Intelligens otthoni erőmű kettős lencsével, mesterséges intelligencia követéssel

Kulcs elvitelek

 • Az Eufy Indoor Cam S350 kettős objektívvel rendelkezik 4K és 2K opciókkal, amelyek kiváló képminőséget biztosítanak.
 • Az AI-követő funkció automatikusan pásztáz/dönt, hogy kövesse az embereket és a háziállatokat.
 • A 128 GB-os opcionális microSD-kártyával nincs szükség felhőtárhely-előfizetésre.

A legtöbb beltéri kamera nem éppen a fejlett és élvonalbeli funkciókról ismert. Az Eufy Indoor Cam S350 azonban megtöri ezt a formát, és olyan okostelefon-technológiát kínál, mint a kettős lencse, a 4K felbontás és a mesterséges intelligencia, hogy megóvják otthonát. Egy lényeges probléma ellenére a kamera kiváló minőségű választás az intelligens otthon biztonságához.

Eufy Indoor Cam S350

Az Eufy Indoor Cam S350 mindkét világ legjavát hozza a kameratechnológiában. A kettős objektíves beállítás 4K széles látószögű és 2K telefotó opcióval rendelkezik. A kettő kombinálásával hamarosan akár nyolcszoros hibrid is létrejöhet. A pásztázás/döntés funkció lehetővé teszi, hogy teljes 360 fokos pillantást vethessen tartózkodási helyére. Mindkét objektív kiváló képminőséget biztosít minden helyzetben, még sötétben is. Az AI-funkcióknak köszönhetően a kamera automatikusan pásztázhat/dönthet, hogy követhesse az embereket és a háziállatokat. Az opcionális microSD-kártya használatával helyben tárolhatja a videókat, ahelyett, hogy felhőalapú opcióért fizetne.

Eufy márka

Felbontás 4K/2K

Csatlakozás Wi-Fi

Alkalmazáskompatibilitás Igen

Éjszakai látás Igen

Axis Control 360 fokos vízszintes, 75 fokos függőleges

Integrációk Amazon Alexa, Google Home

Hub szükséges sz

Reflektor Nr

Tároló microSD

Kétirányú hangszóró Igen

Mozgásérzékelés Igen

Előfizetés szükséges? Nem

Adatvédelmi mód Igen

Súlya 1,21 kg

Profik

 • Kétlencsés kamera 4K nagylátószögű és 2K telefotó opcióval
 • Pásztázás/döntés a hely teljes 360 fokos nézetéhez
 • Erős képminőség
 • Az AI segít nyomon követni az embereket és a háziállatokat
 • Kétsávos Wi-Fi 6
 • Helyi tárhely opcionális microSD kártyával

Hátrányok

 • Nincs HomeKit támogatás
 • Drágább, mint a legtöbb beltéri kamera
 • Csak a 128 GB-os microSD kártya támogatása

Kettős objektív, 4K felbontás kiváló videóminőséget biztosít

Jerome Thomas / MakeUseOf

Soha nem fogja összetéveszteni az Indoor Cam S350 kamerát semmilyen más beltéri biztonsági kamerával. Kicsit úgy néz ki, mint egy miniatűr WALL-E a tetőborítással – a karcsú egység tetejéből kihajló kettős kameralencsék.

A beépített pásztázás/döntés vezérlők lehetővé teszik, hogy teljes 360 fokos képet kapjon arról, hogy mi történik otthonában. A függőleges serpenyő/döntés nagyon szép 75 fok, ami lehetővé teszi, hogy szó szerint láthass a padlótól a mennyezetig.

A bal oldali kamera egy 4K nagylátószögű objektív, 130 fokos látómezővel. A jobb oldalon egy 2K teleobjektív található, amely 3x optikai zoomot biztosít. Az optikai zoom lényegesen jobb, mint a digitális zoom, és sokkal jobb képminőséget biztosít. Együtt dolgozva mindkét kamera 8-szoros hibrid zoomot biztosít.

