Hogyan tudhatja meg, melyik Kindle modellje van: 4 módszer

Az elmúlt néhány évben az Amazon több Kindle modellt adott ki, és bár mindegyik új funkciókkal és fejlesztésekkel érkezik, az egyes modellek nyomon követése meglehetősen zavaró lehet.

A Kindle modell azonosítása számos okból fontos, beleértve a hibaelhárítást és az ügyfélszolgálat elérését, a tartozékok, például tokok és hüvelyek vásárlását, valamint az eszközök funkcióinak és képességeinek megértését. De mivel sok Kindle áll rendelkezésre, előfordulhat, hogy nem emlékszik, melyik van. Ne aggódj; rengeteg módja van annak kiderítésére.

1. Ellenőrizze a Kindle beállításait

A Kindle-modell meghatározásának legegyszerűbb és legegyszerűbb módja, ha a Kindle beállításaiban ellenőrzi az eszköz adatait. Íme, hogyan kell csinálni:

  Íme, miért a Pandas a legnépszerűbb Python adatelemző könyvtár
 • A Kindle kezdőképernyőjén érintse meg a hárompontos gombot a jobb felső sarokban.
 • Érintse meg a Beállítások elemet a legördülő menüben
 • Válassza az Eszközbeállítások lehetőséget, majd érintse meg az Eszközinformáció lehetőséget.
 • Megjelenik egy felugró ablak, ahol megtalálhatja a Kindle modelljét, generációját, sorozatszámát és aktuális firmware-verzióját.

  2. Keresse meg Kindle modelljét az Amazon webhelyén

  Ha nem tudja elérni vagy működtetni a Kindle-t, egy másik módja annak, hogy megtudja Kindle modelljét az Amazon webhelyén. Ha Kindle-je regisztrálva van az Amazon-fiókjában, kezelheti Kindle-eszközeit és az Amazon-tól beszerzett bármely tartalmat. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

 • Lépjen az Amazon oldalára, és jelentkezzen be a Kindle-hez kapcsolt fiókba
 • Vigye az egeret a Fiók és listák lehetőségre, és válassza a Tartalom és eszközök lehetőséget.
 • Lépjen az Eszközök fülre.
 • Az Amazon-eszközök részben kattintson a Kindle elemre a regisztrált Kindle-eszközök listájának megtekintéséhez.
 • Bármelyik regisztrált eszközre kattintva megtekintheti annak nevét, modelljét és azt a dátumot, amikor az eszközt regisztrálták a fiókjába.

    A „Pass” utasítás használata Pythonban

  A Kindle sorozatszámának megtekintéséhez egyszerűen kattintson az eszköz nevére. Ez egy eszközinformációs oldalra vezet, ahol megtekintheti sorozatszámát és kezelheti Kindle-jét.

  Ezenkívül bizonyos megkülönböztető jellemzők segítségével azonosíthatja Kindle-jét az Amazon Kindle-modellje és szolgáltatási útmutatója segítségével, amelyek szintén segíthetnek eldönteni, hogy melyik Kindle-eszközt vásárolja meg, ha újra van szüksége.

  3. Használja az Amazon mobilalkalmazását a Kindle azonosításához

  Bár már nem vásárolhat Kindle könyveket az Amazon mobilalkalmazásában, továbbra is azonosíthatja Kindle modelljét. Itt van, hogyan:

 • Az Amazon alkalmazásban lépjen a Profil fülre az eszköztáron, és koppintson a Saját fiók elemre.
 • Görgessen le a Fiókbeállításokhoz, és koppintson a Tartalom és eszközök elemre.
 • Lépjen az Eszközök fülre. Az Amazon eszközök részben koppintson a Kindle elemre.
 • Hasonló listát fog látni a Kindle eszközökről, és ha további részleteket szeretne látni a Kindle-ről, például a sorozatszámot, egyszerűen érintse meg a Kindle nevét, hogy az eszköz összefoglaló oldalára lépjen.

    Mit jelent az „IDGI”, és hogyan kell használni?

  4. Azonosítsa Kindle készülékét a sorozatszámmal

  A Kindle modelljét a Kindle sorozatszámával is kitalálhatja. Az eszközön a Kindle sorozatszámát a Beállítások > Eszközbeállítások > Eszközinformáció menüpontban találhatja meg.

  Ha azonban nem tud hozzáférni a Kindle-hez, vagy az eszköz nem működik, a sorozatszámát az Amazon webhelyén vagy mobilalkalmazásában is megtalálhatja a Kindle-hez regisztrált fiókon keresztül, a fenti lépéseket követve.

  Miután megvan a sorozatszáma, azonosíthatja Kindle modelljét a sorozatszám előtagjával, összehasonlítva ezzel az összes Kindle modell listája és sorozatszámokat.

  Kövesse nyomon Kindle modelljét

  A Kindle-modell azonosítása fontos, mivel segít kihasználni az összes rendelkezésre álló funkciót, így személyre szabhatja az igényeinek leginkább megfelelő olvasási élményt.

  Ha végignézte ezt az útmutatót, és továbbra sem tudja azonosítani Kindle modelljét, ne feledje, hogy további segítségért bármikor felveheti a kapcsolatot az Amazon ügyfélszolgálatával.