Hogyan válaszoljunk érintéssel az üzenetekben iPhone és iPad készüléken

Az iMessage az egyik legnagyobb lock-in az iPhone-ok és iPad-tulajdonosok számára, és az Apple tudja ezt. Ez azért van így, mert elég nagyszerű, de vannak olyan funkciók, amelyeket nem biztos, hogy használ ki teljes mértékben. A tapback egyet jelent – ​​itt van a használatuk.

Valójában talán soha nem hallott a Tapbackről, részben azért, mert az Apple nem végzett nagy munkát a funkció felszínre hozásával. Szinte láthatatlan bárki számára, aki nem tudja, hol találja, és ez nem segíti elő az organikus funkciók felfedezését.

Ez is kár, mert hasonlóan a hasonló funkciókhoz, amelyek lehetővé teszik az üzenetek „lájkolását” és hasonlókat a közösségi hálózatokon, a Tapback segítségével gyorsan válaszolhat az üzenetre anélkül, hogy be kellene írnia egyet, vagy akár el kellene küldenie egy üzenetet. üzenet egyáltalán. Ha mindössze annyit szeretne tenni, hogy elküldi a hat gyors válasz egyikét, a Tapback az Ön utcájában található.

Ez a hat válasz tartalmaz egy szívet, egy hüvelykujj felfelé, egy hüvelykujját lefelé, egy pár felkiáltójelet, egy kérdőjelet és egy „HaHa”-t, ha valami szórakoztat.

Tehát most, hogy tudja, mik a lehetőségek, és mi az a Tapback, íme, hogyan használhatja őket.

A Tapback használata iPhone és iPad készüléken

A Tapback használatához nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és keresse meg az üzenetet, amelyre válaszolni szeretne. Miután megtalálta, érintse meg és tartsa lenyomva magát a kék buborékot.

Most egy új buborék jelenik meg az imént említett hat lehetőséggel. Koppintson a használni kívánt üzenetre, és az iMessage elküldi azt az eredeti üzenet feladójának. Ahelyett, hogy új üzenetként jelenne meg a szálban, annak az üzenetnek az egyik sarkában jelenik meg, amelyhez a Tapback kapcsolódik.

És ez minden. Annyira egyszerű, hogy ez lehet az első útmutató, amelyet egyetlen képernyőképpel írtunk. Ez egy olyan könnyen használható funkció, hogy többen nem is tudnak róla.

Ha egy Tapback üzenettel válaszol valakinek, aki Androidot használ – más szóval, ha az üzeneteiben kék buborék helyett zöld buborék van –, az illető szöveges üzenetként kapja meg a Tapbacket.