A kamera beállítása az okosotthon részeként mindössze néhány percet vesz igénybe. Szerencsére az Eufy tartalmazza a fényképezőgép USB-kábelét és tápadapterét is, így nem kell külön keresnie az otthonában, vagy több pénzt költenie. Az Eufy biztonsági alkalmazás letöltése után iPhone vagy Androidnéhány lépést kell végrehajtania az S350 hozzáadásához.

A modell másik előnye a kétsávos Wi-Fi 6 támogatása. Ez az, ami sok beltéri biztonsági kamerán nem található meg. Ez a támogatás csúcsminőségű képminőséget és sebességet biztosít a fényképezőgép otthoni vagy bárhol vezérlése során.

Néhány percen belül a kamera be van állítva és használatra kész. Az okosotthonok esetében a kamera az Amazon Alexát és a Google Home-t is támogatja, az Apple HomeKi-t azonban nem. Ez határozottan kiábrándító, mivel sok más Eufy kamera kompatibilis az Apple intelligens otthoni platformjával.

Különösen akkor, ha egy fényképezőgép olyan sokféle funkcióval rendelkezik, mint például az S350, a HomeKit támogatás hiánya korlátozza a közönségét.

Az Amazon Echo Show vagy az Alexa alkalmazásban a folytatás előtt hozzá kell adnia az Eufy készségeket. Az Alexa alkalmazás vagy az Echo Show segítségével összecsípve közelítheti a jelenetet. De vegye figyelembe, hogy a pásztázás/döntés funkció natívan nem támogatott. Ehhez az Eufy alkalmazást kell használnia.

Körülbelül két hete használom a kamerát a nappalimban, és könnyedén biztosítja a valaha használt beltéri kamera legjobb képminőségét. A nappalimban használom, ami a házam nagy részét foglalja el. Ez egy téglalap alakú, és gyakran nehéz mindent látni, ami egy hagyományos beltéri kamerával történik.

Az Indoor Cam S350 megoldja ezeket a problémákat és még sok minden mást. Sok pan/dönthető kamera általában kisebb látómezővel rendelkezik, mint a fix objektíves opcióknál. A 4K-s nagylátószögű objektívvel azonban könnyedén belátom a helyiség nagy részét anélkül, hogy használnom kellene a pásztázást/döntést.

Amikor eljött a pásztázás/döntés ideje, az Eufy alkalmazás egy egyszerű joystick opciót kínál. A 4K objektív segítségével egy egyszerű érintéssel válthat 1-szeres zoomról 3-szorosra.

Ha még közelebbről szeretné megnézni, váltson 3x-ra, majd a szokásos csippentő mozdulattal nagyítsa ki a képet. Ha a kamera a maximális zoomra van állítva, akkor a képernyőn 8x jelenik meg.

A 4K objektív képminősége lenyűgöző volt. Fényes nappal és még éjszakai látás mellett is láttam a legapróbb részleteket, például az órát az órámon, és a hőmérsékletet, amelyre a termosztát be van állítva a szoba túloldalán.

Amikor először elkezdtem használni a fényképezőgépet, azt hittem, hogy valamilyen por vagy egyéb szennyeződés van a fényképezőgép lencséjén, ami egy kis fekete foltot okoz. Miután közelebbről megvizsgáltam a kamerát, rájöttem, hogy ez egyszerűen egy meglévő szög lyuk a falamon.

Nagyítással a 2K objektív majdnem olyan jó volt. Nincs kétségem, ha egy nagyobb helyiségben helyezném el a kamerát, könnyen ráközelíthetnék, és pontosan láthatnám, mi történik.

Használja az AI-követést emberekre, háziállatokra és akár sírásra is

Jerome Thomas / MakeUseOf

Míg a kézi vezérlés nagyszerű, az Indoor Cam S350 másik csúcsminőségű funkciója a mesterséges intelligencia funkciók széles skálája, így a kamera automatikusan pásztázhat/dönthet és rögzíthet, amit akar.

Az Eufy alkalmazásban kiválaszthat a lehetőségek közül, hogy rögzítse az ember, háziállat vagy bármi más által okozott mozgást. Az AI-val pedig a kamera automatikusan pásztázva és döntve követi az embert vagy a szőrös barátot a szobában. Ha tevékenységi zónákat hoz létre, csak az ezekben a zónákban lévő mozgás kezdi el a követést. Ha a mozgás leáll, a kamera visszatér az alapértelmezett helyzetbe.

