Hogyan találja meg valakinek a pontos tartózkodási helyét IP-címmel

A technológia fejlődésével az internet is magasságokba jutott. Ez nem csak abban segít, hogy az emberek a világ minden tájáról kapcsolatban maradjanak, hanem segít megtalálni az IP-címüket használó személyt. Ez a csodálatos technológia rendkívül pontos és különféle célokra használható. Ha valaki ezt a technológiát szeretné alkalmazni valaki megtalálására, akkor tökéletes helyen jár. Van egy tökéletes útmutatónk, amely segít megválaszolni kérdését, hogyan találhatja meg valakinek a pontos tartózkodási helyét IP-címmel. A mai útmutatóból emellett sok mindent megtudhat arról, hogyan kaphatja meg valakinek a pontos címét az IP-címéből, és ennek fontosságáról, valamint az IP-cím pontos helyének nyomon követésére használt módszerekről.

Hogyan találja meg valakinek a pontos tartózkodási helyét IP-címmel

Az IP-címként ismert Internet Protokoll olyan egyedi cím, amely számsorokból áll, amelyek azonosítják az eszközt az interneten vagy a helyi hálózaton. Az IP-címeket általában a számítógépek használják az interneten keresztüli kommunikációhoz. A számítógépek más rendszerekkel, webhelyekkel és a kibertér sok más részével való kommunikációra használják őket.

Az IP-cím általában segít információt szolgáltatni a felhasználó városáról, államáról, országáról, irányítószámáról és internetszolgáltatójáról az eszköz IP-címének keresése során. Míg az IP-cím rövid információt ad egy személy hollétéről, nem ad pontos fizikai címet. Azonban továbbra is sokat megtudhat egy személy vezeték- és keresztnevéről a fordított e-mail-kereső online eszközök segítségével, amelyek alapos kutatást végezhetnek.

  Rövid útmutató podcast-ötletek kereséséhez termékeihez

Hogyan kaphatom meg valakinek a pontos címét az IP-címéről

Ha fogalma sincs arról, hogyan követheti nyomon valaki pontos helyét az IP-címe alapján, akkor van néhány legitim és egyszerű módszerünk, amelyek segítenek ebben. Tehát kezdjük az első módszerrel, amely magában foglalja a Gmail használatát a személy megtalálásához.

1. módszer: Keresse meg az IP-címet a Gmailben

A Gmail használata egy személy IP-címének megkeresésére az egyik legegyszerűbb módszer, ha tudni szeretné, hogyan követheti nyomon az IP-cím pontos helyét. Egy Gmail e-mailből könnyen összegyűjtheti az IP-címre vonatkozó szükséges információkat. Az alábbi lépésekből tájékozódhat róla részletesen:

1. Nyissa meg Gmail böngészőjében, és jelentkezzen be e-mail fiókjába.

2. Most nyissa meg az e-mailt, és kattintson az e-mail képernyő jobb felső sarkában található három pontra.

3. A legördülő menüből válassza az Eredeti megjelenítése lehetőséget.

4. Most másolja ki az IP-címet az SPF részből.

5. Ezután nyissa meg a böngészőt, és keressen IP keresés.

6. Kattintson a felső keresési eredményre.

7. Írja be az IP-címet a keresősávba, és kattintson az IP RÉSZLETEK BESZERZÉSE lehetőségre.

2. módszer: Keresse meg az IP-címet az Outlookban

Az Outlook-felhasználók számára, akik szeretnék tudni, hogyan találják meg valakinek a pontos tartózkodási helyét IP-címmel, ez olyan egyszerű, mint egy IP-cím megtalálása a Gmailben. Kövesse az alábbi lépéseket az alábbiak szerint:

1. Nyissa meg Outlook böngészőjében, és jelentkezzen be fiókjába.

  Feltörhető az iPhone-od?

2. Kattintson az oldalsó panelen a Beérkezett üzenetek részre, és nyissa meg az érintett e-mailt.

3. Most kattintson a három pont ikonra az e-mail megnyitásakor.

4. Kattintson a Nézet elemre a menüben.

5. Most válassza az Üzenet részleteinek megtekintése lehetőséget.

6. Ezután másolja ki a feladó IP-címét.

7. Most ismét nyissa meg az IP-kereső eszközt, és illessze be az IP-címet. Kövesse a fenti 1. módszer 5-7. lépéseit.

3. módszer: Használja a Parancssort

A Parancssor egy másik nagyszerű módja annak, hogy megtudja, hová mennek az adatcsomagok. Ez a módszer segít a számítógéphez csatlakoztatott minden egyes eszköz IP-címének megadásában. Ezzel a módszerrel megtudhatja, hogyan kaphatja meg valakinek a pontos címét az IP-címéről, és hogyan kaphat információkat a hozzávetőleges hosszúságról, szélességről vagy internetszolgáltatóról. Tehát nézzük meg a lépésről lépésre betartandó utasításokat:

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a Command Prompt parancsot, majd kattintson a Futtatás rendszergazdaként lehetőségre.

2. Ezután írja be a ping szót, majd a nyomon követni kívánt webhely URL-címét, majd nyomja meg az Enter billentyűt.

3. Ezután futtassa a Tracert parancsot, majd a site URL parancsot.

4. Ezután másolja át az IP-címeket az IP-kereső eszközbe, amely tájékoztatja az adott cím helyét.

Ez néhány egyszerű és előnyben részesített módja egy személy nyomon követésének. Ha többet szeretne megtudni más lehetséges módokról, tekintse meg a 7 módszer a személy tartózkodási helyének nyomon követésére című útmutatónkat is.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Megtudhatom a fizikai helyet IP-cím használatával?

  Hogyan lehet törölni egy névjegyet a Viberben

Ans. Nem, nem tudhatja meg egy személy pontos fizikai földrajzi címét egy IP-cím használatával.

Q2. Hogyan találhatom meg valakinek a pontos tartózkodási helyét?

Ans. Ha a keresett személy rendelkezik profillal, a Google Térkép segítségével megtudhatja valaki tartózkodási helyét.

Q3. A telefonoknak is van IP címük?

Ans. Igen, a telefonoknak van IP-címe, amely minden hálózathoz csatlakozó mobileszközhöz hozzá van rendelve.

Q4. Nyomon követhetem valaki tartózkodási helyét mobiltelefonszámmal?

Ans. Igen, a mobilszám segítségével nyomon követheti a telefon helyzetét. Ehhez egy fordított telefonkereső eszközre van szüksége.

Q5. Lehet két különböző eszköznek ugyanaz az IP címe?

Ans. Az útválasztók összes IP-címe többnyire egyedi, de két gazdagép privát IP-címe azonos lehet, ha mindkettő különböző nyilvános hálózatokhoz csatlakozik.

***

Reméljük, hogy dokiunk segített felvilágosítást adni az IP-címekről és a nyomon követésükről. Valójában nagyon hasznos lehet valakinek az IP-cím alapján történő pontos tartózkodási helyének meghatározása, és reméljük, hogy útmutatónk segíthet ebben. Kérdéseit vagy javaslatait, ha vannak, az alábbi megjegyzések részben teheti meg.