Hozzon létre potenciális ügyfeleket X-től a 8 legjobb Twitter / X CRM segítségével

A legjobb Twitter/X CRM szoftver marketingstratégiája frissítéséhez!

Az egyik legfigyelemreméltóbb közösségi oldal, az X, korábbi nevén Twitter, teljesen átalakította az emberek és a vállalatok kommunikációját. A Twitter a világméretű elérésnek és a tömör üzenetküldésnek köszönhetően vonzó platformot biztosít a vállalkozások számára a közönségükkel való interakcióhoz. A közelmúltban nem csupán üzenetküldő alkalmazássá nőtte ki magát, és a cégek immár erős lead-generáló és ügyfélkapcsolat-kezelő eszközként is működtethetik.

A Twitter kereskedelmi növekedési potenciáljának kiaknázásának létfontosságú eleme a Customer Relationship Management (CRM) eszközök szakszerű szolgáltatása. Ezek az eszközök segítenek a közösségeknek megtalálni, ápolni és lelkes fogyasztókká alakítani az érdeklődőket, amellett, hogy a meglévő ügyfelekkel való interakcióra kényszerítik őket.

Nem csoda, hogy a cégek Twitter CRM-eszközöket alkalmaznak, hogy előrébb jussanak a vezető generációs játékban. Íme egy kis bepillantás az általunk tárgyalt legnépszerűbb Twitter CRM-eszközökbe:

Cím

Leírás

Fedezd fel

Fekete mágia

Javítja a Twitter-profilt a CRM varázslatos oldalsávjával.


Fedezd fel

Beérkezett üzenetek

Twitter DM CRM a potenciális ügyfelek, projektek és kapcsolatok ápolására.


Fedezd fel

Zoho CRM

Kezeli a Twitter-jelenlétet, bevonja a közönséget és figyeli az interakciókat.

Fedezd fel

Dex

Átfogó Twitter CRM az egyszerűsített kapcsolatkezeléshez és -szervezéshez.


Fedezd fel

Agilis CRM

Integrálja a Twittert a többcsatornás marketing és értékesítés automatizálásához.


Fedezd fel

ElsőX

Leegyszerűsíti a potenciális ügyfelek generálását a kulcsszavas kereséssel és a tömeges DM kapcsolattartással.


Fedezd fel

CRM felfutása

A Twittert értékes eszközökkel potenciális ügyfeleket létrehozó géppé varázsolja.


Fedezd fel

TweetHunter

Maximalizálja a tweet ROI-t ütemezéssel, automatizálással és mesterséges intelligencia által vezérelt lead-felderítéssel.


Fedezd fel

Mi az a Twitter CRM, és milyen előnyöket kínál?

Várhatóan magyarázatot kell keresnie, amikor először merül bele a Customer Relationship Management (CRM) rendszerbe. Némi zavar lehet, mivel a Twitter hivatalosan nem indított el CRM-eszközt. Nehéz azonban figyelmen kívül hagyni a Twitter platform CRM-rendszerekkel való integrációja körüli hype-ot.

A közösségi hálózat kiemeli ezt a kapcsolatot, mint olyan funkciót, amely vonzó a rendszeres felhasználók és a cégtulajdonosok számára. Ennek eredményeként néhány embernek szüksége van a Twitter beépített funkcióival rendelkező CRM-re, amelyet néha Twitter CRM-nek is neveznek.

A Twitter CRM értékes eszköz a követői, az Ön által követett személyek és a lehetséges üzleti potenciális ügyfelek kezelésére, és a Twitter elemző eszközeivel párosítható az elkötelezettség fokozása érdekében.

A Twitter CRM-ek nagyon előnyösek:

 • Értékesítési kutatás.
 • Növelje Twitter-követési számát.

E megkülönböztetés alapján miért tekintik a vállalkozások és a felhasználók olyan nagyra a Twitter CRM-rendszerintegrációját?

