Hogyan válhat vérfarkassá a Skyrimben és a Lycanthropy-kúra magyarázata

Váltsunk Skyrim vérfarkassá.

A vámpírokhoz hasonlóan a vérfarkasok is nagyon rajonganak vadállati erejükért. Személy szerint rendkívül izgalmas puszta kézzel megvadulni és megölni az ellenfeleket.

A szövegkörnyezet szempontjából mindössze néhány húzás szükséges az óriások megöléséhez, és még kevesebb időbe telik, ha a legjobb fegyvereimmel csinálom (vannak elég halálos fegyvereim a konzolparancsokkal).

Lássuk tehát, hogyan válhatunk Skyrim Vérfarkassá, miután megismertük az előnyöket és hátrányokat, valamint néhány alapvető ecsetelést.

Mit jelent Skyrim Vérfarkasnak lenni?

Leegyszerűsítve, ha egy vérfarkas vérét issza, likantrópiát okoz, egy olyan betegséget, amely által naponta egyszer, korlátozott ideig halálos vadállattá változol. Ezt követően az ember gyilkol és táplál, hogy növelje a farkason belüli időtartamot és a kapcsolódó képességeket.

Röviden: szórakoztató, és rendkívül erősnek tűnik, miközben óriásokkal, barlangi medvével stb.

De ennek mindkét oldala van, és ezt tudnod kell, mielőtt ezt a vérszomjas játékstílust választod.

Előnyök

Először is, a nap bármely szakában átalakulhat mellékhatások nélkül, ahogy az a napfény miatti vámpírizmusnál is látható.

Emellett a vérfarkas nagyobb sprint sebességgel, halálos erővel, sprint támadásokkal, gyorsabb állóképesség-regenerálással van megajándékozva, és nem jár hozzá a farkas-akciókhoz, ha magánéletben átalakultál.

Ezenkívül a vadállatnak saját perkfája van, és immunis a betegségekre.

És végül segítséget kaphat bármelyik közeli farkastól, ha nem támadja meg őket.

Hátrányok

Az állatok nem használják a Google térképet, ugye? A példát követve Skyrim távol tartotta a térképeket (és a gyors utazást) a vérfarkasoktól.

Következésképpen nem helyezhet el jelzőket az állati formában. Tehát az emberként előre beállított úti célok alapján futna.

Emellett a vérfarkas nem fér hozzá bájitalokhoz vagy varázslatokhoz. Ez egyben azt is jelenti, hogy az egészség helyreállítása csak etetéssel lehetséges.

1 takarmány 30 további in-farkas másodpercnek felel meg

Sőt, a vérfarkas formát nem tudod visszavonni akaratod szerint. Az egyetlen lehetőség az emberi léthez visszatérve a kivárás, ami valós időben nagyjából 2,5 perc, ha nem etettél közben.

  Hogyan adhatunk vibrációs visszajelzést a merevbillentyűkhöz Androidon [No Root]

Alternatív megoldásként felgyorsíthatja a kilépés idejét.

A sárkányszülött 24 órát is előretekerhet, hogy újra farkassá váljon Hircine gyűrűjének hiányában (a későbbiekben lesz szó).

És bár a farkasbűncselekményei nem járnak jutalmakkal, minden tapasztalt átalakulás (még a farkasból emberré is) felkerül a forrólistára.

Végül kinyithatod az ajtókat, mint egy farkas, de nem tudsz bezárni.

És elfelejtettem megemlíteni a távolsági támadások nyilvánvaló hiányát, miközben te farkas vagy?

Tehát ez volt néhány dolog, amit előre figyelembe kell venni. De tegyük farkasszemet a Skyrim játékmenetével, ha továbbra is úgy gondolja, hogy a fű zöldebb a másik oldalon.

Skyrim Farkassá válni

A likantrópia megszerzéséhez a The Companions küldetéssor során egy vérszertartást kell végrehajtania. Ezek a srácok a Whiterun harcos bandája, amelynek főhadiszállása a Jorrvaskrban található.

Lépjen be, és menjen le a lépcsőn, hogy megkeresse vezetőjüket, Kodlak Whitemane-t, és kérje meg, hogy csatlakozzon a társához.

