőt. Ha balra csúsztatja, megnyílik a kameraalkalmazás.

Alapértelmezés szerint a SlideLock értesítéseket jelenít meg az Android-eszközére telepített összes alkalmazásról, de ezt személyre szabhatja. Egyszerűen indítsa el a SlideLockot az alkalmazásfiókból, és tetszés szerint kapcsolja be vagy ki az egyes alkalmazásokat.

  Bejelentkezés és kijelentkezés a Game Centerből iOS 10 rendszerben

A többi elem testreszabható az alkalmazás Beállítások képernyőjén. Ezek a beállítások a Zárolási képernyő, az Értesítések, a Hang és a Speciális részekre vannak felosztva. A Lockscreen például lehetővé teszi az idő és a dátum formátumának megadását. Az Értesítések részben szabályozhatja a riasztások viselkedését, míg a Hang segítségével kapcsolhatja a feloldó hangot és a rezgést (csak az alkalmazás fizetős verziójában érhető el).

A SlideLock másik érdekessége a Pebble okosóra támogatása. Miután a Pebble-t párosította Android-eszközével, megkaphatja az értesítéseit a SlideLock-on. Ennek beállításai a Speciális részben találhatók.

Bár a SlideLock messze nem egy funkciókban gazdag alkalmazás, a minimális dizájn és a gyors értesítési hozzáférés miatt érdemes kipróbálni, különösen a Pebble felhasználók számára.

Telepítse a SlideLock alkalmazást a Play Áruházból

  A Flip Camera Move használata Android 7 rendszeren