Hogyan töltheti le adatait az Apple-ről

A közösségi hálózatok kiterjedt adatokat gyűjtenek a felhasználókról, többet, mint azt legtöbben gondolnánk. Sok ember számára a közösségi média alkalmazások és szolgáltatások, például a Facebook jelentik az egyetlen biztonsági másolatot a fényképekről. Hasonlóképpen, a telefonjainkon valószínűleg vannak olyan fényképek, amelyekről nem készítünk biztonsági másolatot. Annak érdekében, hogy ne veszítsünk el fotókat, az Apple és a Google is lehetővé teszi a fényképek és egyéb dolgok biztonsági mentését saját felhőmegoldásaiba. Ez azt jelenti, hogy ők is sok adattal rendelkeznek, és a közösségi média alkalmazásokhoz hasonlóan offline másolatot kaphat az egészről. Így töltheti le adatait az Apple-től.

Töltse le adatait az Apple-ről

Előfordulhat, hogy az adatok letöltése nem minden országban érhető el. Jelenleg csak az EU-ban és néhány más országban lévő felhasználók számára érhető el. Az USA-ban és az ázsiai csendes-óceáni térségben élő felhasználók még nem fogják látni. Az adatok másolatának letöltéséhez az asztalra kell lépnie. Ezt nem teheti meg iPhone-ról vagy iPadről.

  Hogyan találhatom meg a hiányzó szoftvereket az Ubuntuban?

Adatait letöltheti az Apple-től: meglátogatja ezt az oldalt. Jelentkezzen be Apple ID-jával. A következő lehetőségeket fogja látni azon az oldalon, ahol a „Másolat beszerzése az adatokról” lehetőségre kell kattintania.

A következő oldal megmutatja, milyen adatokról kaphat másolatot, és kiválaszthatja, hogy melyik kerüljön bele a letöltött végső fájlba. Az iCloud-fájlok, a fotókönyvtár és a levelezés a legalul találhatók, és jelentős méretű fájlok lesznek.

Mivel a végső fájl különösen nagy lesz, ha fényképeket és iCloud-fájlokat is tartalmaz, az Apple felajánlja, hogy a biztonsági másolatot több fájlra bontja, és kiválaszthatja az egyes fájlok méretét, 1 GB-tól kezdve.

Körülbelül 7 napig tart, amíg az adatok készen állnak, de ha nincs sok belőlük, valószínűleg sokkal hamarabb megkapja az adatokat.

  Google „Sebességteszt” Az internetsebesség teszteléséhez a Google keresőoldaláról

Az adatok nem tartalmaznak semmit, ami aggályokat vetne fel az Apple által gyűjtött információkkal kapcsolatban. Nem töltheti le az iMessages és a szöveges előzmények másolatát az adatmásolaton keresztül. Valószínűleg az iTunes tevékenysége lesz a leginkább aggasztó dolog a fájlban. Bármi, amit nem töltött fel az iCloudba, és aminek nincs köze a számlázáshoz vagy az Apple áruházhoz, nem lesz része az adatoknak.

Ha a felhasználók adatainak tiszteletben tartásáról van szó, és arról, hogy senki ne férhessen hozzá illetéktelenül az Ön adataihoz, az Apple az egyik legjobb vállalat. Ez az eszköz valószínűleg csak arra szolgál, hogy megnyugtassa a felhasználókat, és egyszerű módot adjon a Fotók könyvtárának letöltésére.

  A Netflix nagyítása és elforgatása Chrome-ban