Utána irányítja Vilkast (a jobbján ül), hogy próbára tegye az értékeit. Ezután kint találkozik Vilkassal, hogy sikeresen elvégezzen egy rövid értékelést, ami mindössze néhány lendítésről szól.

Utána alapvetően a történet követése és néhány, a társaktól kapott feladat elvégzése.

Az ötlet az, hogy folytassuk ezeket a mellékküldetéseket, és több munkát kérjünk a Jorrvaskr-on belül Skjortól (vagy Vilkastól és másoktól).

Az utolsó közülük a Proving Honor, ahol a Wuthrad-töredék visszaszerzésére van irányítva Farkas pajzstestvéreddel. Itt lehetsz először szemtanúja egy emberből vérfarkassá átalakulásnak.

Végül találkozz Skjorral, és kérj még egy kis munkát, ő pedig utasít, hogy találkozz az Underforge-ban éjszaka.

Ez a hely a vérszertartáshoz:

Itt Skjor megtölti az Underforge szökőkutat vérfarkasvérrel, te pedig kortyolhatsz egyet, hogy azzá válj.

Ez azonban teljesen opcionális, és választhatsz, hogy eltérsz, és később visszatérsz az Underforge-ba, hogy befejezd a társakhoz való csatlakozást.

Ezután vérfarkasként ébredsz az Underforge mellett.

Most vagy néhány órával felgyorsíthatod az időt, hogy visszatérj emberi formába, vagy átfuthatod a Whiterun pusztítását.

Akárhogy is, azon kapod magad (emberként), hogy Whiterunon kívül beszélsz Aelával, hogy részt vegyen a későbbi küldetésekben.

Farkasként hozzáadja a Beast Form formát a Varázslat laphoz (Erők), amelyet naponta egyszer használhatsz az átalakításhoz.

  Hogyan csatlakozz az „Animal Crossing: New Horizons” tojásvadászathoz

Hircine gyűrűje

A Hircine gyűrűje naponta többször is képes átalakulni, feltéve, hogy már vérfarkassá változott.

Ezt úgy szerezheti meg, hogy Falkreathben teljesíti az I’ll Met by Moonlight küldetést.

Bár itt nem a küldetés végigjátszását tesszük, nagyon érdekes, és érdemes megfontolni, hogy eljátsszuk, hogy megszerezzük a Hircine gyűrűt.

Parancsikonként ezt a konzolparancsot használhatja: player.additem 0002ac60 1, amely azonnal megad egy ilyen csengetést.

Ezután felszerelheti ezt a ruházati részből, és kedvencei közé helyezheti a Magic (Powers) lapon.

Ezzel vérfarkassá változhat a bekapcsológomb megnyomásával, korlátozás nélkül.

Hogyan gyógyítsuk meg a likantrópiát a Skyrimben

A benne rejlő erők ellenére a játékosok a már felsorolt ​​hátrányok miatt továbbra is kiutat szeretnének a vérfarkas formából.

Ismétlem, minden tapasztalt átalakulásért jutalom jár, nincs térkép, nincs zárolás, stb. Következésképpen egy idő után monotonná válik, és nagyszerű tudni, hogy a gyógymód nem olyan bonyolult.

De személy szerint semmi értelmét nem látom a gyógyításnak, mivel ez önmagában nem zavar. Ráadásul vad vadászatnak tűnik így, sokkal gyorsabban sprintel, és szükséges szünetet ad a szokásos fegyverektől.

Mégis, itt van, ha kiutat szeretne ebből a szennyeződésből.

Két olyan eset van, amikor valaki meggyógyíthatja magát. Először közvetlenül a Glory of The Dead befejezése után. Másodszor pedig Vilkas és Farkas megtisztítása után egyenként.

Azonnali gyógyulás

Miután farkassá tettek, és végrehajtott néhány küldetést (munkát kérve Jorrvaskrban), Kodlak Whiteman meg fog hívni.

Ez pontosan azután történik meg, hogy befejeztél két küldetést (Retrieval és Rescue Mission), és elindítod a Blood’s Honor játékot.

