Hogyan találja meg régi Instagram-életrajzát

Vannak esetek, amikor újra meg szeretné tekinteni a régi Instagram-életrajzát, és látnia kell a használt idézeteket vagy betűtípusokat. Míg az Instagram korábban kényelmes módszert kínált az életrajz megtekintésére vagy másolására, ez már nem így van. Azonban továbbra is van egy megoldás a régebbi életrajzod eléréséhez. Ebben a cikkben elmagyaráztuk, hogyan találhatja meg régi Instagram-életrajzát.

Hogyan találhatod meg régi Instagram életrajzodat (2022)

Ellenőrizze a régi Instagram Bios-t mobilon (Android és iOS)

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást, és érintse meg profilja ikonját az alsó navigációs sávban az Instagram-profil eléréséhez. Miután a profilképernyőn van, nyomja meg a hamburger menüt (vízszintes három sor) a jobb felső sarokban.

  Böngésszen az Instagramon Pinterest-szerű elrendezésben

2. A felugró menüből válassza a „Tevékenység” lehetőséget, és érintse meg a „Fiókelőzmények” elemet, hogy megtalálja Instagram-életrajzát. Ne feledje, hogy az Instagram korábban lehetővé tette az összes régi bios megtekintését a Beállítások -> Biztonság -> Hozzáférési adatok -> Korábbi életrajzi szövegek menüpontban, de már nem érhető el.

3. Most látni fogja a fiókjában végrehajtott főbb változtatások történeti nézetét. Böngésszen az előzmények között, és az „Életrajz” címszó alatt látni fogja a régi bioszát.

4. Bár már nem másolhatod át az Instagram-életrajzod szövegét, itt van egy megoldás. Készítsen képernyőképet az életrajzról, amely tartalmazza azt a szöveget vagy idézetet, amelyet szeretne újra meglátogatni. Ezután lépjen a Google Lens alkalmazásba (ingyenes, egyes Android-telefonok kameraalkalmazásaiba integrálva), és válassza ki a képernyőképet. Ez lehetővé teszi a szöveg egyszerű kijelölését és másolását.

  Hogyan lehet Instagram fotókat menteni laptopra vagy számítógépre

Megjegyzés: A Lens funkció használatához a Google Fotókat kell használnia iOS rendszeren (ingyenes). Ellenkező esetben használhatja az iOS 15 Élő szöveg funkcióját a bioszöveg kinyerésére a képernyőképből.

5. Végül térjen vissza az Instagram alkalmazáshoz. Koppintson a profilképére az alsó navigációs sávban, és válassza a „Profil szerkesztése” lehetőséget. Most beillesztheti az Instagramba, és frissítheti jelenlegi életrajzát.

Gyakran Ismételt Kérdések

K: Megnézhetem a régi Instagram biosokat az interneten?

Nem, már nem lehet megtekinteni régi Instagram-életrajzait a Meta tulajdonában lévő közösségi média platform webes verziójáról. A régi bios ellenőrzéséhez az Instagram mobilalkalmazását kell használnia.

K: Hogyan lehet törölni a régi Instagram biost?

A régi Instagram bioszokat nem tudod törölni a cég adatbázisából. Azonban bármikor módosíthatja jelenlegi életrajzát, hogy a régit lecserélje a profiljában.

  Hogyan lehet kikapcsolni a kedveléseket az Instagramban

K: Hányszor módosíthatom az Instagram életrajzomat?

Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hányszor frissítheti Instagram-életrajzát. Instagram-életrajzát olyan gyakran módosíthatja, amikor csak akarja.

Tekintse meg korábbi Instagram-életrajzait

Ezzel elérkeztünk a régi Instagram-életrajzok megtalálásáról szóló útmutatónk végére. Míg a régi bios megtekintésének korábbi megvalósítása sokkal kényelmesebb volt, az új megközelítés jól működik, amíg készen áll a fiókelőzmények böngészésére. Eközben, ha további Instagrammal kapcsolatos tippekre vágysz, ne felejtsd el elolvasni cikkeinket arról, hogyan kerülheted el az Instagram shadowban-jét, és hogyan tudhatod meg, hogy valaki letiltott-e téged az Instagramon.