 • A Buffer szerint a marketingszakemberek hozzávetőleg 85%-a használja a Twitter CRM-et cége népszerűsítésére. A közösségi média ideális eszköz a márka népszerűsítésére, így nem meglepő, hogy a Twittert a marketing szempontjából fontosnak tartják.
 • A hashtagek, címkék és megemlítések alkalmazása segít a vállalkozásoknak jobban megérteni, mit csinálnak ügyfeleik, és ezeket az információkat felhasználni áruik és szolgáltatásaik piacra dobására.
 • A Twitter CRM együttműködik a vonzó közösségi média bejegyzésekkel, hogy pozitív benyomást keltsen az Ön üzleti vagy személyes márkájáról. Segít ápolni a potenciális ügyfeleket, és elkötelezett ügyfelekké alakítani őket.
 • A Twitter CRM megkönnyíti a folyamatos kapcsolattartást a hűséges ügyfelekkel és azokkal, akik folyamatos érdeklődést mutatnak az Ön ajánlatai iránt.

A fenti okok miatt a társadalmi CRM fogalma egyre nagyobb jelentőséggel bír, mivel mindannyian szerepet játszanak a vállalkozás teljesítményének javításában, a bevétel növelésében. Így sok CRM-rendszer szívesen kombinálja a Twitter funkcióit a szoftverében, hogy a felhasználók profitálhassanak a jobb elemzésekből, a közönség interakciójából és a jövőbeli fejlesztési betekintésekből.

Ennek ellenére beszéljünk a legjobb Twitter CRM-eszközökről, amelyeket a cégek alkalmazhatnak, hogy a legtöbbet hozzák ki lead-generáló kampányaikból.

Fekete mágia

Fekete mágiaA kapcsolatkezelésre és a leadek generálására való összpontosítása nyilvánvaló számos funkciójában, amelyek elsősorban az Ön Twitter-profiljának javítását szolgálják mélyebb kapcsolatok kialakításával.

A „varázslatos oldalsáv” egy kivételes funkció, amely könnyedén egyesíti a Twittert, megkönnyítve a kapcsolatok ápolását a leendő ügyfelekkel és üzleti partnerekkel.

Jellemzők:

 • Tartsa szemmel a követett emberek beszélgetéseit, valamint a Twitter új felhasználóit.
 • Emlékeztetőket kaphat, hogy biztosan tartsa a kapcsolatot kedvenc ismerőseivel.
 • Figyelje tweetjei hatékonyságát az idő múlásával, és állítsa őket szembe a szokásos bejegyzéseivel.
 • Ismerje meg az egyes tweetek népszerűségét befolyásoló elemeket.
 • Kövesse nyomon az olyan alapvető adatokat, mint az elkötelezettségi szintek, a követők száma és a következetesség.

Azok számára, akik ehelyett kezelnék kapcsolataikat a Twitteren anélkül, hogy elhagynák a platformot, ez egy felbecsülhetetlen értékű eszköz. Nem váratlan, hogy ez az egyik legjobb Twitter CRM-opció.

Beérkezett üzenetek

Beérkezett üzenetek egy Twitter Direct Message CRM-alkalmazás, amely növeli értékesítési potenciálját azáltal, hogy virtuálisan ápolja a potenciális ügyfeleket, kezeli a projekteket, figyeli a létfontosságú beszélgetéseket, hoz létre értékes kapcsolatokat, és biztosítja a megfelelő időben történő nyomon követést a potenciális ügyfelekkel.

Jellemzők:

 • A címkék használatával könnyedén rendezheti és exportálhatja a névjegyeket.
 • Rendezze beszédeit kategóriákba a jól szervezett adminisztráció érdekében.
 • Használja ki a felhasználói címkék előnyeit a visszakeresés és a hivatkozás egyszerűvé tételéhez.
 • A kulcsfontosságú DM-eket tartsa elöl és középen úgy, hogy a lehető legtöbb vitát rögzíti, és olvasatlanként jelöli meg.
 • Egyszerűsítse a munkafolyamatot azáltal, hogy kizárólag az olvasatlan csevegésekre összpontosít, és azonnali válaszokat ad.

Az Inboxs-t pontosan olyan egyének számára tervezték, mint például tartalomírók, szabadúszók, tanácsadók, vállalkozók, vezérigazgatók, ügynökségek és startupok, akik hatékony megoldást keresnek a megbeszélések megkönnyítésére és az értékesítési folyamatok üzenetküldéssel történő optimalizálására.

