Hogyan töltsünk le GIF-et a Twitterről

A GIF-ek a legszórakoztatóbb és legnépszerűbb módja a Twitteren való interakciónak. Az avatatlanok számára a GIF-ek rövid animált videoklipek, amelyeket vizuális interakcióhoz használhat. A Twitter dedikált GIF keresőmotorral büszkélkedhet, amely megkönnyíti a megfelelő GIF-ek keresését és küldését. Ha azonban kedvenc GIF-jeit szeretné letölteni a Twitterről, ennek nincs egyszerű módja. Tekintettel a GIF-ek népszerűségére a Twitteren, elvárható, hogy a cég egyszerűsítse a GIF-letöltési folyamatot. De ez nem így van. Nos, ne aggódj, mert itt egy egyszerű útmutatóval állunk szemben, hogyan tölthet le GIF-et a Twitterről különböző platformokon.

GIF letöltése a Twitterről (2023)

Ahhoz, hogy kedvenc GIF-jeit a Twitterről töltse le, külső felek webhelyeire és alkalmazásaira kell támaszkodnia. Maga a folyamat nem bonyolult. Kezdetben ijesztőnek tűnhet, de csak meg kell látogatnia a webhelyet, és követnie kell néhány lépést a munka elvégzéséhez. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan töltheti le kedvenc GIF-jeit a Twitterről Windows, macOS, iOS és Android eszközökön. Az alábbi táblázat segítségével navigálhat a cikkben, platformjától függően.

Megjegyzés: Korábban le kellett töltenie a GIF-et videofájl formájában, majd a videót GIF-vé kellett konvertálnia olyan eszközökkel, mint az ezGIF vagy a Cloud Convert. De ezt már nem kell megtennie, mivel olyan webhelyeket és alkalmazásokat ajánlottunk, amelyek közvetlenül lehetővé teszik a GIF-ek letöltését a Twitterről.

GIF-ek mentése a Twitterről a weben/asztalon

Ha Mac vagy Windows PC-n keresztül éri el a Twittert, külső felek webhelyeit, valamint böngészőbővítményeket is igénybe vehet a GIF-ek letöltéséhez. Tehát vessünk egy pillantást azokra az eszközökre, amelyek segítségével letölthet egy Twitter GIF-et az asztali böngészőn keresztül.

1. Harmadik felek webhelyeinek használata

1. módszer: RedKetchup.io

A RedKetchup egy funkciókban gazdag webhely, amely lehetővé teszi, hogy a Twitter GIF-eket az asztalára mentse. A RedKetchup segítségével nem csak GIF-eket, hanem képeket és videókat is letölthet a Twitterről. Még arra is lehetősége van, hogy a Twitter GIF-jeit MP4-fájlként mentse. A közösségi média platformról több médiamellékletet is letölthet zip fájlformátumban. Amellett, hogy egy egyszerű Twitter GIF-letöltő, a RedKetchup számos kép-, animációs és ikoneszközt is kínál. Ennek ellenére kövesse az alábbi lépéseket a GIF-ek letöltéséhez a Twitterről egy webböngészőben:

 • Jelentkezzen be Twitter-fiókjába Windows vagy macOS asztali számítógépen a kívánt webböngészővel.
 • Nyissa meg a letölteni kívánt GIF-et, és másolja ki a Tweet URL-címét.

 • Ezután lépjen a RedKetchup.io webhelyre (látogatás), amely ingyenesen használható, de tartalmaz néhány hirdetést. Illessze be a kimásolt hivatkozást a weboldal Tweet Link szövegmezőjébe, majd kattintson a „Twitter logó” gombra.
  Üres vagy üres cellák számlálása a Google Táblázatokban

 • Néhány másodperces feldolgozás után látni fogja a kiválasztott médiamellékletet a „Média letöltése” részben. Válassza a „GIF-animált GIF” lehetőséget a „GIF letöltése másként” menüben ezen a képernyőn.
 • Ezután kattintson a „Letöltés” ​​gombra a jobb alsó sarokban, az alábbi képernyőképen látható módon.

