Hol szerezhet be jogi dokumentumok sablonokat vállalkozása számára?

Azzal, hogy a különböző országok hogyan vezetik be saját irányelveiket, egyre fontosabbá válik, hogy a vállalkozás törvényei érvényesek legyenek.

A múltban számos olyan eset fordult elő, amikor a vállalkozások bajba kerültek a megfelelő jogi dokumentumok hiánya miatt, és Ön nem szeretne közéjük tartozni. A jogi dokumentumok megléte biztosítja, hogy vállalkozása távol maradjon a perektől vagy a szükségtelen problémáktól a későbbi szakaszokban.

Azonban szinte az interneten található jogi dokumentumok generátora sem menti meg a bajtól, mivel nem mindegyiket készítik engedéllyel rendelkező ügyvédek.

A jó hír az, hogy összeállítottam egy listát azokról a forrásokról, amelyek segítenek megszerezni a kívánt legális jogi dokumentumokat anélkül, hogy ki kellene derítenie, hogy mi a valódi és mi nem. 😎

Ha ez érdekesen hangzik, merüljünk el benne.

Jogi sablonok

Egyablakos megoldás ingyenes amerikai jogi formákhoz, Jogi sablonok enyhíti a jogi dokumentumok létrehozásának fájdalmát. Percek alatt elkészítheti sajátját, ha kiválasztja a több mint 120 sablon közül bármelyiket. Nem kell mást tennie, mint válaszolni néhány egyszerű kérdésre, és rendszerük megfelelő jogi dokumentumot készít belőle, amely után e-aláírhatja és kinyomtathatja használatra.

Különféle kategóriájú jogi dokumentumokkal rendelkezik, többek között:

 • Új vállalkozás létrehozása
 • Személyes tulajdon
 • Ingatlankezelés
 • Pénzkölcsönzés/kölcsönadás
 • Ingatlan üzlet
 • Foglalkoztatás és üzletvezetés

A LegalTemplates szolgáltatásban világszerte több mint 2 300 000 felhasználó bízik meg csodálatos ügyvédi engedéllyel rendelkező dokumentumai miatt.

PandaDoc

Védje meg üzleti érdekeit a segítségével PandaDoc és hatalmas könyvtáruk ingyenes jogi sablonokkal. Azonnal töltse le őket PDF formátumban, vagy importálja őket a PandaDoc dokumentumszerkesztőbe, hogy sokkal gyorsabban fejezze be a munkát.

Alternatív megoldásként, ha nem szeretne előre elkészített sablonokat használni, akkor kezdheti elölről, és tetszés szerint felépítheti az űrlapot. Lehetőség van az összes létrehozott dokumentum tárolására a PandaDoc könyvtárban, amely bármikor elérhető és szerkeszthető az Ön kényelme érdekében.

  Jelszavak generálása a Chrome Jelszó eszközzel

Teljesen ingyenesen kezdheti el a 14 napos ingyenes próbaverziójukat.

LegalZoom

Egyszerűen válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és LegalZoom másodpercek alatt automatikusan létrehoz egy jogi dokumentumot. Számos különböző típusú dokumentum közül választhat, mint például a megállapodás módosítása, a szándéknyilatkozat és az alkalmazotti NDA. Megtekintheti a kategórialistájukat is, ha nem találja a pontos követelményt.

Miután végzett a sablon testreszabásával, azonnal letöltheti, kinyomtathatja, és bármikor elérheti. Az ügyvédek mindent összeállítottak, amit a LegalZoomon talál, így nyugodtan hátradőlhet, tudva, hogy legális űrlapokon dolgozik vállalkozása számára. Ennél biztosabb dolog nem lehet.

LawDepot

4,5/5 csillagra értékelt a TrustPiloton, LawDepot az ingyenes jogi dokumentumok, űrlapok és szerződések központja, amelyek egy pillanat alatt testreszabhatók, letölthetők és kinyomtathatók. Ezzel a szolgáltatással olyan dokumentumokat hozhat létre, mint például:

 • Adásvételi
 • Kölcsönszerződés
 • Lakásbérleti szerződés
 • Tanácsadói megállapodás
 • Független vállalkozói megállapodás
 • Titoktartási megállapodás
 • Titoktartási megállapodás

És ez nem áll meg itt. Több száz és száz ilyen létezik, így nagy az esélye, hogy megtalálja a kívánt jogi dokumentumot, nyomtatványt vagy szerződést. Csak használja a keresősávot, és már mehet is.

Feltétlenül nézze meg őket, és legyen a 10 millió felhasználójuk egyike.

Rakéta ügyvéd

Eltekintve a jogi dokumentumoktól, amelyek Rakéta ügyvéd már rendelkezik, közvetlenül feltehet ügyvédeiknek minden olyan kérdést, amely a jogi dokumentumokkal kapcsolatban felmerülhet a fejében. Ez különösen akkor hasznos, ha nem biztos abban, hogy melyik jogi dokumentumot válassza, és mit kell belefoglalnia.

Emellett fontos megemlíteni, hogy a Rocket Lawyer webhelyen található összes dokumentum testreszabható, és lehetővé teszi, hogy tetszőleges alkalommal módosítsa.