Zoho CRM

A Zoho CRM segítségével hatékonyan menedzselheti cége Twitter-jelenlétét, potenciális ügyfeleket találhat, beszélgetésekben vehet részt.

A platform Közösségi lapján keresztül könnyedén kapcsolatba léphet Twitter-közönségével a Zoho CRM segítségével friss tartalom közzétételével, valamint üzenetek és megjegyzések megválaszolásával.

Jellemzők:

 • Egyéni adatfolyamokat állíthat be, hogy bizonyos keresési kifejezésekkel, bizonyos felhasználók bejegyzéseivel és hashtagekkel figyelje az információkat.
 • A Zoho CRM közösségi irányítópultja konszolidált nézetet kínál a releváns interakciókról.
 • Állítsa be a SalesSignals szolgáltatást, hogy értesítéseket kapjon, amikor egy potenciális potenciális vezető felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy megemlíti márkáját a Twitteren.
 • Könnyedén megkülönbözteti a cégéről szóló tweeteket az új potenciális ügyfelektől a CRM-adatbázisban már szereplőktől.

Azt tapasztaltam, hogy a Zoho CRM-mel egyszerűbbé válik az aktív Twitter jelenlét, mivel egyablakos ügyintézésről van szó.

Dex

Dex megkönnyíti a kapcsolatkezelést az olyan feladatok egyszerűsítésével, mint a befektetőkkel való hálózatépítés és a stratégiai szövetségek keresése. Ez az első olyan átfogó Twitter CRM rendszer, amely ügyesen ötvözi a jelentős képességeket egy megközelíthető felülettel.

Jellemzők:

 • Megcímkézheti vagy csoportosíthatja névjegyeit a kapcsolattartási szervezetre vonatkozó kritériumok alapján.
 • Jegyzetek hozzáadásával és kapcsolatok létrehozásával – gyakran a @ említés funkció használatával – javíthatja saját CRM-jét.
 • Kijelölhet bizonyos tevékenységtípusokat a Dex segítségével, például SMS-eket, értekezleteket vagy egyedi interakciókat.
 • Tervezzen meg egy ismétlődő nyomon követést kapcsolattartóival heti, havi vagy negyedéves rendszerességgel.
 • Időszakos emlékeztetőket állíthat be, hogy a jövőben előre meghatározott dátumokon követhesse kapcsolatait.

Ezenkívül a Dex egyszerű napi vagy eseményszinkronizált emlékeztetőket biztosít, amelyek biztosítják, hogy rögzítse interakcióit későbbi használatra.

Agilis CRM

A Twitter integrálásával naprakész maradhat ismerősei közösségi média tevékenységeivel kapcsolatban, közvetlenül kapcsolatba léphet velük, és többcsatornás marketingkampányokat tervezhet. Agilis CRM.

Jellemzők:

 • Könnyedén kezelheti a többcsatornás marketingkampányokat az e-mailek vagy tweetek ütemezésével az adott ügyfelek preferenciái alapján.
 • Javítsa értékesítési eredményeit az élvonalbeli Prospektus funkció bevezetésével.
 • Egyszerűen töltse be és szinkronizálja az adatokat mindkét irányban, automatizálva a feladatokat kevés kézi munka nélkül.
 • Ez a technológia automatikusan a legrelevánsabb ügyfelekhez irányítja értékesítési ügynökeit nyomon követés céljából.

Az olyan funkciók megvalósítása, amelyek megakadályozzák, hogy a potenciális potenciális ügyfelek a repedések közé esjenek, könnyebbé válik az ügyfelek interakcióinak hatékony kezelése.

ElsőX

ElsőX megkönnyíti az érdeklődők generálását azáltal, hogy kulcsszó- vagy hashtag-kereséssel megtalálhatja a potenciális leadeket, és könnyedén mentheti őket egyenként vagy nagy mennyiségben.

