Hogyan változtassuk meg a helyét a Samsung Galaxy S8 készüléken

Felelősség kizárása: A webhely egyes oldalai partnerhivatkozást tartalmazhatnak. Ez semmilyen módon nem befolyásolja szerkesztőségünket.

A Samsung Galaxy S8 2017 közepe óta létezik. Ez volt akkoriban a neves Android-gyártó zászlóshajója, és máig sok felhasználó kedvence.

Ha Samsung S8-a van, akkor felmerülhet a kérdés, hogy lehetséges-e megváltoztatni a jelenlegi helyét. Ha utazáshoz használja, a helyváltoztatás automatikusan megtörténik, feltéve, hogy a barangolás be van állítva.

Vannak azonban módok a Samsung S8 helyének megváltoztatására anélkül, hogy elhagyná a várost vagy az országot. Ebben a cikkben mindent elmondunk, amit tudnia kell Samsung készülékei helybeállításainak kezeléséről.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

IP-cím és hely megváltoztatása a Samsung S8-on

Az első dolog, amit tudnia kell, minden alkalommal, amikor Wi-Fi-ről mobilhálózatra vált, IP-címe megváltozik. Ezenkívül, mivel a mobilhálózatok dinamikusak, valószínűleg minden alkalommal más IP-címet kap, amikor be- és kikapcsolja a Repülőgép módot a telefonján.

A probléma az, hogy ezen taktikák egyike sem lesz hatással a földrajzra. Ha valóban meg akarja változtatni az IP-cím helyét, VPN-szolgáltatást kell használnia.

VPN használata az IP-cím megváltoztatásához a Samsung S8 készüléken

Ha olyan webhelyeket és alkalmazásokat szeretne elérni, amelyeket a tartózkodási helye tilt, akkor megbízható virtuális magánhálózatra (VPN) lesz szüksége.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

Mobilböngészőkhöz és ingyenes alkalmazásokhoz ingyenes bővítmények állnak rendelkezésre, de ezek ritkán működnek a hirdetett módon.

A teljes körű szolgáltatás érdekében kipróbálhatja az ExpressVPN-t. Biztonságban tartja személyazonosságát, kormányzati szintű titkosítást tartalmaz, ráadásul szupergyors. A következőképpen telepítheti és használhatja az ExpressVPN-t Samsung S8 készülékén:

 • Lépjen a Google Play Áruházba, és töltse le az ExpressVPN-t Samsung S8 készülékére.
 • Hozzon létre egy fiókot, és kövesse az alkalmazáson belüli beállítási utasításokat. Nem fog túl sokáig tartani.
 • Indítsa el az ExpressVPN alkalmazást Samsung S8 készülékén, és csatlakozzon a kívánt helyre.
 •   A farok parancs használata Linuxon

  Az ExpressVPN csatlakoztatása után úgy tűnik, hogy más helyen és régióban tartózkodik, mint ahol valójában tartózkodik. Elindíthatja mobilböngészőjét, és elérheti azokat a webhelyeket, amelyeket korábban nem.

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

  MAC-cím megváltoztatása Samsung Galaxy S8-on

  A Samsung S8 egyedi azonosítóval rendelkezik, amelyet Media Access Control címnek vagy MAC-címnek hívnak. A Network Interface Controllerhez (NIC) van hozzárendelve, és elsődleges célja az eszköz azonosítása a helyi hálózaton.

  Általában a gyártó (esetünkben a Samsung) beírta a MAC-címet a készülékébe. Amikor a MAC-címekről van szó, a VPN nem használ. A VPN-szolgáltatásnak el kell rejtenie a MAC-címét az útválasztó elől, és ez egyszerűen nem lehetséges.

  Még ha lehetséges is elrejteni MAX címét az útválasztó elől, akkor sem férne hozzá az internethez anélkül. Tehát van valami mód a MAC-cím meghamisítására? Van, de ez egy kicsit több erőfeszítést igényel.

  MAC-cím módosítása root hozzáféréssel

  A telefon rootolása kissé bonyolult folyamat. Az első lépés, amit meg kell tennie, hogy ellenőrizze a telefon gyökér állapotát.

  Ehhez töltse le a Root Checker alkalmazást a Google Play Áruházból. Futtassa az alkalmazást. Ha az eszköze root hozzáféréssel rendelkezik, a „Rooted” felirat jelenik meg.

  Miután rootolt, le kell töltenie a BusyBox alkalmazást, szintén a Google Play Áruházból. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a Samsung S8 telefon bizonyos funkcióinak vezérlését. Ügyeljen arra, hogy kövesse az alkalmazáson belüli utasításokat a BusyBox beállításához.