  Mi a különbség a CC és a BCC között az e-mailben?

7 napig ingyenesen kipróbálhatja, majd dönthet úgy, hogy frissíti, ha kívánja. A frissítés egyik fő előnye, hogy a jogi dokumentumokkal kapcsolatos vitákat anélkül kezelheti, hogy Önnek bármit is tennie kellene. Ez azt jelenti, hogy hagyhatja, hogy az ügyvédjük kezelje és válaszoljon az Ön nevében.

FormSwift

Olyan oldalakon szerepelt, mint a The Huffington Post, a The Next Web és a Forbes, FormSwift egy nagyon egyszerű és egyértelmű webhely, amely 100%-ban ingyenes jogi dokumentumokat kínál. Valójában nem is kell regisztrálni. Csak válassza ki a kívánt dokumentumot, szerkessze, és mentse el nyomtatáshoz Word és PDF formátumban.

Jogi dokumentumokkal rendelkezik olyan kategóriákban, mint az üzleti, pénzügyi, ingatlan- és emberi erőforrások, ami meglehetősen figyelemre méltó egy ingyenes szolgáltatáshoz. És az a tény, hogy az összes dokumentumot jogi és üzleti szakemberek készítették, hihetetlenül nehéz figyelmen kívül hagyni szolgáltatásukat.

Avodocs

Avoodocs nem rendelkezik a legnagyobb jogi dokumentumok könyvtárával, de folyamatosan újakkal bővítik, hogy mindenki igényeinek megfeleljenek. Egyelőre körülbelül 14 különböző dokumentum közül választhat, beleértve a GDPR-irányelvet, az adatvédelmi szabályzatot, a szándéknyilatkozatot, a SaaS-megállapodást és az induló vállalkozások NDA-ját.

A regisztráció ingyenes, és havonta 3 dokumentumot használhat fel. Ha ennél többet szeretne használni, válasszon egyet a nagyon megfizethető fizetős csomagjaik közül.

Az Avodocs az internet néhány legnagyobb vállalatát tartja partnerének, mint például az AWS, a TechCrunch és a HubSpot.

Jogi Szerződések

Különféle jogi dokumentumsablonok között böngészhet, több kategóriára osztva Jogi Szerződések. Csak válasszon egyet, válaszoljon néhány kérdésre, és a jogi dokumentum már letölthető és kinyomtatható.

A teljes folyamat néhány percet vesz igénybe, így nem olyan, mintha rengeteg oldalt kellene végignéznie a jogi dokumentum testreszabásához. Nagyon szép dolog, amit észrevettem ezen a webhelyen, hogy minden egyes dokumentumhoz alapos magyarázatot ad, hogy többet megtudjon arról, miért és mikor használják az üzleti életben.

  Mi az Ultra Wideband, és miért van az iPhone 11-ben?

Minden költség nélkül elkezdheti.

Dokrácia

Egy webhely, ahol ingyenes jogi dokumentumokat találhat, amelyeket a közösség tagjai hoztak létre és osztottak meg, Dokrácia nagyszerű választás, ha jelenleg nem kíván pénzt költeni.

Egy gyors keresés a portálukon rengeteg jó hírű forrásból származó jogi dokumentumot hoz, valamint olyan társadalmi bizonyítékokat, amelyek bármennyi testreszabást is lehetővé tesznek. E-aláírhatja és biztonságosan tárolhatja őket.

Mivel azonban ez egy nyílt portál, továbbra is beszélnie kell egy ügyvéddel a felhasználni kívánt dokumentumokról. Így nem fog hibázni a megfelelő dokumentum kiválasztásában.

Csoda.Jogi egy másik egyszerű webhely, amely lehetővé teszi ingyenes jogi dokumentumok létrehozását számos sablon használatával. Mind a 280+ elérhető dokumentumot ügyvédek és jogi szakértők hozták létre, és lehetővé teszik, hogy teljes mértékben személyre szabhassa őket az Ön igényei szerint.

Miután válaszol néhány egyszerű kérdésre a személyre szabott jogi dokumentum létrehozásához, azonnal letöltheti azt nyomtatásra vagy digitális használatra.

Dokuláris

Dokuláris rengeteg ingyenes és fizetős jogi dokumentumot tartalmaz, amelyeket személyre szabhat és azonnal letölthet. A dokumentumok PDF, HTML, RTF és DOCX formátumban tölthetők le, így nyomtatott és digitális használatra is alkalmasak.

Letöltés előtt feltétlenül ellenőrizze az egyes dokumentumok licenceit, mivel mindegyik eltérő, de egyszerű licenccel rendelkezik. Ha nem találja a kívánt jogi dokumentumot, töltse ki a „sablon kérése” űrlapot, hogy értesítse őket igényéről.

Következtetés

A fenti webhelyek elegendő lehetőséget kínálnak arra, hogy jogi dokumentumokat a lehető legkönnyebben készítsenek. Mindegyikük rendelkezik egy ingyenes csomaggal, amely segít a vizek tesztelésében, mielőtt pénzt fizetne.

Következő lépésként szerezzen be egy adatvédelmi szabályzatot, a cookie-k jóváhagyását a webhelyéhez.