Hol szerezhet be prospektussablonokat vállalkozása számára?

A prospektusok a múlténak tűnhetnek a körülöttünk lévő digitális világgal, de kevesen tudjuk, hogy még mindig nagyon hatékony marketingstratégia.

A márkaépítési folyamat szerves része, és nagyon finoman segít becementálni a vállalati információkat az ügyfelek elméjébe.

Gondolj bele, hányszor adott át Önnek egy brosúrát egy cég, és bár nem ragasztja az arcába egész nap, még mindig emlékszik a prospektus tartalmának egy szép részére és a benne lévő látványelemekre. hosszú idő. Egy jó brosúra ezt teszi a potenciális vásárlókkal.

Ez egy zökkenőmentes és nem tolakodó módja az alapvető vállalati információk átadásának. Azonban szinte minden brosúra nem lesz vágva. Figyelnie kell egy jó tervezésre, amely egy pillanat alatt felkelti ügyfele figyelmét, ami egy kicsit nehéz megtenni, ha Ön nem professzionális tervező.

Ebben a tekintetben felhasználhatja ezeket a csodálatos sablonokat és forrásokat, hogy különösebb erőfeszítés nélkül elkészítse brosúráját. Ha úgy hangzik, mint valami, amit szeretne kihasználni, akkor ugorjunk közvetlenül a listába. 😎

Envato Elements

Több millió digitális eszközhöz férhet hozzá Envato Elements, és ez magában foglalja a prospektusokat is. Az összes sablon nagymértékben testreszabható, és egyszerű kereskedelmi licenccel rendelkezik.

CYMK színtérrel, különféle fájltípusokkal és több platform támogatásával kaphatók. Használhatja az Adobe Illustratoron és az Adobe Photoshopon is. Ez nagyban segít, ha az egyik eszközt ismeri a másikkal szemben.

A kezdéshez ingyenes fiókot regisztrálhat, amellyel havonta 12 ingyenes fájlt kaphat, valamint elmentheti az elemeket a gyűjteményeibe.

Kreatív piac

Valószínűleg a testreszabható sablonok és más digitális elemek legnagyobb piaca, Kreatív piac a legjobb brosúrákat tartalmazza, amelyeket azonnal letölthet és elkészíthet saját magának. Több mint 12 000 lehetőség közül választhat, és a legtöbbjük többféle fájltípussal is rendelkezik, hogy sokkal kényelmesebb legyen az Ön számára.

Mielőtt megvásárolna egy sablont, megtekintheti, hogy mit tartalmaz, a kompatibilis szoftvert, a fájlméretet, a DPI-t és egyéb fontos információkat. Azt is kiválaszthatja, hogy a brosúrát személyes vagy kereskedelmi célokra szeretné-e használni, hogy a megengedett határokon belül maradjon.

A Creative Market rendszeresen kínál kedvezményeket és ajánlatokat, ami azt jelenti, hogy leggyakrabban csökkentett árakon veheti át sablonjait.

Canva

Valószínűleg a legegyszerűbb eszköz az interneten kreatív tervek készítéséhez, Canva ingyenesen használható, és aligha hibázhatsz vele. Fogd és vidd szerkesztővel rendelkezik, és rengeteg fotót, ikont, illusztrációt és elemet használhat a brosúra megtervezése során.

Kezdheti a nulláról egy üres vászonnal, vagy kiválaszthat egyet a sok sablon közül, és innen továbbviheti. Ha elkészült a tervezéssel, exportálhatja különféle formátumokba, beleértve a nyomtatásra kész PDF formátumot is.

  Hogyan keressünk egy város levegőminőségi indexét a Google keresőn keresztül

Frissíthet a prémium csomagjukra, ha olyan extra funkciókat szeretne feloldani, mint például az alkotások azonnali átméretezése, több fájlformátum, több tőzsdei eszköz és egyéb kiváló előnyök.

Freepik

Többnyire gyönyörű vektoros illusztrációiról ismert, de a Freepik fantasztikus brosúragyűjteménnyel rendelkezik. Csak annyit kell tennie, hogy használja a keresési funkciót, és több mint 90 000 lehetőség közül választhat.

Az ezen a platformon található összes elem ingyenesen letölthető, de forrásmegjelölést igényel. Nyilvánvaló, hogy ha nem akarja ezt a „hozzárendelési gondot”, akkor fizethet havi 14,99 USD-t, hogy feloldja mindet. Ha úgy dönt, hogy évente fizet, akkor többet spórolhat, és alacsonyabb áron szerezheti meg a tagságot, ami szerintem lopás.

