Hogyan távolítsd el magad az Instagram-bejegyzésben

Az Instagram címkéit leggyakrabban azok a felhasználók használják, akik szeretnék növelni az Instagramon közzétett bejegyzéseik elérését. Ha megcímkéz valakit a bejegyzésében, a bejegyzés látható lesz a megjelölt személy profiljának megcímkézett bejegyzései alatt. A profiljukat meglátogató többi IG-felhasználó értesülhet a bejegyzésedről, és kedvelhetik, kommentálhatják vagy reagálhatnak rá. Tehát ez oda vezet, hogy követik és megosztják profilodat az IG-sztorijukban vagy más felhasználókkal az Instagramon. Így az emberek megcímkézése a bejegyzésedben növeli az elérést az emberek körében. Ez a cikk segít megérteni, hogyan távolíthatja el magát az Instagram-bejegyzésben. Azt is eligazítja, hogy mi történik, ha eltávolítja magát egy Instagram-bejegyzésről, és eltávolítja magát egy Instagram-bejegyzésről.

Hogyan távolítsd el magad az Instagram-bejegyzésben

Csak más felhasználók megjelölésére van jogod az IG-bejegyzéseden. Ha pedig megjelölsz valakit a bejegyzéseden, akkor egy üzenet formájában értesítjük, amely tartalmazza a megjelölt bejegyzést és az üzenetet is. Csak a megcímkézett felhasználó távolíthatja el magát a megcímkézett bejegyzésből, távolíthatja el a bejegyzést a profiljából, vagy módosíthatja a címkebeállításokat, hogy senki, akit nem ismer, ne jelölhessen meg téged a bejegyzésében. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan távolítsa el magát az Instagram-bejegyzésből. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Miért távolítják el az emberek a címkéket az Instagramon?

Az okok, amelyek miatt az emberek eltávolítják magukat az Instagramon valaki más bejegyzéseiről:

  • Senki nem akarja, hogy egy ilyen poszton megjelöljék, ami sérti valakinek a jogait.
  • Nem akarják, hogy megcímkézzék valakinek a bejegyzését vagy egy adott személy bejegyzését az Instagramon.
  • Nem akarják, hogy valaki az ő nevüket használja termékük vagy márkájuk reklámozására az Instagramon az engedélyük nélkül.
  • Nem akarják, hogy megcímkézzék azokat a bejegyzéseket, amelyek gyűlöletet, erőszakot hirdetnek, és hamis üzenetet küldenek a világnak vagy a közösségnek.
  A teljes TikTok beszerzése az Instagram Story-n

Mindezek az okai annak, hogy az emberek az Instagramon leválasztják magukat valaki más bejegyzéseiről.

Hogyan távolíthatja el magát valaki Instagram-bejegyzéséből? Hogyan távolíthatom el magam valaki más bejegyzéséről?

Ha meg szeretné tudni, hogyan távolítsa el magát valaki más Instagram-bejegyzéséből, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a Instagram alkalmazást a telefonon.

2. Érintse meg a Profil fület a képernyő jobb alsó sarkában.

3. Érintse meg a címkézett fényképek ikont.

4. Érintse meg a kívánt bejegyzési űrlapot, amelyről eltávolítani szeretné magát.

5. Koppintson a bejegyzés jobb felső sarkában található hárompontos ikonra.

6. Ezután érintse meg a Címke opciókat…

7. Érintse meg az Eltávolít engem a bejegyzésből elemet, hogy törölje magát a bejegyzésből.

Így távolíthatja el magát valaki más Instagram-bejegyzésében.

Mi történik, ha eltávolítja magát egy bejegyzésről?

Amikor eltávolítja magát egy bejegyzésről, először is eltávolítja a címkét a bejegyzésről. Azokat a bejegyzéseket, amelyekkel meg van címkézve, eltávolítjuk IG-profilod címkézett bejegyzései lapjáról. Az a személy, aki megcímkézett téged a bejegyzésében, nem kap értesítést róla. De ellenőrizhetik a bejegyzést, és megtudhatják, hogy Ön eltávolította magát a bejegyzésből. Ha az illető megpróbál újra megcímkézni téged ugyanabban a bejegyzésben, ez nem lehetséges. Ez azért van, mert Ön volt az a személy, akit megcímkéztek a bejegyzésben, és Ön már elutasította a kérést azzal, hogy eltávolította magát a bejegyzéséből. Ez történik, ha eltávolítja magát egy bejegyzésről.

Tudja a másik személy, amikor eltávolítja magát az Instagram-bejegyzésükről?