 • Ez elindítja a letöltési folyamatot, és eljut a végső letöltési ablakhoz. Ebben az ablakban láthatja a GIF képkockáinak számát, a GIF időtartamát, a méreteket, a fájl nevét, a fájl méretét és további részleteket. Kattintson ismét a Letöltés gombra a bal felső sarokban a GIF helyi számítógépre mentéséhez.

 • És íme! Sikeresen letöltött egy GIF-et a Twitter webhelyéről Mac vagy Windows PC számítógépére. Több GIF tweet hivatkozást is hozzáadhat a webhelyhez, és letölthet egy zip mappát az összes kívánt GIF-pel.

2. módszer: Kis SEO-eszközök Twitter GIF-letöltő

A Small SEO Tools egy másik jó webhely, amellyel GIF-eket tölthet le a Twitterről. Ez egy egyszerű és ingyenesen használható webhely, amellyel azonnal letölthet kiváló minőségű GIF-eket a Twitterről, és elmentheti őket az asztalra. A továbblépéshez kövesse az alábbi lépéseket.

 • Egyszerűen másolja ki a Tweet URL-címét a letölteni kívánt GIF-fel, és keresse fel a Small SEO Tools webhelyet ez a link. Illessze be a kimásolt hivatkozást a webhelyen található „Videó URL-címének megadása” szövegmezőbe. Ezután kattintson a „Twitter GIF letöltése” gombra.

 • A webhely másodpercek alatt feldolgozza az URL-t, és létrehozza a GIF letöltési linket. Végül kattintson a „Letöltés” ​​gombra a Kép/GIF minőség opció mellett, az alábbiak szerint.

2. Twitter Media Assist Chrome-bővítmény

A Google Chrome számos olyan bővítményt kínál, amelyekkel különféle műveleteket végezhet a böngészőben, például videókat és GIF-eket tölthet le a Twitterről. Az útmutató eszközeinek tesztelése közben azonban a figyelmünket felkeltő Chrome-bővítmény a „Twitter Media Assist” nevet kapta, és nagyban leegyszerűsíti a GIF-ek Twitterről való letöltésének folyamatát. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan telepítheti ezt a bővítményt, és hogyan mentheti el a GIF-et a Twitterről.

 • Először nyissa meg a Chrome webáruházat, és keressen a Twitter Media Assist szolgáltatásban, vagy megteheti kattintson erre a linkre hogy megkapja a hosszabbítást. Most a „Hozzáadás a Chrome-hoz” gombra kell kattintania a bővítmény telepítéséhez.

Megjegyzés: Bár a bővítményt közel két éve nem frissítették, a tervezett módon működik, és rengeteg pozitív értékelést is kapott.

 • Telepítés után ez az eszköz könnyen használható. Egyszerűen keresse meg a tweetet a letölteni kívánt GIF-fel. A megosztás ikon mellett megjelenik egy új letöltési ikon.
 • Egyszerűen kattintson a „Letöltés” ​​ikonra a GIF letöltéséhez a Twitterről az asztalára. Ez a Chrome-bővítmény valójában a Twitteren közzétett videókkal és képekkel is működik.

 • Ne feledje azonban, hogy a Twitter Media Assist alapértelmezés szerint .gif és .mp4 formátumban is letölti a GIF-eket. Ezt a beállítást könnyedén módosíthatja. Kattintson a címsáv melletti bővítmény ikonra, majd a kiterjesztés melletti hárompontos ikonra, és nyissa meg az „Opciók” beállítási menüt.
  A LastPass biztonsági kihívás leküzdésének legjobb módja

 • A bővítmény beállításai alatt törölnie kell az MP4 opciót a „Twitter GIF-et akarok menteni másként” promptnál. Mostantól csak GIF-fájlokat menthet majd Mac vagy Windows PC-re.

