Hogyan válthatunk professzionális fiókra az Instagramon

Többet keresel az Instagramból, mint a minimum, amit a közösségi média platform kínál? Az Instagram professzionális fiókja a legjobb módja ennek – és ez nem csak a vállalkozásoknak és az influencereknek szól. Pontosan elmagyarázzuk, mit tehetsz egy professzionális Instagram-fiókkal, és hogyan válthatsz profilt, hogy hozzáférj az összes nagyszerű funkcióhoz.

Mi az a professzionális Instagram-fiók?

Kétféle professzionális Instagram-fiók létezik: üzleti és alkotói. Ha Ön vállalkozás vagy alkotó, akkor előnyös, ha szakmai fiókkal rendelkezik. Ha azonban nem definiálja magát egyikként sem, akkor is élvezheti a funkciók előnyeit néhány különböző módon.

A professzionális fiókra váltás egyik legjobb oka az Instagram-statisztikák elérése, amellyel jobban megértheti a közönségét. Ez azt jelenti, hogy olyan dolgokat láthat, mint a közönség demográfiai adatai, a közönség aktivitása, a megjelenítések és a követők. A bejegyzéseidből és történeteidből származó profillátogatásokat is láthatod.

Egy másik nagyszerű funkció, hogy a beérkezett üzenetek mappája frissül. Ahelyett, hogy az összes üzenetet csoportosítaná, egy elsődleges és általános postafiókot kap.

  3 Frozen Flame szervertárhely a sima játékmenethez

Ha Ön vállalkozás vagy alkotó, a professzionális fiókkal hozzáférést biztosít az Instagram-hirdetésekhez, amelyek sokkal könnyebben eljuttatják nevét a platformra. Noha pénzbe kerül, ha hirdetésen keresztül növeli a posztját, ez előnyösnek bizonyult.

Az üzleti fiókban létrehozhat egy üzletet, amely a profilhoz van csatolva. Ez azt jelenti, hogy az üzleti fiókot felkereső emberek a bolt gombra kattintva vásárolhatnak árut anélkül, hogy elhagynák az Instagramot.

A professzionális fiókhoz számos egyéb funkció is tartozik, például cselekvésre ösztönző gomb hozzáadása, tartalom ütemezése és válaszok mentése. Tehát miért nem váltja át személyes fiókját egy professzionális fiókra, hogy megbizonyosodjon róla?

Hogyan válthat Instagram-profilját professzionális fiókra

Az Instagram alkalmazás főképernyőjétől kezdve koppintson a profilképére a jobb alsó sarokban – a rendszer a profiljába küldi. Ezután érintse meg a hamburger ikont a jobb felső sarokban, majd válassza a Beállítások és adatvédelem lehetőséget.

Görgessen le, és válassza ki a Fióktípus és eszközök lehetőséget a Szakértőknek részben, majd kattintson a Váltás professzionális fiókra lehetőségre. Innen kattintson a Folytatás gombra a diákon keresztül, amíg el nem éri a Mi jellemzi Önt a legjobban oldalra.

  10 legjobb magasnyomású mosó a csillogóan tiszta felületekhez

Itt választhatja ki, hogy milyen fiókkal rendelkezik. Ha úgy érzi, hogy a javasolt fióktípusok egyike sem jellemzi az Önét, kereshet olyat, amelyik igen. Itt az ideje annak eldöntésére is, hogy meg szeretné-e jeleníteni fiókja típusát a profiljában – ez a neve alatt jelenik meg. Váltson át a Megjelenítés a profilon funkció bekapcsolásához.

A következő oldalon válassza ki, hogy Ön alkotó vagy vállalkozás. Ha Ön nem vállalkozás, egyszerűen válassza ki az alkotót. Ha végzett, koppintson a Tovább gombra.

Ha van más Instagram- vagy Facebook-fiókja, amelyet hozzá szeretne csatolni professzionális fiókjához, a következő oldalon felveheti őket. Ha nem, válassza a Nem most lehetőséget.

A professzionális fiók létrehozása után több lépést is meg kell tennie profilja befejezéséhez, például növelheti közönségét, és megtudhatja, hogyan működnek a hirdetések a platformon.

Ha elkészült, nyissa meg profilját, és megjelenik a professzionális irányítópult opció. Itt megtekintheti az összes betekintést, és hozzáférhet a professzionális erőforrásokhoz.

  A legjobb alvási és meditációs alkalmazások 2022-ben

Ha úgy találja, hogy ismét személyes fiókra szeretne váltani, különösen, ha priváttá kell tennie Instagram-fiókját, lépjen a Beállítások és adatvédelem lapra, és válassza az Alkotói eszközök és vezérlők lehetőséget.

Innen válassza a Fióktípus váltása, majd a Váltás személyes fiókra lehetőséget. Érintse meg a Váltás személyes fiókra elemet, amikor megjelenik az előugró ablak, és fiókja azonnal újra személyesre lesz állítva.

Tudjon meg többet profiljáról egy professzionális fiókkal

Nem kell nagyvállalatnak lenned ahhoz, hogy használd az Instagram professzionális fiókfunkcióit. Ha Ön egy inspiráló alkotó, vagy egyszerűen csak élvezi, hogy megmutassa fényképeit, a professzionális műszerfal segítségével tudást szerezhet a fejlődéséhez. Próbálja meg személyesről professzionálisra váltani profilját, és nézze meg, mit kínál az új fiók. És ne aggódjon – ha nem tetszik, könnyen visszaválthat.