Hoppá! Az AppLock hangerőbillentyű-mintát használ az alkalmazásokhoz való hozzáférés megakadályozására [Android]

Az Android Lollipop, amikor végre eljut a tömegekhez, egy nagyon érdekes és kivételesen hasznos funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi vendégfiókok létrehozását a telefonon. Ez a vendégfiók korlátozott hozzáféréssel rendelkezik, és nagyszerű módja annak, hogy átadja eszközét egy gyermeknek vagy egy barátnak, anélkül, hogy félne attól, hogy kitúrják, vagy bármi fontosat töröljenek. Amíg ez nem jelenik meg, és bizonyos eszközök esetében jóval hosszú időbe telhet, továbbra is más módon fogjuk biztonságban tartani személyes tárgyainkat. Hoppá! Az AppLock egy ingyenes Android-alkalmazás, amely zárolja a kiválasztott alkalmazásokat. Az alkalmazások feloldásának és a hozzájuk való hozzáférésnek a kulcsa az, ami megkülönbözteti. Ahol általában a felhasználók csúsztatással vagy a képernyőn való koppintással, kódokkal vagy mintákkal babrálnak, ez az alkalmazás a hangerőszabályzó gombokkal oldja fel.

  Az anyagkialakítás színpalettái színeket javasolnak az Ön alkalmazásához [Android]

Indítsa el az alkalmazást, és olvassa el az első indításkor megjelenő egyszerű utasításokat. A folytatáshoz koppintson a Megértett elemre, és megjelenik az alkalmazás beállításai, ahol engedélyeznie kell. Extra biztonsági intézkedésként beállíthatja, hogy az alkalmazás zárolja az alkalmazásokat, amikor a képernyő kikapcsol. Itt módosíthatja a feloldó kulcs mintáját is. Alapértelmezés szerint a hangerőnövelő gomb háromszori megnyomása feloldja a hoppá! AppLock és minden zárolt alkalmazás.

Ha valaki megérinti Hoppá! AppLock, jegyzetkészítő alkalmazásként jelenik meg (bár a név nincs álcázva), és csak a jelszó kulcsának megadása után tér vissza tényleges állapotába.

Az alkalmazások zárolásához húzza őket balra a Feloldott listában, és a rendszer hozzáadja őket a Zárolt listához. Váltson a Zárolt listára, majd csúsztassa lefelé a frissítéshez. Amikor megpróbál hozzáférni az egyik zárolt alkalmazáshoz, egészen a nyitóképernyőig jut el, és ezután nem tud semmit megérinteni, vagy nem válthat át más képernyőkre az alkalmazásban, hacsak nem adja meg a jelszót.

  Fordítson gyorsan akár 45 nyelvre az Inapp fordítóval [Android]

Hoppá! Az AppLock gond nélkül működik, de van vele egy kis probléma; ha egy alkalmazás zárolva van, Hoppá! Az AppLock szalaghirdetéseket jelenít meg felette. Valószínűleg ez egy halálos ajándék mindenkinek, aki tudja, hogy egy adott alkalmazás (például a Dropbox) valójában hirdetésmentes. Megértem, hogy bevételt kell szerezni egy alkalmazásból, de hol Hoppá! Az AppLock fontolóra veszi egy nem szokványos feloldási módszer választását, hogy elkerülje a könnyű hozzáférést, erre is megoldást kell találnia.

Telepítés Hoppá! AppLock a Google Play Áruházból