Indítson több Android ROM-ot Droid DNA-n MultiROM-mal

A PC-k erőssége mindig is a több operációs rendszer indításának lehetősége volt, de a mai korban az okostelefon az új PC, és csak akkor van értelme, ha különböző operációs rendszereket telepíthetünk és futtathatunk telefonjainkon és táblagépeinken. a legtöbbet kihozni belőlük. Az eddig látott különféle multiboot megoldások közül talán az XDA Recognized Developer Tasssadar MultiROM a legígéretesebb. Miután a rajongók egy ideig több Android ROM-ot, valamint Ubuntu Touch-t, sőt Firefox OS-t is elindíthatnak Nexus 4-en és Nexus 7-en, a MultiROM-ot az XDA Senior Tag, jamiethemorris áthelyezte a HTC Droid DNS-re. Bár a jelenleg elérhető ROM-támogatás nem feltétlenül tartalmaz más operációs rendszereket, továbbra is lehetővé teszi több Android ROM indítását az eszközön a külső tárolón. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

  Miért sokkal biztonságosabb a Face ID, mint az Android arcalapú feloldása?

Felelősség kizárása: Ezt és más hasonló feltöréseket kizárólag saját felelősségére használja. A wdzwdz nem vállal felelősséget, ha az eszköz a folyamat során megsérül vagy betömörödik.

Követelmények

Eljárás

Indítsa újra a telefont a helyreállítási programba, és villogtassa a MultiROM zip fájlt.
Most használja a fastbootot a módosított helyreállítás telepítéséhez.
Végül frissítse a javított kernelt a helyreállításból. A telefon most már készen áll a MultiROM használatára.

Egyéni ROM indításához indítsa el a Droid DNS-ét a helyreállításhoz, csatlakoztasson egy külső USB-meghajtót a telefonhoz egy OTG-kábellel, majd a helyreállításban nyomja meg a Frissítés gombot az USB-eszköz megtekintéséhez. Ezután egyszerűen válassza ki onnan a kívánt ROM zip fájlját, és folytassa a telepítést, ahogyan bármit telepítene a helyreállítás során.

  A Prism egy alkalmazásközpontú indító, amely az egyszerűségre törekszik [Android]

Ha valaha is el szeretné távolítani a MultiBootot, flash ez az eltávolító és ez visszaállítja a dolgokat a normális kerékvágásba.

Bár jelenleg csak két javított kernel érhető el ehhez a modhoz, a jövőben várhatóan növekedni fog. Ezen túlmenően ez a multi-boot megoldás arra is vezethet, hogy az Androidon kívül más népszerű operációs rendszereket, például a Firefox OS-t és talán még az Ubuntu Touch-t is átvigyék a telefonra a jövőben az érdeklődő fejlesztők.

Ha további információra van szüksége, és naprakészen szeretne maradni a mod jövőbeli fejlesztéseiről, látogasson el annak oldalára fejlesztési szál az XDA-Developersnél.

  A ZDlock egy Android-alkalmazás-zárolási megoldás a ZDBox csapatától