GIF-ek letöltése a Twitterről iPhone-on

Két olyan alkalmazást ajánlunk, amelyek segítségével elmentheti a GIF-eket az iPhone Twitter mobilalkalmazásából. Nézzük meg, hogyan működik mindkét alkalmazás:

A GIFWrapped alkalmazás használata

Ha GIF-eket szeretne letölteni a Twitterről iOS-eszközére, a GIFWrapped az az alkalmazás, amelyre szüksége van. Ezzel az alkalmazással közvetlenül letöltheti és zökkenőmentesen mentheti a kívánt GIF-eket. Személy szerint azonban úgy gondolom, hogy a fejlesztőnek frissítenie kellene az alkalmazás felhasználói felületét, mivel az eléggé elavultnak tűnik. Ennek ellenére kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan működik:

 • Töltse le a GIFWrapped alkalmazást (Ingyenes) az iOS App Store-ból.
 • Nyissa meg a tweetet a letölteni kívánt GIF-fel, és koppintson a „Megosztás” ikonra. Ezután érintse meg a „Hivatkozás másolása” opciót a hivatkozás vágólapra másolásához.

 • Most nyissa meg a GIFWrapped alkalmazást, illessze be a másolt hivatkozást a keresősávba, majd koppintson a Keresés gombra a billentyűzeten.

 • Az alkalmazás azonnal letölti a GIF-et a Twitterről, és elmenti a GIFWrapped könyvtárba. Mostantól egyszerűen megoszthatja, másolhatja és mentheti a GIF-et iPhone-ja Fotók alkalmazásába. Ehhez nyomja meg hosszan a GIF-et a beállítások menü megnyitásához, és érintse meg a kívánt lehetőséget.

És íme! Most már készen áll a kedvenc GIF-ek letöltésére és mentésére iOS-eszközére. Bárhol újra felhasználhatod őket, és szórakoztatóbbá teheted a bejegyzésekhez fűzött megjegyzéseket.

A Gifitize alkalmazás használata

Egy másik csodálatos alkalmazás, amelyet kipróbálhat, a Gifitize. A Gifitize csökkenti a GIFWrapped kétlépéses másolási és beillesztési eljárását, és lehetővé teszi a kívánt tweet közvetlen megosztását a GIF-fel az alkalmazásban. Én személy szerint szeretem a Gifitize felhasználói felületet, mivel a GIFWrappedhez képest modern. Kövesse az alábbi lépéseket a GIF-ek letöltéséhez a Twitteren a Gifitize használatával.

 • Telepítse a Gifitize alkalmazást (Ingyenes) az iOS App Store-ból.
 • Most keresse meg a letölteni kívánt Twitter GIF-et. Ezután kattintson a „megosztás ikonra” a megosztási menü megnyitásához.

 • A megosztás menüben először meg kell érintenie a „Megosztás” opciót, majd ki kell választania a Gifitize alkalmazást. Lehet, hogy megérinti a „Tovább” gombot itt az alkalmazás megkereséséhez.

 • És ez az. Ez sikeresen menti a GIF-et a Twitterről a Gifitize-be. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felszólítás képként hivatkozik a GIF-re. Azonban nem kell aggódnia, mivel a rendszer GIF formátumban menti el.

 • Most nyissa meg a Gifitize alkalmazást, és lépjen a „Várólista” részre az alsó navigációs sávról. Észre fogja venni a kiválasztott GIF-et a sorban. Itt érintse meg a Letöltés gombot a GIF letöltéséhez és mentéséhez az iOS-eszközre.

