Hogyan változtasd meg a Whatsapp telefonszámodat

Whatsapp-fiókja telefonszámhoz van társítva. Kiveheti a SIM-kártyát az egyik telefonból, majd behelyezheti egy másikba, és azonnal üzembe helyezheti. A csevegési előzményeket visszaállíthatja a csevegés biztonsági másolatából, de semmi sem fog változni. Ennek ellenére könnyedén megváltoztathatja Whatsapp telefonszámát, ha szüksége van rá. Van egy beépített opció, amellyel néhány érintéssel megteheti.

Whatsapp telefonszám

Nyissa meg a Whatsappot, és lépjen a Beállítások fülre. Koppintson a Fiók elemre, majd a Fiók képernyőn érintse meg a Szám módosítása lehetőséget. Érintse meg a Tovább gombot a Szám módosítása képernyőn.

A „Régi telefonszám” mezőbe írja be jelenlegi telefonszámát, azaz azt, amelyik jelenleg a Whatsapp-fiókjához van társítva. Ezután írja be az új telefonszámot, amelyre át szeretne váltani az „Új telefonszám” mezőbe. Koppintson a Tovább gombra, majd erősítse meg a módosítás végrehajtását.

  Hogyan töltsd le a Whatsapp-fiókod adatait

A telefonszám megváltoztatásakor lehetősége van értesíteni kapcsolatait a szám változásáról. A csoportok mindentől függetlenül értesítést kapnak. Ha szeretné, kiválaszthatja, hogy melyik kapcsolattartója értesüljön új telefonszámáról.

Fiókja át lesz cserélve a jelenlegi telefonszámról az újra. Ellenőriznie kell, hogy rendelkezik-e az új telefonszámmal, és miután megtette, a régi SIM-kártyája és telefonszáma többé nem fog működni a Whatsapp szolgáltatással.

Ha a telefonszám megváltoztatásával egyidejűleg megváltoztatja a telefonját, a csevegései nem szinkronizálódnak automatikusan az új telefonra, csak azért, mert átvitte a számot. A Whatsapp-fiók adatai a régi telefonszámról az újra kerülnek, de ez nem tartalmazza a csevegési előzményeket.

A kapcsolattartói hasonló figyelmeztetést kapnak, amikor megváltozik a titkosítási kulcs. Elérhetőségi adatai frissülnek az ismerősei számára; nem fogják hirtelen kapni az üzeneteidet egy ismeretlen/új számról.

  Névjegy hozzáadása a WhatsApp-hoz

Ha nem látja azt a lehetőséget, hogy értesítse ismerőseit a telefonszám változásáról, ez azért van, mert ez egy új funkció. A letöltéshez az alkalmazás legújabb verzióját kell használnia. A funkció Android és iOS felhasználók számára is elérhető, és nyilvánvalóan mindkét platformra van alkalmazásfrissítés.

A névjegyeknek nem kell az alkalmazás legújabb verzióját futtatniuk ahhoz, hogy értesítést kapjanak a telefonszám változásáról.