Hogyan töltsünk le Spotify-dalokat offline hallgatáshoz

Kulcs elvitelek

 • A zene letöltése a Spotify-on meglepően egyszerű, és lehetővé teszi a tartalom offline hallgatását a mobiladat-mentés érdekében.
 • A Spotify Premium-felhasználók letölthetnek zenét (és/vagy podcastokat) a mobil- és asztali alkalmazásokra is, de a weblejátszóra nem.
 • A prémium felhasználók akár 10 000 dalt is letölthetnek öt különböző eszközre, míg az ingyenes felhasználók csak podcastokat tölthetnek le, az Offline módot nem engedélyezik.

Nem csak lehetséges, de meglepően egyszerű is a Spotify-dalok letöltése offline hallgatáshoz. A Spotify Offline módja pedig azt jelenti, hogy csak a letöltött tartalmakhoz férhet hozzá, így elkerülhető, hogy pazarolja mobiladatait.

Hogyan töltsünk le Spotify-dalokat offline hallgatáshoz

Letölthet zenét (és podcastokat) a Spotify-ból mobil- és asztali alkalmazásban is (de nem Spotify Web Player). Itt van, hogyan…

Hogyan tölts le zenét a Spotify-ról a mobilodra

Nyissa meg a Spotify alkalmazást a telefonján, és keresse meg azt a dalt, albumot vagy lejátszási listát, amelyet offline hallgatáshoz szeretne letölteni.

Egy adott dal letöltéséhez először hozzá kell adnia egy lejátszási listához. A legegyszerűbb módja az, ha rákattintva hozzáadod a Kedvelt dalokhoz
a + szimbólum
dal lejátszása közben. Vagy létrehozhat egy Spotify lejátszási listát, és manuálisan adhat hozzá dalokat.

Album vagy lejátszási lista letöltéséhez keresse meg azt az albumot vagy lejátszási listát, amelyet offline módban szeretne hallgatni, kattintson rá, majd keresse meg a Letöltés gombot (lefelé mutató nyíl egy körön belül). Ez a dallista felett található, a Lejátszás gomb bal oldalán.

Egyszerűen nyomja meg ezt a gombot, és az album vagy lejátszási lista letöltésre kerül az eszközére, hogy offline hallgathassa.

Hogyan tölthet le zenét a Spotify-ról asztali számítógépére

 • Nyissa meg a Spotify alkalmazást a számítógépén, és ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve.
 • Keresse meg a letölteni kívánt albumot vagy lejátszási listát, majd kattintson a Letöltés gombra (a lefelé mutató nyíl ugyanabban a sorban található, mint a Lejátszás gomb).
 • A dalokkal ellentétben letölthet egyedi podcastokat offline hallgatáshoz. Tehát keresse meg a hallgatni kívánt podcastot, és válassza ki az epizódok listájának megjelenítéséhez. Látni fogod a
  Letöltés
  gombot az egyes epizódok bal alsó sarkában. Egyszerűen kattintson rá az epizód letöltéséhez, és
  hallgasd meg kedvenc podcastodat
  .

  Hogyan találhat mindent, amit letöltött a Spotify-ról

  Miután letöltött néhány tartalmat, tudnia kell, hol találja azt. Itt van, hogyan…

 • Nyissa meg a Spotify alkalmazást eszközén, és kattintson a Saját könyvtár lehetőségre.
 • Görgessen végig a lehetőségek között, amíg meg nem találja a Letöltve lehetőséget.
 • Kattintson rá, hogy felfedje a Spotify-ról letöltött termékek teljes listáját.
 • Ha sok tartalmat töltött le, számos módon rendezheti a letöltött tartalmat, hogy segítsen megtalálni, amit keres.

  Alapértelmezés szerint a letöltött tartalmak a legutóbbi hozzáférés szerint vannak rendezve. Ha azonban a Legutóbbiak lehetőségre kattint, akkor a Legutóbb hozzáadott, ABC vagy Alkotó szerint rendezheti.

  A használt eszköztől függetlenül a letöltött album, lejátszási lista vagy podcast mostantól elérhető lesz offline hallgatásra. Függetlenül attól, hogy az offline módot választja, vagy offline állapotba kerül.

