Hogyan válhat Amazon leányvállalatává: lépésről lépésre

Ha megtanulja, hogyan válhat az Amazon leányvállalatává, akkor népszerűsítheti kedvenc termékeit. Ezeket a kapcsolt linkeket megoszthatja közösségi médiában, podcastokban, blogokban, webhelyeken és számos más platformon.

Minden alkalommal, amikor eladást hajt végre, egy kis jutalékot is keres a folyamat során. Olvassa tovább, ha lépésről lépésre végigvezeti az Amazon affiliate marketingre való feliratkozást.

1. Alapvető regisztrációs eljárások az Amazon Associates számára

Az első lépés az Amazon-leányvállalattá válás útján, hogy regisztráljon az Amazon Associates-re. Ehhez kövesse az alábbi utasításokat:

 • Menj a Amazon Associates weboldal.
 • A kezdőképernyőn megjelenik egy sárga feliratkozás gomb. Kattintson rá.
 • Válassza ki a címet és a személyt, akinek az Amazonnak fizetnie kell (ez ebben az esetben Ön lesz). Meg kell adnia a nevét, telefonszámát és otthoni vagy üzleti címét.
 • Az információ hozzáadása után koppintson a Tovább gombra.
 • Miután létrehozta fiókját, elkezdhet gondolkodni az Amazonon való kereskedés megbízható módjain. Az útmutató elolvasása után megtekintheti ezt az útmutatót.

  2. Folytassa a regisztrációs folyamatot

  Mielőtt készen állna az Amazon leányvállalatai marketingjének megkezdésére, hozzá kell adnia néhány további lényeges információt.

  Webhelyek és mobilalkalmazások hozzáadása

  Meg kell mondania az Amazonnak, hogy hol kívánja megosztani az Amazon Associates-fiókjával létrehozott hivatkozásokat. A kezdeti információrészletek megadása után a következő oldalon megjelenik az Ön webhelyei és mobilalkalmazásai című szakasz.

    A No Steam User Steam hiba javítása Garry's Mod

  A mezőkben adja meg azokat a webhelyeket vagy közösségimédia-fiókokat, amelyeken az Amazon leányvállalatai hivatkozásait tervezi használni. Használhatja például ezeket a linkeket, mint az egyik módja annak, hogy pénzt keressen webhelyével. De ha van valami, például egy YouTube-csatorna, megadhatja helyette (vagy bármi más mellett).

  Mielőtt elkezdené, hozzá kell adnia legalább egy hivatkozást. A link hozzáadása után válassza a Tovább lehetőséget, és ellenőrizze, hogy webhelye kiskorúaknak szól-e vagy sem.

  Az Amazon Associates-profil kialakítása

  Mielőtt kitölti az Amazon Associates jelentkezést, létre kell hoznia egy profilt. A legfontosabb területek, amelyeket figyelembe kell venni a következő oldalon:

  • Az Ön által létrehozott tartalom típusa.
  • Az Ön által futtatott webhely típusa.

  Ezenkívül ki kell választania egy üzletazonosítót, be kell írnia a látott CAPTCHA-t, és el kell mondania az Amazonnak, hogyan hallott a társult programról.

  Miután kitöltötte ezt az oldalt, *majdnem* készen áll az Amazon termékek reklámozására. Ha a tartalom megfelelő, akkor nem lehet gond a programba való felvétellel.

  3. Fizetési adatok megadása

  Természetesen teljesen értelmetlen az Amazon Associates-re regisztrálni, ha nem ad meg fizetési módot a jutalékok fogadásához. A következőképpen adhat hozzá fizetési módot fiókjához:

 • Jelentkezzen be Amazon Associates-fiókjába, kattintson az e-mail címére, majd válassza a Fiókbeállítások lehetőséget.
 • A Fizetési és adóinformációk alatt válassza a Fizetési mód módosítása lehetőséget.
 • Válassza a Bankszámla > Új bankszámla hozzáadása lehetőséget, és adja meg adatait.
 •   4 módja annak, hogy a ChatGPT PDF-eket olvasson

  A fizetési adatok elküldése után érdemes frissíteni adózási adatait is. Ezt a Fiókbeállítások > Fizetési és adózási információk > Adóinformációk megtekintése/szolgáltatása menüpontban teheti meg.

