Honnan tudhatod, hogy valaki elolvasta-e az üzenetedet az Instagramon

Minden fiatal a napjának jelentős részét az Instagramon tölti, beleértve az üzenetküldést és a csevegést. Az Instagram lehetővé teszi, hogy nyilvánosan és privát módon kommunikáljon követőivel, kölcsönös partnereivel és más Instagram-felhasználóival. Ide tartozik a privát üzenetek küldése bárkinek. Az alkalmazás privát üzenetküldési funkciójának használatához nem kell követnie vagy követnie kell az adott felhasználót, és csak a címzettek láthatják ezeket az üzeneteket. Így az üzenet elküldése után érdemes tudni, hogy valaki elolvasta-e az üzenetét az Instagramon. Tehát, hogy ezt megtudja, olvassa tovább, mert egy hasznos útmutatót hozunk Önnek, amely minden kétségeit tisztázza. A cikk az Instagram különféle üzenetkezelési vonatkozásait is áttekinti, például az Instagramon olvasottként megjelölt üzeneteket és az Instagram DM-ek előnézetét.

Tartalomjegyzék

Honnan tudhatod, hogy valaki elolvasta-e az üzenetedet az Instagramon

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy valaki elolvasta-e az üzenetét az Instagramon, vagy sem. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Kikapcsolhatom az olvasási nyugtákat az Instagramon?

Nem, nincs tényleges vagy közvetlen módja a nyugták kikapcsolásának az Instagramon. Ha közvetlen üzenetet vagy üzenetkérést kap, és úgy dönt, hogy elolvassa, a feladó értesítést kap. Nincs olyan formális funkció, amely lehetővé tenné az Instagram olvasási nyugtáinak elrejtését.

Ki lehet kapcsolni a Látást az Instagram DM-en?

Nem, az Instagramon nem tilthatja le az olvasási visszaigazolásokat, de az üzeneteket titokban olvashatja, ha először repülőgép üzemmódba vált. Először azonban tartózkodnia kell az új üzenetekről szóló értesítések érintésétől, mert ha egyszer megérinti az Instagram-üzenetértesítést, az üzenet olvasottként lesz megjelölve, és nincs mód a művelet visszafordítására. Az Instagram Direct értesítések kikapcsolása az egyik módja ennek elkerülésére.

Elolvashatsz egy Instagram-üzenetet anélkül, hogy tudnák?

Nem, erre nincs közvetlen mód, de az Instagram DM-jeit elolvashatja anélkül, hogy olvasási visszaigazolást kapna, ha kikapcsolja telefonja internetkapcsolatát.

Láthatja valaki, hogy többször elolvasom-e az üzenetét?

Nem, csak egy olvasási visszaigazolás van, amely az üzenet első olvasásakor jelenik meg.

Látod, amikor valaki elolvassa a DM-edet az Instagramon?

Igen. Amikor valaki elolvassa a DM-edet az Instagramon, az adott üzenet alatt láthatod, hogy a címzett megtekintette az üzenetedet.

Olvasottként van megjelölve egy üzenet az Instagramon, ha értesítéseken keresztül olvassa el?

Nem, ha az üzenetet az értesítési listán keresztül olvassa el, a rendszer nem jelöli meg olvasottként. Ha azonban véletlenül rákattint egy értesítésre, az megnyílik az Instagram chat, és megjelenik egy olvasottként megjelölt üzenet az Instagramon.

  A Venmo-fiók feloldása

Miért küldték el az Instagram üzenetemet, de nem látták?

Az alkalmazás gyorsítótárában lévő hibák az egyik legfontosabb és legvalószínűbb okai az Instagram DM-hibáinak, amelyek során előfordulhat, hogy üzenetét elküldik, de nem látják. Ezenkívül, ha olyan személynek küld üzenetet, aki letiltotta Önt vagy deaktiválta az Instagram-felhasználót, szembe kell néznie ezzel a problémával.

Hogyan tekintheted meg az Instagram DM-eket?

Az Instagram DM-ek előnézetének módja az, hogy figyelje az Instagram-értesítést. Amikor az értesítés megjelenik a telefon képernyőjén a Instagram alkalmazás, csúsztassa lefelé az olvasáshoz. Legyen óvatos, nehogy rákattintson. A beérkezett üzenetek mappája megnyílik, és a látott nyugta aktiválódik, ha rákattint.

Honnan tudhatod, hogy valaki megnyitotta a DM-edet az Instagramon?

Az Instagram azonnali visszajelzést ad, amikor egy üzenetet elolvas (vagy legalább lát) a címzett. Ha az üzenet privát, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve Instagram-fiókjába az alkalmazásban.

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Érintse meg a Messenger ikont az Instagram Kezdőlap lapjának jobb felső sarkában.

3. Nyissa meg a megtekinteni kívánt csevegést. Ha a címzett látta az elküldött üzenetet, akkor az adott üzenet alatt láthatja.

Honnan tudhatod, hogy valaki elolvasta-e az üzenetedet az Instagramon?

Ellenőrizheti az üzenet olvasási visszaigazolását; ha a Látott felirat szerepel, az egyén elolvasta az üzenetet.

Honnan tudhatod, hogy valaki pontosan mikor olvassa el az Instagram-üzenetedet?

Bár az üzenet dátuma megtalálható az adott napon a beszélgetés elején, az idő nem jelenik meg. Lépjen az adott csevegőbeszélgetésre, hogy megtudja az üzeneteinek pontos időzítését az Instagram Messengerben. Ezután csúsztassa az ujját balra a képernyő egy üres részén az idő megtekintéséhez.

  Intelligens szerződések: Útmutató kezdőknek

Honnan tudhatod, ha valaki elutasítja a DM-edet az Instagramon?

Ha egy DM elutasításra kerül, az Instagram nem küld értesítést.

Hogyan olvassunk el Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látnánk?

Az Instagram-üzenetek elolvasása anélkül, hogy látnák, figyelni kell az Instagram-értesítést. Amikor az értesítés megjelenik a telefon képernyőjén, csúsztassa lefelé az elolvasásához. Legyen óvatos, nehogy rákattintson. Annak ellenére, hogy az Instagram hivatalosan nem engedélyezi a felhasználóknak a látott nyugták letiltását, elolvashatja őket figyelmeztetéseken, üzenetkéréseken, e-mail-beérkező leveleken, harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztül vagy az internetkapcsolat kikapcsolásával.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudhatta, hogyan tudhatja, hogy valaki elolvasta-e az üzenetét az Instagramon. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.