Fiverr

Kedvenc helyem, ahol tehetséges szabadúszókat alkalmazhatok hihetetlenül megfizethető áron Fiverr segíthet felvenni a kapcsolatot a legjobb brosúratervezőkkel. Ahelyett, hogy megvárnád, hogy a tervezők felvegyenek veled a kapcsolatot, megvásárolhatod a „prospektustervezés” kategóriában elérhető több mint 6000 koncert egyikét.

A koncertek kikiáltási ára mindössze 5 dollár, és a vásárlás előtt megtekintheti a szabadúszó értékeléseit és értékeléseit. Nem csak ez, hanem amint megkaptad a dizájnt, a legtöbb koncert valószínűleg lehetővé teszi majd, hogy átdolgozást is kérj, hogy megbizonyosodj arról, hogy 100%-ban elégedett vagy.

Visme

Megbíznak az olyan márkák, mint az IBM és a Voya, Visme egy másik zseniális online brosúrakészítő, amely szintén ingyenes. Különféle sablonokkal rendelkezik, és az elkészült tervet nyomtatásra kész PDF formátumban töltheti le. Számos testreszabást is elvégezhet, például új szöveget adhat hozzá, színt változtathat, új elemeket ágyazhat be, logót adhat hozzá, stb.

Hatalmas minőségi betűtípus-könyvtárral rendelkezik, amely elősegíti, hogy a brosúra még jobban megjelenjen. Sok elem ingyenesen használható, de ha több lehetőségre és szebb kinézetre vágyik, akkor ehhez frissíthet a prémium verzióra.

Venngage

Venngage hasonlóan működik néhány fent említett eszközhöz. Először kiválaszt egy sablont, majd beillesztheti egyéni tartalmait, ikonjait, diagramjait stb. Hatalmas gyűjteményük van stock képekből és egyéb eszközökből, amelyeket felhasználhat, vagy akár hozzáadhat sajátot is, ha szeretné.

A csodálatos dolog az, hogy összehozhatja csapatát az egyszerű együttműködés érdekében, és úgy dolgozhat a projekteken, mintha az egy csoportos projekt lenne. Az elkészült grafikát PNG vagy PDF formátumban el lehet menteni.

MyCreativeShop

Ahogy a név is sugallja, MyCreativeShop célja, hogy segítsen kreatív terveket létrehozni, beleértve a professzionális prospektusokat is. Vannak benne minták, ikonok, betűtípusok és természetesen sablonok. A testreszabás érdekében játszhat a műalkotás átméretezésével, átformálásával, forgatásával, mozgatásával és egyéb beállításaival.

  Ingyenes letöltés: Microsoft Batch Rename PowerToy

A tervezési folyamat befejeztével azonnal letöltheti annak PDF-változatát, vagy még jobb esetben közvetlenül tőlük rendelhet nyomtatott prospektusokat. Mennyire kényelmes ez?

Az online eszköz használatának ára mindössze 19,95 USD/hó, ami szerintem meglehetősen ésszerű az általuk nyújtott szolgáltatáshoz képest.

Vecteezy

Az ingyenes és fizetős digitális eszközök hatalmas központja, Vecteezy egy másik jó webhely, ahol nagyszerű prospektusokat találhat. Rengeteg lehetőség közül választhat, és igényei szerint választhat ingyenes, fizetős vagy szerkesztői licenceket.

A keresést a prospektusok tájolása szerint is szűrheti, akár négyzetes, függőleges, vízszintes vagy panorámás képet szeretne. Ennek a platformnak a PRO verziója nagy szabadságot biztosít, például a forrásmegjelölés hiányát, a gyorsabb letöltést, a korlátlan letöltést és még az elsőbbségi támogatást is. Ennek utána lehet nézni.

Vistaprint

Világszerte ismert a jó minőségű nyomatokról, Vistaprint lehetővé teszi nyomatai nagykereskedelmi egységeinek zökkenőmentes tervezését és megrendelését. Brosúráihoz különböző minták és többféle változat, valamint méretváltozatok közül választhat.

Számos testreszabási lehetőség létezik, beleértve a papírkészletek kiválasztását, a szöveg módosítását, a logók hozzáadását stb. Az egységek minimális rendelési követelménye általában 25. Minél magasabbra megy, annál alacsonyabb lesz az egységár.

Azt javaslom, hogy először tesztelje a vizeket úgy, hogy kevesebbet rendel, majd ha elégedett, lépjen tovább.