  Néha az Amazon Associates webhelye meglehetősen nem reagál. Megpróbálhatja frissíteni a böngészőt, vagy megpróbálhat egy újat, de túl sok idő előtt újra működnie kell.

  Miután sikeresen regisztrált az Amazon Associates szolgáltatásra, készen áll arra, hogy ajánlja kedvenc termékeit másoknak. Ehhez társult linkeket kell létrehoznia és terjesztenie.

  Háromféle társult linket hozhat létre:

  Az alábbiakban megtalálja az Amazon Associates társult linkjeinek létrehozására és megosztására vonatkozó utasításokat.

 • Lépjen az Amazon oldalára, és jelentkezzen be ugyanabba a fiókba, amely a társult profiljához tartozik.
 • Keresse meg az ajánlani kívánt terméket, és kattintson rá.
 • A képernyő tetején egy SiteStripe szalaghirdetésnek kell megjelennie. Bontsa ki ezt a megosztani kívánt társult link típusának kiválasztásához.
 • Másolja ki és illessze be a termék linkjét vagy kódját. Ezután lépjen a webhelyére, és ossza meg a megfelelő oldalon.
 • Ha azért csatlakozott az Amazon Associates-hez, mert online vállalkozást szeretne indítani, fontolja meg tippjeinket az online vállalkozás sikeréhez.

  5. Az elemzések megtekintése

  Annak elemzése, mely termékek fogynak a legtöbbet, elengedhetetlen mindenki számára, aki sikeres, hosszú távú Amazon-leányvállalat szeretne lenni. Szerencsére az elemzések megtekintése meglehetősen egyszerű.

  A 30 napos elemzéseket a kezdőlapon lefelé görgetve tekintheti meg. Itt talál egy diagramot, amely felvázolja az összes kattintást, bevételt és egyebeket.

  Az Amazon társult program követelményei

  Miután megtanulta, hogyan válhat az Amazon leányvállalatává, és regisztrált egy fiókot, meg kell felelnie néhány alapvető követelménynek.

    A Gmail blokkolása az Outlook bejelentkezési kísérleteinek kijavítása

  Minimális értékesítés

  Amikor regisztrál az Amazon Associates szolgáltatásra, 180 napon belül legalább három értékesítést kell végrehajtania ahhoz, hogy fiókja aktív maradjon. Ha nem éri el ezt a küszöböt, az Amazon valószínűleg bezárja társult fiókját.

  Míg a hagyományos tanácsok azt mondják, hogy a regisztráció előtt várja meg, amíg megvan a közönsége, valójában jó ötlet, ha azonnal regisztrál, amint elkezdi bármelyik projektet is. Valós tapasztalattal sokkal gyorsabban tanulhat meg az affiliate marketingről.

  Az értékesítési határidő motivációként szolgál a hatékony promócióhoz és a márkahűség korai kiépítéséhez. Még ha fiókját bezárják is, mert nem érte el az értékesítési küszöböt, később továbbra is regisztrálhat másik fiókot. Tehát a kockázat minimális.

  Amikor társult linkeket oszt meg, mindenhol el kell helyeznie egy felelősséget kizáró nyilatkozatot. Például a saját webhelyemen a következőkkel kezdem a blogbejegyzéseimet:

  *Ez a cikk kapcsolt linkeket tartalmaz. Ha tőlük vásárol, egy kis jutalékot kereshetek további költségek nélkül.

  Azt is meg kell említenie, hogy Ön az Amazon Associates program résztvevője a webhelye láblécében. Ezenkívül az is okos ötlet, ha megemlíti, hogy Ön az Amazon leányvállalata az adatvédelmi szabályzatában.

  Maximalizálja bevételeit, ha az Amazon leányvállalatává válik

  Most, hogy tudja, hogyan válhat az Amazon leányvállalatává, megkapta a fiók regisztrálásához szükséges alapvető információkat.

  Ön is jobb helyzetben van vonzó linkek létrehozásához és megosztásához, valamint megérti az Amazon társult program követelményeit, amelyeket be kell tartania. Szóval, miért nem hoz létre saját fiókot, és kezdje el a tanulási folyamatot?