Hogyan töltsünk le Microsoft Outlook e-maileket

Az e-mail szolgáltatások szinte korlátlan tárhelyet kínálnak. E-mailjei évekig online maradhatnak, a beérkező levelek között vagy archiválva. Az e-mailek önmagukban kicsik, hacsak nincsenek csatolva fájlok. Az e-mail szolgáltatások általában korlátozzák a mellékletek méretét, így általánosságban elmondható, hogy az e-mailek kicsik és könnyen tárolhatók hosszú távon.

Bár az e-mailek online maradnak könnyen visszakereshető formátumban, fájlként is letöltheti őket. A letöltött e-mail üzenet tartalmazza az eredeti üzenetet és a csatolt fájlokat, valamint információkat tartalmaz a feladóról, a címzettről, az e-mail eredetéről stb.

töltse le a Microsoft Outlook e-maileket

Töltse le a Microsoft Outlook e-maileket

A Microsoft Outlook egyszerre webalapú e-mail szolgáltatás és asztali alkalmazás. Az asztali alkalmazás bármely e-mail szolgáltatáshoz képes csatlakozni, és üzeneteket lekérni onnan. Mind a webszolgáltatás, mind az asztali alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a fogadott e-mailek letöltését.

  A LinkedIn által Önről gyűjtött adatok kezelése

Töltse le a Microsoft Outlook e-maileket – web

Ha e-maileket szeretne letölteni az Outlook webről, csatolnia kell egy üzenetet egy új e-mailhez, és el kell küldenie magának. Ezután letöltheti a csatolt fájlt.

Nyisd ki Outlook web.
Keresse meg a letölteni kívánt üzenetet (győződjön meg róla, hogy látható a beérkező levelek oszlopban).
Kattintson az Új üzenet elemre.
Kattintson és húzza az üzenetet a Beérkezett üzenetek oszlopból, és dobja az új üzenetre.
Adjon hozzá címzettet és tárgyat, majd küldje el.
Feltéve, hogy az üzenetet saját magának küldte, le tudja tölteni EML-fájlként, mint bármely más mellékletet.

Microsoft Outlook e-mailek letöltése – asztali számítógép

Az e-mailek letöltése a Microsoft Outlook asztali alkalmazásból sokkal egyszerűbb, mint a webalkalmazásból, de az üzenetet MSG formátumban menti, és át kell alakítani az univerzális EML formátumba, amelyet minden e-mail kliens megnyithat.

  A Google Instant Search billentyűparancsainak visszaállítása

Nyissa meg az Outlook programot az asztalon.
Kattintson duplán a letölteni kívánt üzenetre.
Az üzenet új ablakban nyílik meg.
Az új ablakban lépjen a Fájl>Mentés másként menüpontra.
Mentse el az üzenetet MSG formátumban.

Meglátogatni a MSG az EML webalkalmazásba.
Töltse fel az MSG fájlt, és kattintson a letöltés gombra.
Mentse el az EML fájlt.

Következtetés

Az e-mailek mentése lehetséges, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatásba érkezett, vagy melyik alkalmazásban tekinti meg őket. A Gmail sokkal egyszerűbbé teszi a folyamatot, mint az Outlook, de a Gmail valójában csak egy e-mail szolgáltatás. Ha Outlookot használ, a webalkalmazás és az e-mail egy másik e-mailhez való csatolásának képessége a legegyszerűbb módja az üzenetek letöltésének. Az üzenetet továbbíthatja más e-mail szolgáltatásoknak is, vagy beállíthatja egy másik e-mail klienssel. Az üzenet változatlan marad, és teljes egészében letöltődik.

  A Twitter-szálak elnémítása iPhone-on, Androidon és az interneten