Nem, a másik személy nem fogja tudni, ha eltávolítod magad az Instagram-bejegyzésükről. Önnek joga van ellenőrizni tevékenységét. Beállíthatod, hogy ki jelölhet meg téged a bejegyzésében, és ha valaki megcímkézett téged a bejegyzésében, és nem szeretnéd, hogy megcímkézzék, eltávolíthatod magad a bejegyzésből. Amikor eltávolítja magát a bejegyzésből, az eredeti poszter (OP) nem tud róla, amíg meg nem látogatja a bejegyzést, és nem ellenőrzi a címkéket. És ahogy eltávolítja magát valaki más bejegyzéséről, az illető nem tud újra címkézni ugyanabban a bejegyzésben. Ha meg akarnak címkézni, új bejegyzést kell létrehozniuk, és meg kell jelölniük téged abban a bejegyzésben.

  Az Instagram-profil hivatkozásának másolása az alkalmazásból

El tudod távolítani magad az Instagramon számítógépen?

Nem, nem távolíthatja el magát az Instagramon a számítógépen, azaz az Instagram webhelyen. Az Instagram-weben közzétehetsz egy képet, és megcímkézhetsz rajta valakit, de ha valaki megcímkézett a bejegyzésben, nem távolíthatod el magad a bejegyzésből. Ez azért van, mert az Instagram webes verziója nem támogatja az Untagging opciót. De az Instagram mobilalkalmazásával eltávolíthatja magát, amint azt ebben a cikkben a lépésről lépésre ismertető útmutatóval korábban említettük. Az Instagram web továbbra is képes elvégezni az összes alapvető feladatot, például feltölthet egy bejegyzést, lájkolhat, kommentálhat egy bejegyzést, cseveghet barátaival. De ami a használhatóságot illeti, a felhasználók előnyben részesítik az Instagram alkalmazást az Instagram web helyett.

El tudod távolítani magad az Instagramon anélkül, hogy tudnák? Tudja valaki, ha eltávolítom magam?

Igen, eltávolíthatja magát az Instagramon anélkül, hogy tudnák. Ha meg lett címkézve valamelyik bejegyzésben, akkor onnan eltávolíthatja magát. Miután eltávolítottad magad a bejegyzésről, nem jelölhetsz meg újra ugyanabban a bejegyzésben. A felhasználó nem kap értesítést vagy üzenetet, amikor eltávolítja magát a bejegyzéséről, de az OP és más megcímkézett profilok ezt megtudhatják, ha ellenőrzik a bejegyzésben megjelölt személyeket. A bejegyzésről való címkézés eltávolítása csak az Instagram alkalmazásban működik Android- és iOS-eszközökön. Most már biztosan tudnia kell, hogy valaki tudni fogja, ha eltávolítja magát a bejegyzéséből.

  Instagram-tekercsek létrehozása, megosztása és megtekintése

Valaki kap értesítést, ha eltávolítom a címkét?

Nem, az a személy, aki megcímkézett téged a bejegyzésében, nem kap értesítést, amikor eltávolítod a címkét. Az egyetlen módja annak, hogy a személy megismerje a címkét, ha felkeresi a bejegyzést, és ellenőrzi a címkéket. Ha eltávolítja a címkét egy bejegyzésről, az OP nem címkézhet újra ugyanabban a bejegyzésben. Új bejegyzést kell feltölteniük, hogy megcímkézzenek téged. Amikor valaki megcímkéz téged a bejegyzésében, egy szöveget fog kapni a felhasználótól a bejegyzéssel együtt. Most már tudod, hogy valaki értesítést kap-e, ha eltávolítod a címkét a bejegyzéséből.

Újracímkézhetem magam egy bejegyzésben?

Nem, nem jelölheti meg magát valaki más bejegyzésében. Csak saját magát címkézheti újra a bejegyzéseiben, másokon nem. Ha néhány felhasználó megcímkéz téged a bejegyzésében, akkor csak a címkét eltávolíthatod a bejegyzésből. És ha egyszer eltávolította a címkét a bejegyzésről, nem címkézheti újra magát rajta. És még az a felhasználó sem, aki közzétette, nem jelölheti meg újra a bejegyzésében. Ha nem szeretnéd, hogy bárki megcímkézzen téged a bejegyzésében, letilthatod a címkebeállításokat mindenkinél, hogy csak te vagy az ismerőseid jelenjenek meg.

***

Reméljük, megtanultad, hogyan távolíthatod el magad az Instagram-bejegyzésből. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.