Hogyan válhat történelmi alakká a MyHeritage AI Time Machine segítségével

Kétségtelenül a mesterséges intelligencia által hajtott képgenerátorok jelentik a legújabb divatot, különösen azok, amelyekkel a mindennapi fényképeket látványos módon manipulálják. Ennek ellenére nem meglepő, hogy a MyHeritage az AI Time Machine megjelenésével csatlakozott a trendhez.

Mi az AI Time Machine a MyHeritage-től?

Az AI Time Machine az Astria AI motort használja, és úgy működik, mint a legtöbb más fotóalapú AI művészeti generátor. Elemzi az alanyról készült fotókat, és előre meghatározott modellt készít róla. Ezután előre meghatározott témák alapján hiperrealisztikus fotókat készít különféle pózokban, különféle ruhákkal, több tucat különböző háttérrel.

Például megmutatja, hogyan nézhetett ki őskori barlanglakóként, római légiósként, hölgyként vagy úriemberként a viktoriánus korszak Londonjában, vagy zord cowboyként a vadnyugati időszakban.

Hogyan válhat történelmi alakká a MyHeritage AI Time Machine használatával

A történelmi avatarok létrehozása az AI Time Machine segítségével nagyon egyszerű, és ezt az alábbi lépések végrehajtásával teheti meg:

  8 Legjobb FTP-kiszolgáló szoftver Windowshoz a biztonságos átvitelhez
 • Irány a A MyHeritage AI időgépe oldalon.
 • Kattintson a Próbálja ki most lehetőségre.
 • Kattintson a Fotók kiválasztása elemre.
 • Töltse fel azokat a fotókat, amelyeket a modell létrehozásához használni szeretne.
 • Ebben a fázisban a MyHeritage számos javaslatot tesz a lehető legjobb eredmények biztosítására:

  • Legalább 10 fényképet kell feltölteni. Minél több fényképet tölt fel, annál jobb lesz az eredmény.
  • Győződjön meg arról, hogy a fényképeken csak egy személy szerepel. A csoportképek nem ajánlottak.
  • Ügyeljen arra, hogy szelfiket, felsőtestet és teljes testet átfogó felvételeket készítsen.
  • Győződjön meg róla, hogy a szelfi különféle arckifejezéseket tartalmaz.
  • Győződjön meg arról, hogy különböző napokon, eltérő fényviszonyok mellett készült fényképeket is mellékel.

  Az AI Time Machine azt tanácsolja, hogy ne használjon kiskorúakat ábrázoló fotókat, meztelenséget ábrázoló fotókat vagy fürdőruhát.

    Hogyan nézzünk Plexet a barátokkal

  Ha nem fut promóció, akkor itt kell fizetnie. A történelmi témájú képek létrehozása érdekében ki kell választania az Időutazási csomagot vagy az All-Inclusive csomagot, majd meg kell adnia fizetési adatait.

  Miután befejezte a fizetést, meg kell várnia az AI Time Machine fotók feldolgozását. Útmutatónk céljából 19 fotót töltöttünk fel, és körülbelül 25 percbe telt, míg az AI Time Machine mindezt feldolgozta.

  AI Time Machine: Megéri?

  A cikk írásakor az Időutazó csomag 12 dollárba került, de a MyHeritage promóciót folytatott, amely 50% kedvezményt adott nekünk. Az AI Time Machine mindössze 6 dollárért 512 fotorealisztikus avatárt tudott generálni, 64 különböző témára osztva, témánként nyolc avatárt.

  A képek minősége minden várakozást felülmúlt, mind minőségben, mind kreativitásban. Voltak olyan témák is, amelyek eszünkbe sem jutottak volna, például néhány gender-bender téma, valamint néhány fantázia és futurisztikus téma.

  Az avatargenerátorokkal kapcsolatban sok felhasználó egyik legnagyobb aggodalma az, hogy személyes fényképeiket a mesterséges intelligencia képzésére használják fel.

    9 ok, amiért feltétlenül szüksége van egy szülői felügyeleti alkalmazásra

  Emellett a személyes fényképei automatikusan hozzáadódnak hatalmas adatbázisokhoz, így véletlenül érzékenyek lesznek az olyan kockázatokra, mint például az adatszivárgás, a képekkel való visszaélés és az általános adatvédelmi megsértések.

  Ami az AI Time Machine-t illeti, biztosítja a felhasználókat, hogy a feltöltött fényképek azonnal törlésre kerülnek, amint az AI avatarok készen állnak. Elméletileg ez azt jelenti, hogy a személyes fényképek feltöltése az AI Time Machine-re nem ad okot aggodalomra, mivel semmi sem kerül tárolásra.

  Ez a szabályzat kiterjed a MyHeritage összes többi mesterséges intelligencia-eszközére, például a Deep Nostalgia-ra, amely a régi fényképeket videókká alakítja, vagy a LiveStory-ra, amely lehetővé teszi halott rokonok képeinek történeteket mesélő animációvá alakítását.

  Utazzon át korokon a MyHeritage mesterséges intelligencia-időgépével

  A MyHeritage AI Time Machine használata egyáltalán nem elérhető. Nincsenek kitöltendő promptok, a képek hihetetlenül gyorsan generálódnak, és a szolgáltatás költsége bőven megéri a végeredmény minőségét.

  Összességében azoknak, akik mindig azon töprengtek, hogyan nézhettek volna ki, ha egy másik időszakban születtek, mindenképp tegyenek egy próbát az AI Time Machine-vel.