GIF-ek letöltése a Twitterről Androidon

A Tweet2gif alkalmazás használata

A Tweet2gif alkalmazás segítségével Twitter GIF-eket tölthet le Android telefonjára. A Tweet2gif leegyszerűsíti a tetszőleges GIF-ek készülékre mentésének folyamatát, és lehetővé teszi azok közvetlen letöltését .mp4 vagy .GIF formátumban. Bár az alkalmazás rendeltetésszerűen működik, a felhasználói felület és a feldolgozási idő javítható. Ennek ellenére nézzük a követendő lépéseket:

 • Töltse le a Tweet2gif alkalmazást (Ingyenes) a Google Play Áruházból.
 • Ezután keresse meg a tweetet a letölteni kívánt GIF-fel, és koppintson a megosztás ikonra. Ezután másolja ki a tweet linkjét a „Link másolása” gombbal.
  Hogyan regisztrálhat az Apple One-ra iPhone-on és iPaden

 • Most nyissa meg a Tweet2gif alkalmazást, és illessze be a másolt hivatkozást az URL szövegmezőbe, és nyomja meg a „GIF letöltése” gombot.
 • Ez az. A GIF azonnal mentésre kerül a fotókönyvtárába. A GIF azonban megtekinthető vagy megosztható a Tweet2gifből is.

Alternatív megoldásként használhatja a Google Play Áruházban elérhető „Twitter Videók letöltése – GIF” alkalmazást (Letöltés). Kimásolhatja és beillesztheti a tweet linkjét az alkalmazásba, vagy a Twitter „Megosztás” opciójával közvetlenül megoszthatja a tweet linkjét ehhez az alkalmazáshoz. Ezután látni fogja a GIF és MP4 letöltési lehetőségeket, és kiválaszthatja a kívántat.

A Twitter-videók letöltése – GIF alkalmazás tiszta felhasználói felülettel rendelkezik, amely határozottan jobb, mint a Tweet2gif, de van egy fontos figyelmeztetés. Az alkalmazás tele van hirdetésekkel, beleértve a szalaghirdetéseket és a videohirdetések előugró ablakait. A hirdetésektől azonban mindössze 2,99 dollárért megszabadulhat, ami nagyszerű.

Nyílt forráskódú TwittaSave App használata

Ha ingyenes és nyílt forráskódú alkalmazást keres Twitter GIF-ek letöltéséhez, nézze meg Emmanuel Kehinde TwittaSave oldalát a Githubon. Ezzel az egyszerű alkalmazással elmentheti a GIF-et a Twitterről Android-mobiljára. Ezzel az alkalmazással egyéni nevet adhat GIF-jeihez. Tetszik, hogy az alkalmazás zökkenőmentesen működik, és nem jelenít meg hirdetéseket sem. Kövesse az alábbi lépéseket a TwittaSave használatának megkezdéséhez:

 • Először, látogasson el a Kehinde GitHub oldalára a mellékelt link segítségével, és töltse le ingyenesen az apk-t. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik az Androidhoz készült apk letöltési link.

 • A letöltés után telepítse a TwittaSave apk-t eszközére.

 • Most már csak annyit kell tennie, hogy másolja be a tweet linkjét a menteni kívánt GIF-fel, és nyomja meg a Videó/Gif letöltése gombot. Másodpercek alatt letölti a GIF-et a készülékére.

Könnyen letöltheti kedvenc GIF-jeit a Twitterről

Biztos vagyok benne, hogy megtanulta a GIF-ek letöltésének legjobb módjait a Twitterről minden platformon, beleértve a Windows, Mac, Android és iOS rendszereket is. A letöltés után megoszthatja és feltöltheti ezeket a GIF-eket bárhol, ahol csak akarja, közvetlenül a fotógalériájából. Tehát menjen tovább, és már most mentse el kedvenc képeit, videóit és GIF-jeit a Twitterről. Alternatív megoldásként megtekintheti az 5 legjobb módszert a Twitter-szálak mentésére. Olvassa el cikkünket a Twitter használatához és a közösségi média platform legjobb kihasználásához szükséges tippekről és trükkökről. Ez azt jelenti, hogy melyik módszert fogja használni a Twitter GIF-ek letöltéséhez? Kommentelj alább!