Hogyan találjuk meg az Amethyst minecraftot

Az Amethyst egy új blokk a Minecraft-hoz (Java és Bedrock) egy ideje. Ezek a blokkok többnyire dekoratívak, de beszerezhet ametiszt szilánkokat egy ametisztből, amelyet távcső készítésére használnak. A távcső hasznos, ezért érdemes megkeresni Amethyst.

ametiszt minecraft

Ametiszt a Minecraftban

Az ametiszt a túlvilág barlangjaiban fordul elő. Egész geodákként szaporodnak, és ritkák. Mondanom sem kell, nehéz megtalálni őket, mivel Y 0 és Y 70 között lehetnek. Bányászni is kicsit körülményes, ha ametiszt szilánkokat szeretne szerezni.

Keresse Ametiszt a Minecraftban

Az Amethyst legegyszerűbb módja a Minecraftban az ásás, de ezt óvatosan kell megtenni. Ne feledje, hogy egész geodákként születnek, így átáshat egy barlangot, és talál néhányat.

  Rejtett térfigyelő kamerák észlelése telefonjával

Keress egy földalatti barlangot
Keress egy barlangot
Addig áss, amíg Y 0 alá nem érsz (vigyázz, nehogy lávába ess)
Keressen egy helyet, ahol elkezdheti átásni, és hozzon létre egy alagutat.

Sok felhasználó javasolta egy X-ray mod használatát, és ez működni fog, de ha egyedül szeretné megtalálni, keresse meg a föld alatt.

Szüksége van egy gyors világra, amelyben ametiszt van? Használja a következő vetőmag értéket (alapkőzet vetőmag értéke). Az ametiszt geoda a 3081, 17 , -122 számoknál van.

Seed value: 1177374759

Átalakíthat egy Bedrock-magot Java-mag értékké.

Szerezzen be egy ametiszt szilánkot

Ha van egy csákánya, amelyet Silk Touch varázsol, betakaríthatja ametiszt tömbből. Ha nincs Silk Touch csákánya, az ametiszt szilánkokat közönséges vascsákánnyal is beszerezheti. Csak egy ametisztfürtöt kell széttörni egy közönséges vascsákánnyal.

  A hangbeállítások elérése és módosítása Androidon

A fürtök ametiszt geódában nőnek. Vissza fognak nőni. Továbbra is vissza kell térnie a forráshoz, hogy szilánkokat szerezzen, ami ennek a hátránya. Ha egy selyem tapintású csákányt szerez be, betakaríthat egy bimbózó ametiszt tömböt (olyan tömböt, amely ametisztrügyeket növeszt), és áthelyezheti az alapjára. Ezután ametisztet termeszthet bárhol, ahol csak akar. Kibocsát némi fényt, és fényforrásként is használható.

Következtetés

Az ametiszt meglehetősen új a Minecraft számára. Később más tárgyak készítésére is felhasználható, de egyelőre távcsövet készíthet vele, és ez egy hasznos tárgy, ami miatt érdemes ametisztet találni. Ami a rezet illeti, nagy valószínűséggel talál néhányat, miközben ametisztet keres.

  Fordítsa le az orvosi szakzsargont egyszerű angolra egy Chrome-kiterjesztéssel