Hogyan töltsünk fel egyszerre több fájlt a Dropboxba iPhone vagy iPad segítségével

A Dropbox az egyik legnépszerűbb felhőalapú tárolási szolgáltató a bolygón, és ha Ön iPhone-t vagy iPadet használó Dropbox-ügyfél, valós időt takaríthat meg, ha tudja, hogyan tölthet fel több fájlt egyszerre.

Nem kell ún. teljesítményfelhasználónak lenni ahhoz, hogy egyszerre több fájlt kezeljen, és amint azt bárki, aki használja a Dropboxot, tudja, akkor a legjobb, ha lerakóhelyként használja bármit és mindent, amire szüksége van, hogy több helyen elérhető legyen. eszközöket. Szerencsére két különböző módja van a Dropboxba feltölteni kívánt fájlok kezelésének (attól függően, hogy mik azok), és hamarosan mindkettőt ismerni fogja.

  Miért jó még mindig a Jegyzettömb a jegyzetelésre?

Több fénykép feltöltése a Dropbox alkalmazás segítségével

A Dropbox-szal kapcsolatos feladatok elvégzésének legkézenfekvőbb módja a a cég hivatalos alkalmazása. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerre több fényképet töltsön fel (de csak egyet más típusú fájlból, ezért lásd a következő részt).

Megkaphatod a Dropbox alkalmazást az App Store-ból ha még nem rendelkezik vele, és miután bejelentkezett fiókjába, érintse meg a „Létrehozás” gombot.

Ezután érintse meg a „Fényképek feltöltése” gombot. Látni fogja az összes fotót, amely iPhone-ján vagy iPadjén található.

Válassza ki a feltölteni kívántakat, majd érintse meg a „Tovább” gombot.

Ha módosítania kell azt a mappát, amelybe a képeket feltölti, érintse meg a „Válasszon más mappát” gombot, vagy válasszon egyet az előre kitöltött lehetőségek közül. Ellenkező esetben érintse meg a „Feltöltés” ​​lehetőséget.

  Vágólapkezelő, amely megőrzi az előzményeket és támogatja a szkripteket

Több fájl feltöltése a Fájlok alkalmazással

Ha nem bánja a megnövekedett összetettséggel, a beépített Fájlok alkalmazás a legjobb módja a felhőszolgáltatások kezelésére, mivel ez adja a legközelebbi dolgot a macOS Finder ablakhoz, amelyet iPhone-on vagy iPhone-on fog találni. iPad. Ez tökéletessé teszi több fájl feltöltéséhez a Dropboxba.

A kezdéshez nyissa meg a Fájlok alkalmazást, és válassza ki azt a helyet, ahol a Dropboxba feltölteni kívánt fájlok találhatók. Érintse meg a „Kiválasztás” gombot a fájlkiválasztási folyamat elindításához.

Koppintson a Dropboxba feltölteni kívánt fájlokra, majd érintse meg az „Áthelyezés” gombot. Úgy néz ki, mint egy mappa, és alább kiemeltük. Megjegyzés: A „mozgatás” szó helyettesíti ezt az ikont az iPaden.

Koppintson a „Dropbox” elemre, és miután az almappák megjelentek, válassza ki a célhelyet, ahová fel szeretné tölteni a fájlokat. Végül érintse meg a „Másolás” lehetőséget.

  Az Unreal Engine 4 telepítése Ubuntu-ra

Nem tudjuk biztosan, hogy miért nem tud több fájlt feltölteni (a fényképek kivételével) a Dropbox alkalmazásával. De legalább van rá mód.