  Miért érdemes zenét letölteni a Spotify-ról

  Most már tudja, hogyan tölthet le zenét a Spotify-ról, és nézzük meg, miért érdemes ezt tennie.

  Dióhéjban a tartalom letöltése azt jelenti, hogy offline is meghallgatható lesz. Tehát, akár szándékosan (a mobiladataid mentésére) szeretnél lekapcsolni az internetről, akár offline (lefedettséghiány vagy kimaradás miatt) szeretnél hallgatni valamilyen letöltött tartalmat (zene és/vagy podcast), ésszerű. ötlet.

  Végül is, hacsak nem használja a Spotify ingyenes csomagját, és ezért egyébként is korlátozott lejátszási lehetőségei vannak, akkor fizetnie kell a szolgáltatásért. Ezért fontos, hogy hozzáférjen a hallgatni kívánt tartalomhoz, függetlenül attól, hogy online állapotban van-e vagy sem.

  Hogyan (és miért) engedélyezhető a Spotify offline mód

  Miután letöltött néhány tartalmat offline hallgatáshoz, engedélyezheti a Spotify offline módját. Az Offline mód engedélyezése azt jelenti, hogy offline állapotban csak a letöltött zenéket és/vagy podcastokat tudja lejátszani. Ez egy másik lehetőség, amely csak a Spotify Premium előfizetők számára érhető el.

  A Spotify offline módjának engedélyezése:

 • Nyissa meg a Spotify alkalmazást mobileszközén, és jelentkezzen be.
 • Kattintson a profiljára a bal felső sarokban, majd kattintson a Beállítások és adatvédelem lehetőségre.
 • Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik az Offline mód felirat a Lejátszás fejléc alatt.
 • Kattintson a jobb oldalon lévő kapcsolóra annak engedélyezéséhez vagy letiltásához (az aktuális helyzetétől függően).
 • Ahogy fentebb említettük, a Spotify Offline módja korlátozza a letöltött tartalom meghallgatását. Ez biztosítja, hogy ne használjon mobiladatot vagy akár Wi-Fi-t a streameléshez, amikor nem szeretné. Ez akkor fontos, ha korlátozott adatforgalmi előfizetéssel rendelkezik, vagy más oka van annak, hogy egy ideig nem akar csatlakozni az internethez.

  Amit a Spotify offline hallgatásáról tudni kell

  A hozzám hasonló Spotify Premium-felhasználók akár 10 000 dalt is letölthetnek öt különböző eszközre, összesen 50 000 dalt. Ez a becsült három perc/dal (ami valószínűleg az alacsony oldalon) 2500 órányi zenét adna offline hallgatáshoz.

  A szövegkörnyezet szempontjából ez valamivel több, mint 104 nap folyamatos zenehallgatás. És ha ilyen sokáig internetkapcsolat nélkül marad, nagyobb problémákkal kell megküzdenie, mint a dalgyűjteményével.

  Bárki, aki a Spotify ingyenes csomagját használja, letölthet podcastokat offline hallgatáshoz, de zenét NEM tölthet le. Az ingyenes felhasználók az offline módot sem engedélyezhetik. Bár nem feltétlenül probléma, ez azt jelenti, hogy fennáll annak a veszélye, hogy véletlenül olyan tartalmat is streamelhet, amelyet még nem töltött le.

  A Spotify alkalmazásnak legalább 30 naponta egyszer csatlakoznia kell az internethez. Ez azt jelenti, hogy nem maradhat offline módban, és csak a letöltéseket hallgathatja örökké. Tehát, ha valaha lemond Spotify Premium előfizetéséről, és ingyenesen átvált a streaming szolgáltatás használatára, akkor végül elveszíti hozzáférését a letöltésekhez.

  A Spotify egy fantasztikus streaming szolgáltatás, és az a lehetőség, hogy a prémium felhasználók letölthessenek tartalmat offline hallgatáshoz, istenáldás. És tekintettel arra, hogy milyen egyszerű az albumok, lejátszási listák és podcastok egyes epizódjainak letöltése, valójában nincs ok arra, hogy ne próbáljuk meg.