Jellemzők:

 • Használjon szűrőket, hogy gyorsan megtalálja a megfelelő potenciális ügyfeleket azáltal, hogy hozzáadja őket tweetjeikhez és életrajzaikhoz.
 • Kövesse nyomon mindenkit, aki érdeklődését fejezi ki az Ön által kiválasztott témákkal kapcsolatos tweetjei iránt.
 • Indítson el egy tömeges, közvetlen üzenetet (DM) hirdető kampányt, hogy mélyebb beszélgetésbe vonja be a potenciális ügyfeleket.
 • A FirstX dinamikusan frissíti az állapotcímkéket attól függően, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a potenciális ügyfelekkel, és hogyan lép kapcsolatba velük.

Néhány kattintással minőségi potenciális ügyfeleket találhat és gyűjthet össze, a FirstX pedig gondoskodik Ön helyett az időintervallum kezeléséről, védi fiókját, és garantálja a zökkenőmentes és hosszan tartó tájékoztatási kampányt.

CRM felfutása

Val vel CRM felfutása a Twitter esetében a Twitter-jelenlétedet potenciális ügyfelek létrehozására szolgáló géppé alakíthatod. Noha az Upsurge CRM nem integrálódik közvetlenül a közösségi oldalakhoz, például a Twitterhez, értékes eszközöket biztosít a hálózatépítési és kapcsolatépítési tevékenységek fellendítéséhez, beleértve a Twittert is.

Jellemzők:

 • A Twitter kapcsolataiból egyszerűen importálhatja a kapcsolatfelvételi adatokat az Upsurge CRM-be.
 • Tartsa szemmel az események részleteit, a részvételi adatokat és az Upsurge CRM-mel végzett interakciók utáni nyomon követést.
 • Használja az Upsurge CRM feladat- és emlékeztető funkcióit a Twitter-hálózati törekvéseivel kapcsolatos feladatok felügyeletéhez.
 • Archiválja a hálózatépítési erőfeszítéseivel kapcsolatos fontos dokumentumokat, beleértve a Twitter-csevegésekből származó diavetítéseket.

Használja az Upsurge CRM kommunikációs eszközeit, hogy frissítéseket és személyre szabott üzeneteket küldjön minden ismerősének, beleértve azokat is, akiket a Twitteren összekapcsolt.

TweetHunter

TweetHunterAz ütemezési és automatizálási funkciói segítenek maximalizálni a befektetés megtérülését (ROI) minden egyes közzétett tweet esetében, visszanyerni a döntő heti órákat, és fenntartani a folyamatos online jelenlétet.

Jellemzők:

 • Gyorsan importálhatja és listákba csoportosíthatja a felhasználókat a korábbi interakciók vagy az egyéni választás alapján.
 • Használja odaadó mesterséges intelligenciánkat, hogy új vezetőket találjon a Twitteren.
 • Hozzáférhet egy kifinomult Twitter-elemzési irányítópulthoz, amely megadja a közönség növekedésének támogatásához szükséges összes információt.
 • Figyelje meg alaposan, hogyan növekszik közönsége a követők számának napi növekedése alapján.

Tervezze meg tartalmi heteit, hozza létre tweetjeit és szálait a közzétételhez, amikor úgy dönt, és használja ki a praktikus „sorhoz adás” opciót.

Következtetés

Az ideális Twitter CRM eszköz az Ön költségvetésétől, cége méretétől és egyedi igényeitől függ. Az olyan robusztus lehetőségek, mint a Zoho CRM vagy az Upsurge CRM Social, tökéletesek lehetnek nagyobb szervezetek számára, amelyek összetettebb CRM-igényekkel rendelkeznek. A kisebb cégek a Dexet vagy a FirstX-et részesítik előnyben, vagy azokat, amelyek a Twitter-elköteleződésre és a tartalom ütemezésére koncentrálnak.

Mielőtt döntene, fontos, hogy számoljon egyedi igényeivel és a rendelkezésre álló erőforrásokkal. Figyelembe kell vennie az ezen megoldások által biztosított skálázhatóságot és integrációkat is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy támogatják hosszú távú ambícióit.

Következő, itt az ideje, hogy finomítsa ezeket a stratégiákat a legjobb közösségi média marketing stratégiákkal a KKV-k sikere és növekedése érdekében.

  Miért néznek ki másképp a fotók, amikor kinyomtatom őket?