Bár kissé szkeptikus voltam az AI működését illetően, ez egy csodálatos funkció, amely hibátlanul működött. Amikor a ház üres, mindkét kutyám általában a kanapékon tölti az időt, ahol a kamera van beállítva, és fantasztikus látni, ahogy felvételek követik őket egy hangulatos térbe.

Az Indoor Cam S350 babafigyelő kameraként is tökéletes. Az AI zajérzékelés értesíti Önt a sírásról vagy más hangokról a gyerekszobában. Ha sírást észlel, még a Round-Look funkciót is bekapcsolhatja, hogy megnézze, mi történik a szobában.

Nincs szükség felhőtárhely-előfizetésre

Jerome Thomas / MakeUseOf

Egy másik hátránya, ha beltéri vagy kültéri biztonsági kamerát keres, a rögzített videó. Egyes gyártók felhőalapú tárhely használatát írják elő, havi díj ellenében a rögzített videók eléréséhez.

Az opcionális microSD-kártyával azonban helyben tárolhatja a videókat, és nem kell aggódnia a díj miatt. Az egyetlen kifogásom az Eufy opcióval kapcsolatban, hogy csak legfeljebb 128 GB-os kártyákat támogat, míg más, helyi tárhellyel rendelkező kamerák akár 512 GB-os kártyákat is fogadhatnak. Ez problémát jelenthet, ha nagy mennyiségű rögzített videóhoz szeretne hozzáférni.

Ha nem szeretne helyi tárolással foglalkozni, az Eufy az egyik legelfogadhatóbb árú lehetőséget kínálja a piacon. Az alapcsomag, amely egy eszközre vonatkozik, és legfeljebb 30 napig tárolja a videókat, havi 2,99 USD. A költségek mellett a felhőalapú tárolás másik hátránya, hogy a videókat csak legfeljebb 1080p felbontásban tárolják.

A microSD kártyával teljes 4K videót rögzíthet és elérhet.

Eufy Indoor Cam S350: Drága, de nagyszerű választás néhány intelligens otthonhoz

Bár az Indoor Cam S350 több mint kétszer olyan drágább, mint néhány hasonló modell, a videó minősége páratlan. A kétlencsés beállítás, valamint a teljes pásztázás/döntés és az AI követés mindig gondoskodik arról, hogy otthonát figyeljék. Ha pedig saját microSD-kártyáját használhatja a rögzített videók tárolására, az csökkenti a felhőalapú opciók havi díjait.

Bár a HomeKit támogatás hiánya kiábrándító, különösen ezen az áron, mindenkinek, aki all-in van az Amazon Alexa vagy a Google Assistant, érdemes alaposan megfontolni az Eufy azon lehetőségét, hogy okosotthonában használja.

Eufy Indoor Cam S350

Az Eufy Indoor Cam S350 mindkét világ legjavát hozza a kameratechnológiában. A kettős objektíves beállítás 4K széles látószögű és 2K telefotó opcióval rendelkezik. A kettő kombinálásával hamarosan akár nyolcszoros hibrid is létrejöhet. A pásztázás/döntés funkció lehetővé teszi, hogy teljes 360 fokos pillantást vethessen tartózkodási helyére. Mindkét objektív kiváló képminőséget biztosít minden helyzetben, még sötétben is. Az AI-funkcióknak köszönhetően a kamera automatikusan pásztázhat/dönthet, hogy követhesse az embereket és a háziállatokat. Az opcionális microSD-kártya használatával helyben tárolhatja a videókat, ahelyett, hogy felhőalapú opcióért fizetne.

Eufy márka

Felbontás 4K/2K

Csatlakozás Wi-Fi

Alkalmazáskompatibilitás Igen

Éjszakai látás Igen

Axis Control 360 fokos vízszintes, 75 fokos függőleges

Integrációk Amazon Alexa, Google Home

Hub szükséges sz

Reflektor Nr

Tároló microSD

Kétirányú hangszóró Igen

Mozgásérzékelés Igen

Előfizetés szükséges? Nem

Adatvédelmi mód Igen

Súlya 1,21 kg