  Végül szüksége lesz egy terminálemulátorra Androidhoz. Ez az alkalmazás is elérhető a Google Play Áruházban. Ha van korábbi tapasztalata a terminálparancsok PC-n történő használatában, ez a folyamat sokkal könnyebb lesz az Ön számára. Most, hogy módosítsa az eszköz MAC-címét, kövesse az alábbi lépéseket:

 • Indítsa el a terminál emulátort a Samsung S8-on.
 • Írja be a „su”-t, és érintse meg az „Enter” gombot. “
 • Ezután írja be, hogy „busybox iplink show name of your network”, majd érintse meg az „Enter” gombot. Látni fogja jelenlegi MAC-címét.
 • Most írja be a „busybox ifconfig name of your network hw ether” szót, és írja be az új MAC-címét a szabványos 12 karakteres formátumban. Kulcsfontosságú, hogy a MAC-címek első három sorozata ugyanaz maradjon, mivel az közvetlenül tükrözi az eszköz hardverét. Az utolsó három sorozatot Ön választja ki.
 • Ismét használja a „busybox iplink show name of your network” parancsot a változtatás megerősítéséhez.
 •   Tekintse meg, milyen messzire juthat el a költségvetésből különböző taxiszolgáltatások használatával

  A GPS helybeállítások megváltoztatása a Galaxy S8 készüléken

  Ha a tartózkodási hely megváltoztatásának oka a nyomon követés elkerülése, akkor előnyös lehet az Android-eszközökön elérhető sok helymeghatározó alkalmazás egyikének használata. Egy ilyen alkalmazás telepítésével az Ön tartózkodási helyét a műholdas technológia nem tudja pontosan meghatározni. Tekintse meg útmutatónkat, hogyan hamisíthatja meg tartózkodási helyét Androidon

  Az ország/régió megváltoztatása a Galaxy S8 készüléken

  Ha a hely megváltoztatása VPN-sel nem működik, próbálkozzon az alábbi utasításokkal

  Ha olyan alkalmazást szeretne letölteni, amely nem érhető el az Ön régiójában, egyszerűen nem jelenik meg az áruházban. Még ha böngészőn keresztül próbál is rákeresni, nem lesz elérhető a „Telepítés” gomb.

  Azonban még ha olyan országba utazik is, ahol elérhető egy adott alkalmazás, akkor is módosítania kell az ország/régió beállításait az alkalmazás megtekintéséhez.

  Ezenkívül módosítania kell a fizetési módot, amely kompatibilis azzal az országgal, amelyben jelenleg tartózkodik. Így működik:

 • Indítsa el a Google Play Áruház alkalmazást Samsung S8 készülékén.
 • Nyissa meg a profilját a képernyő jobb felső sarkában.
 • Ezután lépjen a „Beállítások”, majd az „Általános” elemre.
 • Most érintse meg a „Fiók- és eszközbeállítások” és az „Ország és profilok” lehetőséget.
 • Frissítse a fizetési módot. Abból az országból kell származnia, amelyben jelenleg tartózkodik. Ezt követően további fizetési feldolgozási módszereket adhat hozzá egy másik országból.
 •   Csallólap videoszerkesztő alkalmazásokhoz iPhone-ra

  Ezek a lépések egy másik Google fizetési profilt hoznak létre az aktuális országhoz társítva. Ezek a beállítások automatikusan frissülnek, de ez körülbelül 24 órát vesz igénybe.

  Fontos: Ezt a módosítást csak 12 havonta hajthatja végre. Ha ma módosítja a Google Play helyszíneit, még egy évbe telik, mire visszaállíthatja azokat.

  A tartózkodási hely be- és kikapcsolása a Samsung S8 készüléken

  Samsung készülékei a GPS, a Wi-Fi és a mobilhálózatok kombinációjára támaszkodnak az Ön pontos helyzetének megismeréséhez. Ez a technológia lehetővé teszi a felhasználók számára a Google Térkép és más helyalapú alkalmazások használatát. A tartózkodási helye határozza meg azt is, hogy mely alkalmazások lesznek letölthetőek a Google Play Áruházból.

  A Samsung S8 vagy bármely Android telefon használata közben azonban nem szükséges a helymeghatározás bekapcsolása. A legtöbb funkció továbbra is elérhető lesz, de a Google-keresések nem támaszkodnak a tartózkodási helyére, és egyes alkalmazások teljesítménye korlátozott lesz. A helymeghatározás be- és kikapcsolásához Samsung S8 készülékén a következőket kell tennie:

 • Oldja fel a telefon zárolását, és húzza lefelé az értesítési panelt.
 • Keresse meg a hely ikont, és érintse meg az aktiváláshoz vagy deaktiváláshoz.
 • Alternatív megoldásként lépjen a „Beállítások”, majd a „Kapcsolatok”, majd a „Hely” menüpontra.
 • Tartózkodási helyének ellenőrzése

  Vannak, akik elfogadták azt az elképzelést, hogy tartózkodási helyünket minden nap nyomon követik, és hogy az online adatvédelem fenntartása alapvetően mítosz jelenleg.

  Vannak azonban olyan intézkedések, amelyeket megtehet önmaga védelmében. A megbízható VPN-szolgáltatásnak aligha van hátránya, és lehetővé teszi olyan webhelyek és alkalmazások elérését, amelyeket egyébként nem tudna elérni.

  A VPN nem segít, ha MAC-címekről van szó, de az Android-alkalmazások segítségével mégis meghamisíthatja. Végül, ha legalább egy évig külföldön tartózkodik, a Google Play Áruház országbeállításainak és fizetési módjának megváltoztatása valószínűleg nagyon előnyös lesz.

  A Samsung S8 zászlóshajójaként jól kezeli ezeket a változásokat.

  Mi lenne a preferált módszer a Samsung S8 helyének megváltoztatására? Tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben.