Honnan tudhatod, hogy valaki korlátozta-e az Instagram Story-n

Az Instagram nagy őrülettel rendelkezik minden generáció között. Könnyedén megtalálhatja a fiatalokat és az idősebbeket, akik kipróbálják magukat az Instagram új funkcióiban, mint a kameraszűrők, tekercsek, DM-ek küldése stb. Ha kíváncsi ezekre a funkciókra, és többet szeretne megtudni az Instagramról, akkor jó helyen jár. Azért vagyunk itt, hogy felvilágosítsunk arról, hogyan tudhatod meg, hogy valaki korlátozta-e az Instagram-sztoriban, és hogyan tudhatod, hogy valaki korlátozta-e az Instagram DM-ben.

Honnan tudhatod, hogy valaki korlátozta-e az Instagram Story-n

Bármely közösségi média platformon való korlátozás nem szórakoztató, de először meg kell erősítenie ezt az esetet, mielőtt cselekedne. Könnyen elindíthatja, ha megnézi saját Instagram-fiókjában a cikkben később felsorolt ​​lépésekkel. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon róla!

  Tekintse meg Instagram-, Facebook- és Twitter-hírcsatornáit egy helyen

Mi történik, ha valaki korlátozza az Instagramon?

Néhány ponton ellenőrizheted, hogyan tudhatod, ha valaki korlátoz téged az Instagram storyban vagy a DM-ben:

  • A továbbiakban nem láthatja az aktív állapotukat a közvetlen üzenetekben. Akár online vannak, akár nem, Ön nélkülözi ezt a tudást.
  • A nekik küldött közvetlen üzenetek vagy olvasatlanul, vagy az üzenetkérésükben lesznek, tehát függőben.
  • A bejegyzéseikhez fűzött megjegyzéseidet csak ők és te láthatod.

Ha valaki korlátoz engem az Instagramon, láthatom a történetét?

Igen, még ha valaki korlátozta is az Instagramon, akkor is láthatja a történetét. A korlátozás nem akadályozza meg, hogy megtekintse az adott személy profilját, történetét vagy videóit.

Ha valaki korlátozza Önt az Instagramon, láthatja a tetszését?

Igen, a korlátozás nem akadályozza meg a korlátozott Instagram-felhasználókat a profilok, kedvelések és megjegyzések megtekintésében. Akkor is láthatod a tetszésnyilvánításokat valaki bejegyzésein, ha korlátozta a fiókodat.

Ha valaki korlátozott az Instagramon, akkor is küldhetek neki üzenetet?

Igen, ha valaki korlátoz téged az Instagramon, továbbra is küldhetsz neki üzenetet. A korlátozott felhasználók ugyanúgy láthatják a többiek profilját, mint bármely más Instagram-felhasználó. Közvetlen üzeneteket is küldhetnek annak a személynek, aki korlátozta őket. Az egyetlen bökkenő az, hogy üzenete közvetlenül a közvetlen üzenetek kérések részébe kerül, különben nem fogja tudni, hogy elolvasták-e az üzeneteit vagy sem.

  Szűrők hozzáadása az Instagram történetekhez

Honnan tudhatod, ha valaki korlátozta az Instagramon?

Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy valaki korlátozta-e Önt az Instagramon. Többféleképpen is ellenőrizheti.

  • Használhatja egy közös barát fiókját, hogy megnézze, hogy a másik felhasználó korlátozta-e Önt vagy sem. Ha korlátozva van, a közös felhasználó nem fogja látni a megjegyzését annak a felhasználónak a bejegyzéséhez, aki korlátozta.
  • Ezt úgy is ellenőrizheti, hogy közvetlen üzenetet küld a felhasználónak, mivel az üzenet a felhasználó üzenetkérés szakaszában fog feküdni, és így nem érkezik válasz.

Mi van, ha nem követnek vissza?

Maga az Instagram nem értesít a követők követésének megszüntetéséről, de bármikor ellenőrizheti egy harmadik féltől származó alkalmazást. Arra is választ kaphat, hogyan tudhatja meg, hogy valaki korlátozta-e az Instagram-sztoriban, ha először ellenőrzi, hogy követ-e vagy sem.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást.

2. Érintse meg a Profil ikont a jobb alsó sarokban.

3. Most érintse meg a Követők elemet.

4. Írja be a kívánt profil nevét a keresősávba.

  Hogyan adhatja hozzá Instagramját a Tik Tokhoz

5. Ha nem követnek vissza, a Nem található felhasználó eredmény jelenik meg.

Mi van, ha nincs profilképe?

Ha egy Instagram-felhasználónak nincs profilképe, az azt jelenti:

  • Egyet sem töltöttek fel.
  • Személyes/adatvédelmi okokból úgy döntöttek, hogy névtelenek maradnak a többi felhasználó előtt.

Honnan tudhatod, hogy valaki korlátozta-e az Instagram Story-ban vagy a DM-ben?

Ha valaki korlátozta az Instagram-sztoriban, arról nem kapsz értesítést. Könnyű megtudni, hogy valaki korlátozta-e Önt az Instagram-sztoriban. Csak egy közös barátra van szüksége az Instagramon. Ha ők láthatják a másik személy történetét, míg te nem, akkor biztos, hogy az illető korlátozta a történetének megtekintését. Ha azt keresed, hogyan tudhatod, hogy valaki korlátozta-e az Instagram DM-ben, akkor ellenőrizheted:

  • Közvetlen üzenetküldés a felhasználónak.

  • Ha nem válaszoltak az üzenetére, és egyidejűleg aktívak a hírfolyamukon, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy korlátozták Önt.

Az Instagram súgóoldalán többet megtudhat a korlátozott és korlátlan fiókokról az Instagramon.

***

Reméljük, megtanultad, hogyan tudhatod, hogy valaki korlátozta-e az Instagram-sztoriban. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Ossza meg velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.