Leegyszerűsítve, a Glenmoril Coven felé indulsz, hogy összegyűjts egy boszorkányfejet, amelyre később szükség lesz a lángok hírnökének aktiválásához. Ez az aktiválás egy vérfarkas farkasszellemet hoz, amelyet meg kell ölni, hogy meggyógyítsa az adott társát.

És bár megölhetsz egyetlen boszorkányt is, vedd a fejét, és térj vissza. A legjobb az lenne, ha minden boszorkány fejét elvinnéd, hogy mindenkit visszagyógyítsanak Jorrvaskrba.

Minimum négyet vegyél: egyet Kodlaknak, és hármat magadnak, Vilkasnak és Farkasnak.

Alternatív megoldásként használhatja a player.additem 0002996F X konzolos parancsot, ahol X a boszorkányfejek száma, amelyre szüksége van a leltárban.

  Az alaplapok magyarázata: Mi az ATX, MicroATX és Mini-ITX?

Ezzel teljes a Blood’s Honor.

Következik a Purity of Revenge, hogy megbosszulja Kodlak halálát (megölik, amikor visszatérsz a Blood’s Honor befejezése után), majd a Glory of the Dead.

Ez Ysgramor sírjánál játszódik, miközben te és társaid harcosai harcolnak a kísértetekkel, hogy elérjék a hírnöklángot.

Itt látható Kodlak szelleme, és a beszélgetés azzal ér véget, hogy aktiválja a Hírnök lángját.

Ez felszabadítja Kodlak vadállat szellemét, amelyet meg kell ölnöd, hogy meggyógyítsd Kodlakot az átok alól, így megkapod a Társak hírnöke címet.

Ezt követően megismételheted a folyamatot magadnak, és egy másik fejet a lángokba helyezve megölheted a farkasszellemet.

Ezzel meggyógyulsz, és nem sok tennivaló marad a Jorrvaskrnál, ha ezt az utat választod.

Alternatív megoldásként…..

Gyógyítsd meg a likantrópiát később

Jorrvaskr továbbra is élénk marad, ha úgy jössz, hogy nem gyógyítod magad néhány további küldetéssel.

Ezután folyamatosan kérhet munkát Vilkassal és Farkassal. Végül egyikük egy személyes problémáról nyit meg.

Ezzel elindul a Purity, ahol Farkas visszakísér az Ysgramor’s Tomb-hoz. Mivel ez a hely már meg van tisztítva, ez néhány percet vagy kevesebbet vesz igénybe, ha gyors utazást használ.

A sírhoz érve a szokásos vagy a rövidebb úton haladhatunk, ahonnan Kodlak gyógyítása után visszatértünk.

Mindenesetre ez egy rövid út lesz minden akadály nélkül.

Végül aktiválhatod a lángot, mint korábban, hogy felszabadítsd Farkas vadállat szellemét és megöld, hogy meggyógyítsd a Lycanthropy-ból.

Hasonlóképpen meg kell ismételni a folyamatot Vilkas esetében is, még több munkát kérve, tudomásul venni személyes problémáit, és ezt még egyszer át kell menni, mielőtt meggyógyulna.

Ha nem is azonnal, miután mindkét testvért megtisztítottad a tisztátalanságtól, bármikor meglátogathatod Ysgramor sírját, és egy boszorkányfejet dobhatsz, hogy kiszabadítsd és megöld a saját vadállati szellemedet.

Ha kíváncsi, nem, Aelának nincs semmi problémája a likantrópiával.

Tehát ezzel véget ér ez a Skyrim vérfarkas útmutató.

Skyrim vérfarkasnak lenni szórakoztató!

A farkasok hatalmas lények, különleges vadállati képességekkel.

A Skyrim azonban többet kínál, és megpróbálhatod vámpírként (vagy Vámpír Úrként) lenni a Lycanthropy gyógyítására.

Vámpírként az éjszaka varázslatos lényévé teszel, némi nappali fénykorlátozással. Érdekelt? Ugorjon be a Skyrim vámpírizmus gyógymódjának bemutatására, hogy útmutatást kapjon arról, hogyan válhat azzá, és hogyan gyógyulhat meg.