Shutterstock

Azt hiszem, ezt nem kell bemutatni. Mindannyian ismerjük Shutterstock és csodálatos kínálata. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez a platform a stock fotókon kívül más digitális eszközökkel is rendelkezik, és ezek közé tartoznak a prospektusok.

Az itt található brosúrák többsége Vector formátumú; letöltheti őket, ha tagsággal rendelkezik. Az egyetlen kikapcsolás az előfizetési modelljük lehet, amely egy maroknyi eszközt hoz Önnek havi áron.

Például a 49 dolláros havi tervük havonta tíz képet ad letölteni, ami nem sok más tőzsdei médiaplatformokhoz képest. A jó hír azonban az, hogy dönthet úgy, hogy évente fizet, és ugyanazt a csomagot kapja mindössze 29 USD/hó áron.

Ha tanácstalan vagy abban, hogy milyen tervet válassz, ne habozzon kapcsolatba lépni velük élő csevegési lehetőségükön keresztül.

Behance

Behance egy fantasztikus hely, ahol felfedezetlen művészeket találhat, akik készen állnak arra, hogy a projektjein dolgozzanak. Kereshet és megtekinthet tervezők portfólióját, vagy közzétehet egy állást, amelyben megadja az igényeit, így nincs semmi baja.

A tervezők azonnal felvehetik Önnel a kapcsolatot, ha ez megfelel a képességeiknek. Az álláshirdetések a közelmúltban elérhetővé váltak ezen a weboldalon, ezért érdemes azonnal igénybe venni ezt a platformot.

Miután közzétetted a munkádat, a Behance azzal kezdi, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő tervezőket ajánlja Önnek. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e ezt, vagy megvárod, amíg beérkeznek a javaslatok.

  A 6 legjobb képernyőkép-eszköz Linuxhoz

Csöpög

Nagyon hasonlít Behance-hoz, Csöpög egy másik platform, amely sok tehetséges szabadúszót tartalmaz, akiket felvehet projektjeihez. A tervezők megtalálásának folyamata olyan egyszerű, mint a portfóliójuk megkeresése vagy egy állásigény közzététele.

A Dribble lehetővé teszi, hogy havonta egy ingyenes projektet tegyen közzé, ezért úgy gondolom, hogy ha brosúratervezőt keres, akkor egyetlen projekt közzététele meg fogja tenni a trükköt. Ügyeljen arra, hogy minden részlettel berendezze őket, hogy csak a legmegfelelőbb szabadúszókat lehessen Önnek ajánlani.

Etsy

Eredetileg egy kézzel készített cikkek piaca, Etsy fejlődött, és különböző szempontokra ágazott, beleértve a prospektussablonokat is. Egy egyszerű kereséssel rengeteg találatot kaphat, amelyek után szűrhet és rendezhet ízlése szerint.

Ezen a platformon van egy felülvizsgálati rendszer az eladók számára, így eléggé biztosítja, hogy bármit is vásárol, az elég jó legyen, és ne hagyja el anélkül, hogy meg ne kapja, amit akart.

A brosúra formátuma és egyéb jellemzői teljes mértékben az eladótól függenek, és attól, hogy mit kívánnak belehelyezni, ezért vásárlás előtt feltétlenül ellenőrizze, hogy mit tartalmaz.

Adobe Spark

Az Adobe szoftverei mindig a legjobb minőségűek, és soha nem okoznak csalódást. Náluk ez a helyzet Adobe Spark eszköz, egy nagyszerű online platform olyan emberek számára, akiknek szó szerint nincs készséggel kreatív anyagokat készíteni vállalkozásuk számára.

Böngészheti galériájukat, és megtalálhatja a vállalkozásának és a megfelelő méretnek megfelelő sablont/stílust. Testreszabhatja őket, hozzáadhat logót, játszhat a színekkel, és más elemeket is módosíthat, hogy a végén valami pusztán saját kezűleg készült.

Elmentheti tervét nyomtatásra kész formátumban, ha elkészült a remekművével.

Következtetés

Remélem, hogy a fent összeállított lista segít a brosúra megtervezésében anélkül, hogy túlterheltnek érezné magát. A legjobb dolog ezekben a forrásokban, hogy nem kell professzionális tervezőnek lenni. Jó, ha azonnal belemerül, és még mindig van egy gyönyörű prospektusa. ❤️

Ezután ismerje meg, hogyan készíthet gyönyörű szórólapot az interneten vállalkozása számára.